Det tickar på...

...Önskar det fanns ett sätt att stanna tiden, få den att räcka längre så man hinner med allt det man vill göra!
Blir stressad av att klockan tickar på så fort, finns så mycket jag både vill och borde göra men som inte hinns med.

Stressad!!!

Det är inte lätt när det är svårt...

Ibland hänger man verkligen inte med i sitt eget tempo. Jag är en typiskt sån som bara kör på utan att känna efter om jag verkligen klarar av det, om jag fixar att köra på i det här tempot eller ens fixar att ge mig in i vissa saker.
Ett exempel. Man vill alla så väl så man vrider och vänder sig själv ut och in. Ställer upp på allt och alla utan att ens ägna en tanke på hur man egentligen mår, eller egentligen utan att erkänna för sig själv att man kanske inte är på topp för tillfället och kanske borde ta och sakta ner!

Ibland kanske man borde lyssna på sina egna kloka råd som man ger till andra. Det är så lätt att säga saker som, " du måste tänka på dig själv i första hand", "slit inte ut dig nu". Men sen då? När man själv befinner sig i situationer där man borde leva som man lär. Inte gör man det då heller! Inte jag iaf och jag lika arg och besviken på mig själv varje gång det kommer ifatt mig, att jag gjort det igen och att jag kanske borde ha saktat ner och ägnat lite tid åt mig själv. Istälelt står jag där helt slutkörd och utan att veta var ifrån jag ska få orken tillbaka.
Jag menar inte att man ska vara en stor egoist, absolut inte. Tror inte man mår bra av det i slutändan, man blir nog ganska så ensam tillslut om man BARA tänker på sig själv.
Däremot borde man bli mycket bättre på att just prioritera sina egna behov framför någon annans. Jag menar, mår man inte bra själv hur ska man då kunna hjälpa andra och vara ett stöd?

Min J säger alltid åt mig att sätta mig själv i centrum, att mitt liv är det viktigaste jag har! Visst har han så rätt men det är så svårt att tänka så, iallafall tycker jag det.
Kanske är det så för att jag just nu är så missnöjd med mig själv, att jag aldrig mår riktigt, riktigt bra. Att jag aldrig får sova ut ordentligt vilket gör att jag ser så jäkla sliten och trist ut. Jag har ingen riktigt ork och att vara sliten gör också att man grubblar mer, man orkar inte tänka klart och för det mesta är det bara som en grumlig dimma i skallen.
Jag säger inte att jag är missnöjd med mitt liv, absolut inte. Har så mycket runt omkring mig som betyder så mycket. Underbar familj och vänner, ett fint hem att  bo i och möjligheter att göra så mycket som jag vill.
Men ändå tar känslan att inte vara nöjd med sig själv över, ibland är det svårt att se det goda som livet har att erbjuda.

Just nu känner jag mig som instängd i min egen kropp. Under en tid tillbaka har jag bara kört på utan att känna efter minsta lilla. Inte erkänt för mig själv att jag mår kasst och istället för att ta itu med problemen så har jag försökt förtränga och istället  samlat på hög inom mig.
Så vad händer då?
Jo, tillslut kommer allt ifatt en. Det har det gjort nu och jag vet allvarligt talat inte hur jag ska ta mig ur alla tankar och ångest som florerar i min kropp.
Känner mig helt slut i både kroppen och knoppen! Jag vet att jag tillslut kommer fixa det, vet bara inte när och det gör mig så otroligt stressad! Har ingen kontroll och det får mig att känna mig så misslyckad, att jag inte stoppat mig själv i tid när jag innerst inne vet så väl att det är så här det kommer sluta om man kör på som jag gjort.

Jaaa ni, det är verkligen inte lätt när det är svårt! Finns inget annat att göra än att låta allt ta den tid det tar, hur jävligt det än känns att behöva tänka så, så är det d ända raka.
Jobbigt kommer det bli, skitjobbigt och det värsta av allt är att jag känner mig så beroende av andra människor. Att inte vilja vara själv utan behöva någon vid sin sida största delen av dygnet. Att inte kunna ge så mycket som man vill utan mest ta, det är inte jag och jag hatar det!
Tur iallafall att jag har så fina människor runt omkring mig som stöttar och alltid finns där min vid sida, ni vet vilka ni är och jag älskar er för allt ni gör för mig!


Satan i gatan så irriterande!

Mäh!

Fasiken, nu när man kommit igång med träningen så ska gymet ha semesterstängt. I en hel månad!!!
Så typiskt och tråkigt. Den här veckan har vi i allafall möjlighet att träna så ska ta mig dit så många gånger som möjligt innan dom bommar igen på fredag.
Gäller att man håller igång på annat sätt nu då, stenhård med långpromenader så man inte tappar helt, Nu när det är kanonväder så är det ju superskönt att ta en runda i elljusspåret så det ska jag föreslå för min träningskompanjon!;-)
Endel övningar hemma såsom armhävningar och situps funkar ju också, inte är det väl lika bra som med maskinerna men absolut bättre än ingenting!:-)

Nu ska jag duscha, sen glo tv innan jag somnar!

Puss på er!

Godmorgon!

Idag har vi lika underbart väder ute som vi haft dom senaste dagarna, lovely!
Snart är det soldags för mig och på eftermiddagen ska jag vara barnvakt åt lille Wille en stund och efter det blir det träning någon gång framår kvällskvisten!

Somnade på soffan inatt och var helt väck när jag vaknade, visste knappt var jag var någonstans och varmt och klibbigt var det också. Var bara till att tvätta av sig sminket och krypa ner i bingen istället, var fortfarande trött men somna gick inte! Less man blir, kunde väl ha sluppit vakna när jag sov där så skönt på soffan tycker man!
Jaja, bättre lite sömn än ingen alls!:-)

Får se om J hämtar våra sängar idag. Vi bokade ju hemkörning till påmpndag, näsata vecka men han börjar bli otålig och vill ha hem den nu så kanske att man får krypa ner i sprillans ny, skön säng ikväll. Bäddad med mjuka satänglakan. hur skönt lät inte dte på en skala?!

Nu få i sig lite frukost och sen bege sig ut i soooolen!

Trevlig dag önskar jag er alla, många va er börjar säkert sin semester idag! :-) Njut!


Söndag!

Vi var inte ensamma om att veta om Rean på Inter Sport idag, satan i gatan va me folk och för att inte tala om vilken hetta
man möttes av i lokalen. Ett fynd gjorde jag iallafall, kors i taket;-) Ett träningslinne från puma, halva reapriset så hundra spänn fick jag betala. Sen kan kunde jag inte hålla mig från att köpa en bikini. Helt vanlig enkel svart bandeau-bh och svarta trosor till, skulle egentligen inte ha köpt ny bikini i år hade jag bestämt men så gick min bikinibh sönder häromdagen, den jag hade som favorit så jag var tvungen att köpa en ny faktiskt!


Nu tänker jag väcka J och tvinga honom att följa med mig och köpa nå bord till nya datorn. För tillfället är den utspridd i vardagsrummet och det gör mig galen att ha grejer överallt! Här hemma ska det även städas ikväll när J åker till jobbet. Så här på dagarna när det är som varmast orkar man inte dra omkring på dammsugarn, inte jag iaf så det ser ut som ett bombnedslag för tillfället! Hua!

Nu byta om från biini till kläder och sen väcka min J!

Puss på er





Heeeej igen!:-)

Över ett dygns sen jag var inloggad på datorn sist, det var väääldigt länge sen det hände sist. Kanske man är lite databeroende ändå! Eller iaf så börjar bloggberoendet jrypa närmre och närmre inpå:-)

Har varit bortrest sen i fredags förmiddag, Inte långt bort men till storstaden, det räcker det. Längre ifrån vill jag inte vara från min älskling!;-)  Har varit och hälsat på min moster och hennes familj och bara tagit det lugnt och haft det mysigt. Likväl som jag sitter hemma när J jobbar så kan man ju passa på att hälsa på och även slippa vara ensam när man inte är på topp. Att få spendera nästan ett dygn med underbart goa kusinen är fel det kan jag lova. Enalldeles fantastiskt liten underbar unge, Sju månader har hon hunnit bli redan och tiden går alldeles för fort. Så tråkigt att dom bor en bit bort, man ses inte alls så ofta som man vill och på det sättet så missar man så otroligt mycket. Man hänger inte med i hennes utveckling på samma sätt som när man har någon nära så när man väl ses har det hunnit hänt massor!
Fick till min stora lycka vara med om hennes första krypsteg igår!:-) Lillskruttan så duktig! Glädjetårar!

