27 Februari 2010

Dagen då jag blir hälften till femtio!!!;-)

Födelsedagsfirande med släkt och vänner ikväll, vi blir nog omkring trettio personer. Vi ska bjuda på buffé så kan lova er att jag har häcken full.
Maten ska fixas och dessutom fick vi hem vår nya soffa igår vilket betyder att hememt ser ut som kaos, med två soffor, plast och kartonger överallt och ja.... allmänt rörigt helt enkelt.
Klockan fyra ringer det på dörren så då ska allt vara fixat, det klarar vi men man känner sig lite stressad!

Soffan förresten, i looooove it!!! Blev skitbra, nu fattas bara ett nytt bord samt tv-bänk så är vardagsrummet okej!
Skulle ha köpt en med två divaner bara, någon av oss två tycker att den platsen är given för honom... nämner inga namn:-) Haha

Nu ska jag sätta fart, strax ska vi möta upp ävnner på ett café här i stan, födelsedagsfrukost står på menyn!
Sen kolla fotbollsmatch då älskade E spelar. Jo visst, vi har mycket att göra idag men stressen får inte stöta bort vännernas guldklimp som vill att vi kommer!<3

Ha en underbar dag vänner, det ska jag ha med trevligt sällskap, god mat och gott att dricka! Skål!!!


Tisdag!

Idag har jag varit ledig!
Hade lite att göra på förmiddagen... sen åkte jag med en vän och son till Hälla i Västerås. Trevlig eftermiddag med
Shoppande en del på Ikea, lite glas och bla. spotlight-belysning till vitrinskåpet i vardagsrumemt samt att ha under köksskåpen i köket ovanför bänken. Blev nice, lite myspys belysning!

Väl hemma igen så möttes jag av nyskurade golv i hela lägenheten. Han kan han min älskling!!!

I helgen som var beställde jag en soffa på jobbet, tjoho!!!
Betald och klar så nu väntar vi bara på att den kommer hem hit från butiken i Eskilstuna. Den här veckan blir det och jag hoppas såklart det blir inom dom närmsta dagarna!
Nya soffa gör ju att jag vill pyssla och dona om en hel del i resten av vardgagsrummet också. Vid hemgång från jobbet igår shoppades det lite grönväxter samt snyyyygga krukor. Svarta med spets på... tänkte lägga in bilder men kameran ligger på laddning... kommer senare då!!!
Nu är jag sugen på nytt soffbord också... surfar runt lite men har ännu inte hittat precis det jag vill ha.
Sen är vi ju två som bor här och någon av oss tycker det är onödigt att byta ut allt när det inte är något fel på grejerna;-)
Jag, brukar få som jag vill tillslut så tjatar lite till... retas lite och säger att han ju kan vara glad över att jag inte vill byta ut tapeter och hela alltihop;-)
Ibland är det kul att retas!!!

Skulle ha tränat nu ikväll men tidsoptimist som man är så blev det för tajt om tid... allra helst när jag i sista minuten kom på att mina träningsskor samt träningskort ligger i våra kompisars bil efter att vi var och tränade sist.
"Det man inte har i huvet får man ha i bena!!!


Kalas i helgen ju, ska leta lite smarriga recept till buffén nu, skriva nota och sen kura ihop mig i soffhörnet hos min darling!

Trevlig kväll, vänner!

Lördag kväll!

Lite sliten efter jobbdagen, trots att jag bara jobbade ett sex-timmars pass.
Mycket folk som trotsade snöovädret och besökte butiken, kul när det rör på sig så klart. Tiden går så mycket fortare också!

Nu ikväll har det ätits tacos och kollat Os... som alla andra dagar dom här os-veckorna. HAr aldrig intresserat mig särskilt för det förut men nu finner jag det ganska så spännande faktiskt! Till sambons stora glädje eftrsom han då slipper höra gnäll när det visas sport på vår tv;-) Sen måste jag väl erkänna att jag gärna sitetr vid datorn med sporten på tv:n i bakgrunden, så en "sitter klistrad framför tv:n sportgalning" är jag inte ännu iaf! Men intresserad, ja!

