---

Jag är inne i en rensa-sälja-slänga period. Jag rensar garderober och lådor, ja i varje vrå är jag och bökar omkring. Nån dag inom närmsta tiden ska jag även bege mig ner i källaren(HJÄLP), där finns det grejer kan jag lova...
Om jag nu samlat på mig så här mycket grejer vid snart 25 års ålder, hur mycket grejer kommer jag då inte ha vid typ 70 års ålder??? HJÄLP, igen!!!
Grejer är egentlgien det värsta jag vet... ja iaf när dte blir för mycket. Jag gillar stilrent och när var sak får sin perfekta, rätta plats. Det betyder ju att mycket av det som inhandlas i det här hemmet tids nog hamnar i skåpet, jag tröttnar, köper nytt och byter ut. Det gäller inte bara grejer, samma sak gäller med kläder. Använder plagg, lägger undan, köper nytt, komme på att den där gamla trasan ju var fin så den plockas fram... ja så håller jag på och tillslut blir jag tokless på säckar med kläder och TOKRENSAR!!!

Så, det sysslar jag med nu. Skönt, man skingrar tankar och har någonting att göra plus att vi ju stog på loppis i sändags och ska även göra det nu i helgen igen och det visade sig ju att det mesta går att aäljsa så mycket får åka med dit innan det kanske hamnar i soporna. Vissa greje rman har är dte ju inget som helst fel på så är ju bra om nån annan kan bli glad över den o använda.

Bla...bla...bla.... fy fan vilket tråkigt inlägg. Vem fan bryr sig om vad jag har i min garderob eller inte.

Jag vill egentlign bara säga, "rensa bort all skit, man mår bra av ordning och reda omkring sig"!!!

Det här är inte min grej...men, men:-)

Utmaning!!!

Det här är svårare än du tror!

Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem.Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)!
Lycka till!

1.Vad heter du? Alexandra
2. Ett ord på fyra bokstäver:
3. Flicknamn: Angeliqa
4. Pojknamn:Anton
5. Yrke: Arkitekt
6. Färg: Aprikos(usch)
7. Klädesplagg: Anorak
8. Mat: Asiatisk wook;-)
9. Sak i badrummet: Ansiktscreme
10. Plats/stad: Alperna
11. En orsak att vara sen: Allergisk reaktion
12. Något man skriker: A-ha!!!
13. Film: "Alla älskar Alice"
14. Något man dricker: Apelsinjuice
15. Band: Aerosmith
16. Djur: Apa
17. Gatunamn: Astrakangatan
18. Bil: Audi
19. Sång:A Thousand Miles (Vanessa Carlton)


Fruviksell och Frejzan, nu har jag gjort som ni ville.... det här är bland det värsta jag vet men jag gjorde det för er skull!;-) Haha

Man har bra dagar,

men så har man även dom här dåliga... En sån som jag har idag!!!

Idag har jag ingen som helst kontroll över mig själv och min kropp. Huvudet är fullt av fundeirngar och tankar och det fullkomligt snurrar runt i skallen på mig. Tårarna rinner och det finns ingen hejd på dom... Det tar fanimig på krafterna när dom här dagarna kommer och ännu har jag inte lärt mig hantera det på det sättet jag borde. Behöver jag ens säga att jag längtar efter att kunna göra det?!

Inte nog med det så är den härliga helgledigheten slut vilket betyder jobb för min älskling inatt. Det s--er, allra helst när dagen är som den är och jag inget hellre vill än krypa upp i famnen på honom och bli tröstad, så som bara han kan...

Men, nu biter jag ihop och tar mig igenom kvällen och natten och hoppas att dagen imorgon blir en bra dag. En bra dag där jag orkar ta tag i allt igen och vara glad och lycklig. Lycklig och fokuserad på min träning igen... inte ens det orkade jag idag. Jag menar, vem vill gå till gymet som ett jävla vrak... nej tack! Men inte mår man bättre av att skipa träningen heller... pissdag!!!

Vi hörs när jag är mitt bättre jag igen!
Puss på er

Myspys i soffan!!!

