Spotify...

...is da shit!:-)

Helt underbar uppfinning helt enkelt.
Just nu surfar jag omkring och läser mina favoritbloggar och har Backyard Babies på i bakgrunden, lyssnar på en av mina favvolåtar och bara är...
Backyard Babies – Saved by the Bell
Värmer upp för imorgon helt enkelt då fröken Sjöberg ska till storstan o kolla in bandet in real life. Ska bli nice och jag ser mycket fram emot morgondagen, såklart!
Innan blir det middag på nån förhoppningsvis mysig uteservering om vädret tillåter. Vädret idag har varit helt underbart och jag hoppas det håller i sig till imorgon!
Ska försöka hinna med lite solning på vår nypimpade balkong imorgon fm. Köpte hem blommor och lite smått o gott idag så har planterat nu ikväll. Nu fattas bara lite detaljer så är "ballen" precis som jag vill ha den;-)

Ha en trevlig kväll hörrni!
Själv ska jag krypa upp i soffhörnet här i min ensamhet. Utab sambo o vovve hea natten, tomt och ensamt men säkert nyttigt att vara själv ibland också. Lite egentid sägs ju vara bra!

Puss!

Mmmmm...

...det är mycket nu!!!

 

Återkommer...


Lördag.

Sitter och väntar på skjuts. Det blåser isbjörnar utomhus och det gör att jag längtar ännu mer tills om nån timme när jag ligger i bubbelbad på spat. Det är där jag kommer spendera min eftermiddag tillsammans med en god vän. Underbart, precis vad jag behöver och det hade inte kunna komma mer lägligt. Ha en underbart lördag, det ska jag ha;)

<3

dsc00511


Är lite off efter dagar med panikångest... Varit hemma från jobbet i två dagar.
Blev rörd till tårar då det ringde på dörren idag, blombud från av mina älsklingar på jobbet.
En ljuvlig bukett med kallor, dom vet vad jag gillar!

Tack tjejer, ni är underbara!

Nu tar jag nya tag, tänker inte ge upp den här gången heller!!!


RSS 2.0