Halloj!:-)

Hej vänner!

Just nu händer det grejer här hemma...
Bygget pågår förfullt och trots att det skitit sig ett par gånger å börjar man faktiskt se mer och mer resultat! Tyvärr var taket på gamla huset tvunget att rivas ner, vilket betyder mer jobb och tar självklart längre tid än planerat. Nu börjar dte iallafall bli färdigt och jag lovar att det kommer bli skitsnyggt när takpannor och allt är på plats. Så, tur i oturen att det gamla taket var mögelskadat kan man väl säga.
Imorrn är sista dagen för byggarbetarna så sen får grabbarna sköta allt själva... då är det panel som ska spikas samt påbörja allt arbete inomhus. Har inte full koll på läget men vet så mycket som att det finns en jävla massa att göra! Så, med andra ord vet vi vad som ska göras.

Ikväll tar vi ett brake och sticker iväg på bilbingo;-) Här ska vinnas money! J har ju vunnit två gånger av två så ikväll är det tredje gången gillt som gäller! Storvinst hoppas vi på!
Som jag berättat tidigare så åkervi en sväng till Uddevalla på fotbollscup i helgen. Elias ska spela och vi tänker överraska vid fotbollsplanen. Första matchen vi ska kolla på är klockan åtta på lördag morgon så tills dess ska vi vara där, blir tll att gå upp innan tuppen och ge sig iväg men det är det värt. Skulle kunna gå genom eld för den där godingen och det ska bli så kul att få se honom och hans fotbollspolare när dom spelar!
Sen ska det självklart bli så jäkla skönt att komma hemifrån och bo på hotell för en natt. 
Våra kära vänner M o C åer ner med grabbarna redan idag så dom är där och kan ta emot oss när vi komemr fram.
VAd vi hittar på mellan matcherna återstår att se men jag vet så mycket som att någon god middag och förhoppningsvis gott att dricka på restaurang står på schemat under kvällen! Lovely! :-)

Nu får jag blickar som tyder på att jag är lat som sitter här och att jag egentligen borde sätta igång med arbetet igen!Blev så trött efetr lunchen med sju par blåbrallor så var tvungen att vila en stund... ;-)
Men, men ingen rast och ingen ro så bara att sätta fart igen!

Hörs senare... Puss från SnickarAlex-med rätt att släpa virke.

Fy fan ...

Fy fan säger jag bara, fy fan!
Jag har noll kontroll över läget just nu, önskar verkligen man hade nå superkrafter och kunde styra allt som hände och sker. Tyvärr är det ju inte så det är så är väl bara att finna sig i skiten som är...
Folk i min omgivning mår dåligt, när dom mår dåligt så mår jag dåligt! Man vill så gärna hjälpa och få dom att må bra, vänder ut och in på mig själ men vad jag än gör så kan jag ju självklart inte styra över allt som sker, än heller inte vända allt det negativa till positivt.

Kanske man måste inse att man inte är någon superwomen, inga extra krafter som gör att man orkar eller klarar av att stötta mer än andra.
Får som tvångstankar att jag måste ordna upp allt, så jävla dumt med tanke på att vissa grejer är mellan två parter vilket innebär att det bara är dom som kan lösa allt. Det tar tid och det måste man nog inse.
Stötta och finnas där kan jag göra, men har så svårt att begränsa mig till det när folk fortfarande mår dåligt trots att man finns där. Det är då jag behöver dom där superkrafterna, tack!

Jag går omkring med nerverna utanpå kroppen, instabil och nervös hela tiden...minsta lilla grej får bägarn att rinna över och tårarna att rinna längs min kind. Oroskänslan finns där, hela tiden och det tar på krafterna. Det här är inte vad jag behöver, absolut inte just nu när det är så nära att börja jobba...att jag alltid kommer få leva med den här oron, det vet jag, Däremot måste jag lära mig hantera den, blev så uppenbart i det här läget att jag är kass på det. Vill så mycket, så mycket som jag innerst inne vet att jag aldrig kommer kunna, det gör ont att inse det

NU vill jag ha en vändning igen, den här gången för alla andras skull. För er som mår dåligt och som behöver den. Tänker på er och gör allt jag kan för att allt ska bli så bra som möjligt!

Puss

Gääääääsp!

Jag är trött som ett as, stora påsar under ögonen och helt vimmelkantig i skallen...
Men kan inte somna om så är väl vaken jag ska vara helt enkelt! Eftersom jag ändå  varit vaken ett bra tag så gjorde jag iordning frukost till J som alldeles strax åker iväg till bygget igen. Idag ska takstolarnapå, wihoooo va fort det går.
Vi va dit en sväng igår och mycket har blivit gjort sen jag var där sist även om det bara är ett par dagar sen. Kommer bli riktigt bra, hoppas bara det fortsätter flyta på i sån här takt nu när det äntligen börjar hända grejer!

Vad dagen idag har att erbjuda har jag inte riktigt koll på för tillfället. Vet iallfall att Syster min håller på och flyttar så kan tänka mig att hon behöver lite hjälp och avlastning med allt som måste göras.
Jag skulle också behöva åka en sväng till IKEA, inte mig emot som ni vet så hoppas det hinns med. Sen har vi även bestämt oss för att köpa diskmaskin hem hit till lägenheten så checka in utbudet av det skulle också behöva göras.
Fan va skönt det ska blir då förresten, slippa diska! Va me tid man komer spara och ha över till annat, mycket roligare saker!:-)
Ja, jag har lite att pyssla med men sn får vi se hur mycket som kommer bli gjort. Som sagt så är jag otroligt trött just nu så dagens första uppdrag blir att försöka somna om, vad jag sysselsätter mig med sen återstår att se!

Hörs senare... PUSS

Vilken myskväll vi haft nu ikväll!

Bjöd över vänner på middag, lagade tacogratäng med sallad och nachochips. Riktigt smarrigt var det om jag får säga det själv!;-)
Kaffe och glass med jordgubbar och choklad till efterrätt och sen blev det kortspel för hela slanten.
Massa prat och skratt i underbara vänners sällskap, det kan inte bli bättre helt enkelt! Såna stunder är verkligen ovärderliga och dom lever man länge på. I love it!

I helgen drar vi till Uddevalla och överraskar Elias som har fotbollscup. Blir en hotellövernattning samt umgås med Mike och Christa, ska bli så mysigt och även underbart skönt att få komma bort ett tag, även om det bara blir två dagar så får man ändå ett brake från vardagens alla måsten.

Imorgon går J på semester, ska bli så underbart att ha honom hemma. Precis vad både han och jag behöver just nu, han behöver vilan och jag hans sällskap och närhet! Ser fram emot tre mysiga veckor tillsammans!

Nu är det filmtajm så dags att krypa upp i soffhörnet under mysfilten.

Puss o Kram o sov så gott

Veckan som gått!

Herregud va det senaste veckan rullat på i ryslig fart, bloggandet har tyvärr blivit lidandes och det gillar jag inte. Älskar att både skriva och självklart även att läsa hos er andra!
Men, nu är jag tillbaka och det är väl dags för en sammanfattning om dagarna som gått...

Bilder säger mer än tusen ord... det var min tanke inför det här inlägget men eftersom jag är puckad i huvet och så jävla klantig så raderade jag precis alla veckans bilder utom TVÅ!!! Pucko!!!




