Snart måndag igen...

Nu är det söndagkväll igen då och om bara ett par timmar går vi in på ny vecka.
En ny vecka innebär ändringar i min arbetsprövning. Jag ska öka på från tre till fyra abetsdagar, fortfarande 3½ timmar per dag men som sagt så blir det ju ändå mer arbete.
Är med blandade känslor och en del oro i kroppen men det ska gå bra har jag bestämt mig för. Jag kan ju fortfarande styra över planeringen och som jag känner nu kanske jag istället stannar kvar nån dag och kör några extra timmar då.
Jag har alltid fungerat så att när jag väl är på jobbet så kan jag vara där hur länge som helst, jobbar hellre många timmar i sträck än att dela upp dom på flera dagar. Blir stressad när jag har ont om tid och kan koncentrera mig bättre och göra ett bättre jobb om jag har god tid på mig. Dett värsta jag vet är att komma till jobbet och typ räkna minuterna tills man ska gå hem igen...hua. (Även fast det är skönt att gå hem!;-)

Bla, bla, bla va jag svamlar... Det visar sig hur jag lägger upp timmarna. Jag ska ju som sagt känna efter
vartefter och egentligen inte planera i förväg. Skulle det skita sig en dag och jag har planerat in en massa måsten så blir det pannkaka av alltihop. Aja Baja säger vi om sånt!!!

Tidig uppgång imorgonbittti så kanske man skulle tänka på refrängen och nanna kudden snart, men först krypa ner bredvid älsklingen i soffan.

Har haft en alldeles underbar helg med J och i goda vänners sällskap. Tack för att ni finns allihopa, ni gör allt det svåra så mycket lättar att stå ut med! Älskar er!<3

Hörs i veckan vänner, hoppas ni haft en härlig helg!

Lördag hela veckan, lördag hela veckan, lördag...

Helg igen och  som vanligt springer tiden iväg. Idag har vi varit en sväng till västerås för inhandling av present till lille William som fyller 2 år på onsadg, helt sjukt va fort tiden går. Blev en gullig liten barn fåtölj till lillprinsen, han kommer sittasom en kung i den!;-)

Haft goda vänner hemma på middag ikväll och som vanligt blev det en mysig, lyckad afton. Jag lagade fläskfilé med chili och timjanbakad potatis, tzatsiki o sallad och till dessert hade J bakat hemgjoda maränger. Smarrigt och nu rullar man fram som vanligt efter en mysmiddag, men det är det ju värt.

Vad jag ska sysselsätta mig med under morgondagen är fortfarande ett frågetecken, kan inte bestämma mig för vad jag vill göra. Tatueringsmässa på Munchen Bryggeriet är ett förslag som jag gärna vill och har sett fram emot under en längre tid. Men, efter mässan i torsdags mådde jag lite halvdant. Tar på psyket att vara bland så mycket folk och så, är inte van just nu och kanske borde jga ta det lite lugnare för tillfället. Vill inte riskera att bli dålig igen med tanke på att det är jobb på måndag morgon.
Kusinen fyller år så födelsedagskalas är ett förslag och så har vu ju J:s hus och utbyggnad som alltid behövs fixas med, det finna ju en hel del att göra där!

Med andra ord är jag lite kluven... hoppas på en god natt sömn så får vi se vad jga beslutar mig för imorgon. Nu ska jag ta fram mysfilten och krypa ner i soffan bredvid min älskling och riktigt njuta av att ha honom hemma och att han är en del av mitt liv!<3 

Hoppas ni har en trevlig helg allihopa!
Puss o Kram /A

Länge sen sist......

var det men nu är jag här igen!

Det tar på krafterna att jobba, även fast det bara är några ynka timmar så är jag helt slut nr jag kommer hem och har inte mycket energi över till annat! MEN, fasiken va kul det är att ha kommit igång på jobbet igen. Jäg känner nu när det sker så mycket förändringar till det positiva att jag verkligen älsakr mitt jobb. Vet inte när jag senast hade den känslan, vet egentligen inte om jag någon gång förut riktigt haft den känslan när det rör arbetet men nu finns den här och det gör mig så glad och ger mig energi till att fixa det här med arbetsprövningen! TJOHO, med den känslan kan jag nu fira trevlig, ledig helg!