Efter en lång dag i ensamhet så har jag äntligen sällskap av min älskling och hans bror igen, Skönt!
Nu njuter vi lördagskväll med mys framför tv:n, nötter o vindruvor får bli det jag smaskar på. Är för en gångs skull inte ett dugg sötsugen och det tackar jag för;-)

Imorgon är det alltså loppistajm igen... har prismärkt grejer nu ikväll och packat om det jag haft med förut. En del grejer fick hamna i sopsäcken direkt, allt skit går faktiskt inte att sälja även fast mycket som sålts förvånar mig! :-) Smaken är som baken och Tackar för det gör man ju, extra pengar är ju liksom aldrig fel!
Måste boka in en loppisdag till inom kort, har hur mycket kläder som helst som säkerligen kan säljas. Denna gång var alla klädställningar upptagna så det får vänta... Det betyder alltså att jag har en garderobsrensning att se fram emot, not. Inte länge sen jag rensade men fortfarande finns hur mycket kläder som helst kvar.

Ändå har man aldrig något att sätta på sig?! Konstigt, kvinnligt fenomen det där!!!

Nu ska jag sluta svammla och fortsätta mysa innan jag kryper ner i bingen!
Natti Natti!<3


Heeeeelg!!!

Helg smakar gott, även fast man har lediga dagar mitt i veckan så är det något speciellt med just helgledighet!
Vi är lediga båda två den här helgen,härligt tyvärr finns det inte riktigt tid till att njuta av den helt ut. Hus ska byggas och jag har min städmani som styr det mesta! Faktiskt så måste jag lugna ner mig lite med just det där, städningen... är nog aningens skadad som far meddammsugaren och moppen på det viset jag gör. Tänk va mycket tid jag skulle ha över till annat om jag lät bli nån gång då och då.
Men sen är det ju faktiskt så att man mår bättre i själen om man har rent och fint runtomkring sig, iaf fungerar jag så. Risken finns alltså att jag fortsätter fara runt osm jag gör nu, men med en ro i kroppen!

Bygget rullar på, i varje fall dom dagarna J är ledig. Idag har han sin käre bror med sig så jag kände att jag med gott samvete kunde stanna hemma. Dagens sysslor var även på tok för tunga för mig så skulle nog bara känna mig i vägen, dessutom behövde jag en vilodag för att hämta tillbaka lite förlorade krafter.
Men även fast man vet allt det här så får jag dåligt samvete för att jag inte är där och fixar... Hm, undra tro om man kan klona sig?!
dagens sysslor drar dessutom ut på tiden, vi hade planerat att jag skulle ha middagen färdig när grabbarna kommer hem men nu lutar det åt hämtmat till huset för dom så dom kan fortsätta jobba tills det är färdigt.
Så, vad jag stoppar i mig nu ikväll återstår att se. Är så jäkla tråkigt att laga mat till sig själv...

Nu, fortsätta prismärka grejer. Ska stå på Loppis imrogon så önska mig lycka till, vore skönt att bli av me lite skit!
Har visat sig att jag har en hel del i gömmorna...hua!!!

Puss på er o ha en bra lördagskväll!!!

Grått, grått, grått...

... Tycker vi kunde ha fått fortsätta ha det underbara höstvädret vi haft dom senaste veckorna. Var är solen?
Det öser ner regn här hos oss och det är så grått och trist så hälften vore nog.

Lite skillnad från i lördags när vi satt på uteservering på Djurgården, vid vattnet, i gassande sol och med en god kall i handen. Det är livet det!!!


VARFÖR FUNKAR DET HELT PLÖTSLIGT INTE ATT FÖRSTORA BILDERNA FÖÖÖÖÖR?????
Jaja, trevligt var det iaf där vid båtarna!;-)


Godförmiddag på er!

Har precis kommit hem från ett träningspass på gymet, jäklaskönt att komma igång så här tidigt faktiskt.
Idag har jag bestämt mig för en nystart, ja med allt som har med träning och min hälsa att göra. Fokus träning och bra mat... jag behöver det verkligen om jag ska må riktigt bra!
Har varit mycket fokus på jobb och annat senaste tiden så jag har på något sätt lagt mig själv och mina behov åt sidan... ÅNgest över det!
Men...
Man kan inte ändra det som varit så istället får jag ta nya tag och köra hårt igen! Jag är taggad, till tusen!