Njutit av det underbara vädret har vi också gjort, gud så ljuvligt det är ute nu. Man vill inte gå in och jag försöker hålla mig utomhus så mycket som möjligt och bara njuta! Lillprinsessan under parasoll i skuggan och en svettig Alexandra i solen, tänk vad man kan njuta av olika!;-)
Imorgon tänker jag ligga mitt i solen och inte röra mig ur fläcken, dags att pressa så det blir lite färg på den här blekfeta kroppen.
Men först imorgon förmiddag blir det besök på en sportaffär här i stan tillsammans med C och deras buse! Hört rykas om att det är extraöppet med REA och det kan man inte missa!
Jag mitt stora klantarsle tapetserade ju i mina spritt nya träningsbyxor häromkvällen, Jävla pucko! (Ni tänkte detm, jag sa det) så kanske man kan ha turen att hitta ett par likadana men denna gång till nedsatt pris. Kan man ha sån tur? Jag osm typ aldrig lyckas hitta nåt på reor,är värdelös på det faktiskt!

Bla, bla, bla, bla, blaaaaa va jag svamlar!!!
Dags att tänka på refrängen och bege sig mot sängen kanske, sova och hämta nya krafter till imorgon vore ju inte helt fel!

Puss och sov så gott!


Dagen som gått

Gäääääääsp, va trött jag är. Ska strax krypa ner i bingen men fastnade här som vanligt så här dags. Skönt att koppla av framför datorn tycker jag!

Idag har vi haft fullt upp, älsklingen min shoppade loss på data avdelningen. Riktigt nöjd med sitt köp, dock inte lika nöjd när hårddisken inte funkade då det var dags att koppla in den. Han var inte sitt gladaste då vill jag lova. Till saken hör även att det var likadant när han köpte laptopen, samma butik men den gången var det fel på skärmen. Inte trodde man det skulle kunna hända två gånger inte men tydligen så kunde d det!
Ett byte av hårddisk blir det alltså imorgon, så jävla tråkigt att behöva åka fram och tillbaka för såna sakers skull.

Vi har köpt en ny säng idag också!:-) Betalt och klart och kommer med hemkörning om drygt en vecka. Så jäkla skönt med en bredare säng. VI har en 120 säng hemma hos mig nu. Mysigt men ibland vill man faktiskt kunna breda ut sig lite mer! Så en 180 dubbelsäng fick det bli så nu slipper vi trängas!;-)
Tapeter till fondväggen i sovrummet lyckades jag välja tillslut också, efter mycket om och men. Herregud vilken djungel det där är. Finns ju så mycket snyggt, skulle behöva köpa mig ett slott så jag hade väggar till alla snygga tapeter som står på min önskelista.
Denna gång fick det dock bli en ganska så neutral grå tapet, ska ju på med texten sen och även klä om en sänggavel så kommer nog bli bra ändå!:-)

Nu mina vänner ska jag dricka upp mitt thé och kolla färdigt på "How I met your mother" innan jag kryper ner bredvidmin J som redan sussar gott. Ska man upp klockan fem för att åka och spela golf så måste man sova tidigt!;-)

Puss och Godnatt alla fina

Nu är tapeten borta!

Jajamensan, väl hemma efter att ha svettats på gymet tog jag tag i mitt nya makeover projekt i sovrummet.
Hade en mörk brun fondvägg, min första tapetsering så det var inte helt okej gjort. Tapeten hade lossnat på flera ställen och även lite grann i skarverna så lika bra att ta bort den helt tyckte jag. Så nu är den puts väck! Gick jättesmidigt att riva loss så imorgon ska här inhandlas slippapper och spackel och så ska jag även bestämma mig för om det blir tapet eller färg jag vill ha på väggen. Har ju vunnit en väggdekoratin på Tradera vill ju ha något neutralt så egentligen räcker det med lite färg!

Vi ska till Barkarby imorgon förmiddag och minns jag inte helt fel så ligger det en färgaffär där så tänkte passaq på att smita in där medans J kikar på det han är ute efter, nämligen en ny dator. Själv håller jag mig till dom lite billigare affärerna där man får mycket för pengarna,Jag menar vad skulle slutsumman annars hamna på så som jag ändrar om och fixar och donar hemma? Oj, Oj, Oj säger jag bara!
Ikea och Hemtex är också morgondagens mål, alltid hittar man något man "behöver"! Eller hur?!:-)

?

Tanken var att jag skulle varit en sväng till Ikea idag men eftersom vädret är det bästa avstyrde vi det och spar det till en dag när man inte vill vara ute!
Jag klädde mig i bikini på förmiddagen och la mig på gården och riktigt njöt av solens värmande strålar, tyvärr blev vistelsen på gräsmattan inte så lång för helt plötsligt började det toksticka i mina ben. Typ som om benen var fulla av myror som härjade fram och tillbaka och så har jag haft det sen dess, plockade ihop mina grejer och när jag kom in i trapphuset så vek sig benen på mig och det flimrade till framför ögonen. Skitläskigt!
Har sovit i två timmar nu men känner mig fortfarande inte riktigt okej, darrig och fortfarande lite stickig i benen. Skum känsla!
Nu ska jag få i mig nåt att äta tänkte jag och förhoppningsvis få bort darrigheten iallafall!
Sen ringa doktorn om det inte går över!

Äntligen...

Solen skiner, himlen är blå
Va d e skönt att leeva då...

Ja äntligen så har vi fått lite sommarväder hörrni! Underbart om ni frågar mig, hoppas nu bara att det håller i sig och får vara så här ett tag. Helst länge, länge!
Ut i det vackra vädret ska jag bege mig nu och njuta i fulla drag!
På eftermiddagen idag ska vi träna, fy faaaan va skönt det ska bli!:-)

Puss på er och njuuuuut av solens strålar!

Gaaaaaaaaaaaaaah!!!

Bankomatjäveln har tagit mitt visakort. Satte i det som vanligt och slurp så försvann det och gick inte att få ut, ingenting hände på skärmen trots att jag tryckte på alla knappar som fanns att trycka på. Inte ens "slå din kod" meddelandet kom upp på skärmen.
Jävla skit! Va bara att ringa och spärra!
Kunde dock inte låta bli att skratta mitt i allt elände då en farbror bakom mig säger högt och tydligt: "Va fan, tog maskinjäveln ditt kort? Den där fan kan man ju inte lita på, jag åker nån annanstans!" ;-)

Har varit och spelat Bil Bingo nu ikväll!
Ja ni läste rätt, Alexandra har varit på pensionärs träff!;-)
Faktiskt så är det jättekul, spännande och rogivande tycker jag faktiskt. Faktiskt så var det en väldig blandning av åldrar på dom som spelade så att det är en pensionär sysselsättning är bara en myt! Så det så!;-)
Ingen vinst blev det tyvärr men en släkting till oss som var med kammade hem desto mer! Grattis, Grattis!:-)

Har faktiskt varit på en långpromenad sen jag kom hem och har precis slagit nig ner i soffan. Jätteskönt ute nu så jag hade ingen som helst lust att gå in. Men, nu sitter jag här ändå och faktiskt så börjar ögonlocken kännas tunga. Ska hålla mig uppe en sstund till så jag får träffa min älskling en stund då han planerar att komma hem en sväng kring midnatt och få i sig något att äta innan han åker ut och jobbar igen.

Puss och godnatt säger jag till er alla, sov så gott!


GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH, VISA RESPEKT!