Flera dagars mys med den här lilla karamellen, man kan inte vara annat än glad med en glädjespridare som henne i närheten. Underbara unge vad jag älskar dig och är glad över att du finns här hos oss! <3

 
Toppenkväll på Solvalla i trevligt sällskap och med god mat och dryck.  Vill ni veta vilka hästar som galopperade så kan ni få mina gamla tipskuponger, tro det eller ej men av elva tippade lopp så galopperade sju av mina pållar... ;-) En härlig kväll hade jag iallafall trots noll kronor i vinst och det är väl huvudsaken!

Prinsen min och jag hakade på mina föräldrar och världens coolaste morfar på bilbingo, i morfars husbil! Så jäkla mysigt och bingo är ju riktigt roligt ju!:-) Inte blev det tråkigare av en tusenlapp i vinst för J och en femhundring för papsen min. turgubbar!;-)

Igår var jag på tjejmiddag hemma hos min chef tillika nära vän, en av dom som stöttar mig som mest och som alltid finns där och ställer upp!  En riktig klippa och dessutom en riktig mästerkock så det bjöds på ljuvlig pestopasta med nyplockade kantareller stketa i persilja och vitlök, potatisgratäng, såser och sallad, grillat kött. Hennes man fick vara grillmästare och med det stå ut med en massa babbel från ett gäng tjejer,tror ändå han trivdes där med oss!;-)
Rosévin och solsken på deras jättealtan,trevligt sällskap, tjejsnack och den ljuvlig maten! Kan inte annat än bli lyckat och vi hade en superduper kväll!:-)
Tråkigt att bilderna från igår är puts väck... tur att det i vilket fall finns kvar i minnet, det här kommer jag leva på länge!

Ska man vara lite ego så kan jag berätta är jag efterlängtad på jobbet och vissa räknar tydligen dagarna tills jag kommer tillbaka, stora förändringar sker där just nu och jag kommer få precis den position och ansvar  jag vill ha. Blir rörd så tårarna rinner när det visar sig att det finns folk som tror på mig trots omständigheterna som är, att dom vet att jag kommer fixa att komma tillbaka och göra ett bra jobb. Kan inte beskriva hur glad jag blir och plötsligt känns all den oro jag har så onödig och jag försvinner till en del, folk tror på mig så dags att börja tro på mig själv! Jag kommer fanimig fixa det här, så det så!
 Ser fram emot komma tillbaka, nervöst så in i h-vete men samtidigt så spännande och kul. Fram tills dess ska jag njuta av det goda livet har att erbjuda, koppla bort allt annat som jag tyvärr kommer bli tvungen att lära mig leva med. Jag ska bli stark, starkare än någonsin för och det är skönt att veta att jag inte behöver gå igenom allt ensam!

Nu mina vänner är jag frukost hungrig så rundar av här. Efter frullen blir det en långpromenad, ska man äta som en livsnjutare krävs mer motion än vanligt men det är det absolut värt. Längtar tills gymet öppnar igen, då jävlar ska här tränas!



Puss på er och ha en underbar söndag! <3





I´am alive...

...Yes I am!

Tiden rullar på, just nu fortare än den brukar tycker jag. Hua! Hinner inte med allt det jag skulle vilja göra, men är bara att göra det bästa av situationen och nöja sig med det man hinner göra istället. Positivt tänkande, Alexandra!:-) Tråkigt bara när bloggen blir lidande, mår bra av att skriva av mig även om det ibland bara är om blahablaha!

Imorgon kommer jag iallafall med en uppdatering av dagarna som gått. Just nu är jag trött och ska krypa till kojs så fort jag är färdig med byggandet av naglarna. Det man inte hinner dagtid gör man nattetid helt enkelt!;-)

Hoppas ni har det bra allihopa!

Puss o Kram

När ska det sluta???

Arg, Ledsen, Trött, Besviken, Utnyttjad, Smärta, Tårar, Splittrad...

Så känns allt just nu!

I´am sick and tired of this shit!!! All this shit!!!

Vilke jävla natt...

Fy fan vilken natt...sovit helkasst och inte började morgonen bättre då jag har en fruktansvärd panikkänsla och hjärtklappning. Bli galen när jag inte kan sova,funkar verkligen inte då!

Ja,ja...bara till att rycka upp sig och göra det bästa av situationen. Duschat och gjort mig iordning har jag iallfall gjort och även fast jag känner mig stor som ett hus och som fulaste, äckligaste människan ivärlden just idag så ska jag strax bege mig iväg till moster och lillkussen.
Kanske mår man bättre av gos med lillskruttan? I vilket fall hoppas jag verkligen det!

Vi hörs senare... nu ska den här flodkon bege sig ut på äventyr!
Puss Puss

Småtting gos på schemat...

...Imorgon, eller ja idag är det ju ser jag på klockan så ska jag äntligen få träffa vår familjs egna lilla prinsessa igen. Lillskruttan Towa ska jag gosa med hela dagen lång och som vanligt har jag inte kunnat hållt mig borta från att köpa present till henne:-) Är ju så kul att handla småtting kläder ju!!!

Supergullig body och nappar med texten "Älskling" från Lundmyr, har ni aldrig kollat in deras grejer så gör det. Superfina småbarnsgrejer till både pojke och flicka.



Nu ska jag pyssla om min J som gått hem från jobbet inatt igen, stackarn mår inge bra så jag ska göra allt som står i min makt som flickvän så han mår bra igen! I varje fall så mycket jag kan göra någonting åt, resten överlämnar jag till farbror doktorn.


Måste bara visa, fick mig ett gott skratt åt den här stackars trädgårdtomten som bor hemma hos moster min. Som ni ser har den stått ute och jag tycker hans frisyr beskriver gott och väl hur det svenska sommarvädret är!;-) Haha



Puss o Godnatt vänner!
/Alexandra


 


Måndag igen då...

Idag har jag haft mysdag, verkligen unnat mig av livets goda såsom trevligt sällskap,  bakverk och god mat. Är det semester så är det! Vet inte om man kan säga att jag har semester men...låtsas kan man ju;-)
Varit på café med moster, kusin o mormor med sambo, gått en sväng på stan och shoppat lite tröjor, det kan man aldrig få för mycket av. Ja varken shopping lr tröjor alltså! :-)

När jag kom hem hade J fixat middag, kött med sallad o kräftstjärtar och sås. Så jäkla gott!!! Han kan han min prins...
Jobb står på hans agenda inatt så jag är själv... Inge vidare kul då psyket inte är på topp för tillfället. Därför fortsätter moster o jag att mysa, nu hemma hos dom. Vi kollar film och dricker kaffe och syndar med potatisskruvar;-) IMorgon blir det en lång, lång promenad på förmiddagen!!!



Fortsätta mysa nu ska jag...Höra sen!!!

Hallo!!!

Dagens arbete i trädgården har gått på halvfart, ja iallaall för mig. Lite sliten sen igår och dessutom så har pannknack från helvetet hälsat på mig hela jävla dagen.
Mycket har iallfall blivit gjort av min händige J, han kan han!

Har precis kommit hem så nu står en lååång härlig dusch på tur och sen lite mat i magen. Resten av kvällen kommer vi spendera degandes i soffan. Kommer inte göra ett skapandes dugg, bara slöööööa och det ska bli så jäkla skönt!:-)

Hörs kanske senare...

Puss Puss

Godkväll vänner!

Idag har vi jobbat hårt, kämpat på med både det ena o andra som hör husbygget till!
Grabbarna gjorde det sista på grunden och fortsatte sen med att riva det som var kvar av  gamla altanen. Nu är den puts väck och på måndag kan nygget av nytt och fräsch sätta igång. Finns lite kvar att göra imorgon också men sen får byggarbetarna ta över....