Igår var jag och min arbetskamrat på FORMEX mässa i Älvsjö. Inredning-och presentmässa med andra ord. Guuuud va mycket fint vi köpte hem till butiken och guuud vad jag trivs på såna där ställen. Hela dagen flöt på perfekt, trots mycket folk och lite halvstressigt så mådde jag bra. Skönt, hade faktiskt varit lite orolig innan men nu bevisade jag för mig själv att jag kan fixa det och jag växte i mig själv kan jag lova;-)
Inte bara handlade vi heller, att träffa alla säljare och kolla in alla snyggt skyltade montrar väckte min hjärna til liv igen... att ha varit hemma så länge som jag varit har satt sina spår och jag behövde verkligen få strosa omkring och få nya idéer och inspiration.
Nu är jag laddad och har så mycket idéer inför höst-och vinter skyltningarna, ska bli så kul att få gå loss bland nya varor och göra fint!:-)
Frågan är bara hur jag ska få tiden att räcka till, men som sagt så får jag inte tänka så och liksom ta en dag i taget och låta det ta den tid det tar. Tuff utmaning men visst ska jag lyckas med det hörrni?!:-)

Kollade film hemma hos vänner igår kväll, "Män som hatar kvinnor". Mycket bra men gripande film, jobbig i vissa scener men riktigt bra! Har du inte sett den så rekomenderar jag dig verkligen att göra det!

Nu är det dags för sen frukost! Sen städning här hemma, ser ut som ett bombnedslag...tur man är ledig idag och hela helgen så man har tid att at reda på skiten!

Trevlig helg hörrni!

Puss o Kram /A

Children say the most funniest things...

Sagt av mitt älskade gudbarn sex år gammal efter hennes brors student:

-"Jag vill inte ha studentfest när jag tar studenten. Folk gick så snett och pratade så konstigt och pappa gick jättefort förbi köksfönstret med huvudet på sne.
Å varför hällde ni vatten i coca colan för???"

Haha, va svarar man på det? Tur man har dom små liven så man får sig ett gott skratt när det som mest behövs!:-)

En söndagkväll...

Har ju varit helt underbart väder idag, strålande sol har vi haft hela dagen och det gjorde ju att kvällen blev helt underbar den med.
Jag passade på att bege mig ut en sväng, testade på att cykla med hunden för första gången. Är J som brukar stå för den biten annars då jag inte riktigt vågat mig på det men idag trotsade jag min feghet och det gick ju alldeles utomordentligt bra.
Vi cyklade hem till  mina föräldrar där cykeln fick stanna kvar, tack mamma för lånet!<3 Sen tog vi oss en rask promenix hem igen. Hög musik i öronen ,Rock kanalen SÅKLART och sköna skor på fötterna gör verkligen att jag kan gå hur långt som helst. Allra helst nävädret är på topp, jag älskar det och så gör även hunden som gladeligen traskar på vid min sida.

Under promenaden såg jag en luftballong på himlen. Som alltid när jag ser en så blir jag så sugen att prova på. Samtidigt som jag blir sådär pirrigt nervös i magen. Vet egentligen inte om jag vågar efetrsom jag är lite, lite höjdrädd men har lovat mig själv att det är någonting jag måste prova på någon gång! En bra 25 eller 30 års present kanske...!;-)

http://thabruds.blogg.se/category/allmant.html



Blev en sväng med dammsugaren samt bestiga berget av ren tvätt när jag kom hem och nu har jag precis blivit klar med allt det. J jobbar inatt så jag känner mig lite ensam här hemma. Mycket pågrund av att jag har ångestkänningar i kroppen och ett pockande i bröstet, det gör mig extra känslig. Det bästa vore nog att lägga sig framför en film och försöka skingra tankarna innan jag försöker sova.
Så får det bli, ska välja nån riktigt bra tjejig film tror jag!;-)

Puss o Godnatt!!!

Söndag morgon...

...och jag var verkligen uppe med tuppen.
Strax före sju klev jag upp ur vår underbart sköna säng, vid den tidpunkten är det den skönaste säng jag någonsin legat i.
En långpromenad innan frukost och sen har jag duschat och gjort mig iordning. Ska stå och kränga grejer på loppis idag så därför denna tidiga uppgång. Borde va straffbart att planera in såna här tidiga sysselsättningar på sin ända sovmorgonsdag, men vad gör man inte för att få plats i skåpen och bli av med en massa junk?!

Idag fyller min vän Johanna år, GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!
ÄLskar dig gumman och jag hoppas du får en underbar födelsedag, du är värd det allra, allra bästa!!! <3

Blir födelsedagsfika på eftermiddagen när jag kommer hem, smarrigt!

Nu tickar klockan på alldeles för fort och jag ser att jag ligger lite efter i tidsschemat... oooooovanligt, eller inte!

Tidsoptimist, javissst!:-)
Puss på er och ha nu en underbar söndag i det soooliga vädret

Helg igen då!