Vi sätter igång den gamla traktorn som brummar och skrammlar som en jag vet inte vad, sen stänger vi av den  och efter en stund kan vi ju sätta igång den igen och så kan vi ju köra fram en bit med den skramlande gamla kärran i släptåg och så kan vi ju fortsätta så flera gånger om. Sen skrapar vi med metallverktyg mellan plattorna så ogräset försvinner, jättenoga gör vi det så det låter extra mycket och länge. Sen måste vi ju klippa gräset och slå igång trimmern och varför inte den brummande häcksaxen också! Allt på en gång, det är ju smidigt!
Vi gör allt det här gärna klockan SJU på morgonen när visa folk fortfarande ligger och sover. Jag menar, dom har ju sovrumsfönsterna ut mot gården där vi håller på så det kan väl inte störa???!!

JO DET STÖR! NÅGOT SÅ IN I HELVETE OCH JAG FÖRSTÅR INTE VARFÖR VISSA FASTIGHETSSKÖTARE MÅSTE RENSA GÅRDARNA DÄR VI BOR FLERA GÅNGER I VECKAN OCH DESSUTOM BÖRJA KLOCKAN SJU PÅ MORGONEN!
JAG BLIR GAAAAAAAALEN PÅ ALLT JÄVLA LIV SOM HÄGRAR NERE PÅ GÅRDEN UTANFÖR VÅRT FÖNSTER!
VISA RESPEKT INNNAN JAG FLIPPAR HELT!
EN NYVAKEN; DESSUTOM TOKTRÖTT ALEXANDRA ÄR FAN INTE ATT LEKA MED VILL JAG LOVA!


........

Idag är ingen bra dag!
Även fast vi haft en mysdag tillsammans, varit en sväng i Barkarby och shoppat endel och njutit av varandras sällskap så är det något i kroppen som känns fel. Borde vara glad men känner mig deppig och ledsen,  jobbigt!
Mycket händer både i och runt omkring mig,saker man inte kan styra över. Känner mig hjälplös som inte kan göra något och det är frustrerande att känna så!

Som sagt, en del shopping har det iallafall blivit, lite nya soffkuddar och en vardagsrumsmatta. Blev jättebra!
J köpte ett nytt golfset så det ska han invuga imrogon tillsammans med vännen M på golfbanan.

Strax kommer mamma o pappa och MIke, Christa och Elias hit och firar Jockes födesedag i efterskott, då bjuder vi på Hemgjord smörgåstårta!
Trevlig kväll med trevligt sällskap ser jag fram emot!

Godkväll!

Va fan va irriterad jag blir när inläggen inte publiceras då man sparar dom, sidan har strulat mycket senaste veckan och jag har INTE tålamod till sånt!

För första gången på evigheter besökte jag mitt arbete idag. Var nervös så jag kunde ha svimamt kan jag lova men det gick bättre än väntat, har byggt upp en "rädsla" och oro för att vistas där igen. Många minnen från den tiden då jag började bli sjuk, tog på mig alldeles för mycket jobb för att försöka koppla bort att jag inte mådde bra och som ni vet så slutade det som det gjorde. Det blev pannkaka av alltihop! Även fast jag vet att det är hos mig själv problemen ligger och att jag kommer vara stark när jag är tillbaka så kan jag inte låta bli att skrämmas över att det ska bli som förut och att jag inte komemr fixa det.
Det är en av anledningarna till att jag hållt mig därifrån under lång tid, har kontakt med många av jobbarkompisarna men butiken ar jag undvikit.Så stolt över mig själv att jag tog mig dit idag, jag klarade det!:-)
Christa, om du läser det här:
TACK för ditt stöd idag, så skönt att det var just dig jag var där med. Du förstår utan att man behöver säga något och med dig känner jag mig trygg! <3 Älskade vän vad jag är glad att du finns i mitt liv!

På tal om vänner så har vi spenderat kvällen just hos Christa o Mike, ätit tacos o umgåtts. Spelat lite kort ich bara haft det allmänt mysigt, lugnt och skönt!
Nu sitter vi i soffan hemma, slappar och njuter av sällskapet av varandra! Imorgon förmiddag styr vi bilen mot Barkarby, nya golfklubbor till J ska det spanas på och jag tänker bege mig till Hemtex och kolal gardiner samt löpare till köksbordet. Klädde om stolarna idag och nu fattas bara löparna så är det färdigt!:-) 
Kanske att jag hinner in på Ikea och köper en ny vardagsrumsmatta också, jättesugen på en svart ryamatta... Har börjat ledsna på den beiga vi har nu. 
Imorgon kväll ska vi ju fira J:s födelsedag i efterskott, kommer endel folk och vi tänker bjuda på smörgåstårta och fika. Ska bli så trevligt!

Nu fortsätta slöglo på tv:n innan det är time to go to bed!

Natti Natti vänner, hoppas ni haft en underbar Midsommarhelg!


Idéerna sprudlar igen!:-)

Nu var det ett atg sen jag hade ett projekt här hemma, något riktigt att pyssla med så blev så glad när en idéploppade upp i huvet igår!:-)
Har aldrig varit riktigt nöjd med vårt sovrum här i lägenheten. Jag tapetserade en fondvägg när jag flyttade in förra året, min första tapetsering helt på egen hand och riktigt perfekt blev det ju inte. Alla är vi barn i början och hur noga jag än var så synd skarverna på vissa ställen. Skitirriterande, är det ända jag ser när jag är där inne.
Så... Nu ska tapeten väck! Här ska rivas, slipas och spacklas och sen ska väggen målas i vitt. Väggord med texten "Always kiss me goodnight" har budats på Tradera och kommer hem förhoppningsvis i början på veckan. Dom ska sitta på väggen ovanför sängen och ramas in av en svart målad ram!
Ska fräscha till det med lite nya prydnadskuddar, gardiner och mattor samt en ny sänggavel, bredare säng än den vi har idag.
Känner mig jättenöjd med min idé och hoppas det blir lika snyggt i verkligheten som det är nu i mitt huvud!;-) Så kul att ha något att pyssla med också och jag blir så glad över att jag har något jag vill göra... länge sen jag hade kände så och kanske är det ett steg åt rätt riktning? Hoppas det och blir i så fall så glad!:-)

Midsommar firandet hemma hos mina föräldrar igår var supermysigt. God mat, massa god mat att äta och gott att dricka. Sällskapsspel där man fick visa hur klok man är, hrm... Geni. Titeln på spelet men tyvärr inte en beskrivning av mig vill jag lova. ;-)
Inte vann jag inte men det är kul att se andra lyckas här i livet, det unnar jag dom allt. Haha
Pappa och J kollade golf framåt kvällskvisten och då passade jag och mamma på att titta på gamla kort från det jag var liten samt plocka med kläder och andra sparade saker från den tiden. Herregud va med minnen som ploppade upp. Bilder från födelsedagar, skolavslutningar och andra roliga tillställningar som har betytt så mycket för en. Så kul att ha det sparat i bilder. Fick lite ångest och insåg att jag måste bli bättre på att fota nu så man har foton att titta på sen. Är så kul att ha och kunna blicka tillbaka på!
Även bilder på människor jag saknar något oerhört, min farmor som tyvärr inte är i livet längre. Hon som har en alldeles speciell plats i mitt hjärta. En underbar person med hjärtat på rätta stället, en förebild som alltid finns i mina tankar och som saknad saknaden efetr är obeskrivlig. Tårarna rann när jag tittade på bilderna, så mycket roligt vi gjort med henne! Min fina, snälla, underbara, älskade farmor. Gud vad jag saknar dig och önskar du vore här hos oss! <3

Blir alldeles rörd nu när jag skriver om det, vissa saker är känsliga att prata om och även fast man alltid har dom med sig i bakhuvet så kommer det stunder man tänker extra mycket på dom. Jobbiga stunder, ångestfyllda stunder men även så fina minnen!

Idag myser vi midsommardag, vad dagen har att erbjuda har vi inte sett ännu men i vilket fall så har vi varandra och vi ska njuta. Varje dag är en gåva och det gäller att ta vara på den på allra bästa sätt!

All kärlek till er alla fina!

Vilken sommar va?!

