Hör på nyheterna om den sibisriska kylan som drar in genom landet!

Tycker det är underbart när det är så här kallt och snön ligger vit på backen!
Det är ljust och fint, luften är klar och det är rent...
Tänk sen när den äckliga slasken kommer... det är ju bland det värsta som finns ju...

Hör att det på vissa ställen ilandet inte varit så här kallt sen i början på sextiotalet, då är det väl på tiden att kylan är här!:-)

Nej, hoppas kylan håller i sig ett bra tag till!
Sen kan vi få vakna upp en morgon då snön smält bort under natten och gräset är grönt och gatorna rensopade från grus.

Låter det inte härligt så säg?!:-)

Nu sk ajag åtreigen klä på mig varma, gosiga kläder och ta en promenix me  vovven. Hon, liksom jag älskar snön!

Jaha ja!!!

Ny vecka, nya tag!
Det har ju som sagt varit mycket på sistone och det kommer efter känner jag, Man tänker inte så mycket på det när man är inne i det, men när man sen slappnar av så kommer det... känner mig slut som människa, fast ändå med energi. Hm, konstig känsla som jag aldrig kännt förut. Det har alltid varit antingen eller men nu är det så delat...

Det saker och ting hela tiden nu, både positivt o negativt... vissa saker önskar man man kunde få slippa helt, medan andra gör mig så glad så jag skulle kunna spricka!!!:-) Tänk om det bara vore så hela tiden, va bra att skulle vara! Har lite att reda ut,,, hatar att gå runt och fundera på saker och leva i ovisshet! It drives me crazy!!! Har lärt mig att jag måste ta tag i saker o ting p åen gång, annars grubblar jag ihjäl mig. Grubbla, det är jag bra på!!! Å det tar på psyket...


Jaja, en dag i taget säger dom att man ska ta!!! Får köra på det och hoppas att våren kommer snart, brukar bli piggare då och fungera på ett annat, mycket lättare sätt!!!
From idag tar jag nya tag och ska bli ett bättre jag, en bättre flickvän , familjemedlem o vän och som sagt, fokusera framåt!!!

Nu till nåt annat!

Postorderfirmorna, ALLA postorderfirmor har så otroligt mycket snygga nyheter till våren! Jag vill ha, ALLT!!!
Ska klicka hem en del men kan inte bestämma mig för vad...så mycket jag vill ha, det blir dyrt att köpa allt(här snackar vi a lots of tusenlappar) så får bara välja några av allt det fina! Såklart!
Ska kika vidare nu o sen nanna kudden...

Imorgon är en ny dag!
Ta vara på den! <3

Lördag kväll!

Har varit en helt klart hektisk vecka, mycket jobb, övertid, och annat viktigt och tiden har som vanligt inte räckt till så mycket annat.
Jag klagar inte, har haft en underbar vecka men nu ikväll känner jag mig rätt så sliten faktiskt. Går och dras med en jobbig förkylning som vägrar ge med sig, det blir man ju också lite slö av... hes och låter som jag hamnat i målbrottet;-) Hoppas det går över snart!!!

Som jag berättat tidigare så har jag även hunnit med två dagar på underbara Formex mässan, underbar är bara förnamnet på vad dagarna har erbjudit. Har beställt en massa varor som inom kort kommer anlända til jobbet, längtar och ser fram emot att få göra fint med allt det våriga, snygga!!! Kul är det också att ha det förtroendet att få styra lite över vad som köps in, ett tecken på att man gör ett bra jobb och det växer man av, välbehövligt nu när saker och ting kan kännas lite tufft efter att ha kommit tillbaka med noll självförtroende! Kul, jag ska alltså fortsätta kämpa, det lönar sig!!!



Nu ikväll har jag fixa och donat hemma, såg ut som ett ägng elefanter stövlat igenom lägenhetn så det krävdes ett ryck... Färidg nu så soffhörnet väntar och senare sängen, jobbdag imorgon igen så måste vara pigg och alert!!!