Precis som ni kloka bloggisar har sagt så har det ju gått jättebra för mig på jobbet. Just nu känns all den nervositeten som varit helt onödigmen som alltid är det lätt att vara efterklok.
Helt sjukt hur fort man kommer in i arbetet igen, visserligen har jag bara varot där ett par dagar och då inte särsklit många timmar men jag har ändå lyckats hinna med en hel del och sätta mig in i nya rutiner och system.
Är underbart skönt att komma ut i arbetslivet, bland folk igen och för att inte tala om hur skönt det är att komma in i rutiner. Ha tider att passa och känna att man har gjort någon nytta när det är dags att gå och lägga sig på kvällen!

Just nu känns allting så jäkla bra, *peppar, peppar*. Man ska inte ropa hej förens man är över bäcken och liksom ta ut segern i förskott men jag har gett mig fan på att jag ska klara det här helt igenom och komma tillbaka inom den planerade tidsplanen. :-) I am on the road again, jag kommer fixa det galant!

Om allt flyter på somd et ska så blir det Formex mässa för mig på torsdag. Wihooooo!:-) I love it!
En del nya höst varor behövs köpas in så då kommer ju mässan lägligt. Är ju också ett alldeles ypperligt bra tillfälle för mig att hämta inspiration ochfå lite nya idéer. Måste ju erkänna att man känner sig lite som nybörjare när jag står där på jobbet och ska till och göra en skyltning, är ju som sagt ett och ett halvt år sen sist så är ju inte direkt konstigt att det är som det är. Hoppas, hoppas det blir av!:-)

Älsklingen min började jobba nu ikväll, första passet efter semestern. Vi käkade mysmiddag innan han stack iväg och jag begav mig hem till föräldrarna som hade besök. Där bjöds det på gott mousserande och smarrigt tilltugg så jag är
-mätt som en jag vet inte vad-.  Tog mig en välbehövd cykeltur hem i regnet, trots regnet så är det så skönt när man är så där mätt i magen.

Nu ska jag alldeles strax krypa till kojs, men först rasta vovven innan vi båda somnar för natten.

Sov så gott allihop aich ha en  underbar helg! <3


Ett par snabba rader...

...hinner jag med innan det är dags för födelsedagsfika hos moster min. Augusti är verkligen kalasmånad i vår familj så det gäller att motionera rejält för att kunna frossa i tårta och andra godsaker som bjuds på.

Annars har jag ju börjat min arbetrstäräing nu, andra dagen i dag och än så länge går det över förväntan. Jag fixar timmarna utan några som helst problem och det är så skönt att vara tillbaka. Enormt mycket har hänt i företaget sen jag gick på min sjukskrivning, allt har blivit mycket bättre och jag ser verkligen fram emot att komma tillbaka helt när den dagen kommer.
Hade ni frågat mig för några månader sen så var det knappt att jag ville tillbaka alls, som sagt så förändringarna lett till så ycket positivt och ger mig så mycket fördelar så jag verkligen längtar dit nu! Så skönt, både för mig och mina kollegor!

Men...skynda långsamt var det ju jag skulle göra och jag märker redan nu att det komemr bli svårt. Tur jag har folk runt omkring mig som står med piskan och inte klåter mig skena iväg förmycket!;-)

Måste kila nu... hörs senare!:-)


Tisdagkväll...

...och vi myser med en kopp thé och sällskapsspel. Jockes bror är hos oss och blir kvar ett par dagar, mysigt med en extra att rå om.

Kikade in på shoppingsidor idag och "råkade" klicka hem ett par vinterkängor och ett par toppar. Grejen med mig och shopping är att jag aldrig, verkligen aldrig är nöjd. När jag väl börjar handla, och allra helst på nätet så kan jag inte sluta. Vill liksom bara ha Mer, Mer, Mer!:-)
Men, med tanke på att man ju tyvärr inte är ekonomiskt oberoende så måste man ju tyvärr begränsa sig...
MEN... en jacka och byxor och ett par stövlar funderar jag starkt på. Tycker jag är duktig som begränsar mig där  även fast "vill ha listan" är lååång;-)

Nu blir det en omgång spel till och sen är det dags att krypa ner in bingen. Imorgon ringer ju klockan tiiidigt så skulle ju vara trevligt att vakna något utvilad då.

Natti Natti och tack för alla fina ord och lycka till!!!


Godmorgon på er, vänner!

Idag är det tisdag, och inte vilken  tisdag som helst utan min sista dag som heltidssjukskriven! Larvigt av mig att näma det kanske ni tycker men det känns på något sätt lite speciellt. Nu är det liksom slut på det som varit och dags att ta nya tag i ett nytt kapitel i livet. Lite så känns det!