Ska snart bege oss till huset för spackling av den nybygggda väggen och lite annat fix, det finns att GÖRA där så bara att sätta igång när man är ledig.
Jobbar inte förens på onsdag så nu jäklar ska det hända grejer, nu när tiden för en gångs skull finns! *peppar, peppar*!!!

Ha en bra dag!

Nu igen!

WTF??? Återigen så försvinner mina inlägg ut i cyberspace... var dom tar vägen vore väldigt trevligt att få veta! Grrr!!!

Jag bloggade flera gånger igår under min trevliga vistelse i storstaden, men som sagt så är inläggen borta så det får  jag väl dela med mig av en annan gång då.
Nu ska jag strax bege mig iväg till biografen för att se "Flickan som lekte med elden", den andra av stieg larssons filmer. Premiär idag om jag inte har helt fel så biljetter är inköpta och klockan nio ska vi sitta bänkade i salongen.
Hoppas det är lika bra som jag föreställt mig!:-)

 



Nu måste jag byta om och sen är det väl snart dags att sticka iväg... ha en bra kväll!!!


Det här med blogg.se alltså?

Varför publiceras inte mina inlägg när jag mobilbloggar??? Grrrrrr!!!

Har nyss kommit hem från en mysig kväll med goda vänner. Vi har haft fredagsmys framför både idol och kändisdjungeln och efter det kollat film, "slumdog millionare"!
En alldeles perfekt fredagskväll, ja frånsett att min J inte var med. Hade ju självklart gärna haft honom med men någon måste ju jobba ihop miljonerna och i helgen faller lotten på honom, min kämpe!;-)
Det är jobbigt dom här jobbhelgerna, blir inte mycket tid över till att umgås på för oss två och det är lika tråkigt och jag känner min lika ensam varje gång. Då är det tur att man har vänner som tar hand om och roar en!;-)

Tack älskade vänner för att ni är precis dom ni är och för att ni alltid finns här, i vått och torrt både för mig o J. Vänner som er växer inte på träd och jag är obeskrivligt tacksam som har er i min närhet! We love you!<3

Nu nanna kudden, upp tidigt imorgon och bege mig till storstaden för lunch med två kollegor! :-)

Puss o Godnatt


Tiden springer iväg...

Oj, oj...ä rju flera dagar sen jag uppdaterade sist!

Har jobbat på i dagarna två. Långpass både tisdag o onsdag och det gick super duper, trött som en -jag vet inte vad men det är det värt. Ledig hela helgen nu så jag ska se till att hinna med att vila upp mig inför kommande arbetsvecka då jag ökar upp till ännu fler timmar, 20 för att vara exakt. Klurar lite på hur jag ska planera dom så det återstår att se vad jag kommer fram till.

Igår kväll var vi iväg på bilbingo igen, ja jag erkänner, vi är fast i pensionärsträsket!;-) MEN, måste försvara oss där! Vi vinner ju, ofta så det är mycket det som lockar. Lite extra klirr i kassan är liksom aldrig fel!:-)
Vinst igår också, J vann hela två gånger. Inget för mig men vad gör väl det när man har en sambo som drar in stålar?!:-)

När vi kom hem fick vi nå ryck och packade in oss i bilen igen, drog iväg till huset och började spika gipsskivor och isolera... Klockan tolv var vi väl där och inte förens fem gav vi upp. ( okej, jag erkänner igen. jag la mig på soffan sista timmen, då var mina krafter slut) J jobbade på som en galning så nu är väggen in till det som ska bli tvättstuga/pannrum färdigt! Rörmokar´n, du är välkommen att fixa resten helt enkelt!

Idag då? Ja lite sliten har man ju varit efter nattens bravader, en sovmorgon fick det bli men sen har jag varit seg och matt i kroppen. Små fixat lite här hemma och ska väl snart inta köket och fixa enchiladas till middag innan J ska iväg och jobba. :-(, det är så jävla tråkigt när helgpassen kommer, fy faaan rent ut sagt va jag önskar vi fick slippa dom helt!
Men, nu är det som det är och istälelt får vi njuta av timmarna innan han sticker iväg.

Jag önskar er alla en underbar fredagskväll!:-)



Jourusatte!!!