Själv har jag umgåtts med trimmern större delen av dagen(bränt mig som satan på ryggen, smart att gå mitt i solgasset heeeela dagen) har röjt för fulla muggar och tänker fortsätta imorgon. Även fast det för tillfället är tokrörigt på tomten, ser ut som värsta taikonlägret med jordhögar, diverse byggmaterial och en massa skräp(som förövrigt ska forslats iväg till tippen imorgon) så kan man ju försöka göra det bästa av situationen och iallfall röja bort allt skit som växer där det INTE borde.
Älskar att röja och hålla på så har inte legat på latsidan idag, är också så kul att dte öntligen händer grejer vid huset!!!

Nu ikväll fräschade jag och kärleken min till oss och gick ut och käkade mysmiddag på restaurang. God mat och gott att dricka och trevligt sällskap av varandra, välbehövlig tid tillsammans! Mycket som händer och sker runt omkring oss nu och tiden räcker inte riktigt till som den brukar vilket betyder att vi får ta dom alldeles för få stunderna som ges och riktigt njuta av varandra! <3

Nu njuter vi lördagskvöll i soffan med film och en varsin iskall Mariestad, så skönt och gott!

Hoppas ni har en mysig lördagskväll allihopa, puss och kram på er från entrött och sliten A!

En underbar fredag!

Vilken underbar dag vi hade igår!
Som jag berättat tidigare så begav vi ju oss till Parken Zoo i Eskilstuna. Började vår vandring genom den fina parken på förmiddagen, solens strålar värmde oss och vi riktigt njöt av det vackra vädret och alla fina djur runt omkring oss!



Familjen Turtles!

 





Söta små bebis getter! (En rolig grej hände här, framför oss gick en familj där pappan ropar till barnen "Kom nu ungar så ska vi kolla på getingarna!!!" Hrm, EN get, FLERA getingar. Haha, svårt att hålla sig för skratt där kan jag lova!



Trots alla fina, gulliga och ståtliga djur som fanns i parken så finns inget som kan mätas med den här urgulliga kängrun!;-) Mitt favvodjur!


 
Krokodil på spaning efter föda o en skitcool limefärgad ödla!

Efter många timmar bland mängder av djur blev det en tur på Parkens lilla nöjesfält. Lille Max fick åka karusell, djungeltåget o tant Alexandra fick följa med som sällskap på det skumpande tåget. Vad gör man inte för sitt älskade kusinbarn liksom?! (Man känner sig fan som värsta stora. feta jätten på dom där små barnkarusellerna, hua!)

Som alltid på nöjesfält fastnar man och spenderar alldeles för mycket pengar på diverse lotter och chokladhjul. Skitkul och spännande ju men fasiken va tråkigt det är att förlora!:-(

Nu hade ju vissa av oss turen med sig iallafall, eller skicklighet var det faktiskt det handlade mest om i det här fallet!:-)



Man spelar ju för att vinna!:-)

Efter att ha promenerat i så många timmar i strålande sol var vi ganska så möra i kroppen allihopa. Vad kan då vara bättre än ett svalkande bad?!



Ett bad i dom iiiiiiiskalla poolerna fick det bli, ja inte för mig. Det räckte med att doppa sig väldigt, väldigt snabbt för att sen inta bänken i solen och istället se på när dom andra njöt i bassängen!

Det var vår Parken Zoo dag det! En riktig mysdag med kussen Therese,hennes lillprins och Elias, en alldeles underbar och rolig dag hade vi och jag gör mer än gärna om det snart igen!:-)











Ja då var det dags igen...

...Var ett tag sen jag budade på nåt på Tradera men idag kunde jag inte hålla mig därifrån längre.
Har budat på ett par assnygga pumps, svarta gladiator med nitar!!! Meeee like!:-)

Nu hoppas jag på att jag vinner dom, perfekta för en utekväll så det måste ju bokas in i så fall!:-)

Eller vafan, vem försöker jag lura, kan ju partaja i vilka skor som helst förresten!;-)


Nu sova, nattinatti!


Nattsvammel...

Godkväll!

Fasiken va kvavt det varit idag, har känt mig alldeles klibbig så fort jag rört på mig så två långa duschar har det blivit. Grabbarna har fått endel gjort me grunden till utbygganden idag så imorgontror jag dom beräknar att bli klara... sen finns det ju en hel del annat att pyssla med på tomten också så helgen är väl i stort sett redan uppbokad, iallafall dagtid.

Nu sitter jag i soffan och dumglor på tv:n, har altandörren på vidgavel och så även sovrumsfönstret så det blåser korsdrag genom huset. Underbart skönt!:-)  Tyvärr finns det inte ett skit att kolla på, på tv:n så väntar på att klockan ska bli elva då 2 ½men börjar. Gud va jag älskar det programmet, Jake(ungen) är ju bara så störtskön! Haha

2 1/2 män

Efter det är det nästa favvo komediserie, "How I met ypur mother". Också en härlig, rolig serie som jag brukar fastna vid så här framåt nattkröken.

How I met your mother

Sen jag träffade Jocke har jag faktiskt blivit en riktig nattuggla. Är nog mycket för att han jobbar natt och därför är uppe länge även dom kvällar han är ledig. Jag älskar att sitta uppe länge, gärna långt in på nätterna. Bara uggla i soffan, slöglo lite på tv och gärna pyssla lite i hemmet. Har en tendens att få mycket gjort just på nätterna och det ger ju lite extra ledig tid dagen efter, perfekt så här på sommaren så man har tid över till att sola och njuta. Ja, om vädret tillåter vill säga.

 Imorgon tar jag med mig Elias o hänger på kussen Therese med sonen Max till Parken Zoo i Eskilstuna, hoppas jag kan sova inatt så jag är utvilad imorgon. På kvällen ska vi gratulera Mike på hans födelsedag, i efterskott. Har hittat på en jättebra present, tycker vi iallafall. Hoppas nu han också tycker det!;-) Mer om det imorgon...

Koka mig en kopp thé nu och sen krypa upp i soffhörnet igen!

Sov gott allihop, dröm sött!

Torsdag

Godeftermiddag!

Här sitter jag i en solstol ute i blåsten, fläktar på rejält idag och inte är det särskilt varmt heller men skönt att vara utomhus iallfall.
Det skottas singel för fulla muggar här vid husbygget, på måndag kommer byggfirman så då ska det vara färdigt. Jag får inte hjälpa till för min J? Är för tungt för mig tycker han så istället har jag lovat att fixa käk till allihopa ikväll när dom är hungriga och innan J ska iväg och jobba. Bra uppdelning tycker jag för är faktiskt inte ett dugg sugen på att skotta...ser skitjobbigt ut!;-)

Igår läste jag en massa olika artiklar och liknande och fick många bra tips på hur man kan själv kan försöka komma vidare med sig själv när man liksom jag känner att man sitter fast och känner sig splittrad och slut,
Började med den gamla bra-och dåligt listan, kändes larvigt till en början men efetr ett tag faktiskt riktigt bra. En lång lista blev det men nu ser jag iallafall lite klarare på saker och ting, inte alls så klart som man borde men har iallafall lite koll på vissa saker jag bör ta tag i för att må lite bättre. Skönt den dagen när man kan stryka över nån punkt som då är avklarad, längtar!
Nu är jag iallfall en liten bit på väg...hur jag sen ska gå vidare är fortfarande ett frågetecken men visst ser jag att det finns saker som verkligen måste tas tag i, en del kan jag kanske inte ens klara själv men det ska lösa sig!