Men hörrni, det här vintervädret vi har!!!
Shit alltså, det finns verkligen ingen hejd på snöandet...
Jag älsakr ju snön, underbart när det är vitt och fint ute. När det knarrar under skorna när man går och andas in den friska luften.
Men, (det finns alltid ett men;-)) Nu har det väl gått lite långt iaf!
Tänk när all den här snön börjar smälta... herregud vilka översvämningar och inte för att inte tala om vattenskador som komemr ske.
Jag måste säga att jag är lite oroad för det nylagda taket på J:s tak... hoppas för guds skull att det står emot snön så som byggarna lovat efetr att bygget blev försenat och takpannorna inte hanns med att läggas på! Oooops annars!!!

Fullt av artiklar på Aftonbladet idag... alla har inte haft tur med vädret kan man säga!


Taket till Valldahallen i Kungsbacka störtade samman. Klicka

Taket till Valldahallen brakade in, en av flera skador som skett det senaste dygnet...
HUA!!!

Nu fortsätter jag mysa i soffan, med tända ljus och njuter av värmen i vårt hem!


Veckan har rusat iväg...

Så är det fredag igen!

Den här veckan har varit en blandning av mycket... Glädje, lycka, konflikter och ovisshet.
I det stora hela, en mycket bra vecka men självklart kan det ju aldrig få vara helt bra... varför kan man undra?!

Nu lämnar jag denna veckas händelser bakom mig, tänker inte gå på detaljer om vad som hänt utan bara berätta att jag nu börjar ett nytt kapitel i livet.
Det kapitel när jag ska sluta vara så ini helvetes jävla dumsnäll, sluta bry miog om saker jag ändå i9nte tjänar något på och viktigast av allt, saker som får mig att må dåligt. Där hade vi den allra viktigaste detljen som kanske får mig att orka me...

Om en vecka är det ju födelsedag här i familjen, fröken själv fyller år och har bjudit till kalas. Mat ska det bjudas på och gott att dricka till det så klart!
Sitter här och klurar ut lite goda recept, det lutar åt en liten buffé med gott och blandat. Sånt tycker jag om, då kan man nästan vara säker på att det finns något som passar alla!:-)
Problemet är bara vilka man ska bjuda, finns en del konflikter folk i mellan i vår släkt och det gör en kluven. NU har jag iaf bestämt mig för att bjuda dom JAG känner för bland släkt och vänner, den som inte behagar komma pga någon annan som kommer, ja dennes val att inte dyka upp! Nu är vi vuxna och ska väl för f-n kunna umgås i samma rum... dagisfasoner kan vi läman bakom oss tycker jag!;-)

Värst vad jag fick upp ångan i humöret känner jag, kanske är det dags att runda av innan jag gör något dumt;-)

Hällde upp ett glas vin gjorde jag för en stund sen, luktade rävgift. Tror bestämt den hade hunnit jäst sen förra helgen. Tvi!!!
Ner i slasken och resten av kvällen består av kaffe och mys i soffan för min del.
Jobb imorgon så då måste jag vara pigg och alert:-)

Puss på er och trevlig helg!


En till dag har passerat!

Så är veckan i full gång igen, jag går på högvarv för tillfället. Har massor som ligger på, saker jag måste hinna med att bli färdig med. Både på jobbet och privat. Det är slititgt, men så värt det. I love it, varenda liten grej med det... det är precis så som jag vill ha det och såklart så gör ju det saker och ting lättare.

Men, jag kan inte låta bli att drömma mig bort till en varm strand, en paraplydrink, en kall öl, bad i svalkande saltvatten, mys och bara slappande. Jag längtar utomlands, behöver lite sol känner jag!
Vi planerar en resa i höst, vet inte vart och när men bort ska vi! Det är målet!!!
Hoppas verkligen vi kommer iväg, i realy need it och vill ha något att se fram emot.
Vi har redan börjat prata om sommarsemstern, planerar och har planer på olika roligheter vi ska göra... vips så är vi väl där, helt sjukt vad tiden går fort alltså! Längtar till det också, mys och avkoplande stunder tillsammans med min kära och vänner och  familj. Det är livet det!