Men hörrni, vilket midsommarväder vi har här i vår stad! Herregud säger jag bara...
Regnet öser ner och det är gråare än gråast på himlen.
Hoppas verkligen det iallafall kan vara uppehåll under morgondagen så dom som vill kan få dansa runt stången i fina, blommiga klänningar utan att se ut som dränka katter efteråt.:-)

Vi har en slappardag här hemma, finns massor som skulle behövas göra men orken har ännu inte hittat fram till mig, men men kvällen är lång och det finns även en morgondag så inte tänker jag grubbla mer över det inte !
J har sjukskrivit sig inför natten arbete, han har pajat ryggen på något sätt och har skitont. Samma sak hände för nästan exakt ett år sen, då trotsade han värken och körde på ändå vilket resulteradei ryggskott och om jag inte minns helt fel även två veckors sjukskrivning. Det vill vi inte riskera nu innan semestrar och även utbyggnaden på huset så lika bra att han är hemma och vilar sig!
Skulle han inte kunna bygga på huset när det är dags tänker jag peronligen klä på mig snickarbältet och hamra som aldrig förr!(Poppis det skulle bli) Nu ska utbyggnaden komma på plats så dom kommer ett steg närmare försäljningen som jag längtar något obeskrivligt mycket till och det ska ingenting få komma ivägen för! Så det så!:-)
Snart kan vi bo ihop på riktigt! Tjohoooooo!:-)

Nu ska jag föna mitt nytvättade hår och sen börjar det väl nästan bli middagsdags!
Förhoppningsvis kommer energin tillbaka av lite mat så det blir någonting gjort här hemma idag också.

Puss o Kram
/ Alexandra

Det var väl på tiden...

Äntligen!!! skrev ett inlägg här på förmiddagen som bara försvann puts väck. Har sedan dess inte ens kunnat logga in? Why, undrar man ju! Jäkligt irriterande är det ialalfall när skrivarglöden tränger sig på och man inte har någonstans att göra av den!

Idag har varit en seg dag... känner mig trött och sliten, trist och grå. Ja helt överkörd helt enkelt! Hatar såna här dagar.i
Försökte hålla humöret uppe medans J var hemma, är faktiskt hans födelsedag och jag tycker han kan få slippa höra mitt tjat och gnäll i varje fall en gång om året!;-)
Vi åkte iväg en sväng och handlade, hämtade paket och jag passade även på att kika efter lite träningsakläder, hittade två par byxor men väl hemma då jag provade dom var ett par för stora och det andra paret spruckna i en söm. Inget lyckat köp med andra ord så blir till att byta dom om ett tag då andan faller på!

Älsklingen min är på jobbet och jag har för ett par timmar sen kommit hem efetr en kopp thé hos min mamma och pappa. Trevligt och vi blev även ditbjudna på middag på midsommarafton. Ska bli så skönt att sätta sig vid dukat bord och bli serverad god mat och trevligt sällskap. Vi hade faktiskt inte planerat något... jag vågar inte planera så långt i förtid med tanke på att det ibland bara blir pannkaka ifall mitt psyke inte är det bästa, så tråkigt att behöva ställa in i sista stund eller lämna återbud precis innan man ska komma.Nu blev vi ju som sagt bortbjudna och till mamma och pappa kan man alltid komma hur dåligt man än mår, dom har sett mig i alla olika tillstånd men stöttar alltid!<3
Tråkigt att inte kunna leva som förut men som sagt så är det ju en svacka som jag snaaaart kommer ta mig ur!

Nu ska jag faktiskt välja nån bra film att krypa upp i soffhörnet med täcke och kudde till och även gosa in mig i min nytvättade underbart sköna morgonrock! Men först en dusch.
Hoppas jag mår bättre imorgon när jag vaknar så jag kanske orkar mer och även blir ett trevligare sällskap för folket runt omkring mig!

Puss på er alla och Natti Natti.

Solen skiner, himlen är blå!:-)

Ååååå va underbart det är att vakna upp och se solen skina in bakom rullgardinen!:-)
Älsklingens födelsedag och vädret kan väl inte bli bättre än så här, klarblå himmel här hos oss och jag hoppas det förblir så heeeela dagen lång så vi kan njuta av solen och värmen!

Blir inget födelsedagsfirande idag tyvärr då J ska jobba ikväll. På söndag däremot, då blir det firande med smörgåstårta för släkt och vänner! Ska göra en av dom tårtorna jag gjorde till min syster häromdagen, en italiensk tårta med bla. pest, salami, parmaskinka och en massa annat gott! Smarrigt värre vill jag lova!:-)

Igår pratade vi om att eventuellt ge oss iväg och köra gocart idag när vi piggnat till. Vi körde ju häromdagen tillsammans med M och C och det var riktigt kul! Har ni aldrig provat så gör det, vi har ju en bana här i vår håla så är ju bra att sponsra dom med nån krona också! Själv är jag tydligen ganska farträdd, iallafall när jag kör själv. Tyckte jag körde på i full fart men efter att ha blivit omkörd  både en, två och kanske tom tre gånger insåg jag att så inte var fallet. Ja ja, kul var det iallafall och det är ju faktiskt huvudsaken! Sen om man en eller två gånger for ut på gräsmattan och genom det gnade ut på banan igen, det hör inte hit!;-)

Nu ska jag få i mig lite frulle och sen gå en promenad med Doriz i det vackra vädret!
Så underbart med sol, det gör en lite piggare och gladare och får mig att för en stund tänka något mer positivt och ge kämparkrafter för dagen!
Det behövs vill jag lova!

Solen har hittat hit!:-)

Ja idag har solen skinit över oss,älskar det!
Jungfrutur med båten för oss idag på eftermiddagen, som tur är så blev det ingen Titanic-historia utan gick helt smärtfritt!;-)
Tom. vovsingen fick följa med och hon skötte sig så bra, satt där längst fram i fören och njöt i solgasset!
Körde en sväng gjorde jag också, men... som vanligt tyckte jag det gick på tok för fort och även fast jag hade stor yta att röra mig på är jag rädd för att köra in i nåt, haha när ska jag sluta va så larvig kan man undra?!

En tur till Ranchen med J o M nu ikväll, grababrna slog några hinkar me bollar och jag tittade på. Sen en kopp kaffe hos M innan vi begav oss hemåt för att slappa i soffan och njuta av varandras sällskap, är inte alltför ofta det finns tid för det nuförtiden när J har späckat schema med jobb och allt. Huvudsaken är iaf att man vet var och att man har varandra och det vet vi båda två, min älskade J vad jag är glad att jag har dig i mitt liv! <3

Nu är klockan så mycket så det faktiskt slagit om och blivi onsdag! Onsdagen den 17 juni och min älsklings födelsedag!

Grattis älskade Jocke! Tack för att du finns och förgyller mitt liv med kärlek! <3


Måndag igen då!

Så har en ny vecka rullat igång!
Tidig uppgång imorse, kunde som vanligt inte sova så ingen idé att ligga kvar i sängen då inte.

Fixat och donat här hemma på förmiddagen, hur mycket man än gör om och fixar och trixar med så finns det alltid mer att göra av någon konstig anledning. Elelr är det kanske så att man skaffar sig mer att göra pga. alla mina idéer som ploppar upp i skallen kanske?!;-)
Det är något jag saknar nu när jag inte jobbar för tillfället, att plocka och skylta med varor. Göra fint och slylta upp så varorna försvinner iväg fort, locka kunderna till inköp! Där får jag verkligen utlopp för alla mina idéer och när jag väl sätter igång så finns det inget som stoppar mig. Det är många gånger folk har kliat sig i huvudet och undrat hur den där skyltningen ska sluta... Men, efter mycket jobb, svett och slit så blir den just så perfekt som jag planerat! Å jobarkompisarna, dom kliar sig inte i huvudet längre utan blir lika glatt förvånade varje gång!
Det saknar jag nu och längtar efter... när det nu blir så att jag ger mig på det igen, det återstår att se!