Så tips till er som är i samma sits som mig, gör den där gamla hederliga listan, det funkar faktiskt!

Nu ska vovven och jag promenixa!
Hörs senare...

Splittrad!

Även fast jag hela tiden försöker hålla mig sysselsatt så tränger ibland dom jobbiga tankarna igen min annars ganska hårda, trygga fasad. Ja, det är nog så folk kan uppfatta mig. Att jag numera har kontroll över läget och att jag må bra och fixar det mesta nu,men skenet bedrar kan jag lova. Dom senaste veckorna har verkligen varit kämpiga på alla sätt och vis. Det är jobbigt att hela tiden behöva kämpa och att hela tiden försöka dölja hur man egentligen mår, både för sig själv och inför andra. Vet att det är det värsta jag kan göra mot mig själv, att försöka förtränga. Men det kan inte hjälpas, jag gör det ändå. Jag behöver inte hela tiden bli påmind om att jag har varit hemma länge och om att det snart är dags att börja jobba igen. Jag vet det, mycket väl och det gör mig livrädd. Helt enkelt livrädd, förstår inte hur jag ska klara det och inte heller förstår jag varför jag ännu inte mår bra?! Vad är det för fel på mig och vad ska man göra för att rätta till det?!

Inte nog med detta så är det även mycket som händer runt omkring mig, mycket negativt och jag kan inte styra över det och jag känner mig hjälplös. Vill så gärna hjälpa och finnas där för alla men fixar det inte, kroppen säger ifrån och det gör ont i mig att inte kunna det man vill. På något sätt känner jag mig utanför, svårt att förklara hur jag menar men det känns så...

Mitt liv känns just nu som ett enda stort kaos, förändringar och val är det som kretsar runt omkring mig och jag vet inte vad jag vill med någonting. Eller snarare så vill jag mer än jag kan klara av och det gör mig frustrerad, så jävla frustrerad!

Att pendla mellan att vara arg, förbannad, glad eller ledsen tar på krafterna. Att aldrig hitta den normala balansen, att aldirg bara få må normalt. Fan va det är tröttsamt och jobbigt, så jävla jobbigt!

Vad jag väljer att göra vet jag ännu inte, vilken väg jag väljer att gå i livet är för tillfället ett enda stort frågetecken!

Att jag inte är ensam vet jag, jag har min familj, min älskade J och min akära vänner vid min sida!

Är bara jag själv som kan välja och jag själv som måste kämpa för att lösa rebusen, hur jag ska bli bra igen?

Som sagt, ett stort frågetecken, ett ledset frågetecken. Det är jag nu, vill inte vara så längre...!

// Alexandra


Hungrig!

Dags att laga middag, kvällens meny är Vitlöksmarinerad fläskfile,Pommes och bea till den som vill ha det. För min del blir det avocadosallad med mozarella och tzatsiki till. Hungrig som en varg är jag så lika bra att sätta fart!
Strax kommer Elias och då har jag lovat att maten ska stå på bordet!;-)

Hörs senare...
Puss!


Wille the sötnos

Konstigt att man smälter...söt som socker är han den lille skrutten!


Här är  vi på upptäcksfärd i lekparken, spännande att klättra på "berget"!;-)


Tisdag...

...Vilken underbart mysig morgon och förmiddag jag haft idag. Är barnvakt till William och ända sen jag kom hit imorse kring åtta så har vi haft så mysigt... Gosat framför tv:n, gått på promenad, lekt i lekparken och när det nu som vanligt kom en regnskur begav vi oss in och lagade iordning lite lunch till sötnosen. Superduktig på att äta är han, kul att se!

Nu har skrutten precis somnat i min famn efter att jag nynnat vaggvisor för honom, hur mysigt är inte det då? Riktigt gosar in sig och lägger huvudet tätt intill bröstet på en, det gör mig alldeles varm i hjärtat och borde väl betyda att han känner sig trygg när han somnar.
Nu sover han så sött på sitt fårskinn och jag ska ta och plocka undan lite här hemma, eller försöka slita mig från soffan där jag sitter och bara tittar på underverket som sussar så gott. Älskade, fina unge va du betyder mycket för mig!!!
Snart kommer Johanna hem så då åker vi och shoppar en sväng tillsammans, sen handla mat och bege sig hemåt. Har lite att pyssla med hemma. Ikväll kommer Elias och sover hos oss så vi ska laga mysmiddag och kolla film tillsammans, jag min älskling och världens gulligaste Elias!:-) Länge sen det fanns tid flr JOcke och mig att spendera en hel kvälll ihop så jag längtar!

Fortsatt trevlig tisdag, vänner!

Helgen som gått...

Så har ännu en helg fullkomligt svichat förbi i rasande fart och vi har måndag idag igen!
Har haft en jättemysig helg tillsammans med goda vänner och goda vänners underbara barn.

Fredagskvällen blev jag bjuden till Johanna på grillmiddag, supergott allting och vi njöt kvällen med rosévin o sprite i kvällsolen på altanen. Så mysigt och man är tacksam och får njuta så mycket som möjligt av dom få fina kvällar vi har här i vårt land för jävlar vilket skitväder det varit resten av helgen, frånsett en del uppehåll så har det ju fullkomligt vräkt ner. Man blir ju deprimerad för mindre... tycker så synd om dom stackarna som har semester nu i det här skitvädret!
ja iallafall, trevlig kväll som avslutades i lagom tid. Hem för att ta pyssla om min stackars älskling som fick åka hem från jobbet i fredagskväll så han inte mådde så bra. Så har hans helg fortsatt och inte förens igår började han få sina riktiga krafter tillbaka. Vet inte vad det var han råkade ut för sorts baciller men bra har han inte mått, det är ett som är säkert!:-(

Lördagentog jag mig en cykeltur ner till vår stads centrum, lyckades få en Drop In tid hos frissan, var verkligen dags för en toppning av rishögen. Inhandling av present till Anders som fyllde år, fiskedrag önskade han sig och självklart fick han det. Kände mig som tappad bakom en vagn när jag stog där bland fiskedragen och kliade mig i huvet;-) Men med lite hjälp så lyckades vi finna det jag sökte och allt blev rätt och riktigt till slut!
Lördagsefetrmiddagen stg alltså kalas på schemat, Anders 27årskalas. Det bjöds på varm smörgåstårta och jag lovar er att det var det godaste jag ätit på länge. Mums va gott det var med en fräsch sallad till.
Johanna, tårtkungen hade också bakat en smarrig tårta till sin man, Hon är duktig på det hon, eller vad säger ni?




Visst gjorde hon en fin tårta till sin golfspelande make!

Hela kvällen blev vi sittandes ute på altanen, under tak som tur är för inte heller då var det något höjdarväder, inge regn men heller ingen direkt sommarvärme! Tack gode gud för infravärmen, det är en bra uppfinnig det!
Blev ett rejält party för vissa men inte för mig och Johanna. Wille skulle ju upp på morgonen så hon tog ansvaret för det och lät anders fira sin födelsedag och jag hade älskade Elias med mig så han var mitt ansvar.