Nu ikväll har vi firat min lilla kusin, ja hon kommer alltid vara min lilla skrutta även fast hon idag fyller hela arton år. Nära står honmig, som en syster. Har alltid gjort och kommer väl förhoppningsvis alltid att göra.
Mysig middag med släkten, kaffe och tårta bjöd kvällen på och viktigast av allt en glad och förväntansfull kusin som var supernöjd över sina presenter och allt det roliga kroglivet som börjar nu;-)
Det känns som evigheter sen man var i hennes situation...helt otroligt vad mycet man hunnit med sen dess och vad lustigt det är vad livet kan ändras mot vad man från början planerat.

Jag har alltid sagt, barn innan tjugofem, villa, volvo o vovve... ja hela kittet, skynda skynda.
Om två veckor är jag där, livet idag ser helt annat ut än vad jag då planerade. Jag har lärt mig att det inte är någon idé att ha någon brådska, jag skyndar långsamt. Jag trivs så bra med mitt liv som det är idag, jag lever med min kärlek<3 Jag har ett jobb jag älskar, vovven har vi ju;-) Jag har världensfinaste vänner och familj!
Barn kommer, inte nu... det kommer dröja antal år, ingen brådska... jag vill känna mig helt redo, helt redo kanske man aldrig är men just nu känner jag att jag fokar på att hitta tillbaka till mig själv helt igen, vill trivas och ha kontrollen över min kropp. Gör jag inte det, hur ska jag då kunna vara en bra mamma? Är nog A o O tror jag, att trivas och ha kontroll... Jag älskar barn, har jag alltid gjort. Alltid ställt upp so, barnvakt, ända sen tidig ålder och jag älskar det. Älskar att ta hand om andra och dessutom avlasta och kunna ställa upp för dom man vill väl! Just nu får jag fortsätta njuta av barnen vi har i vår närhet, ge dom all den kärlek och omtanke jag vill!<3

Det enda jag väl egenligen känner stress över i min livssituation och som jag verkligen vill ska ske nu är att ta körkort! Det har jag nu skjutit upp i nio år, för nio år sen fick jag börja övningsköra och på den vägen är det... har kört ett par gånger och bläddrat lite i körkorts boken men mer än så är det inte.
Jag är KASS!!!  Helt jävla kass och nu ska jag verkligen ta tag i det, innan 25 var målet förra året, ett mål som HELA tiden skjutits fram men nu är mitt nya och sista mål innan 2010 är slut... Jag vet att det kommer gå fort bara jag tar tag i det, jag har lite jävlaranamma i mig och tänker inte ge mig förens jag klarar det!!!

Summa kardemumma av dom här raderna då!
Jag trivs, jag trivs i vår lägenhet med min kärlek och vår lurvtuss, min familj, mina vänner och mitt jobb. Jag har möjligheter, att resa och att upptäcka det jag vill göra... det gäller bara att ta tag i det, ,em det är fortfarande ingen brådska!
Vi kommer bo här fram tills den dagen huset är färdigrenoverat och J säljer det. Jag längtar till den dagen vi har vårt egna lilla hus som jag kan fixa och dona i , till den dagen man hör  tassandet av små barnfötter och allt det som hör till det...

Men, jag har ingen brådska. Viktigast av allt är att jag mår bra, att vi mår bra. Som sagt så fokar jag på mig själv nu och det är det viktigaste, när jag mår bra så är den viktigaste pusselbiten hel och då kommer alla andra pusselbitar också, helt naturligt att falla på plats!
Så känns det nu! Hur det känns imorgon, om en vecka, månad eller ett år? Det får framtiden utvisa.
Det är det som är det spännande med livet! Jag vet att jag kommer uppnå det jag vill, det kommer jag se till!

Nu rundar jag av, ringer ett godnatt samtal till min kärlek som jobbar hela natten och sen nannar jag kudden!

Natti Natti!

Godmorgon måndag!

Vilken underbar morgon!!! Solen, skiner, fåglarna kvittar och jag har sovit som en stock hela natten och vaknat utvilad!

Eller inte...
Snön och kylan gör mig ingenting men snälls gode gud, låt mig sova... Är trött som en gris!!!
Men, jag ska jobba idag och jag ser fram emot det! Ska ställa in min positiva inställning i hjärnan så ska jag väl ta mig igenom den här dagen också:-)

Slutar tidigt idag, eller ja... fem. Är tidigt för mig! Då blir det träning, solning och sen bege sig på berget av ren tvätt som jag faktiskt skitit i med flite under helgen som varit.