Har varit iväg och tränat med underbara C nu på eftermiddagen! Så sköööönt, är så glad att vi beslutade att skaffa kortet nu och sätta igång istället för att vänta till hösten som vi först hade tänkt. Blir lätt att man skjuter fram det just för att det är så jobbigt i början men nu i efterhand ångrar jag att jag inte gett mig på det tidigare, går faktiskt mycket lättare än vad jag trodde det skulle göra och bara det ger en mer vilja och energi!:-)

Nu ska vi bege oss iväg och städa ur båten! Inte en lugn stund här för tillfälelt men det är bara bra för mig att koppla bort tankarna och koncentrera mig på annat!

Puss på er! 

Nattbabbel...

Ett par timmars sömn är bättre än ingen sömn alls! Mitt  nya motto tydligen hur mycket jag än hatar det så verkar det vara så jag får tänka!:.-( Jag är så trött så ögonen blöder men ändå så har jag legat en bra stund och vridigt och vänt på mig utan att uppnå  resultatet jag strävar efter, att få SOOOOVA!

Hmm, inte finns det mycket man kan göra klockan tre på  natten inte. Tv:n har inte mycket intressant att erbjuda om man inte känner för att köpa något onödigt ifrån Tv-Shop. Själv bläddrade jag snabbt förbi den kanalen, känner mig själv alltför väl och alltid är det någon städpryl, sminkgrej eller rakapparat som intresserar mig. Vilket slutar i dyr räkning samt skitgrej som står i ett hörn och samlar damm och sedan hamnar på loppisbordet om den ens hinner komma dit innan den landar i soppkorgen!
Ja det är iaf min erfarenhet av Tv-Shops shopping, säkert finns det bra grejer också men som jag av någon anledning lyckats missa!;-)

Tänkte bjuda er på ett Tips så här framåt småtimmarna. Häromdagen var verkligen allt slut i mitt badrumsskåp, jag skojar inte det verkligen ekade tomt och jag fick slå ut det sista ur både sminkborttagning och hudkräm. Det slår aldrig fel, slut på allt samtidigt och det känns alltid som det komer så plötsligt. Att man inte ens har tänkt på att det börjar bli dåligt i flaskorna utan vips så helt plötsligt är det tomt!
Jag som alltid haft väldigt käsnlig hud i ansiktet, inte likakänslig nu förtiden( peppar, peppar ta i trä) men försöker ändå att hålla mig till oparfymerade produkter såsom krämer och sminkborttagningar samt vara noga med smink och liknande.
Ett tag har jag faktiskt kört med Apotekets sminkborttagning och ansiktsvatten samt ansiktskräm. Funkar jättebra så jag kan varmt rekomendera deras, Ccs Ansiktsvatten samt Css Make-Up Remover! huden blir slät som en babyrumpa vill jag lova! Denna gång valde jag dock en ny ansiktskräm, en dag pch en natt ifrån Garnier. Inte från Apoteket men till bra pris på Ica-Maxi. Produkterna är toppen och som sagt till bra priser! Prova vettja!:-)

Jaha ja... här siter jag mitt i natten och pratar ansiktskrämer... som om jag inte har bättre saker för mig som att soooov a tillexempel!
Tror jag ska ta med mig datorn intill sovrumemt och välja en film att slöglo på och hoppas på att den ä riktigt dålig så jag somnar ifrån den!

Hoppas verkligen vädret är bättre imorgon, är så fruktansvärt trött på det här pissvädret så jag blir galen snart! Det har f-n regnat i flera veckor nu känns det som... Det är mitten på juni och senast igår fick jag ha min vind och vatten täta vinterjacka

Grattis syster min!<3

Helgen som sprungt förbi, elelr ja det gör den ju iofs alltid! Förutom när man jobbar, då har den en tendens att slöa fram i snigelfart!;-) Nu var det länge sen man fick känna av det men nästan längtar till den dagen man får känna av det igen. Då vet man att man är tillbaka och även om det dröjer dit så vet jag att den dagen kommer komma, förr eller senare!

Idag, söndagen den 14 juni fyller min älskade syster 21 år! GRATTIS GRATTIS; HIPP HIPP HURRA!:-)
Födelsedagen har firats hemma i deras mysiga hus på landet. Vi käkade smörgåstårta som jag hade fixat ihop till henne. Själv tyckte jag det inte smakade ett dugg men efter betyg från de andra fick jag MVG, inte dåligt betyg det inte!;-)
Marängtårta med glass, grädde och färsk ajordgubabr till det så nu kan jag lova att magen står i fyra hörn!
Som vanligt, gör likadant varje gång jag åker på kalas så hade jag inte hunnit äta innan vilketgör mih illamående och huvudvärk av blandningen som bir av allt man äter plus en massa kaffe på det!
Som vanligt efterklok och lovar mig själv att aldrig göra om det men som sagt så är ju hjärnan inte altid med. Likaså tiden!

Måndag imorgon... lite smågrejer inplanerat i veckan. Bla. läkarbesök och lite sånt. Träningskortet ska även användas och resten av tiden får jag se till att sysselsätta mig så mycket som möjligt.
Känner mig inte alls på topp för tillfället och vara själv är jobbigt under sådana perioder. Som tur är är J ledig nu i början av veckan, skönt både för honom och så även för mig.
Är så jobbigt att känna att man är beroende av att ha människor runt omkring sig... Känns inge kul att fråga folk om man ska ses då man är rädd för att dom ska tro att man utnyttjar då dom vet att man inte är pigg på att vara själv. Så är det ju inte, man vill ju träffas också men ändå kan jag inte låta bli att tänka så...

Tankar, tankar och åter tankar. Leta reda på nåt piller som får mig att sluta grubbla! Det vore nåt det!

Hoppas ni alla haft en trevlig helg!

Puss och Kram

Annars då?

Jourusatte!!!

Nej men här gäller det att sysselsätta sig för att skingra tankarna från piss och elände, rent ut sagt.
Fredagkväll och jag rensar i städskåpet, gör rent skor i skogarderoben samt skurar kylskåpet. Hrm... är det detta som kallas att blivit vuxen lr?
Nu har jag dock lagt städningen på hyllan för idag...finns liksom inge mer som behövs göras. Inte något som är akut iaf!;-)
Sitter i soffan framför tv:n och slötittar på nån film på 5:an, "Att göra en pudel". Kom in nu mitt i filmen och har ännu inte fått någon riktig uppfattning om handlingen...
Men, skönt att ha nåt att glo på och till sällskap  har jag ett glas iskallt rosèvin och en sovande hund på ryamattan!

Fick ett sms av syster min flr en stund sen. Hon fyller år på söndag och i sms:et kom frågan om hennes snälla storasyster kunde slänga ihop två smörgåstårtor till på söndag? Självklart kan jag det så imorrn blir det till att handla ingredienser och fixa fyllningen så den hinner bli saftig och god till söndag eftermiddag då det nalkas kalas!
Present måste även inhandlas så finns lite att pyssla med under morgondagen.
TRÄNA ska vi också göra, är toktaggad och vill hoppas verkligen det håller i sig! Nu och för alltid!:-)

Puss på er!

Skolavslutning!

Stackars barn som fått fira skolavslutning i det här regnvädret säger jag bara! Här riktigt öser det ner just nu, visade tur med uppehåll på förmiddagen men nu gick proppen ur och det riktigt spöregnar, fy fasiken va tråkigt det är! Mitten av juni är det och man är urrig och fryser... helt sjukt!

Imorse tog jag mig ut till Örsundsbro, till skolan där jag gick lekis till 9:an. Många minnen som väcktes till liv och även ett par gamla lärare sprang jag på:-)
Anledningen till att jag var där var för att se min kusse Moa som slutade nian idag och så gärna ville att vi skulle komma och vara med på hennes avslutning.Hon var sååå fini sin nya, vita klänning och håret fixat med löshår och annat snyggt! En riktig liten pudding!;-)
Uppträdanden av superduktiga elever och ett solonummer av musikläraren bjöds det på. Även ett tal av rektorn, en tradition som tydligen bara blir tristare och tjatigare för varje år... Känns som om talet inte ändrats någonting sen jag själv gick där och då har det ändå kommit en ny rektor. Kan det vara så att talen sparas och lämnas vidare?;-)
Musikläraren bjöd på en enastående show då hon sjöng "La Voix", vinnarlåten i sveriges melodifestival i år. Oh my god, vilken röst hon hade! Fick gåshud över hela kroppen och tårarna trängde sig fram... En upplevelse vill jag lova!