Imorgon börjar jag min arbetsträning. Blir några veckor där jag börjar på bara tjugofem procent, inte mycket det inte men en alldeles perfekt början, känns det som nu iallfall. Är så svårt att veta vad man klarar och inte klarar innan man provat på. Kanske kommer jag behöva mer tid på mig kanske inte, det återstår att se och det känns så spännande!
Nervös är jag, jättenervös. Men herregud, inte är väl det så konstigt?!
I ett år och tre o en halv månad har jag varit heltidssjukskriven, inte haft några måsten, kunnat lägga i stort sett all min tid på mig själv, inga rutiner och krav och dagar när jag  varit dålig har jag kunnat hållt mig hemma och kämpat med det utan att något annat "stört" och upptagit min tid.

Nu är det liksom slut på det, in in rutinerna igen. Vilket känns otroligt skönt, jag känner mig nog så pass stark så jag behöver det. Man behöver tider att passa och saker och ting att göra. Har ju många gånger under den här tiden kännt mig oduglig, att jag inte duger någonting till och att jag liksom inte gör någon nytta. Visst, det har varit kraven från min läkare. att jag bara ska rå om mig själv...men det har varit svårt när man inte är sån som person, vill ju kunna göra saker för andra också samt att man behöver mål och uppgifter i livet för att få bekräftelsen att man duger och gör någon nytta.
I alla fall funkar jag så!
Som jag sagt tidigare så är det ju jättesvårt att veta vad jag klarar av och inte. är jag redo eller är jag det inte. Det är nog den största anledningen till min nervositet. Tänk om det brakar igen så fort jag börjar jobba... Den frågan ekar i mitt huvud och jag hoppas inget mer än att jag kommer bevisa motsatsen och fixa det här galant. Att jag aldrig kommer bli fri från min sjukdom vet jag, det gäller bara att lära sig hantera den och jag hoppas verkligen jag kommit  så långt så jag kan det även när det är som mest att göra, när pressen på mig är stor och dom dagarna när jag mår som sämst.

Men vet ni, jag kommer ta allt sakta men säkert och på det sättet förhoppningsvis komma tillbaka helt i mitt arbete!:-)

Håll tummarna för mig vänner, imorgon är den stora dagen!:-)

Helgen som gått...

Men?
Jag bloggade flera gånger via mobilen igår och ser nu att ingenting av det kommit fram. Trist!

Gud vilken underbar helg vi haft! Trevligheter och mys rätt igenom, helt underbart!
Var ju som sagt på tjejmiddag hemma hos Johanna i fredagskväll, ett gäng störtsköna brudar under samma tak kan ju inte bli annat än trevligt. Första gången jag träffade några av dom som var där och som sagt så var det helsköna tjejer som jag hoppas få träffa snart igen!
Vi beställde hem mat och åt och drack gott hela kvällen. Johanna bjöd på löktårta, hade aldrig ätit det förr och det var supergott. en röra på cremefraiche, philadelfiaost och gul lök toppat med rom som man bredde på kex. Farligt gott! Har ni inte provat det så rekomenderar jag er att prova!
Som vanligt hamnade vi framför tv:n med mick i handen och skrålade till sing star, är det party så är det och då måste man ju bjuda lite på sig själv!;-) Jag är vekligen helt tondöv men vad gör väl det liksom?!

Igår hade vi en mysig förmiddag jag och min J. Jag gick först en riktig långpromenad fram och tillbaka till Bresse och påvägen hem köpte jag med mig nybakat bröd och gott pålägg. Blev en långfrukost och mys framför tv:n innan det var dags att börja göra sig iordning inför kvällens sjuttioårsfest.
Jockes plastfarfar fyllde 70 år igår så hela släkten var ditbjudna på partaj.
Gud vilken rolig kväll vi hade, helt sjukt roligt! Jockes familj är helt underbar, vilka fina människor och man känner sig så välkommen i familjen!
Det bjöds på italiensk buffé, pajer, potatisgratäng, ostar ja you name it. Hur mycket mat och godsaker som helst och det godaste jag ätit på länge. En massa gott att dricka blev det också och det blev ett hejdundrande kalas!:-) Önskar jag också har den energin och livsglädje som sjuttioåringen och hans fru när jag själv blir lika gammal, två helt underbara människor är vad dom är!

Det var den bästa kvällen på länge och jag är så glad att jag har dom här människorna i mitt liv. Inte nog med att jag är välsignad med världens bästa familj, vänner och älskade J, jag har dessutom fått en underbar familj med på köpet. Jag har tur jag!;-)

Ser fram emot många fler stunder med dom alla i framtiden!