Have a nice evening!!!:-)

Godmorgon!

Måndag morgon, den underbart sköna ledigheten är slut. Bara 12 dagar kvar till nästa ledig helg, det lät ju uppiggande;-)
Tur man har en ledig veckodag i veckan också med andra ord!

Jag ska strax åka iväg till jobbet, får hämtning av en jobbarkompis. Det är vardagslyx, jag slipper gå i kylan!
Har precis bäljat i mig en stprkaffe med mjölk, har aldrig någonsin druckit kaffe hemma innan jobbet på morgonen. Är något nytt jag börjat med den senaste tiden... dålig vana, god vana!!!
Kaffe och gudagåvan "Cleareys" is da shit för en trött kropp!:-)

Vovven ska rastas, måste kila... en ny arbetsdag står på agendan och med den ommålning av vår snittkyl. Blir övertid ikväll så kanske vi hinner färdigt!

See you!!!


<3

Fredag! Jbbdagen är slut och denna vecka blev en riktig kortvecka, jag klagar inte.
Jag är påväg att bli helt pigg, klagar inte över det heller. Detta betyder att jag förhoppningsvis har energi till att ha en underbar helg. Jag ska njuta av varje sekund tillsammans med min älskling, ja det ska jag!!!

Nu har vi ätit god fredgasmiddag hos mina föräldrar, dom åker till spanien imorgon så vi ska agera taxi imorgon bitti. Är så glad för deras skull, att dom ska få spendera en ljuvlig vecka tillsammans under solens underbara strålar!
Jag kan också meddela att jag är en smula avundsjuk, vill också åka iväg....

NU blire en kopp kaffe innan vi beger oss till våra vänner för filmtittande! Det mina vänner, är jag också glad över... Glad över att jag harså många, fina människor i mitt liv! Tack!!!

Ha nu en underbar helg hörrni!!! Njuuuut!!!


Hahahahahahahaha

Har precis fått mig ett gott skratt under en chat me min älskade syster!
Här kommer ett exempel på vad hon roar mig med:-)

Nathalie säger:

ska jag berätta nåt roligt?

Alexandra säger:

ja tack!

Nathalie säger:

vi hade ingen kattsand hemma häromdagen så jag var tvungen att göra rent iaf och lägga i en tidning för tissi hade lösbajs... då gick tjorven fram till lådan (den stod i hallen för att golvet var uppbrutet på toan)...

så luktade han och typ blä, här tänker inte jag skita... så gick han in till mig i vardagsrummet och tittade runt lite och gick och kikade in i kaminen... så backade han in, tog bakbena och hoppade typ in i kaminen...

sen satt han där en stund och tittade ut liksom... adde ba va gör han? jag ba nej men han sitter väl och tittar lite, men ta ut han för det är smutsigt där... då reste sig tjorven lite och klev ur kaminen... så hade han skitit där!!!!

hahahha!



Hon är underbar!!!


så där ja...

Lägenheten fyllt av levande ljus.
Nyduschad.
Morgonrocken på, ihopkurad i soffhörnet med en kopp kaffe i handen.
Ska strax tvätta bort ansiktsmasken jag satte på för en stund sen...
Sen Vänta på att klockan ska bli nio då filmen "You, me and dupree" börjar, lite lagom film att slöa framför.

Imorgon är det jobb som gäller igen, har ingen feber längre så är bara att pallra sig iväg. Förkylning brukar man ju kunna få dras med hur länge som helst så här års så funkar inte att vänta ut att den försvinner...
Ledig helg sen! Blev en kortvecka med andra ord, skönt!!!

Hörs i helgen!!! Ta hand om er<3

Är det inte det ena,

så är det d andra!

Ja här ligger jag hemma, sjuk i feber. Muskelvärk från helvetet o sprängande huvudvärk, öron o hals värker som aldrig förr... Men, det går väl över snart så man ska inte klaga. Det finns odm som har det värre...