Det bjöds på lunch hemma hos moster och så även kaffe och tårta!
Trevligt frånsett att det alltid finns vissa som ska förstöra och inte tänka efter innan dom öppnar munnen... Blir så ledsen och tyvärr lika förvånad varje gång folk tror att dom kan bete sig hursomhelst utan en tanke på att dom sårar och gör andra människor illa! Ja ja, lång historia som jag egentligen inte borde lägga energi på utan som vanligt intala mig själv om att det är personen i fråga det är synd om... Den svenska avundsjukan brukar man väl säga och det stämmer bra i det här fallet!
Som sagt, egentligen inget man borde ta åt sig av men ändå blir man ledsen och sårad och det sätter sina spår!

Nu ska jag njuta av att ha min älskling hemma i ett par timmar till innan det är dags för honom att jobba hela natten! Känns faktiskt lite tufft att det är hans jobbhelg just nu då det är skönt att ha honom hemma när jag för tillfället mår som jag gör. Är inte alls på topp för tillfället och stundtals blir det tokjobbigt att vara själv, blir till att sysselsätta sig så jag får tänka på annat och så tiden går fort!

Trevlig Fredagskväll vänner!

Godmorgon!

Uppe me tuppen, en liten galen sång. Som jag sjuuuunger när jag stiger upp å dagen drar igååååång....

Näe men tur arr jag bara skriver ner texten, lovar att ni inte vill höra mig skråla fram den här melodin!;-)

Gick upp imorse och åt frukost med min J innan det var dags för honom att ge sig ut i busvädret och åka iväg på kurs! Känner mig relativt pigg för tillfället så tänkte det var dut att krypa ner i sängen igen så jag började plocka lite här hemma istället. Det är konstigt? Hur mycket man än plockar, städar, fixar och donar så finns det alltid grejer att göra ändå!

Är lite sugen, eller jättesugen på nya gardiner både till sovrum och vardagsrum. Vardagsrums gardiner har jag ju letat efter länge utan att hitta det jag vill ha. Dom jag har nu är det egentlign inte ett dugg fel på men är alltid kul att förnya sig lite grann, Sen är det ju även så att när man väl börjat göra om, (böt ju tex. köksgardiner i förra veckan) så tycker man att allt annat också känns tråkigt och behöver bytas ut. Ialla fall fungerar jag så!;-)
Tror bestämt lite gardintygs letande står på agendan idag... hrm, ett mål med dagen iaf. Vädret är dock inte det trevligaste här hos oss så lockar inte mycket till att gå utanför dörren. Hoppas det blir bättre under dagen, i vilket fall lkan det väl sluta regna!

Nu ska jag surfa runt lite och fortsätta kika efter en bra present till J... Har så svårt att bestämma mig för vad jag vill ge honom. Har en del förslag men ändå inget klockrent val känner jag...

Puss o Kram på er!


Förresten, fick mig ett gott skratt tack vare min syster igår!
Hon ringde och sa att hon för första gången under 21 år hade haft sån ångest för sitt shoppande ( Till saken hör att hon shoppar jääääätte mkt. Hon har så mkt kläder och har tom fixat iordning en riktig walk in closet som man blir riktigt avundsjuk på, även en egen stor jäkla garderob full med skor, snyggt uppradat på hyllor längs me hela väggen... Jaja. Ångesten berodde på att hon under 6 dagar köpt åtta, ja ÅTTA par skor!!! Kan förstå hennes ångest lite där... herregud!
Dock tyckte hon det var så skönt igår, när hon hade köpt "värsta billiga läkerolen",(precis så lät hon) 3 askar för bara 15 Kr riktigt kvittrade hon fram!!!
Hrm, ångest efter shopping för hundratalsl kronor är puts väck efter köp av billig läkerol! Hur är det med verklighetsuppfattningen lilla gumman?! Haha, det är min syster det och jag älskar den lilla skitungen!<3

Sådär ja!

Träningspass, Check!
Lååååång dusch, Check!
Laga middag, Check!
Diska, Check!
Hänga den förbannade tvätten, Check!
Lägga ut annonser på Tradera, Check!

Nu däremot tänker jag inte lyfta ett finger mer idag! Gosa ner mig bredvid min älskling tänker jag göra och bara njuta av att ha honom hemma. Han är på kurs hela dagarna tisdag till torsdag den här veckan och är toktrött när han väl kommer hem, fullt förståeligt för en annars nattarbetare som nu tvingas gå upp mellan fem- halv sex om morgnarna.

Imorgon är en ny dag och jag HOPPAS jag kan få må iallafall något bättre då! Håll tummarna för mig om ni vill!;-)

Sov så gott!


Nu är jag här igen!

Genomgång med instruktör på gymet igår kväll så nu är det bara till att ge sig på alla dom olika maskinerna och komma igång! Känner mig laddad, mycket för att C och jag peppar varandra. Skulle nog inte vara lika lätt att ta sig iväg själv så tur att jag har min underbara vän vid min sida!
Nu om en stund ska vi iväg och köra vårt första ritkiga gympass, det första på evigheter! Spännande, nervöst och så sköööönt på samma gång!

Annars är allt som vanligt! Trött och sliten känner jag mig, som överkörd av en ångvält ungefär. Får ingen ordning på min medicinering och det tar på krafterna, både psykiskt och fysiskt!
Allt blir så jobbigt, minsta lilla grej blir ett helt projekt och små saker gör mig otroligt trött. Var en sväng på stan nu på eftermiddagen, en sväng i bara ett par affärer och jag blir helt slut i kroppen och knoppen.
Konstigt att fortfarande inte kunna styra över sin egen kropp och tankar men jag försöker att inte tappa hoppet och viljan till att bli ett piggare och friskare jag!
Det sista som överger en är väl hoppet, ärdet inte så?!

Nu en powervila innan jag blir upphämtad av min kära vän. Hon C, en av dom  som ger mig så mycket och vars stöd och vetskap om att hon finns där ger mig kraft! Att man blivit välsignad med så fina vänner som jag är betyder så otroligt, går inte att beskriva men jag hoppas dom vet det och själva förstår vilka fina människor dom är!
Ni, mina nära och kära som jag älskar så mycket!<3
Nu blir jag sådär rörd...tårarna är nära hela tiden och hoppet mellan glädje och sorg ligger hela tiden så nära varandra!

Vila lite tror jag!
Puss på er

Hej igen!

Ja inte har jag vilat idag inte! Är stört omöjligt när grannfan sätter igång och borrar, igen! Jag har nämt det förut, att dom borrar i tid och otid och idag var det alltså dags igen! Suck,säger jag bara! Är nog inte meningen att jag ska få sova, varesig natt eller dag!

Så, var bara till att bälja i sig kaffe( C:s sms tips för att göra mig pigg! Tack, det funkade!:-)) och sen sätta igång med städandet, en totalrengöring av badrummet. Bort med all äcklig kalk, så mycket jag kunde iallafall!
Sen har timmarna sprungitiväg, hunnit med en del städning samt packat lite traderagrejer som ska skickas iväg!
Nu är det snart dags att bege sig till gymet, spännande!:-) Känner mig laddad samtidigt som jag är lite nervös på nåt sätt. Så länge sen som jag gymade så känner mig som värsta nybörjarn!

Nu kissa vovven som bara snarkar och sussar gott och har gjort det hela dagen förutom när jag fått släpa ut henne på promenad. Kanske hon inte är riktigt pigg ändå? Hrm...

Hörs ikväll vänner, om jag orkar lyfta armarna efter träningen!;-)

Gäääääääsp!