Idag är jag lite seg, mår konstigt nog inte dåligt vilket är helt otroligt med tanke på att det var regel på att glaset aldrig fick vara tomt under gårdagskvällen!;-) Men som sagt, lite trött är jag ändå så glider omkring i min morgonrock här hemma och pysslar lite grann. Tvättmaskinen går varm och lite städning har jag iallfall tagit tag i. 
J är ute med båten och fiska rmed en kompis. Det tokblåser ju ute så får se hur länge dom står ut... Senare ska han till huset och fortsätta slipa golv så jag blir ensam hemma i stort sett hela kvällen. Det är ju inte så spännande så istället beger jag mig till Christa o Co och beställer hem thaimat. Trevligheterna fortsätter alltså även i kväll och jag ser fram emot en myskväll med som bästa!:-)

Nu ser jag på klockan att det kanske är dags för en dusch och byta om till något annat än morgonrocken!:-)

Hoppas ni alla haft en underbar helg!<3
Hörs sen...


Oh what a night !

Å vilken trevlig kväll jag haft! Tjejmiddag hos älskade Johanna, trevligt sällskap av en massa härliga brudar, god mat,gott att dricka o karaoke!:-D Kul att träffas nytt folk och speciellt när dom är super trevliga!:-D Btw så gick mötet idag kanon, har gjort en planering inför mitt kommande arbete. Känns helt okej och jag börjar redan nu på onsdag.:) spännande, nervöst och jätteroligt. Håll nu tummarna för att detta går vägen är ni snälla! Nu ska jag nanna kudden. Imorgonkväll står mer festligheter på schemat, 70 års fest hos en släkting till Jocke så gäller att man är pigg och alert! Puss o Godnatt

Nu är vi påväg...

Till Dalarna ska vi för att hämta virke. Trött som en gris är jag men inte jag som kör så vad gör väl det. Fick bli en morgonkaffe från okq8. Hörs senare... Godmorgon!

I am back in cyberspace!

ÄNTLIGEN!!!! Idag kom koden och vi kan använda vår älskade laptop med internet igen!:-)

Sov ju som sagt som en kratta inatt och har varit vaken sen strax efter tre... det är tidigt det. Väääldigt tidigt.
Dagen har rullat på ändå såklart och även fast jag varit ganska så seg så har jag fixat allt som skulle ordnas med. Imorse levererade jag två prinsesstårtor till kussen som fyller år, Grattis Grattis!
Hade efter önskemål bakat tårtorna till henne, färska jordgubbar med grädde på ena lagret och hemmagjord vaniljmousse på det andra.
Riktigt smarrig blev den med ett marsipantäckte på sig och jag måste erkänna att jag för en gångs skull lyckades! Brukar annars tycka att det man lagar eller bakar själv inte smakar ett jota, skittråkigt när man ofta står länge vid spisen och pysslar. Men men, nån gång ibland ska det tydligen få smaka och idag var min dag!:-)

Nu ikväll har vi umgåtts med vänner, lika trevligt som vanligt och tillsammans spelade vi kort och sen blev det filmtittande. "Benjamin Buttons otroliga liv" blev det ikväll, herregud vilken bra film. Bästa jag sett på länge!
Har du inte sett den så rekomenderar jag dig verkligen  att göra det!

Annars har det blivit mycket filmtittande för mig nattetid nu under ett par nätter. Har kommit in i en -kan inte sova period nu igen och det gör mig rastlös då det inte finns särskilt mycket att göra om nätterna när J och vovven sover, det gör att det enda som återstår att göra för att inte väcka dom är filmtittande och så även bokläsning. Det sysselsätter jag mig med hopp om att bli trött så jag slumrar in, i varje fall en stund. Nån timmes sömn är bättre än ingen alls, det är ett som är säkert.
Undrar varför jag kommer in i sådana här perioder och det ända jag kan komma fram till är att det blir så här när jag är orolig eller spänd inför någonting som komma skall. Jag kan inte riktigt slappna av och komma till ro... Just nu är det oron inför fredagens möte som kretsar i huvudet och det kan ju vara en förklaring till sömnsvårigheterna. Annars vet jag faktiskt inte vad det kan bero på. Hoppas iallafall det går över snart, känner mig lite sliten faktiskt!

Imorgon bitti ska vi upp innan tuppen och styra bil och släp upp mot Dalarna. Virke ska hämtas och vi vill komma iväg i tid så vi hinenr hem till huset och slipa lite golv och förhoppningsvis även måla lite innan vi har planer inför kvällen.

Mer om det imorgon, nu ett försök att slumra in i drömmarnas värld ett par timmar innan klockan ringer!

Hoppas ni sover gott i era sängar, Natti Natti<3

WTF?