Förstår vad föräldrar menar med att man inte vill festa loss när man har barnen med sig, tanken att göra det när man har barn att ansvara för slog mig inte ens utan det finns nog en spärr i oss alla!
I vilket fall hade vi en jättetrevlig eftermiddag och kväll! Var lite orolig för att elias skulle tycka det var tråkigt att sitta där med oss vuxna och uggla men när han tyckte jag var tråkig som sa att vi skulle bege oss hemåt så ändrade jag snabbt min uppfattning och insåg att vi både jag och godingen haft en mysig kväll!:-)

Söndag och dagen rullade på i slöhetens tecken, hade lite att fixa med hemma och då rulalr tiden på som vanligt. Skulle ha Elias även igår så tillsammans med Jocke käkade vi MacDonalds och när älsklinge min begav sig hemåt för att sova (fortfarande inte helt pigg, stackarn)så spelade jag och Elias kort) Fan va dålig förlorare jag är, erkänner) och glodde på tv.

Idag är det vardag igen och vi har endel planer och mycket som behöver fixas med. Imorgon är det husbygge på agendan för J och jag och William ska me så lillplutten får åka lite bobcat!;-) Blev bara imorgon vi ska ha honom så jag ska njuuuuta av lillskrutten och gosa med honom tills han tröttnar!;-)

Nu ska jag duscha!

Puss på er och hoppas ni haft en jättebra helg!

Parken Zoo

Om vi har vädret på vår sida nästa vecka, dvs. solsken så blir det en tripp till Parken Zoo i Eskilstuna.
Jag och Jocke ska ha Anders o Johannas son William på dagarna när dom jobbar så jag och lillskrutten ska få åka och träffa djuren i parken, förhoppningsvis få bada, åka lite karusell och träffa Fantomen i fantomengrottan! Världens bästa Elias ska följa med också och så även min kusse och hennes lille son Max.:-)

Ska bli jättemysigt att få en heldag med både Wille o Elias, mina favoriter och även att få umgås en heldag med kussen, det är inte varje dag det händer nu för tiden tyvärr!


Ni kan väl hålla tummarna för att vi får bra väder i nästa vecka hörrni, i varje fall nån av dagarna så vi kommer iväg! :-)
Tror vi kommer få en toppendag tillsammans allihopa och jag längtar!

 





 


Mot miljonen...

Uppdatering angående mitt Keno spelande:

VINST 20 kronor även igår, tre vinster av tre möjliga. Skitsummor men bättre än ingenting, ja iallafallså länge man inte jämför vinsten med insatsen! haha;-)

Dom hade iallafall otur med vädret!

Nu har bygget dragit igång på riktigt hemma hos Jocke. Igår skottades det singel för fulla muggar för att fylla hålet till grunden. Han var rätt så slut när han kom hem igår kväll, eller snarare tokslut. Inte såg han väl fram emot att fortsätt amed samma syssla idag och det lockade inte mer då han möttes av ösregn imorse när han skule åka iväg. Tydligen går det inte att göra så mycket i det här vädret så fick precis ett samtal och han var påväg hem igen. Stressande med tanke på att dom jobbar under tidsplan, snart kommer byggfirma och då förväntas ju grunden vara på plats så dom kan smälla upp resten.
Tyvärr kan man ju inte styra över vädret men förhoppingsvis tröttnar väl även vädergudarna på regnet snart och ger oss solen tillbaka, det önskar jag både för byggets och min egen skull!

Men, måste erkänna att jag ändå är glad över att dagens arbete inte höll på lika länge som planerat. Lite ego kanske men ser fram emot att hinna spendera iallafall lite tid med J, kommer inte bli mycket av den varan den närmsta tiden med tanke på bygget och att han faktiskt även jobbar på sin andra jobb. Iofs närmar vi oss hans semester men antagligen kommer mestadels av  tiden även där spenderas med hammaren i högsta hugg.
Jag har många, långa, ensamma dagar framför mig så kommer ta varje tillfälle som ges till att bara njuta av att ha min J hos mig.
Kan inte beskriva hur mycket jag längtar till den dagen huset är färdigt! Inte bara för min egen del utan också för Jockes, ser att han redan nu är trött och blir orolig och bekymrad över hur han ska orka med allt!

Grubbla, längta och fälla en tår. Inte ska väl det vara livets melodi? Skärpning, Alexandra...Se till att göra det bästa av alla situationer!


Nog!

Ibland blir det förmycket av allt, man förväntas hålla i alla trådar, ta hand om, fixa, dona och ställa upp.
Vanligtvis har jag absolut ingenting emot att göra allt detta, jag skulle göra allt för dom flesta i min närhet!
Men... nu kommer allt på en gång och ydligen är jag den som ska ordna allt.
Ibland undrar man hur mycket man ska göra,Ska man verkligen behöva vända ut och in på sig själv för att andra ska ha det mycket bättre än en själv, slippa reda ut sina egna bekymmer och glida fram på en räkmacka utan att behöva lyfta ett finger? Man undrar...varför?

Jag är inte egoistisk, bara en människa med samma behov och möjligheter, känslor, ork och kraft som andra.
Jag kanske låter elak men tro mig, har anlednigar och rätt att säga stopp, det har gått för långt! Mår inte bra av allt det här, nu får det vara nog! Ställer upp,stöttar och hjälper till gör jag självklart mer än gärna, men var person måste själva ta ansvar för sitt. Jag kan omöjligt behöva ansvara för allt som har med allt att göra... Som sagt så har jag ingenting som ger mig extra kraft att orka ta hand om mer än vad någon annan kan, jag är inte heller mer än människa och heller inte starkare än vad någon annan är!

Ledsen, trött, arg och besviken är jag och hoppas saker och ting tar vändning snart, för allt och alla!

Onsdag morgon ...

... Ja som sagt, onsdag morgon igen då och här sitter jag, eller snarare halvligger i sängen faktiskt. Nyvaken och trött men kan inte somna om, vaknade av att nån jävel, rent utsagt för det tycker jag om folk som står och gastar ute på gården såhär dags. Vafan, visa respekt! Bara för att du måste gå upp tidigt så behöver inte det betyda att resten av världen också gör det!
Är alltid ett jävla gnäll på folk som stör sig på att det är liv och rörelser kvällstid när man bor så här i lägenhetshus som vi gör. Det skickas ut lappar hir och dit om att man ska visa respekt och tänka på ljudnivån efter klockan tio, bla bla bla...
Men vafan, på morgonen då? Då får man tydligen sätta igång och röja precis hur tidigt man vill eller???
Det är ju inte bara en gång folk tex. borrar klockan halv sju på morgonen, står och gastar i trapphuset så det ekar ända till Haparand och tillbaka och inte behöver jag väl påminna er om hur jävla irriterad jag är på dom som kring sjusnåret sätter igång med att klippa gräs, trimma rabattkanter och drar igång motorsågen gång på gång under sommartid. Å förretsen, inte nog med det. Vi måste även ha Sveriges, eller säkert Europas om inte världens tididgaste sopphämting här på vår gata. Å jävlar i min lilla låda va den sopbilen kan väsnas! Galen är bara förnamnet på vad jag blir varje gång den fan väcker mig ur min skönhetssömn!

Tydligen så är det alltså helt okej att föra liv i ottan och det gör mig vansinnig. När ska man få sova egentligen?! Jag brukar inte reta upp mig på att folk väsnas, brukar tänka så att nästa gång kanske det är jag som råkar göra det och har inte jag klagat tidigare så kanske folk kan ha överseende med att det låter även härifrån nån gång då och då.
Men nu har jag faaaan fått nog!!!