Men visst tycker mna väl lite synd om sig själv, det måste jag säga! Feber är väl bland det värsta... helt slut bli rman ju o borta i skallen. (mer än vanligt, om det är möjligt;-))

Blir hemma imorgon också, hoppas febern går över så jag kan jobba på torsdag. Har jättemycket att göra o blir tokstressad när jag inte kan vara på plats. Men som sagt, bra febern försvinner så få rman väl rycka upp sig och traska iväg, förkylningen kan man ju få dras me hur länge som helst så här års så det kan manju inte vänta på o bli av me!!!



Saknar min älskling som jobbar gör jag också, ska nog ringa o prata av mig lite...
Sen kolla en "Johan Falk" film igen... njuta lite av " Frank Wagner", så jävla bra!!!
Sovit i stort sett hela dagen så dröjer nog ett par timmar innan jag kan somna, kanske jag hinner med två filmer här i min ensamhet!
Hörs sen!!!

Fredag kväll!

Svosch sa det och sp var det fredag igen.
Denna fredagskväll har vi ätit middag hos mina föräldrar innan det var dags för J att bege sig iväg och jobba.
Jag och mamma körde iväg papsen till hans spelkväll med grabbarna, pkte och köpte fredagsmys och sen tillbaka hem till föräldrarhemmet.
Här har jag njutit av ett långt, varmt bad... passar på nu när vi inte har badkaret kvar i lägenheten. Hyrt film har vi gjort, "Min stora feta grekiska semester". En riktig mor och dotter kväll blev det av det hela och jag myser för fulla muggar. Skönt att bli ompysslad och koppla av efter en veckas hårt arbete!!!

Imorgon ringer klockan halv sju då arbetet kallar, vissa måste ju jobba även fast det är lördag!:/

Men nu, inta soffläge i föräldrarnas underbart sköna divaaaaaaan soffa!!!;-)

Puss på er alla och Trevlig helg! / A

Onsdag

Ja herregud, idag har verkligen varit en riktig skitdag...
Är inte alls på topp, vet heller inte varför. Eller ja, vissa av orsakerna förstår jag väl men att det skulle bli så här pass finner jag ingen förklaring till. I hate it!!! Hatar när jag tappar kotrollen och bryter ihop, när jag inte kan styra mig själv. Det är helt sjukt!!!

Ledig har jag iallafall varit. Endel måsten har man ju alltid, har man en hund som byter päls så lovar jag att det behövs dammsugas X antal gånger i veckan. Hon måste byta päls med en stor jävla toklurvig björn... är hår ööööverallt och det driver mig till vansinne, big time.
Men, hon är ju värdens underbaraste så det är det ju värt ändå!
Hoppas hon slutar fälla snart bara innan matte hamnar på hispan, städmani är väl en psykisk sjukdom va va va va va???;-)
Nu svammlade jag iväg känner jag...haha
Har alltså hållt mig hemma idag och fixat och donat. Ska köra en traderasväng igen så har plockat ut lite grjer från garderoberna och fotat lite grann. Att det finns så mycket grejer i ens gömmor, borde ju ta slut nån gånng tycker man! Kan det ha med shoppingberoendet att göra kanske???!

Nu är vi hemma hos vänner och ska kolla film, "Year one". Hoppas den är bra, verkar så på det jag läst om den iallafall.
I vilket fall som helst så är jag omgiven av min älskling och goda vänner så den här pissdagen slutar iallafall bra.
Håller tummar och tår för att jag vaknar upp och mår bra imorgon när det är dags att jobba, palar inte en sån här dag till.


Tack för att ni finns och orkar med mig!

Why?

Spotify, playlist med mina favoritet!
Hög volym!!!

Tårarna rinner, går inte att stoppa.
Nåpgot är fel i min kropp, jag vet inte vad?!

Har tappap kontrollen nu igen... Måste återfå den, fokusera!!!

Nu är glada julen slut...