Va less jag blir på den här sidan ibland, hade precis skrivit ett inlägg och när det är dags att spara o publicera så försvinner hela skiten. Suck! Ja ja, inte mycket att göra åt saken. Nu tänker jag fortsätta kolla film för att förhoppningsvis kunna somna, känns som om klockan är dags för det! Imorgon håller vi tummarna för att internetkoden dimper ner i brevlådan, inte samma grej att surfa omkring på mobilen som på laptopen! Längtar! Hörs imorgon, lr jag under dagen. Puss o Kram

Hallå där mitt i natten!

Här sitter jag i soffan på nattkröken och ugglar framför tvn. Har varit en hektiskt dag så känner mig något slut både i kroppen och knoppen! Mycket har i alla fall blivit gjort under dagen och just idag känns det som huvudsaken. Vila kan jag göra en annan dag och hade ändå inte kunnat göra det då jag skulle haft i bakhuvet vad jag egentligen borde göra istället, thats me ! Ny dag och så även ny vecka imorgon, måndag och bara fem dagar kvar till den stora dagen med möte på jobbet. Nervös så jag skakar är jag och stundtals livrädd men försöker sjå bort tankarna så gott jag kan. Ännu är det ett par dagar kvar och det finns ingen anledning till att oroa sig i förhand. Det går som det går och det enda jag kan göra är mitt allra bästa! Så är det och jag ska verkligen försöka att tro på det också...hm, låter så klokt men är lättare sagt än gjort vill jag lova! Nu tänker jag ialla fall förflytta mig till den nybäddade sängen med hopp om en god natts sömn. Hoppas ni sover gott allihopa! Hörs imorgon, Puss A

Hur man än vänder sig har man arsle bak!

Varför kan man inte få sköta sitt utan att nån alltid ska lägga sig i på ett eller annat sätt? Det är fan stor skillnad på att hjälpa till och att lägga sig i... Själv tycker jag hoppet därimellan är enormt och att man själv borde märka av skillnaden. Visst kan man tycka saker o ting är fel och att man själv skulle göra på annat sätt. Ja men gör det då! Så gör jag om jag vill! Deal! Men men, alla är Vi olika och är nog bäst man försöker lära sig ska dövörat till med tanke på att det alltid blir så här vad man än gör! Idag har vi ialla fall kanon väder här i vår stad så får se vad vi bestämmer oss för att göra. Ut i det vackra vädret ska vi i vilket fall bege oss, vad folk än tycker o tänker;-) Ha en underbar söndag vänner! Glöm inte att det som är det rätta för dig inte alltid är det rätta för någon annan, alla har vi olika behov i livet och huvudsaken är väl att man rättar sig efter det!

Utan internet!

Hej! Vi är för tillfället internetlösa här i vårt hem. Koden till internet slogs fel tre gånger och det vet väl alla vad som händer då. Pukkoden är försvunnen så nu väntar vi på den via posten. Hoppas, hoppas den kommer på måndag. Längtar efter att då sitta vid datorn:-(Nu tar jag tillfället att prova på att mobilblogga, spännande att se om det kommer fram:-D Uppdatering om vad som händer och sker i mitt liv kommer när internet är tillbaka. Ha det så bra så länge! Puss o Kram A

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAH, ibland blir man bara så förbannat less...

Gaaaaaaah!!!!!

Det här äckliga kontrollbehovet jag har driver mig till vansinne, det kommer snart att kväva mig.
Idag har inte varit den bästa dagen och bara det gör ju att man inte pallar...att sen dessutom vara ett kontrollfrak vad gäller allt tar på krafterna. Usch, blä, fy , fan , helvete.... listan kn göras lång!

Har i varje fall haft turen att få  spendera kvällen  med min älskling och älskade vänner. Det är det som gör att man orkar!

Nu sova och sen vakna upp och förhoppningsvis få chansen att njuta av en dag utan ångest och kontrollbehov... längtar efter det!

Puss på er

BINGO!!!;-)

Igår kväll sysselsatte vi oss me pensionärsaktiviteter igen!;-) Eller vad brukar Bilbingo räknas som?!
I vilket fall är det kul så jag spenderas gärna ett par timamr av min tid där nån gång ibland, inte skulle jag göra det om det inte var så att det ofta står stora pengar på spel så spänningen stiger. Man hoppas ju att den där stor vinsten ska dimpa ner nån gång!
I går vann i alla fall jag femhundra spänn och jag blev glad för det, även om man som alltid tycker det kunde varit lite mer när man äntligen vinenr!:-) Vore dumt att vara nöjd nån gång liksom!