Piggare än vad jag är idag kan jag lova att jag varit!
Började med att jag sov skitkasst inatt, kallsvettig och med hjärtklappning till tusen var det svårt att komma till ro och när jag väl somnade så vaknade jag snart igen och så häll det på fram till simorse klockan sex när J:s väckarklocka ringde. Han är på kurs idag så fick därför gå upp med tuppen!
Gullig som han är tog han ut hunden på en promenix så jag hade ingen som helst brådska upp ur sängen utan hade all tid i världen till att sova.
Älsklingen min åkte iväg och jag slöt ögonen och var precis på väg att somna in när jag hör att Doriz hulkar ute i hallen...
Blev till att torka spyor, inte det fräschaste vill jag lova! Hua!
Klä på mig och gå ut, tänkte att hon kunde få fortsätta ute eftersom hulkandet fortsatte... men icke sa nicke. Väl ute var hon som vanligt så vi gick in igen.
Kröp ner i sängen och precis när jag håller på att slumra in börjar hulkandet igen, denna gång inne i sovrummet...

Så här har det alltså hållt på sen imorse och fram till ungefär halv tio. Torkat och torkat, skyndat ut, försökt sova osv...
Ingen höjdarmorgon med andra ord och jag är tröttare än tröttast! Vovven verkar må bättre nu iaf, var säkert  bara nåt konstigt hon fått i sig ute som behövde komma upp. Men, kunde hon inte tagit allt på en och samma gång?!;-)
Nu sover hon iallafall och snarkar som en hel karl, jag lovar att det dånar här hemma!:-)

Jag skulle ha träffat Johanna och William idag men stackars Johannas mage krånglar även idag så vå får skjuta upp det helt enkelt. Stackars gumman som har så ont! Hoppas verkligen läkarn kommer fram till en lösning!
Själv ska jag ta tag i att vika tvätt, dammsuga och skura. Dagens måsten och jag ser fram emot när det är färdigt, dock lockar sysslorna inte särskilt mycket nu när man helst av allt vill krypa ner under täcket! Sätta fart nu och kanske unna mig en powernap när jag är färdig, det är man väl värd då tycker jag! Frågan är bara om man kan sova ikväll sen...?!

Så där ja!

Nu är provträning med instruktör inbokad tills imorgon kväll så nu finns ingen återvändo;-)
Ska bli så jäkla skönt att komma igång igen efter så lång tid utan träning, bättre sent än aldrig!
Både kul och skönt med sällskap av C också så vi kan peppa varandra när det känns jobbigt, för det kommer det väl göra nån gång kan jag tro... Alltd roligare när man är två!

Wiiiiho va härligt det ska bli att komma igång igen!:-)

Jag som tänkte sola!

Å viiiips, så va det molningt ute! Det är då själva F-n!

Ja ja, finns grejer att göra här hemma så är väl bara att sätta fart igen då...Sen ska jag faktiskt vila en stund på soffan också, är som vanligt trött och lite låg!
 Men först tänker jag surfa runt och se om jag kan få nåt bra present tips till min J som ju faktiskt snart fyller år!:-) Villkomma på något riktigt, riktigt bra! Är så svårt att hitta på bra grejer till nån som har det han behöver och inte önskar sig nånting speciellt!! Ja eller iallafall ingen med prislapp under miljonbelopp;-)

Nu surfar jag vidare...

Heeeeeej på er!

Måndag förmiddag och en ny vecka har återigen påbörjats!
Helgen har varit full av diverse aktiviteter så här hemma har inte mycket blivit gjort vilket betyder att jag imorse gick upp tidigt och tog tag i städning och även började brottas med berget av tvätt ! Pust!

Fint väder ute så snart tänker jag ge mig med städningen och bege mig ut en sväng, lika bra att passa på när solen väl är framme.
Älsklingen min är påväg med en kompis till golfbanan, trettiosex hål planerar dom att gå så fortsätter solen vara framme som nu så har jag en vidbränd pepparkaka till pojkvän ikväll! Han behöver inte vara länge i solen innan han har en fräsch solbränna så gäller att jag pressar lite idag för att inte vara alltför genomskinlig vid hans sid;-) En annan har ju inte riktigt lika lätt för att få bränna om man säger så...

Igår hämtade vi båten, Wiiiihooooo! Ser fram emot många turer med den i sommar så därför håller vi tummar och tår för att vädret blir bästa tänkbara!
En del pyssel är det med båten så ikväll blir det en sväng till Bålsta, bottenmåla tror jag dom ska göra och sen tror jag bestämt att rengöring av dynor föll på min lott av någon anledning så här ska skuras;-) Så fort andan faller på ska här sys nya överdrag till dynorna så måste försöka få tag på något bra typ galontyg... färgtemat lutar åt svart, vitt, beige för tillfället(Surprise, surprise! Men är faktiskt inte jag som bestämt, tro det eller ej;-)) Ska bli spännande att se slutresultatet när den dagen kommer! 

Nej hua va jag svamlar! Dags att ta tag i det sista av hushållssysslorna och sen bege mig ut i sooolen!:-)

Ha en underbar dag allihopa!
Puss Puss

?

Funderar på att väck J och be honom slå mig i huvet me en hammare så jag somnar till i varje fall en stund!

Man gör väl allt för den man älskar, lr?;-)

Orka?!

TRÖTT är bara förnamnet på vad jag är just nu!

Trött och sliten... Hur länge ska man orka och när är det nog?!

Så mycket tankar i mitt huvud just nu och jag funderar och grubblar värre än någonsin. Till viss del har det sina förklariga själ men sen då?! Kan inte alla tankar bara försvinna!!!

Tack för att du finns älskling! Nu och för alltid!


Hej igen!

En lyckad fredagskväll med studentfirande för allas vår älskade H som tagit studenten! Så lycklig i sin fina mössa och inte ett öga var torrt när han höll tal och berätta hur lycklig han var just då!
Vi bjöds på ljuvligt god buffé som moster min måste ha kämpat med i flera dagar för gud va me mat och så gott allting smakade!
Vi åt och drack och hade en super trevlig kväll tillsammans helt "tjocka" släkten!:-)

Kameran och mobilen glömde jag hemma så inte ett kort har jag från kvällen. Så jävla klantig! Som tur är finns det andra som hade med sig så ett par fina bilder av älskade kussen ska jag väl lyckas få tag på iaf!

Det är fasiken inte lätt att leva när man har huvet under armen!

Det här med rim...

Det är fasiken inte lätt!

Jag skriver, stryker över, skriver, stryker över, skriver och stryker över...

Kanske det räcker med ett "Grattis till Studenten"!?;-)

Behöver ju faktiskt inte vara rim, en liten text räcker ju... hrm, som att det gjorde saken lättare lr?!

Här händer det grejer!

Alltså här sitter jag i lugn o ro vid köksbordet med min kaffekopp i näven och försöker påta ihop ett rim till kussens studentkort. Fönstret har jag öppet och mitt i min njutastund hör jag gap och skrik nerifrån gården.
Likt en pelargon hoppar jag upp i fönstret, känenr mig inte alls nyfiken;-)
En gubbe står och spottar ich fräser åt en stackars brevbärare. En ung kille, väldigt ung säkerligen sommarjobbare.
Man riktigt ser hur obehagligt han tycker det som sker är... Konstigt, vem fan skull einte tycka det?! En spottandes och fräsandes, arg så hela ansiktet blossar upp farbror som står nästan näsa mot näsa mot honom! Jag skulle inte trivas iaf!
Vet ni vad det är han spottar och fräser om?!
Att hans jävla brev som han gått och väntat på i flera dagar inte kom IDAG HELLER! Det sista i meningn riktigt skriker han fram, han tar i så han nästan lyfter från marken!
" Hur fan kan du komma med reklam efetr reklam flera dagar i rad och inte med mitt BREEEEV???" Gapar han och den stackars killen kryper längre och längre ner på sin moppe och försöker försvara sig.. "Jag kan inte rå för vilken post du får eller inte får, jag bara delar ut det jag ska", säger han lite snällt.
"NÄE JAG FÅR VÄL VÄNTA TILLS IMORGON DÅ OCH JÄVLAR OM DET INTE KOMMER DÅ!!!" Han vänder på klacken och haltar iväg i så forta steg han kan, smäller upp portdörren så gott det går... Man riktigt ser åskmolnen ovanför huvudet och det ryker ur öronen på honom!