Sitter nersjunken i soffhörnet med min kaffekopp i högsta hugg och glor på dagens idol-avsnitt. Jag gillar det här programmet, stenhårt och allra helst det som pågår nu dvs, uttagningarna!
Jag pendlar mellan skratt, asgarv och rinnande tårar. Vissa är ju så bra så håret reser sig på armarna och tårarna sprutar medans vissa(de flesta) måste va födda helt utan självinsikt!:-)
Om jag någonsin får för mg att söka till något som jag är värdelös på så hoppas jag verkligen att någon i min omgivning har stake nog att sätta stopp... glra bort sig i tv är väldet sista man vill göra... jag i varje fall tycker jag det!!!

För övrigt är jag på ett pissigt humör för tillfället, mensvärk som inte är av denna värld, förkylning på g bihålorna trycker på som om dom ska sprämngas vilken sekund som helst, huuuuvudvärk och som om inte det vore nog så är mitt psyke inte det stabilaste flr tillfället!!!
Pms-monster, yes I am! Det mesta irriterar mig för tillfället, kanske det iofs beror på att jag ofta samlar på mig en massa och när dom här pissdagarna sen kommer så rinner det helt enkelt över.
SMÅ SAKER!!!! Blir STOOOORA!!! Jag lovar!!!
Nu har man ju även kommit in sig på jobbet med allt det som hör till.... vissa saker irriterar mig nå överjävligt!!!
Va fan, man jobbar med vuxna människor och ändå känns det ibland som om man jobbar med dagisbarn helt utan ansvar! What??? Faaan, ta reda på sin egen skit, ta ansvar för sitt och stå för vad man gör. Ska det vara så svårt???
Jag HATAR folk som inte står för vad dom gör, tycker och tänker och avskyr folk som ljuger och hittar på bara för att framstå som så jävla bra själva!!!

Gaaaah, vad jag avreagerar mig men ibland blir det bara för mycket!!! Jag älskar mitt jobb, jag är så tacksam över att få hålla på med det jag verkligen vill och trivs med ochjag är stolt som fan att jag tagit mig tillbaka men jag vägrar ta ansvar för andras jobb och få styra upp när folk tabbar sig. Hjälpa till har jag inga som helst problem med men det finns en gräns!!! Vi är alla anställda under samma villkor och med en fast tjänst men ibland känns det fanimig som om man skulle ha tio tjänster och får ta reda på folks skit medans dom själva glider me på en räkmacka. Ska det vara så kräver jag fanimig mer lön och helst vill jag klona mig så jag orkar me!!!

 

Bitch, thats me! I varje fallflr tillfället men jag har faktiskt rätt i allt jag säger just nu!!!;-)

Nu, kolla färdigt på Idol och sen fortsätta med röjningen jag håller på med här hemma. Är dte någonting jag är bra på när jag är arg så är det städa!:-)

Imorgon när jag komemr hemfrån jobebt så r min älskling hemma o dessutom LEDIG, Läääääängtar och räknar timmarna tills dess!!!


Roast på Berns!!!

 



Har precis kollar in programmet "Roast på Berns" på femman. Kvällens gäst var Pernilla Wahlgren o med tanke på att jag läser hennes blogg och börjar tycka bra om henne så var jag tvungen att kolla. Visst är det konstigt, man läser nåns blogg och det känns som man känner personen. Jag har tidigare tyckts lite si och så om familjen Wahlgren, att dom är md överallt och att det hela blir en aningens överdrivet vad odm än är med i men efter att börja ha läst bloggen har jag ändrat uppfattning och Pernilla lever ju trots sitt kändisskap och det arbetet hon har ett relativt normalt svenssonliv som oss andra. Självklart lite mer exlusivt men det gör det hela mer intressant att läsa om och vem skulle inte vilja bo ett drömhus och kunna shoppa och resa som kändisarna gör liksom...;-)

Programmet var ju iallfall helt okej, dom kan ju verkligen roa våra svenska komiker, vissa mer än andra! Personligen tycker jag väl att det blir lite väl rätt ibland, påhopp som heter duga liksom men det hör väl programmet till och man får väl försöka se det roliga i det hela...
Kul att kändisarna ställer upp och är med i programmet iaf, tycker det visar att man är ganska så säker i sig själv och står för sina handlingar när man vågar bli roastad!:-)



Dags att rycka upp sig!!!