Vi hade ett par kompisar med oss och jag och min vän satt utanför bilen i det underbara vädret. Var ju varmt långt in på kvällen, älskar såna kvällar!
Nåt som inte var lika trevligt var bingoutroparn... eller ja henne som person var det säkert inge fel på men däremot hennes smackande i micken. Före varje nummer kom det ett smackande, antingen hade hon onormalt me salivproduktin eller värsta hubba-bubba klumpen i käften.
Jag verkligen HATAR när någon smackar, sånt där kladdigt jävla smackande ljud som gör att det reser sig längs ryggraden och man är nära på att brista...
Är det enda man tänker på om det väl börjat o fan va irriterande o äckligt det är!

Håll igen munnen när du tuggar! Det lärde man väl sig när man var liten?!


Less man blir...

Å va irriterad jag blir!
För ett par veckor sen, ja 2 och en halv för att vara exakt. Så skickade jag efter presenter till mitt älskade gudbarn. Hon fyller år nu på fredag och därför var ju ute i vad jag tycker var god tid för att hinna få hem det vi planerat att ge henne.
Hon har precis fått en lekstuga som ska inredas och jag har hittat så fina grejer som skulle passa perfekt i en sexårings lilla stuga.
Tror ni paketet har kommit? NÄÄÄÄE!
Trots bekräftelse på beställningen där det dessutom stog att det skulle ta 3-7 arbetsdagar så har det inte kommit... ringde upp och får veta att dom ligger efter... GAAAAAH, skicka ut ett mail om det då!

Det blir alltid så här när jag själv tycker jag är ute i god tid, då ska någonting strula...
Nu har jag alltså idag o imorgon på mig att hitta på någonting annat...inte det lättaste när man är en velputte som jag!

Hon är värd det allra bästa min älskade lilla Tindra så nu ska jag ge mig ut på present jakt!

Mulle!

Igår fick jag för mig att baka bullar. Ja jag vet,det var hundra grader varmt och kvavt under gårdagen men bestämmer jag mig för något så ska det ske på en gång!
Sagt och gjort så blev det bullbak under eftermiddagen och framåt kvällningen tog vi med oss ett par påsar färska bullar och begav oss hem till ett par kompisar.
Trevligt sällskap, fika och kortspel var det vi sysselsatte oss med och det var mysigt som alltid.
Vi spelade Mulle, ett kortspel som våra vänner lärde oss förett bra tag sen och sen dess spelas det i stort sett varje gång vi träffas, ja nästan iaf. Skitkul är det och man kan välja om man spelar i lag eller individuellt. Självklart kör vi lag, killar mot tjejer, lite mer spännande då!;-)



Idag har vi kanonväder här hos oss så tror bestämt vi beger oss iväg för uteaktiviteter vid huset. Finns ju en del att göra och allra helst nu när det inte blivit ett jota gjort under hela helgen...
För mid del är det frukost time nu, har precis kommit hem från en timmes promenix med vovven. Lovar er att det är
riktigt, riktigt varmt ute!:-)

Ha en bra dag!

Nu är det snart dags...

Det märks att sommaren börjar lida mot sitt slut, plötsligt haglar nya inlägg in på folks bloggar och bloggvärlden börjar leva ige. Tråkigt som fan att semestern är slut för vissa men jag kan inte låta bli att tycka det är kul att det börjar hända grejer här i cyberspace igen!;-)

Jag fick precis ett mail från Försäkringskassan och på en gång kom den där klumpen i halsen och ont i magen känslan. Helt sjukt ju, detta innan jag öppnade mailet. Snacka om att man för det mesta är van att bli behandlad på värsta möjliga sätt därifrån...
Ja i vilket fall så öppnade jag mailet och det visade sig att det var en mötestid angående att det snart är dags att börja arbetsträna på jobbet... Pjuh, inget värre! Skönt!
Dock så blev jag skitnervös, nu är det snart dags.Klarar jag det? Hur kommer det gå? Kommer jag komma tillbaka helt? Hur långt tid kommer det ta? Tänk om jag inte klarar det?
Ja ni kan inte föreställa er hur mycket frågor och tvivel som kretsar i min hjärna just nu men jag har tamigfan bestämt mig för att kämpa till tusen....ska klara det här på ett eller annat sätt och verkligen göra mitt allra, allra bästa!
Det kommer bli skitjobbigt och tungt, det vet jag men jag ska inte tänka på det. Låta allt ta den tid det tar och för en gångs skull sätta mina egna behov främst och bara tänka på mig själv. Hrm, ja försök iaf... tänker ia inte komma tillbaka och vara den räddaren i nöden jag var förut, som gjorde allt åt alla andra osv. Slut på det nu för den här resan vill jag aldrig behöva göra om!