Visa respekt!!! GRRRRRRRRRRR

Hårborttagning...

...Alltså jag har inte levt under en sten, har vetet att såna här produkter finnsmen har däremot inte trott på att såna här hårbortttagningsprodukter funkar så har undvikit att prova helt enkelt. Ända tills nu och jag är glad för att jag bättre sentän aldrig provade på.
Helt underbar horbortttagningskräm från "veet". Funkar klockrent och huden blir len som silke.

Har du som jag inte vågat dig på att prova så gör det vettja! :-) Skitsmidigt, bara stryk på krämen på torrhud, v'nta ett par minuter och massera bort cremem med cirkelröreölser med den svamp som medföljer. Vips så har man silkeslen hud fri från oönskad hårväxt!

Veet Veet Hårborttagningskräm för duschen




Keno, lett å vinne;-)

Jag klagar alltid på att jag aldrig vinner nåt. Kom på häromdagen att det ju inte är ett dugg konstigt eftersom jag sällan spelar!;-)

Så, numera spelar jag Keno, varje dag har jag bestämt mig för. Kostar lagom mycket tycker jag, är för snål för att lägga större summor. Dom stora pengarna kan jag ha roligare för, haha.
Började spela igår, och hör och häpna så vann jag både igår och idag!:-) Inga stora summor, 15 kronor igår och 5 kronor idag, en droppe i havet men sakta men säkert kan jag samla ihop till min drömvinst!
Nybörjartur kanske jag haft, men känner för mig att storvinsten nog kommer imorgon. Tredje gången gillt liksom, är väl så man brukar säga! Imorgon när jag kollar mitt spelkonto (Ja, seriöst värre så har jag numera ett alldeles eget spelkonto)så sitter nog miljonvinsten där ska ni se!

Jourusatte, drömma kan man ju göra!


Godmorgon!

Ja fy fan hörrni, igår va man inte så uppkäftig vill jag lova. Kände mig rätt så ynklig där när jag ett tag inte ens kunde ta mig från badrummet in till sängen utan fick sova en stund på badrumsgolvet. Hua, hoppas jag slipper må så där igen!

Imorse vaknade jag iallafall av att jag var hungrig, vilken härlig känsla det var. MIxade mig en smoothie med bär, frysta men så jäkla gott ändå. Fick behålla den också och bara det smakar ju hallon kan man säga;-) Har fortfarande muskelvärk men det är ju ganska vanligt efter en sån här resa kan jag tänka mig, känner mig typ överkörd och helt matt i kroppen.

Precis fått ett samtal från mina föräldrar, dom lyckostarna är på roadtrip med ett par kompisar. Ända till Kroatien ska dom åka och väl framme där har dom hyrt en värstingvilla att bo i under ett par veckors tid innan det är dags att köra hemåt igen. Just nu befann dom sig i Prag, strålande sol och tokvarmt.
Är ju inte utan att man blir avundsjuk,allrahelst idag när det verkligen tokregnar utanför fönstret här hos oss. Så tråkigt, nu vill vi ha soool igen ju. Hoppas verkligen inte solen har tappat bort vår adress så vädret fortsätter såhär hela sommaren, då lovar jag att jag blir galen på riktigt!

Ge mig sooool och energi, tack!


Jag är sjuk!:-(

Antingen är jag magsjuk men lutar åt matförgiftning tycker jag...
Efter middagen igårkväll, kring nio hade jag lite kramper i magen. Tänke inte mer på det men snart gick det inte att kontrollera smärtorna.
Från klockan två inatt har jag spytt som en räv, nu är magen helt tom och jag är så trött så jag vet inte var jag ska ta vägen?
Försöker få i mig vatten men minsta lilla droppe kommer upp igen...

Sängläge för Alexandra idag med andra ord! Snyft, va d e synd om mig!:-(


Skratt och tårar, så nära varandra.

Så har ännu en helg passerat, en alldeles perfekt mysig fredag till söndag. Som alltid har det gått alldeles för for men det är inget man kan göra någonting åt och huvudsaken är ju att man hunnit med att ha det bra!

Även fast jag haft det så bra nu i flera dagar så har det liksom känts som om nerverna ligger utanpå kroppen och trots att jag försöker förtränga så finns det saker jag går omkring och grubblar över. Vet inte riktigt vad men någonting är det som maler och maler och även fast man kopplar bort för stunden så hittar man alltid tillbaka. Hur mycket man än försöker förtränga.
Tidigare ikväll blev det för mycket. Jag kunde inte längre hålla tilbaka tårarna, alla tankar kom upp till ytan  och allting brast för mig. Så här blir det när man minst anar det, man tror man har kontroll över läget och vips så ändras det i en blinkning.
Min älskade J tröstade mig och var som alltid det enorma stöd han är, att han står ut är för mig obegripligt men kanske har det att göra med att vår kärlek är stark, det är vad jag tror och hoppas iallfall och ingenting tyder på att det inte är så det är. Att man finns för varandra i med och motgång, det tror jag på!
Efter lång pratstund, om allt mellan himmel och jord. Positiva och negativa saker och ett försök att reda ut mina tankar tog jag mig i kragen. En lång dusch, på med kläder och smink , det fick mig att se ut som folk igen och efter det lyxade vi till det med ett restaurangbesök. För några timmar kopplade vi bort allt vad kaloriräkning, dieter och träning heter och jag gjorde verkligen allt jag kunde för att njuta av det goda livet har att erbjuda! Vi njöt av förrätt och varmrätt och sällskapet av varandra och för en stund mådde jag riktigt, riktigt bra. Helt bortkopplad fråb verkligheten kändes det som.
Min darling han kan han, det här var nog precis vad jag behövde för att hämta lite nya krafter det förstog han!

Imorgon ska jag ta tag i det jag så länge tvekat för att göra, det funkar inte att ha det så här längre. Dom svackorna jag får tar längre och kängre tid att ta sig ur och när jag väl tagit mig igenom kampen aqtt ta sig ur den är det bara att börja om på nytt igen.
Som sagt så funkar det inte, mer hjälp krävs och jag kommer kräva att få det. Vägrar vänta längre, måste ske en förändring nu.
Jag är ung och egentligen pigg, jag ska inte behöva ha det såhär. Nu vill jag hitta tilbaka tilld en pigga och alerta Alexandra jag egentligen är!

Det är så jäkla jobbigt att skriva ner sånt här, lämna ut sig själv är ju vad man egegtligen gör men när dte väl är gjort och man själv kan läsa sina skrivna rader är det så otroligt skönt´. Man ser det självklara i allting och inser vad man måste göra. I love my Blogg, den ger mig så mycket!
Är jag som skriver, jag som väljer vad jag vill skriva och berätta om och den som vill läsa får det. Passar det inte så är det ingen som tvingar dig att läsa! 
Vissa går i terapi, det här är terapi och avslappning för mig!

Släktträff på Grönan igår...