Neeej, idag är ingen bra dag. Sovit helkasst inatt och känner mig slut som artist...
Har inga krafter, helt orkeslös och orkar inte ta tag i någonting. Tårarna bränner bakom ögonen och jag kämpar för att hålla emot, har ingenting att gråta för så tänker inte låta dom komma...

I vilket fall ska jag ta mig ner till gymet nu, får se hur mycket jag pallar me idag men känns ju som om allt är bättre än ingenting.
Sen hem och njuta av min älskling, han är så otroligt stöttande dagar som dom här så hälften vore nog!!! Tack!<3

Hörs senare, hoopas på att må bättre när kroppen fått arbeta!!! Det ska ju hjälpa har jag hört...

Helgen som gått...

Ja den här helgen försvann ju iväg i rasande fart och allt har verkligen gått i ett, läskigt. Ja hinner fanimig inte me alls på något sätt...

Kräftis på jobbet i lördags, trevligt! Vi har ju fått en hel del nya tjejer som passar klockrent in i gänget. Vissa av dom med underbat humor så kan ju inte bli annat än lyckat med dom på plats. Det lektes lekar, det hör verkligen inte till vanligheterna på våra träffas vill jag lova men nån gång ska väl vara den första, helt okej när det bara är vi från vår butik dör man kan bjuda på sig själv utan att skämmas! Träffas vi hela firman, då vi kommer upp till en kanske 50-60 anställda, då har jag verklign ingen som helst lust att leka så tack gode gud att det inte kommer på tal då! Det där med leka på fest är verkligen inte min grej.... kanske om det är nån lek i lag men inte stå där själv och hoppa säck eller något sånt förnedrande... usch och fy säger jag! Det finns annat att roa sig med en helgdag!:-)
Ja i vilket fall hade vi en lyckad kväll som slutade relativt tidigt så jag var inte ens bakis trots glas av vin, öl o coder... provade också ett nytt mousserande rosévin, slank ner kan jag lova och ska definitivt köpas hem igen! Smarrismarr!!!;-)

Jag hade en jobbarkompis på lite förferre här hemma innan vi begav oss iväg. Supermysigt och vi funkar så klockrent ihop, är vi som har ansvaret på avdelningen där jag håller till... Vi kom in på hur mycket vi båda uppskattar att vi får jobba tillsammans och hur mycket det betyder för oss båda. Jag kan ärligt säga att jag nog inte hade fixat att komma tillbaka om jag inte haft denna människas stöd, betyder obeskrivligt mycket och jag vet inte hur jag ska kunna återgälda allt fint hon gör för mig. Tack Å för att du är den du är, du har ett hjärta av guld!

Helgen har sen rullat på i en rasande fart, som alltid nu förtiden ju... Jag hade planerat att jobba måndag men ändrade det då jag inte känner mig särskilt stabil för tillfället... Vet inte riktigt varför men ostabil är jag och vill inte riskera att gå så till jobbet så här i början, risken finns ju att jag kommer koppla käsnlorna tilll arbetet och det kan sluta illa. NEJ, säger vi om det och jag samlar nya krafter till tisdag istället då mängder av  varor står färdigmärkta för uppskyltning!:-)

Nu ska jag förska somna om... alldeles för tidigt att vara uppe nu men vad gör man när man inte kan somna om efetr att man varit uppe och slagit en drill?! ;-)

Hoppas ni alla sover gott i era sängar o att ni haft en lovely helg!!!<3

Vilket äventyr...

...

Min J kan ibland förvåna mig med sina idéer och upptåg!:-)
I eftermiddags sa han att han visste vad han ville göra ikväll nu ikväll.. Jag hade förväntat mig ett förslag som kolla film med ett par kompisar, beställa mat, hänga framför datorn elelr typ bara slöa i soffan...
Färvånad blev jag när han sa att vi skulle ut i skogen och plocka kantareller??? I flera veckors tid har jag tjatat om det och fått ett NEJ varje gång, "Jag vill inte ut i skogen", "aldrig".

Men... nu skulle vi alltså gå en skogspromenad denna fredagskväl och ingen blev gladare än jag, jo möjligen hunden som sprungit som en galning från det vi kom fram:-)
Vi gick o vi gick o vi gick, ja i ett par timmar var vi ute o skogen. Underbart skönt att få andas frisk luft och bara rensa tankarna. Dock fick vi lite problem när vi skulle gå tillbaka till bilen, jag J och hans bror. Tre personer med tre olika viljor om vilket håll vi skulle gå åt... Grejen är den att hunden fick upp ett spår och stack iväg viklet självklart ledde till att vi kom lite vilse i vår jakt efter henne.