Ja idag har vi packat ner julen på jobbet, har en del kvar till imorgon men jäklar i min lilla låda vilket tempo i jobbat i idag! Härligt!
Nu längtar jag efter att vårens nyheter börjar rulla in så jag får skylta fint och sen dessutom åka på den årliga Formex-mässan och shoppa hem mer nyheter! Det är livet det!;-)

Jag höll ångan uppe efter jobbet också! Handlade hem mat för veckan, åkte och sola, kom hem och fixade chili con carne så vi har matlådor, tog en sväng med dammasugaren, tokskurade badrummet med kalkosan( måste vara en av dom bästa uppfinningarna) och sen en sväng med ajaxflaskan, diskade, la i en hårfärg och efter en lång skön dusch sitetr jag nu nersjunken här framför datorn!
Ja, behöver jag ens säga att jag är trött?! Men gud så skönt att ha allt detta gjort imorgon när jag kommer hem!:)
Det ända som är kvar att göra är att plocka ner ljusstaken från vardagsrumsfönstret, dom andra fick flytta ner i källaren idag... Måste dock köpa en lampa först, har toktröttnat på den gamla så får bli en ny!:-)

Hm... kom precis på att jag inte ätit någon middag. Får bli en tallrik naturell yoghurt med bär tror jag och sen blir det sängen för fröken S!

Natti natti!!!


Hej på er!

Jaha, då var den lediga helgen förbi! Lugnt och skönt har va haft det, så otroligt välbehövligt både för kropp och själ. Middagen igår blev ju inställd men bokades snabbt om och vi begav oss hem till vänner, hämtmat , mys och film blev det. Man har tur som är omgiven av så fina nära och kära! Jag får en energikick av att umgås med bra människor!:-) Sovmorgon tog vi imorse, lääänge... det värsta när man sover länge är att jag blir stressad när jag väl går upp. Känner att jag måste hinna ta igen den tiden jag sovit bort, blir lite jobbigt må jag säga! Blev en sväng med dammsugarn och som vanligt några maskiner tvättade, jag hinner fan aldrig se botten på den där korgen. Det, är ett stressmoment!!! Nu ikväll blev det återigen hämtmat(imorgon är det måndag och nya nyttiga tag gäller, bannemig). Köpte med oss mat och hem till vänner igen, även ett stort paket till deras lille prins... jag älskar att ge bort saker, allra helst till småbarn som blir sååå glada så ögonen tindrar!:-) Det värmer i hjärtat det! Å så en bamsekram från den lille prinsen gör ju knappast saken sämre. Vi har ätit och fikat och pratat av oss en massa, tiden går fort när man har roligt och eftersom det är tidig uppgång som gäller imorgon så åkte vi hem tidigt. Nu sitter jag här med en hårinpackning i håre, myduschat i morgonrocken. Ska njuta av dom sista timamrna av söndagskvällen och sen är det sängen som gäller! Puss o Sov så Gott

Halloj!

Första inlägget år 2010...
Vi hade en underbart mysig nyårsafton, god mat o gott att dricka, massa mys och skumpa ute bland raketerna vid tolvslaget.

Igår tog vi sovmorgon, underbart skönt måste jag säga. Vaknade utvilad och gjorde iordning mysfrukost. Sen pysslade jag hemma , var iväg och handlade och resten av dagen spenderades framför tv:n och alla filmer som visades.
Sen igår kväll begav vi oss ner till ishockeyrinken och åkte skridskor, är väl typ 10 år sen jag senast åkte så var lite "bambi på hal is" men kul är det ju! Känns i vaderna idag kan jag lova!:-)

Nu väntar jag på att J ska komma hem från innebandyträningen, sen frukost innan vi beger oss mot västerås för lite shopping. Hockeygrejer till J är väl det som är tänkt att inhandla men man vet aldrig vad man "råkar" springa på till sig själv!,-)
Tanken ikväll var att åka till vänner och käka middag ihop, tyvärr ställdes det in imrose då dom inte är pigga. Typiskt!:-( Men, det går fler tåg och huvudsaken är att dom vilar och blir friska!:-)

Trevlig helg!!!


RSS 2.0