En hektiskt dag har jag framför mig, men vad gör det? Jag älskar mitt jobb så är bara att kavla upp armarna och sätta fart!:-)

Hopaps ni alla haft en lika avslappnande, lugn helg som vi haft! Visst går den för fort som alltid men snart är den här igen!:-)

Alla <3-ans dag!

Godmorgon söndag och trevlig alla hjärtans dag säger jag!

Uppe med tuppen för en långpromenad, bestämde mig för det igår och det vackra vädret jag vaknade upp till gjorde mig ännu mer motiverad. Här skiner solen och det är helt blått på himlen! Underbart!


Jaha, alla hjärtans dag.
Jag vill ta tillfället att än en gång tacka er alla, nära och kära som finns i mitt liv. Som ger mig värme och kärlek, harmoni och lycka.  Som stöttar mig genom allt livet har att erbjuda, gott och ont. Ni som ger mitt liv en mening!
Till er Vänner som man vet finns i vått och torrt.
Min underbara familj som jag älskar av hela mitt hjärta.
Min underbara J som tagit mitt hjärta med storm. Jag hade gett upp hoppet om kärleken och då stog du där, tack min Älskling för allt fint du gör för mig. För att du är den du är och gör mig till den jag är, lycklig med dig! <3 NU och för alltid!

Ha en underbar Alla Hjärtans Dag allihopa!!! <3


Säg det med rosor, 7 röda rosor. Jag Älskar Dig!!!


Godförmiddag!

Haft en kass natt... fy fan! Knappt sovit en blund och ni som följer mig vet vad det resulterar i...
Skulle kollat match imorse men J fick gå iväg själv, tråkigt! Men,men... det blir ju fler gånger.

Nu har jag iaf sovit i nästan två timmar, bättre än ingenting. Ska bylsa på mig kläder och ge mig iväg på promenad! Sen tar vi en sväng till ica och handla till ikväll, tippa lite och sen stanna och lämna en alla hjärtand dag present till mitt älskade gudbarn<3
Orkar jag senare så blir det Ikea med syster och hennes kompis, hoppas på det då det finns lite grejer som behövs inhandlas!

Nu kör vi på den här planeringen och gör dagen till den bästa!!!

TREVLIG LÖRDAG!!!

Fredagkväll!!!

Underbart, freeeeeeedag och leeeeedig helg!
Kompade ett par timmar nu i eftermiddags, slutade fyra. Det är lyx!
Hem och relaxade i soffan, tog en lång dusch. Hårinpackning och hela kitet.
Nu lagar jag mat för fulla muggar, blir nåt kött som jag helsteker i ugnen. Hemgjord smarrig(jättenyttig, not) sås ochtill det råriven potatis och morot som stekes i pannan. En fräsch sallad till och ett glas rött.
Ja, en underbar fredagskväll helt enkelt!

En promenad blir det efetr middagen, hunden måste ut och så även hennes matte och husse. Frisk luft är bra medicin till en trött hjärna!

Klockan ringer tidigt imorgon då det är innebandymatch för vännernas son, vår raring E. Det vill vi självklart inte missa, så sällan sådana tillfälen ges på ledig dag så vi passar på!!!:-)

Vilket praktinlägg, men det är början på vår lediga helg det!
Att jag kommer somna, snarkandes i soffan helt slut efter hårt arbete den här veckan, iklädd linne utan bh och urtvättade mjukisar... det behöver vi ju inte nämna;-)

ÖNSKAR TREVLIG HELG!!!

Kväll!

Dagen idag har varit en mycket bra dag. Jag vakande utvilad, evigheter sen jag senast kände så. Fick massa gjort på jobbet, har kommit ikapp med det mesta så jag kan pusta ut och bara ägna mig åt att göra fint ett tag nu:-)
Belöning när den är som bäst:-)

Nu ikväll har jag och en vän varit ute och gått en riktig långpromenad i den underbara snön och sen lagat middag tillsammans. En myskväll i underbart sällskap, jag ahr ingenting att klaga på helt enkelt!:-)

Imorgon ,ny dag men nya utmaningar. Dags att sussa snart så man orkar hålla energin och humöret uppe!

Nu säger jag natti natti!

Va underbart det är är med sådana här dagar, nu har jag haft två i rad. Lyllos mig va?!:-)

Tisdag, ledig dag!