Efetr mycket om och men och med paniken i bröstet så kom vi äntligen fram till en landsväg! Vilken lycka!!! Det bärjade bli mörkt och jag tänker fanimig inte befinna mig i skogen då! Vi hade turen med oss då en bil kom åkandes, J stoppade honom och vi föklarade var vi hade parkerat bilen och om han visste var vi var någonstans? Denna snälla man tog med sig J och hans bror i bilen och for iväg och letade efetr vår bil... Där stog jag och hunden som två fån ett bra tag tills dom äntligen kom tillbaka, med vår bil!!! :-) Vilken lycka!;-)

Nu har jag tagit mig en efterlängtad dusch och ska strax krypa ner i soffan där dom andra två redan slöar, vissa blev ju helt slut efter den här promenaden medans andra, typ jag bara blev pigg och fick nya krafter! Alla är vi olika och tur är väl det!;-)

Lite kantareller lyckades vi iaf få med oss hem från vårt äventyr!:-) Mums!!!



Tack älskling för, en trots allt trevlig promenad!!!:-)


Om tiden ändå räckte till...

... Ja till allt det man vill och borde göra!

Har en massa saker jag borde göra mensom verkligen inte hinns med, man stressar fram och tillbaka för at försöka hinna men det lsutar ändå med att man går och lägger sig med det dåliga samvetet för att dagen rullade på för fort igen!
Konstigt det där, jag menar jag har ju ännu inte gått upp på heltid på jobbet så borde ju  ha hur mycket tid som helst över...

Vi har födelsedagar att fira i efterskott som vi inte hunnit med av olika orsaker, vi har hur mycket som helst som behövs göras i hemmet, vi har ett hus som är under uppbyggnad, det är jobb, det är måsten, det är ansvar... hela tiden!!! Va elss man blir ibland alltså, och vad less jag blir på mig själv som tar på mig så mycket när jag egentligen vet att jag inte har TID!!!
Skärpning igen då!!! Mycket sånt nu...

Idag då, fredag! Ledig helg... eller ja, ledig och ledig men inget jobb för J och inte heller för mig ju. Vi har en hel del måsten som sagt men jag hoppas ändå på att få hinna med att njuta och försöka slappna av och rå om varandra. Lätt att glömma bort sig själv och sin partner när man är inne i en sån här ond cirkel av måsten. Man liksom vet att man alltid finns där för varandra så man tar varandra för gvet på nåt konstigt sätt... Visst är det bra att man känner att kärleken är stark och klarar det mesta och att man är säker på sin partner, det gör mig trygg men jag värdesätter ändå tiden vi har tillsammans obeskrivligt mycket<3

Imorgonkväll ska jag på Kräftis, första för iår faktiskt...Vi ska träffas på jobbet allihopa, hoppas det blir trevligt!:-)

Nu, mina vänner ska jag promenera med vovven. Jag ska trotsa mina enorma skavsår jag fick från träningsskorna härom dagen... önska mig lycka till för fan va ont dom gör!!!

Puss på er och njut av fredagen, snart är det helg!!!:-)

Jobb...

Idag var det jobbdags igen då... eller ja, gå dit och göra mina fjuttiga timmar.Ja så känns det nu, alldeles för korta dagar och jag hinner ingenting av det jag egenligen borde göra. MEN!!! Det är det jag måste öva på, att allt inte kan ske i en handvänding utan får ta den tid det tar, guuuud va svårt det är att lära sig det!!!
Imorgon blir det iaf ett långpass har jag bestämt mig för, ska prova iaf. Går det inte så är det ju bara att gå hem efter halva dagen... det kallas förmåner enligt vissa andra kloka förstår att det är så det funkar!

