Sex and the city2

I flera dagar har jag försökt hitta lusten att slå mig ner o titta på filmen som jag fått låna av min Johanna.
I en natt som denna så kände jag att det var läge... jag menar, klockan är nu 05.41 och ännu har jag inte fått en sekunds sömn... What the fuck is wrong kan man undra?!
Tankarna går på högvarv men har inte en aning om vad jag tänker på... skum känsla faktiskt!

Men, går faktiskt ingen större nöd på mig. Har druckit thé, zappat bland kanalerna, kollat film som sagt och tom. tagit en liten promenad med en förhoppning att bli lite trött. Inget av det hjälpt men som sagt så går det ingen nöd påmig.
Vi har en bilfärd framför oss imorgon em så kanske jag känner mig sliten och kan slumra en stund då! Sen blir det ju till att checka in på hotell imorgon också så förshoppingsvis kommer jag trivas i hotellsängen!:-)

Har lite ärenden imorgon fm och eftersom jag är uppe med tuppen så kommer jag kunna vara nere på "stan" vid öppning och kanske tom. slippa träffa på så mycket folk. Tycker det kan vara rätt så skönt att ibland få strosa runt som man vill i butikerna och i vår lilla håla är risken ganska så stor att man stöter på nån pratglad en och man blir stående...
Får se om det blir någon impuls shopping, känner jag mig själv rätt så blir det väl det;-) Ska iaf köpa mitt shampo o balsam som jag gått och blivit kär i! "Aussi", för färgat hår!!! Har du inte provat det så gör det!!! Så jäkla bra helt enkelt!!! Den här gången ska jag tom. unna mig en flarra av deras inpackning också, har hört att den också ska vara sjukt bra och det kan mitt svintohår behöva!:-)

To-to-toooooorsdag!

Blev till att vara hemma i tisdags, ledig i onsdags och sen hemma idag me...
Välbehövligt säger dom som vet...själv känner jag mig enbart kass!!! Ska man inte ens kunna klara av att ta sig iväg till jobbet för att man av någon jävla anledning som man inte vet vad det är mår dåligt psykiskt.
Jag har alltid sagt, och kommer alltid tycka att det vore så mycket enklare att tex. bryta benet! Då få rman gips, blir sjukskriven och folk ser att "ja men hon har ju gpisat benet och kan inte jobba"!

Nu, är man hemma och oron över vad folk tycker och tänker är det som är jobbigast...eller gör iaf inte mitt mående bättre.
Dom flesta vet att jag har mina "perioder" och dom stöttar mig genom dom... medans det alltid finns dom som har sina egna åsikter och som gör att man får såna här orostankar...
Undrar varför egentligen...

Jaja, skitsamma!!! Nu är det som det är och i vilket fall så känner jag mig bättre. Vilat idag, sen varit ute på en två!!! timmars lång promenad mitt på dagen. Underbart att rensa skallen!!!

Darlingen min är i huset och snickrar... Hungrig börjar jag bli men hur kul är det egentligen att laga mat till sig själv?
Njäe, får väl bli yoghurt(vanilj, äpple o kanel har blivit en favvo) och nån macka kanske.
Idol klockan åtta, älskar att kolla nu när dom kör audition! Men mer folk som gör bort sig vill jag se, dom som tror att dom är bäst och ger gärnet när odm i själva verket är ka--a!:-)
Sen ärdet väl dags att börja packa lite inför imorgon dp vi drar iväg till Falun! Underbart med en helg med vänner, innebandy, god mat o dricka och kanske lite shopping!;-)
Pratade lite löst om att besöka relaxavdelningen på fredagkväll... tänk om det finns behandlingar att köpa, då ska jag fanimig ha en helkroppsmassage!!! För det är jag värd;-)!!!

Puss på er!!!

Oj,oj...Tiden spinger iväg...