Underbart att inte behöva vakna upp till en skrålande mobilväckarklocka imorse.
Tog mig en rejäl sovmorgon, hur underbart är inte dte när man är trött?!

Satt uppe bra länge igårkväll, eller ja långt in på nattkröken. Det är så skönt att sitta och uglla i soffhörnet, laptopen i knät och tv:n på i bakgrunden. Veta att man inte har någon tid att passa morgonen efter och bara njuta...
Fick nå ryck igår igen och la ut en massa annonser på Tradera. Var ett bra tag sen, tappade lusten lite förut men nu kom den smygandes tillbaka.
Får se hur auktionerna går... nånting får man väl för krafset man har inslängt i garderoberna och om inte annat så blir där mer plats för vårens nyheter istället:-)

J och jag har varit och storhandlat, lämnat bilen på service. Igen, eftersom dom inte kollade allt dom skulle förra gången den var inne... grrrr...slarvpellar;-)
Men nu är den genom kollad ordentligt, det är väl huvudsaken iaf!
En lunch på god restaurang blev det också. köttfärsslimpa, råstekt potatis, gräddsås och spklart lingonsylt och inlagd gurka. Härlig husmanskost med andra ord!
Är annars trött på köpmat, blir alltför ofta att jag inte har matlåda med mig om dagarna på jobbet... ica ligger ju nästgårds så blir för det mesta en caesarsallad med deras egengjorda kycklingspett.
En iofs ganska nyttig måltid men jag har hellre en hemlagad matlåda med mig om dagarna.
Bättring på det from idag!!!

Har hunnit med en hel del idag, kan alltså med gott samvete slå mig ner i soffan ikväll!
Lagom seg i kroppen!

Tjingeling på er!

Direkt från hjärtat!

Ljusglimtar,

att komma hem efter en lång dag, få en god blöt puss och ett "jag har saknat dig" av den man älskar mest av allt!

att ha vänner runt omkring en, riktiga vänner som finns där i vått och torrt!

att folk i min omgivning, familj och vänner är friska och lever gott!

att jag har möjligheter i livet, ett ifnt hem, mat på bordet, ett jobb jag älskar och möjlighet att unna mig saker!

att lurvtussen kommer och viftar på svansen och möter mig i dörren, glad att matte kommer hem!

att med gott samvete gå hem från jobbet, för man vet att man har gjort ett bra jobb.



Just nu kan listan göras lång, försöker med positivt tänkande nuföritden, för att komma framåt i tankarna. Det gör det lätt när man har är omgiven av så mycket fint! <3


100207

Så var det redan söndagkväll då! En hektisk helg fullbokad med jobb och födelsedagsfirande tär på en redan trött kropp. Det ska bli skönt att krypa upp i soffhörnet om en stund men först ska jag avslute projekten jag gett mig på nu ikväll.
Fick nå städryck (behövs alltid), dammsugit o skurat. Doftar underbart av ajax nu... rent o snyggt. Har även satt upp nya gardiner i köksfönstret, ljust och fräscht o alltid lika kul me någonting nytt. Klurar på om jag ska köpa till ett par längder och slänga upp också, ska ge det ett par dagar och se hur jag trivs som det är nu.
Har hängt ut våra täcken på vädring och ska sen bädda i rena sängkläder, ska bli hur ljuvligt som helst och krypå ner under täcket ikväll!

Skull egentligen ha varit ledig imorgon men har bytt lite med mig själv och är istället ledig tisdag... hade lite som jag vill bli färdig med under morgondagen så kändes lika bra att fixa det så jag kan slappna av på min lediga dag.

Nu blir det till att fortsätta så det blir lugnt här hemma nån gång... göra kväll snart, en kopp thé framför tv:n får det bli!

Tjing!

Melodifestival!

Dagen idag började som sagt med jobb, ett par timmar gjorde jag lite nytta. Sen sluta tidigare än vanligt eftersom vi skulle iväg och fira min morfar som fyller hela 70 år!
Eftermiddagen bjöd på massa god mat, trevligt sällskap och en glad och pigg morfar, jättenöjd över sin present och glad över att ha hela familjen samld! Stora som små!