Den svenska avundsjukan visar sig på alla sätt och vis, men vill man tro att det är förmåner jag har så tro det. Huvudsaken är ju egentligen att man vet själv hur saker och ting ligger till men fan va irriterad jag bli på folk alltså. Sköt dig själv och skit i andra...
Hade hellre kunnat gå på ett fast heltidsschema fullt ut med min normala lön iställer för att hatta med timmar hit och dit för att jag ibland mår dåligt och dessutom gå på sjuklön.
Önskar vi kunde byta så får ni se hur jäkla kul det är, eller inte!!! Få se om ni fortfarande ser mitt schema som förmån???
Att man aldrig slutar förvånas över folk alltså... Eller att folk aldrig slutar upp med sina idiot-grejer kanske man ska säga!!!

Ja i vilket fall så går det bra för mig på jobbet! Jag kämpar på och jag gör det tamigfan bra!:-) Fick beröm senast idag och det värmer ända in i hjärteroten ska ni veta! Kul att få höra att man varit efterlängtad och att man trots så några timmar faktiskt hinner få saker och ting gjorda.
Mer än  vad vissa får gjort på flera dagar faktiskt... lite irriterad igen som ni kanske märker men det är faktiskt dagens sanning!;-)
Skulle vilja hitta nån kurs i att lära sig slå dövörat till och inte bry sig! Var hittar man en sån, tro?;-)

Ikväll blire fotboll, idol och kaffe hos vänner!:-) Det mina vänner, värmer också in i hjärteroten och är guld värt! Vad gjorde man utan sin familj, sin älskade och sina vänner?! Hemska tanke!!!

PUSS!!! Återkommer när jag är på bättre humör;-)

Utkast: Idag har ...

Idag har jag äääääntligen kommit igång med träningen igen!
I flera veckors tid, ja sen dom öppnade igen efter semestern har jag och min käre vän försökt tagit oss dit men men inte förens idag lyckades vi alltså.

Bättre sen än aldrig kan man väl säga;-) Jobbigt som fan var det och man känner att man tappat allt under semestern, skit också rent ut sagt! Nu är det bara att ta nya tag och komma igång igen med regelbunden träning, bra kosthållning samt dom dagliga promenaderna med Doriz. Jag vet hur skönt det är när man är inne i det igen och nu längtar jag till jag är där igen!!!

Annars har dagen idag bestätt av städning och röjning här hemma. Dammat, dammsugot och skurat och tom. tvättat fönsterna i vardagsrummet( inte en dag för tidigt!!!) bara resten kvar nu då... suck, va tråkigt det är!

Snart dags att börja med middagen så den är klar när min darling kommer hem från golfbanan!

Hörrni, ikväll är det ju Idol premiär också!!!:-) Uttagningarna är ju det allra roligaste å för att inte tala om juryn som är så jäkla bra... å snygga;-)

Kvällens program går inte att missa!!!




Se upp!!!



Igår var vi ute och åkte i dom mörkaste skogarna, kändes som vi skulle till världens ände. Längs småvägarna såg man som alltid skyltar som varnar för älgar. Det kändes ju även ganska så självklart med tanke på att vi befann oss där vi gjorde.
Jag blev mycket förvånad och började skratta när den den här skylten plötsligt dök upp, Uttervarning! Har aldrig sett en sån skylt förut så inte kan de förekomma mycket, uttern måste vara ett klokt djur som annars verkar hålla sig borta från vägarna men inte här inte!

 Visst är den väl lite söt?!;-)


Puckade brudar!!!

Inatt har jag roat mig med att tjuvlyssna på grannarna som haft fest! Eller ja, var iofs svårt att undgå vad dom pratade om med tanke på att det var ett jävla liv på balkongen fram till halv fem imorse... Ganska kul att höra vilka diskussioner man hamnar i när alkoholen slår till, fast brudar med iq-badboll är nog det roligaste ändå!;-) Ja, ända tills man lessanr och har lust att tala om för dom hur jävla mycket dom gör bort sig som dom håller på!
Jaaaa meeen assssså... Jaaaa baaaa.... Hihihihihi... Vaaaadåååååå??? Vaaaaa???? Jaaa förståååår inte liksom???