Det är mycket nu, grymt mycket!
Knappt att man hinner med och idag fick jag ett nervöst sammanbrott, minst sagt. Länge sen sist, tror det var innan sommarens början som jag senast kände det jag fick vara med om idag.
Började känna mig konstig redan igår, tröttheten...hjärtklappningen... ångestkänningarna... det jag kände var och varannan dag förut och som jag tillslut lärde mig hantera och ta mig ur. Det var som sagt länge sen nu och ju längre det går mellan gångerna, desto läskigare blir det. Jag blir rädd, livrädd...en nära döden upplevelse, fruktanvärt och jag önskar inte min värsta fiende att vara med om något liknande.

Jag bröt ihop, big time efter lunch och blev beordrad av mina kollegor att bege mig hemåt. Kändes som det självklara valet iofs...Vet inte vad som utlöste det hela, har ingen jävla aning helt enketl och det gör mig så frustrerad!
Lite vila på soffan i efetrmiddag och sen en sväng för att gosa med mosters lilla älskling fick det bli. Skingra tankarna lite!

Varför blir det så här?
Ja, jag vet fortfarande inte... jag vet inte varför jag den där dagen för länge, länge sen fick min första ångestattack och inte ens idag...många attacker senare kan jag svara på det.
Det bara kommer!
Visst, det är som sagt mycket men jag har tyckt att jag haft läget under kontroll men uppenbarligen inte helt!
Mitt ansvar på jobbet har brett ut sig, skitkul! Som en bekräftelse på att jag gör ett bra jobb har jag gått och fått ett riktigt guldschema som börjar gälla under vecka 38. INGA HELGER!!! Underbart skönt, inte bara privat utan även att få vara på plats måndag-fredag och ha tid att hinna med alla måsten som annars blir uppskjutet hela tiden då man hattar med lediga dagar hit och dit samt att jag tidigare behövt flexa mellan olika avdelningar. SLut på det nu vilket betyder att jag komemr ha mer tid för det där lilla extra, pyssla o dona på min avdelning vilket förhoppningsvis leder till ökad försäljning som i sin tur leder till mer lön till mig!!!

Ja, det händer grejer o även fast det är skitkul så är det stundtals riktigt jävla jobbigt rent ut sagt. Folks framgångar sticker i ögonen på vissa o det har jag har fått känna på den svenska avundsjukan...bitterfittor rent ut sagt, hade ni gjort ett bra jobb hade ni också fått det bättre...
skiter egentligen i det men ibland kan man inte låta bli att ta åt sig.
Det är nu man behöver få komma hem och känna lugnet. Det är inte lätt just nu då vi lämnade bort älskade vovven i helgen som var och det ända jag möts av hemma är tystnaden och saknaden.. det är sjukt tomt!!! Varje centimeter av lägenheten påminner mig om vår älskade vovve... jag saknar ljudet av tassar mot parketten, morgonpussen vid sängkanten och att lurvtussen möter mig i dörren när jag kommer hem.
Nu är det bara vi två, jag och min älskling och även fast jag är oerhört tacksam att vi har varandra så saknar jag vår tredje famljemedlen i form av lurvtuss.
Sen då, jag vill SÅ mycket! Hjälpa, ta han dom, bry mig, fixa, dona.... helst åt alla!!! MEn jag ärinte gud va?! Man kan inte hinna med allt, så är det...

Mmmmmm, mycket gnäll kanske men så skönt att skriva av sig och faktiskt inse att.... Det är dags att lugna ner sig lite! Sakta in, andas ut...Fokusera!
Vill inte hamna på botten igen, jag vägrar!
Har bestämt mig för att vara hemma imorgon också, onsdag är jag ledig sen jobb på torsdag för att sen gå på semester fredag till söndag.
Då blir det till att checka in på hotellet i Falun där vi ska tillbringa helgen tillsammans med goda vänner, mina stöttepelare i livet. Sonen deras har innebandycup och självklart är vi med och hejjar!
Ser fram emot en helg i lugn o ro, bort från tystnaden i lägenheten, umgås i trevligt sällskap med gos mat och gott att dricka och bara vara tillsammans med min darling. Få rå om varandra så där riktigt mycket, jag längtar och det kunde int ekommit mer lämpligt känner jag!


Nu tror jag bestämt att sängen står på agendan... vila ska vara bra har jag hört!
Godnatt!

RSS 2.0