Kvällen fortsatte med mys hemma hos mina föräldrar, med syster o svåger. J jobbar så skönt och trevligt att umgås istället för att sitta hemma o uggla i sin ensamhet.
Tanken avr ett atg att jag skulle ut och svänga mina lurviga;-) Men, trött som en tok så hade det nog inte blivit så kul... Man vill vara pigg o alert när man ska dansa hela natten lång!:-) En annan gång helt enketl!

Melodifestivalen då... egentligen är jag inte så intresserad men ändå så sitter man där framföt tv:n. Påpekar låtval, klädsel, frisyrer, skoooooor...ja allt går ju att ha åsikter om helt enkelt!
Måste jag välja vilka som skulle gå vidare så är jag faktiskt nöjd med resultatet som blev!

Nu mina vänner ska jag bege mig hemåt, hem till en mysig, varm lurvtuss vid namn Doriz, ta henne på promenad och sen krypa ner i sängen... förhoppningsvis sova hela natten lång innan en ny arbetsdag väntar!
DÅ ska det plockas upp nya, urfina varor!:-)

Puss o Godnatt

Skönt!

Vitt ute, rent inne, sol i hjärtat och idag ett lättare sinne!

Vila och tänka är precis vad jag behövde göra dom senaste dagarna, välbehövlig vila gör tankarna klarare... det är nu ett som är säkert!

Idag, en gladare Alexandra som går åt rätt håll! Lovely... keep on going that way, please!

Tack för värmande och stöttande ord, skönt att veta att man har riktiga vänner dom dagarna när allt känns tufft!

Fredag idag, myskväll i min ensamhet då J jobbar. Imorgon jobb, sluta tidigt för att fira morfar som fyller hela sjuttio år!!! Blir middag, alltid ett säkert kort när det nalkas mat hos dom. Borde öppna restaurang min lille morfar!:-)
Söndag, jobb igen och sen ledig måndag tillsammans med darling him self!
TRÄNA, ska jag också göra då...

I´am on the road again!!!


Nu önskar jag trevlig helg! <3

Ibland blir det bara fel...:-)

Jag skickade ett mail till vår hyresvärd igår!

Hej!
 
Är i stort behov av att hyra parkeringsplats.
Hör gärna av er om detta är möjligt!
 
Mvh.
Boende på -------- --
Alexandra --------

Imorse fick vi svar:

Hej

 

Jag har lagt upp Fredrik i parkeringskön igen och ska kolla snarast om det finns något ledigt, då ni redan har en parkering så måste jag kolla med de som har längre kötid på parkeringarna och se om de vill ha en. Finns det möjlighet för er att hyra en parkering till så kommer jag ta kontakt med er.

 

Mvh


Nu undrar jag, "Who the fuck is Fredrik?:-)

Detta lilla missförstånd reddes ut o nu håller vi tummarna för att det finns ledig parkeringsplats.
Fanns ingen när vi flyttade in men eftersom det funnits andra gratisparkeringar har ju det faktisk inte varit något problem, förens igår då en stor jävla parkeringsförbudsskylt smällts up där vi brukar stå!!!
Tack för den!!!





En dag som inte blev som den borde!

Ja den här dagen började inte alls som den skulle ha gjort, eller egentligen har väl gårdagen inte ens fått ett slut med tanke på att det blev noll timmars sömn för mig inatt.
Blev till at sjukskriva sig, det gör ont i mig att behöva göra det... jag vill så gärna vara på plats och göra det jag ska men vet att det helt enkelt inte hade funkat, inte i det här tillståndet som är!

Det där pockandet fortsätter och jag kan liksom inte komma till ro... ett glädjande, värmande mail fick jag iaf imorse. Svar på några av mina funderingar och kanske några av dom viktigaste i den här röran som är i huvudet just nu. Ett steg i rätt riktigt och vi går mot ljusare tider, igen!
Nu gäller det bara att kunna samla sig, ordentligt. Kroppen funkar ju inte utan sömn så där är en viktig detalj för att komma tillbaka.
Vila är vad dagen idag kommer betå av, försöka sluta ögonen och komma till ro.

Gode gud, ge mig krafterna tillbaka nu och låt mig komma ur det här innan det eskalerar och går för långt igen... fixar det inte. Det känns iaf som jag är på rätt väg och kanske inte borde oroa mig. Det gör inte saken bättre och känner så väl igen symtomen och vet att det brukar gå över när det inte gått längre än så här...
även fast det är nog så jävligt nu!