Ja typ så har det låtit i stort sett hela natten, å grabbar som driver med brudarna så det står härliga till. Roligt tycker jag!;-)

Idag ska vi på bröloopsmottagning hos J:s pappa som gift sig. Ska bli skoj att träffa alla och få klä upp sig lite.
Känns som man pemdlar mellan jobbkläder och mjukiskläder typ hela tiden... tråkigt så det dammar om det!
Har shoppat nytt, kjol från ellos som typ blev gratis efter alla rabatter. Det tycker jag om!
Nu återstår bara den obligatiriska frågan, va fan ska jag ha på mig upptill och vilka skor ska jag haaaa???
Att jag aldrig lär mig att prova i tid...

Hur kvällen slutar återstår att se, det ända jag vet är att vi ska dit på efetrmiddagen och innan dess ska jag hinna till jobbet och fixa blommor från alla syskon. Evigheter sen jag sist gjorde en bukett så lite nervöst är det allt, men förhoppningsvis sitter takterna kvar.

Ha en underbar lördag, det ska jag föröska ha iaf!:-)

Att ha, eller inte ha???;-)

Converse: Lady Weapon Mid

Vill haaaaa!!!

Converse: One Star Lo Pro Mid

Vill Haaaaa!

Converse: One Star Lo Pro Mid

Vill Haaaaaaaa!!!


Converse: Lady Pro Leather 76 Hi

Vill haaaaaaa dom här meeeee!!!

Ilands-problem, vilka vill jag mest ha??? Ska jag ha några alls, gaaaaah???;-)


Helgjobb, nej tack!!!

Godmorgon!:-)

Äääääh, vilket pissväder man vaknade upp till idag då. Är hösten påväg på riktigt nu kan man undra, hua så tråkigt. Snart är allt grått och trist och man vill inget hellre än kura ihop sig i soffhörnet med en bra bok, en kopp thé och en mysig filt. Eller hur?!
Hoppas verkligen vi får nån mer fin dag nu, för visst känns hösten mer välkommen om man skymtar en sol bakom träden som ju iofs får en härlig färg på sina löv. Det är väl också det ända som är härligt med den årstiden annars, det och den klara luften. Inget mer, faktiskt!!!

Jaha, fredag igen då... Just odag har vi ingenting planerat förutom att J ska jobba inatt. Är hans jobbhelg men både lördag o söndag är semsterdagar planerade. Vi ska på bröllops mottagning imorgon, J:s pappa har gifte sig för ett par dagar sen så vi ska dit och gratulera!:-) Inte varje dag man går på bröllop, eller ja bröllopsmottagning så ska bli skoj. Hur morgondagen kommer se ut återstår att se, än så länge vet man inte mer än att vi ska dit... Spännande!;-)
Själv slipepr jag ju helgjobbandet för tillfället... dröjer många veckor innan det är dags för det. Står väl inte på förrens vi är där och jag kan ärligt säga att jag inte längar ETT DUGG dit. Jäklar va skönt det vore att slippa just helgerna... ett åtta till fem jobb, måndag till fredag skulle sitta fint. Å tänk om vi båda jobbade så, vilkendröm det vore!
Nu kan man ju tyvärr inte få allt här i livet, kanske ska man vara glad att man ju faktiskt har ettjobb man trivs med i det stora hela. Får väl stå ut med helgerna, är ju trots allt riktigt bra betalt då. Det är ju något att glädja sig åt!
Tills det är dags att ge sig på helgarbetet igen så ska jag njuuuta av att vara ledig, njuta av att kunna planera in saker och njuta av att jag kan vara hemma och rå om J dom helgerna han jobbar.
Annat blir det dom helgerna vi båda jobbar sen, mötas i dörren både moron och kväll är verkligen inte min grej. Jag behöver kvalitetstiden tillsammans, jag funkar fan inte annars. Usch!!!

Hm... inte tänka på det där nu!!!

Nu njuter vi helg hörrni!!!
Ta hand om er!!!:-)

Den här då!!!

http://www.youtube.com/watch?v=_OBlgSz8sSM

Inte utan att man känner igen sig från när man var liten, lr hur?!;-) Vad gör man inte för att sätta dit brorsan liksom å få mamma på ens sida! ;-)


Förvirrad...

Allt är som en enda stor röra i min hjärna. Inte blir det heller bättra av en orklöshet som heter duga, trött som en jag vet inte vad. Tog mig nog vatten över huvudet och det kommer surt efter... hur fan ska man veta att det kommer bli så?! :-(

Arg, ledsen, trött, förvirrad och less...

Don´t know what to do???

RSS 2.0