... och vi var ju inte ensamma där direkt. Herregud, va me folk!
Men en trevlig eftermiddag hade vi tillsammans, ett glas gott vitt vin i solskenet, femkamp i det fina vädret och när det helt plötsligt började ösregna och då menar jag verkligen ösregna så passade vi på att käka middag tillsammans inne på Tyrol-restaurangen innan det var dags att tävla igen.
Inte vann man femkampen heller men det är ju kul att som alltid få se någon anna vinna, jag har lärt mig att man ska glädjas åt andra så det är väl bara gör det! Även fast det svider i "dålig förlorarhjärtat"!;-)
Var verkligen kul att träffa alla igår under så avslappnande förhållanden, inne på ett nöjesfältet. Har inte träffat J:s släkt så överdrivet mycket tidigare. Mest bara snabbisar och då hinner man inte lära känna varandra särskilt mycket.
Igår kändes det dock som att "spärren" släppte och numera känner jag mig mer som en i gänget på något sätt. Härligt, då kanske man kan slippa vara nervös över nästa träff!;-)

Blev en lång dag och jag kan säga att jag var helt slut när vi kom hem, gick som på helspänn hela dagen och det tar på krafterna! Jobbigt för psyket med så mycket folk runt omkring och även fast det stundtals var skitjobbigt är jag otroligt stolt över mig själv som tog mig dit och fixade att va kvar hela dagen. Ett steg framåt i rätt riktning, stolt!

Idag är jag helt slut och då menar jag verkligen helt slut! Det tar på krafterna att ge sig in i såna här utmaningar. Det som för så många är en självklarhet att ge sig på och roa sig med, var en självklarhet för mig också förut men nu är det ett helt projekt att att ta sig igenom. Men som sagt så klarade jag det trots allt över förväntan och jag måste erkänna att det ändå ger mig lite mer energi inför dagen.

Nu ska jag mixa mig en smoothie på naturell yoghurt, björnbär, hallon och lite andra frukter. Det får bli min frulle idag!
Ikväll hoppas jag på mys med familjen H, skulle behöva det. Längtar efter närvaron av mina älskade vänner! <3

Puss och ha en lovely söndag allihopa!



Tur som en tok!
Man kan tydligen ha tur både i kärlek och spel!;-) Haha

Jourusatte!!!

Jävlar i min lilla låda vilken dag det varit idag, upp och ner och bak o fram.
Tog hus i helvete när jag meddelade för J att sängarna skulle dröja ytterligare en vecka. Eller hus i helvete var väl att ta i men lackade ur ordentligt gjorde han iaf. Efter diskusion beslutade vi att ringa och stryka hela ordern!
Sagt och gjort, efter mycket om om men var ordern struken och pengarna tillbaka får vi inom två veckor. Annars ni!
Hyrde stor bil på Ok nu ikväll och åkte till Västerås, inhandlade sängar där istället. Fan va handikappad man är utan dragkrok i såna här lägen, eller jag är väl iofs handikappad överhuvudtaget som inte ens får tummen ur och skaffar det förbannade körkortet. (Men det är ju en helt annan jävla historia!!!)

Ja och innan det här då så var vi till Veterinären me vovsingen som tydligen har svampinfektion och massa vita blodkroppar i örat. Uäck!!! Men stackarn va ont det måste göra, och för att inte tala om vad det måste klia!
Hundrafemtiotusen kronor senare så hämtade vi ut medicin så nu ska hon väl slippa det läskiga kladdet snart får man hoppas!


Ja och annars då? Jo men lite snabb shopping på ica så man inte faller ur och lite annat krafs som var slut hemma. Städningen hemma fblev väl inte osm jag tänkt mig,tiden räckte inte till men nu ser det iallafall inte ut som ett bombnedslag längre.
Ja, en hektiskt dag som sällskapats av ångest upp till öronen och en hjärtklappning som heter duga. Jag är bra slut i både kroppen och knoppen och nu behöver jag vila. Hoppas verkligen det hjälper och får bort ångesten tills imorgon, orkar inte med det här längre. Även fast det går längre och längre mellan gångerna och man kanske skulle vara glad över det så är dte svårt att tänka så när ångesten känns betydligt kämpigare att handskas med vissa av gångerna. Vad göra undrar man?!

Nu min kära vänner ska jag ta mig en dusch, mysa i soffan och sen krypa ner i nya bingen med nya, fina lakan och förhoppningsvis sova gott heeeela natten! Kan jag inte sova ska jag be J att slå mig hårt i huvudet med hammaren för nu får det fanimig vara nog. Jag måste få sova för att orka!!!

Godnatt och Trevlig Helg! <3

Jävla telefonköer!

Jag fullkomligt hatar att sitta i telefonköer, fan va tråkigt det är rent ut sagt!
I trettiofem minuter har jag setat nu och försökt komma fram till veterinären. Hunden har nog öroninflamation igen:-(
"Just nu är det många som vill ha hjälp, vi jobbar så fort vi kan för att du ska få hjälp"...  bla, bla, bla
Seriöst, har man bara en stackars telefonist som ska ta emot alla samtal eller är det helt enkelt så att all personal gått på kafferast?

Känner mig lite grinig nu men verkligen hatar, hatar, hatar att vänta!!!

Inte nog med det, ringde för att bekräfta hemkörningen av vår nya säng som var bokat till på måndag. Nu ligger dom efter i deras utkörningsschema så inte förens måndag veckan efter får vi hem då!  Gaaaaaah, jag vill ha dom NU!
Inte kan man hämta dom själv heller då dom tydligen är bortakörda från varuhuset och står packade på nån central nånstans i Stockholm. Adressen dit fick jag inte heller, va det nu är för hemligt ställe som man inte kan lämna ut adressen till?!

Allt är det jävla regnets fel tror jag!:-(


Vilket väder;-)

Men hörrni, det regnar!
Var ju inte igår direkt men jag vågar faktiskt erkänna att jag tycker dte är ganska så skönt. Obs, ganska!!!
Nån regndag behövs då och då, man blir ju zombi med gröthjärna annars om man inte gör annat än svettas i solen! Nu lever jag ju iofs med ständig gröthjärna men för er normala måste det vara skönt att rensa huvet med frisk, klar luft!;-)

Vette sjutton hur det blir med vår Grönantripp imorgon dock, ingen höjdre i det här vädret. Men som sagt så räcker det ju med en regndag så hålelr tummarna för att solen tittar fram imorgon igen!

Det tråkiga med det här vädret är att det finns miljoner grejer hemma som behövs fixas och donas med, tråkga sysslor som man lagt åt sidan när man njutit i solen och som man inte har nån anlednig till att skjuta upp längre när man ändå är inomhus.
Dammsugas ska det iallafall göras och sen finns det ett helt berg av tvätt att brottas med. Herregud ve med kläder vi har alltså, fattar inte när vi hinner med att använda allt? Tjoff så är tvättkorgen full, gång på gång!
På tal om kläder så ska jag faktiskt bege mig ner på stan en sväng och kolla in rean som jag hört ryktas om. Som ni vetå hittar jag ju sällan nåt men än har jag inte gett upp hoppet om att bli en rea-fyndare.
Idag är sista dagen gymet har öppet innan en månads semesterstängt, buhu buhu:-( Måste dit och köra ett pass känner jag, annars kommer det dåliga samvetet fram.


Ja, har ju lite att pyssla med så likabra att sätt fart med en gång.
Pust, solen kunde ju  ha fått vara framme idag också så man fick ta det lite lugnt idag me!;-)

Hungrig!

Sitter här och väntar på mat, kom på för en stund sen att det var länge sen jag stoppade något i magen. Har ingen som helst hungerkänsla när det är så här varmt. bara jag får i mig massa vätska så funkar jag ändå, ja fram tills klockan är så här dags. Då börjar det kurra lite när kroppstemperaturen sjunker.
Är ju sällskap till världens bästa Elias idag också och vi lyxar till det med kebabpizza till honom och en avocadosallad till mig. Orkar helt ärligt inte ställa mig i köket nu!