Alltså seriöst, lilla gubbe kom ner på jorden. Det där är så typiskt vissa människor, ta ut sin aggresion på första bästa! Stackars brevbäraren gör ju bara sitt jobb. Om den som skickat brevet till farbrorn inte gjort det i tid, det kan väl inte han rå för! Kul arbetsdag för den där stackars killen?? Sugen man skulle va på att dela ut post till den där gubben i fortsättningen! Or not!!!

Ja ni, det händer grejer här på min lilla gård!:-)
Hm... undrar tro vad brevet kan tänkas innehålla?!:-)

Kära vädergud!

Alltså imorgon ska vi på studentfirande hos min lilla(alltid kommer han va liten för mig) kusin. Stackars studenter om vädret fortsätter som det är nu...
Regn, sol, moln, kallt, varmt, regn, blåst, regn. så har vi det här i vår stad för tillfället. Checkade in prognosen smhi.se alldeles nyss och den har ju hunnit ändrats sen igår kväll så känns inte som man kan lita på dom precis;-)

Ja hjälp mig nu att hålla tummarna för att vädret blir bra imorgon, ja i varje fall att det är uppehåll så alla finklädda studenter slipper bli dyngsura i studenttåget.
Som tur är har min morbrors familj stort hus plus att dom riggat upp ett enormt partytält på gården så mottagningen klarar vi ju oss igenom utan att behöva bli blöta. Men visst vore det mycket trevligare att mingla omkring i solskenet imorgon eftermiddag/kväll!;-)

Nu ska jag ta mig en dusch och sen slå en pling och höra om det är något jag kan hjälpa till med inför imorgon. Häromdagen hade dom läget under kontroll men jag vet själv att det lätt kan bli panik så här i  sista stund, saker man inte haft en tanke på har en tendens att bara dyka upp!;-)

Trevlig dag vänner, trots det trista vädret!

Regnet det öser ner igen...

Godförmiddag!

Idag är ingen bra dag, man skulle kunna säga att varken jag själv eller vädret är på topp. Vare sig det ena eller det andra är något man jublar för...
Sovit helkasst inatt och jag funkar verkligen inte då, det krävs så mycket energi för att jag ska orka ta mig igenom dagarna som det är nu och utan sömn får jag ingen chans att hämta nya krafter. Det tär på ens psyke att vilja så mycket som man sen inte kan genomföra. Två steg fram och ett tillbaka, det har blivit min melodi och det är så mitt liv ser ut för tillfället. Må det vända snart innan jag blir tokig på riktigt!
Tänkte försöka sova lite middag nu på förmiddagen så får vi se hur det går...
Känns skönt att ha min J hemma idag, han är ett sånt otroligt stöd bara genom att finnas vid min sida! Ikväll och natt ska han jobba men då ska jag vara sällskap till Elias så han slipper vara själv när hans föräldrar jobbar. Ska bli trevligt att umgås en stund med den charmiga och goa tonåringen som säkerligen lockar fram ett och annat skratt ur mig! Han har humor den pojken!:-)

Nu på morgonen har min vän Johanna gått igenom sin magröntgen så nu håller vi tummarna för att hon får veta vad som är felet och får hjälp att bli kvitt sina smärtor. Det har pågått alldeles för länge nu så håller alla tummar jag har för att läkarn kommer fram till en lösning på hennes problem!
Man känner sig så hjälplös när ens vän mår dåligt och man ingenting kan göra för att hon ska må bra.

Nu mina vänner ska jag gå en sväng med vovven i det trista vädret, hoppas vi inte blåser bort! Sen krypa ner i sängen och förhoppningsvis få mig lite sömn så jag orkar med dagen idag!
Puss på er alla!<3

Tiden springer fram när man har fullt upp!

Jag har sysselsatt mig med att sy gardiner ikväll, varvat med veckans avsnitt av favorit programmet Desperate Housewifes. I love den serien, hur rörig och ibland larvig den än är så älskar jag att sitta i soffhörnet mellan nio och tio på tisdagar. Är faktist den ända serien jag verkligen följer och jag försöker att inte missa ett avsnitt!

Som sagt, sytt gardiner har jag gjort, fuskade lite på vissa ställen där jag istället använde mig att sånt där "limband" som man stryker fast. Så jäkla smidigt!
Nu har vårt kök fått sig svarta panellängder i fönstret och så fort jag orkar ska jag klä stolsdynorna i det tyg som förr var köksgardiner. Ett beige yg med svart mönster, kommer bli kanon! Kan det bli annat med svart förresten?;-)
Hade turen att kunna lifta med mina föräldrar till västerås nu i eftermiddags så blev en shoppingtur på ikea, bla. bordstabletter och ljusstakar inhandlades och även ramar som ska målas och fyllas med kort på lilla Towa.

Ja, som ni märker får jag tiden att gå. Gäller att hålla sig sysselsatt så man får skingra tankarna och tänka på annat en
stund!


Puss på er!

Imorgon håller vi tummarna för att det går bra för Johanna när hon gör sin röntgen och att hon förhoppningsvis får veta orsaken till hennes smärtor och kan få den hjälp hon behöver! Puss Gumman!


Jag älskar det här vädret!

Imorse styrde vi mot Bålsta för trädgårdsarbete i det fina vädret.
Gräset klipptes, ogräs rensades samt besprutades för att förhoppningsvis försvinna helt.
Jag spolade av altanen från allt pollen som låg som en heltäckningsmatta över både trall och möbler. I hate it!
Om drygt en månad sätter bygget för utbyggnaden igång, ska bli spännande att se resultatet. Många som ska hjälpa till så kommer nog gå i en hejdundrandes fart:-)

Har ju glömt att berätta nåt kul för er, J har köpt båt!:-) Wiiiiiiiieee!!! Han och hans pappa har köot den tillsammans och troligtvis hämtar dom hem den nu till helgen.
Nu håller vi tummarna för att det blir en fin sommar så vi kan ta med våra vänner ut på vattnet och sola , bada, fiska och picknicka! Tänk vilken bränna man skulle kunna få om vädret bara tillåter!:-)


Just nu känner jag mig helt matt i kroppen, kanske beror det på att man varit igång sen imorse? Kanske på något annat?
Nu tänker jag iallafall slänga mig i soffan bredvid min J och sen förhoppningsvis sova gott i sköna sängen hela natten!

Puss och Godnatt!


Helgen som gått...

... Ljuvligt och underbart sommarväder har äntligen kommit till oss. Bye, bye regn och rusk! :-)
Jag verkligen älskar sommaren, älskar solen och skulle kunna sitta hela dagarna i solgasset och bara njuta! Allt är så fint ute också, all grönska och blommande växter och dess dofter. Ja, ljuvligt är vad det är helt enkelt!

Igår åt vi marängbakelse hemma hos moster, hembakade maränger med grädde och färska hallon. Behöver jag säga att det smakade ljuvligt?!
Lilla prinsessan Towa fick sitta hos kusin Alexandra nästan hela tiden och hon verkade trivas där i knät hos mig!;-) Underbara lilla unge, hon är så fin och helt otroligt snäll och jag blir alldeles varm i hjärtat av att träffa henne och även hennes föräldrar som har det så bra tillsammans!
Vi hade en jättemysig dag tillsammans i solen, tyvärr går timmarna så fort när man har trevligt men vi får se till att träffas snart igen helt enkelt!

 

En glad liten prinsessa, igår ett halvår gammal!



Efter en biltur hem var det bara till att ta en snabb dusch och byta om för att sen bege sig till en av vår stads parker där "Kulturer i Möte" anordnas en helg varje år. Denna helg var det alltså dags, jag som av någon anledning aldrig varit på det tidigare tyckte det var dags.
Fullt av folk i parken, uppträdanden på scenen samt en massa stånd där många av stadens restaurangägare stog och sålde mat. Vädret var ju på topp och jag riktigt njöt där på vår picknickfilt med ett glas rosè i handen och en tallrik smarrig mat till middag!
En mycket trevlig kväll!




RSS 2.0