Nästa fredag, den 14:e är det alltså dags för möte. Jag, min personalchef och försäkringsakassan. Tillsammans ska vi lägga upp en planering och i mailet stog det med STORA BOKSTÄVER att allt ska planeras efter mina behov och efter vad jag vill. Första positiva brevet från FK och det tackar jag för. Att det sen tagit över ett och et halvt år för dom att fatta, det går att diskuteras men jag väljer att försöka förtränga och gå vidare istället.

Alltså det finns folk som tror på en och det ger en sån styrka! När det finns andra som tror på en måste man ju visa att man klarar av det och det ger faktiskt extra krafter! Tack!

Så gör jag d igen, så gör jag d igen, så gör jag d igen...

... jag mitt klan arsle har ännu en gån graderat alla mina bilder innan jag hunnit för a över dom från telen till datorn! GAAAAH, f--k va sur jag blir. Av nån konstig j----a anledning så sparar dom i olika mappar och det slutar alltid med att en av mappen blir raderad. Why, undrar jag och svaret på frågan får jag aldrig!

No pictures alltså men en uppdatering av helgen som gått kan jag iaf bjuda på!

Startade i lördagsmorse klockan fyra då vi lämnade Enköping för avfärd mot Uddevalla. Skulle vara framme till klockan åtta då Elias fotbollsmatch började. Det var alltså anledningen till att vi åkte dit, för att kolla på våra vänners son som jaft fotbollscup där torsdag till söndag.
Mike och Christa visste att vi skulle komma men vi hade inte sagt ett ljud om det till Elias som tyckte det var kul att vi kom, det värmde i hjärtat!
Blev ett par matcher under lördagen, under en match var det så jäkla härlig stämning bland oss på läktaren. Hejarramsor och peppning till tusen, både vi och grabbarna körde på för fullt vilket resulterade i vinst i alla fall i den matchen!:-) Wihooo!
Så kul att glida runt i fotbollsvärlden igen, är ju antal år sen man spelade själv och jag måste erkänna att jag saknar den härliga miljön man befinner sig i. Spänningen när man står där vid sidan av planen, glädjen bland grabbarna när det går bra, köpa en kopp inte alltför gott kaffe, ta en korv i paus, den glada stämningen mellan föräldrarna... ja allt som hör till. Det är nåt speciellt med just forbollscuper och jag verkligen älskar det! Hoppas det blir fler sådana för Elias lag så man kan hänga på, sen får man väl vänta tills man själv får småttingar och hoppas fotboll roar dom!Kommer bli en riktig fotbollsmorsa i så fall!;-)

Inte bara fotboll har roat oss under helgen utan också sällskapet av våra älskade vänner, M o C. Som alltid har vi kul när vi träffas och det var riktigt roligt att åka iväg även om det inte var för någin längre tripp.
Miljöombyte är nyttigt och ett perfekt tillfälle att ladda batterierna på.Skönt att bara göra det man känner för och glida omkring utan några som helst måsten!
Vi hade hyrt in oss på Best Western Hotell, helt okej rum med underbar frukost(som alltid på hotell)!
På lördagskvällen blev det mat och dryck tillsammans på urmysig Restaurang, fisk på menyn för mig och det var det godaste jag ätit på länge vill jag lova!

Fotboll på söndagen igen, tyvärr gick det inte jättebra för grabbarna men det viktigaste är väl egentligen att dom haft en kul helg tillsammans och förhoppningsvis gjot sitt bästa tycker jag. Även om man såg att vissa var mer besvikna än andra.
På hemvägen stannade vi till på ett stort shoppingcenter som låg precis utanför Uddevalla. Massor med affärer så där spenderade vi ett par timmar! INgen shopping för mig, seriöst så hittade jag ingenting som föll mig i smaken. WHAT??? Blir nästan orolig!;-) J däremot shoppade för oss båda, händer inte alltför ofta att han gör det så det var kul att han hittade saker som passade honom!


Bilresa hemåt i söndagskväll. Efter kisspaus fick vi med oss grabbarna grus i vår bil!:-)



Två coolingar in action!:-)
I baksätet blev det allsång och diggandes till tusen av grabbarna som hade otroligt med energi för att ha kämpat på fotbollsplanen i flera dagar!
Härligt med lite liv i bilen och härligare ungar får man leta länge efter!

En liten uppdatering, inte lika kul utan bilder och jag är fortfarande upprörd för att jag raderat dom!:-( Jävla klantarsle är vad jag är!

Tack Mike o Christa för två toppendagar!<3



Halloj!

Nu är vi i Uddevalla!
Glömt sladden till telefonen hemma, bilder och update kommer imorgonkväll.
Ska vi strax möta upp Mike o Christa för en gemensam middag, trevligt!

Trevlig lördagkväll vänner!
PUSS


RSS 2.0