Imorgonär min älskling ledig och så även resten av helgen, ska bli så mysigt att ha honom hemma. Behöver det nu känner jag! Grönan och femkamp på lördag med Jockes släkt står på shemat inför helgen, gäller att på något sätt ladda batterierna tills dess. Har ingen som helst lust nu, eler snarare ingen ork även fast jag verkligen vill dit och träffa dom. Hopaps jag känner mig piggare och klarare i knoppen tills dess och att vi får en toppen eftermiddag!

Nu kommer maten vilken minut som helst så dags att duka fram glas och bestick.
Vi hörs!

Shoppingdax igen!

Blev drygt en och en halv timmes solande, sen fick det räcka för idag för min del då jag höll på att fullkomligt flyta bort!
Men skönt är det, ljuvligt och jag önskar sommaren vore mycket, mycket längre än vad den är så man fick njuta mer av den underbara värmen.

Har slängt i en maskin tvätt och det jag hängde tidigare ute på balkongen är redan torrt och väntar på att vikas in i garderoberna. Helt otroligt va fort det torkar trots att det varit skugga där fram till nu plus att det ju faktiskt inte fläktar så mycket heller.
Ja sakta men säkert börjar man väl komma ifatt med hemmet, ser bedrövligt ut för tillfället men orka va inne och städa när man kan vara ute i friska luften och ha det bra. Dammråttorna ligger säkerligen kvar ett par dagar till och vill dom flytta så får dom!;-)

Alldeles strax kommer min käre mor och hämtar upp mig så ska vi åka och handla blommor tillsammans. I flera veckors tid har jag varit pågång att köpa lite fint till balkongen men aldrig riktigt fått tummen ur... Men nu är det alltså dags så snart så blir det lit mer liv där ute.
Dra på sig en kjol och en tröja nu då kanske, passar sig ju inte att glida runt i bikini hela dagarna och särskilt inte ute iaffärer bland folk!:-)

Det är vaaaaarmt!

Herregud vilken hetta, inomhus går ju inte att vara nu när det är så här varmt.
Gjorde ett försök att ge mig på hushållssysslorna men det fullkomligt rinner om mig bara efter diskning och hängning av tvätt.
Nu lämnar jag resten tills det blir lite svalare, har fläkten på högsta så förhoppningsvis är det något behagligare lite senare.
Tills dess tar jag på mig bikini och lägger mig raklång ute på gården, är skugga på balkongen än så länge så där blir man ju inge solbränd. Kanske är bäst att smörja in sig en sväng innan, häromdagen brände det rejält så var alldeles knallröd på brösten. Att jag alltid ska göra samma misstag år efter år?;-)

Njut solen, vänner!
Puss o Hej

Det här med Tradera...

Alltså jag säljer ganska mycket grejer på Tradera, började lite smått och har nu blivit helt fast. Hrm, köpeer väl en hel del också men det hör inte hit!;-)
Till en början la jag bara ut "billiga" grejer, kände att jag vill ebli lite varm i kläderna innan jag la ut grejer som jag visste skulle sluta i höga försäljningsbelopp.
Det har funkar skitbra allting, lätt att lägga ut annonser och jag har haft turen med mig och lyckats få bra köpare som är snabba med inbetalning efter auktion och som inte krånglat ens minsta lilla.
Tills NU!
Fick ny mobil för ett par veckor sedan och la då ut min gamla, som iofs också är relativt ny i bra skick utan skråmor och annat.
Budgivningen rullade igång och det kom bud på en gång, glad blev jag som ju ville bli av med den. Efter ett par dagar fick jag ett mail från en av budgivarna, den personen påstår att han aldrig lagt något bud på telefonen. Hm, okej?
Jag, något irriterad för att nån förstör mitt traderande som ju gått så bra har inget annat val än att ändra i annonsen och skriva som det är i annonsen. Att senaste budet inte gäller osv. skitkrångligt och oseriöst jag vet, jag skulle aldrig buda på något som krånglade sådär!
Det går ett par dagar och den här personen börjar buda igen. Que?
Mailar mig också om att han NOG är intresserad, eller egentligen hans bror.
Irriterad var jag redan och det blir inte bättre av det här, man kan ju säga att han liksom erkänt att det var han som budade första gången och sen ångrade sig, något jag redan listat ut men som nu blev bekräftat att det var så det va.
Jag skickade ett mail att den här gången kommer jag inte acceptera att han hoppar av utan vinner han auktionen så är mobilen hans.Har redan varit för dum snäll och tagit bort hans bud, även fast man inte ska det. Lagt bud gäller ju!

Det slutade iallafall medatt den här personen vann auktionen, Jag skickade ut vinnarmail som vanligt där jag bifogar mina kontouppgifter, belopp samt att jag önskar insättning på mitt konto inom fem dagar. (vilket också stog med i annonsen)
Detta var den 24: e juni och fortfarande har jag inte fått betalt för vinsten. Jag är skitförbannad både över att det finns krångelmänniskor men också för att personen i fråga skickat mig ett mail och frågat om vi "kan göra ett bättre pris" samt skickat sms och ringt. "Jag ör intresserad av mobilen, kan vi göra et bättre pris?"
Va faaaaaaan, seriöst?! Lägg ner!!!
Vadå intresserad av mobilen, du har redan vunnit den så betala din vinst. Sen skiter jag i om du är iontresserad av den eller inte!
Nu på morgonen skickade jag ett sista mail att om pengarna inte betalas in idag så lägger jag ut mobilen i ny annons.
På ett sätt hoppas jag att det inte komme r nån inbetalning, eftersom det redan krånglar så jäkligt nu så kommer det säkerligen upptäckas fel som inte finns när paketet väl är framme hos köparen. Känner det på mig och det gör mig ännu mer förbannad!

Så typiskt, min fina Tradera idyll är förstörd och det första gången jag la ut något av värde. Tråkigt att det alltid finns oflk som ska förstöra och krångla vad det än gäller!:-(

Onsdag...

...Dagen som inte började så bra men som tillslut slutade med mysig middag.

Vaknade med sprängande huvudvärk och yrsel, vid försök att ta mig in på toaletten så svimmade jag av. Jag som innan jag blev sjuk aldrig svimmat har verkligen fått känna på hur det känns, både en två och fem gånger den senaste tiden.
Blev till att krypa ner i sängen igen och hälla i mig litervis med vatten.
Känner mig fortfarande matt i kroppen och yrseln sitter i, så obehagligt när man går och inte riktigt har kontroll över sig själv. Vet nog vad det beror på denna gång iaf, är lite slutkörd helt enkelt och tillslut så säger kroppen ifrån helt enkelt!

Blev bjuden på middag hemma hos syster och hennes sambo tillsammans med mamma och pappa nu ikväll. J jobbar så jag åkte iväg utan honom och eftersom jag ska vara barnvakt åt Elias över natten så tog jag honom med mig.
Sallad med ostfylld färsk pasta och massa grönt och nyttigt fick vi serverat, supergott o nu är jag så mätt så magen står i fyra hörn!
Nu kollar jag och Elias film, "Min stora kärlek". Sett den förr men lagon att slötitta på samtidigt som jag surfar runt och försöker hitta ett passande tyg till sänggaveln som jag ska klä om!

Nu ska jag koncentrera mig på filmen ett tag och sen surfa vidare bland tyger i massor.
Sov gott, vi hörs!

PUSS

RSS 2.0