Hoppas, hoppas, hoppas!!! 


Måste ventilera!

Mår riktigt jävla kasst för tillfället.
Slut som artist, ångesten har kommit krypandes dom senaste dagarna och nu ikväll slog den till rejält.
Det där pockandet i bröstet, kallsvettningarna, andnöd, hjärtklappning...ja altihopa. Tankarna osm snurrar i huvudet och tårar som sprutar.
Jag skriver inte för att man ska tycka synd om, tvärtom... jag måste bara skriva av mig!

Vette fan varför det kommer, varför just nu? Allt funkar ju så bra i övrigt... har mina misstankar om vad som kan ha prsakat, har samlat på mig en del de senaste veckorna men ändå tycker jag inte det borde bli så här pass stark rektion. Jag har ju lärt mig att inte bry mig och ta åt mig av vissa saker men tydligen kommer det surt efter när man ignorerar så gått det går.

Less på skitsnack och det där jävla egoistiska tänkandet vissa människor har. Vafan!!! Vuxna människor o viss abeetr sig som jävla idioter... vad är problemet?!
Egentligen är jag arg, så arg så jag skakar men det är ju då det kan slå över och komma ut i form av tårar och ångest istället. Det blir helt enkelt  för MYCKET!

Klockan är 00:59, väckarklockan ringer halv sju imrogn och just nu känner jag mig och ser ut som ett riktigt vrak,trött och rödgråten och helt jävla slut.

Kommer jag komma upp och ta mig iväg som en pigg och alert människa? Ja det återstår att se!

Jag är rädd, ledsen, arg och förvirrad... tänk om jag tappar kontrollen... igen! Det får verkligen inte hända!!! Absolut inte!!!

Håll tummarna för mig, ni som vill! Låt mig komma tillbaka och återfå kontrollen! <3

<3

Tänk att gulliga sms verkligen kommer när man behöver dom som mest!

Älskade vänner, tack för att ni finns i vårt liv! <3 Alltid ställer upp och alltid är just riktiga vänner!!!
Ni vet vilka ni är, ta åt er och var stolta över att ni är så fina människor som ni är!

Love u!

Klick!

Nu tänker jag klick, klick, klick...a hem vårens nyheter på  Laredoutes hemsida!

För det är jag värd;-)


Vad är problemet???

Alltså, varför kan folk inte bara sköta sig själva? Göra något åt sina egna problem istället för att hitta på grejer om andra.Inse sina egna fel och brister och att ingen är mer perfekt än nån annan...

Jag vet hur dom funkar, dom gör det bara för att få sig själv att anses som så jävla perfekta när dom egenligen är så missnöjda.

Så jävla patetiskt!!!

I´m fucking sick and tired of it!!!

Skaffa ett liv!!!

Gaaaaah, jag är på krigsstigen!!!

Måste bara dela med mig...


... av min nya favorit!!!! Doftar ljuvligt om både kroppen o badrummet efter dusch!:-)


Ledig onsdag!

Så jävla nice att ha en dag ledigt i veckan... ja allr ahelst med tanke på att jobb står på schemat kommande helg.
Man hinner med dom här måstena som man annars är för sliten för om kvällarna när man kommer hem.

Imorse unnande jag mig en välbehövlig sovmorgon. Skönt!
Städa måste jga egentligen göra nu men blev sittande här i soffan... alldeles för länge ser jag på klockan.
Men men, man ska ju inte stressa. Känns som att dammråttorna ligger där dom ligger och verkligen inte kommer dammsuga upp sig själva!;-)

Har precis köpt födelsedagspresent till min svåger som fyller 25 imorgon. Skärmflygning ska han få från oss o mina föräldrar, syster skulle också vara med. Vilken upplevelse och jag hoppas han blir glad!
Har alltid så svårt att hitta på den prefekt presenten, håll med om att dte oftast blir strumpor, kalsonger, tröja , skjorta eller parfym när det komemr till present åt män.
Då tycker jag det kan vara riktigt kul o ge något oförväntat, som nu en upplevelse:-)

Dags att sätta fart här nu, har lite att fixa med och ikväll kommer älskade vänner hit på middag!:-)

RSS 2.0