Gott Nytt, 2010...

All kärlek till er alla som på olika sätt stöttat mig under året som varit, ni är guld värda och jag är er evigt tacksam!


Jag vill önska er alla ett riktigt gott slut och ett underbart Gott Nytt 2010!!!
Må lycka och välgång följa er alla året ut...!!!













Det nya året kommer med förändring... förändringar i mig själv. Har en hel lista med mål och saker jag vill göra och ska uppnå och viktigast av allt så ska jag lära mig fokusera och sätta mig själv främst. Mår jag inte bra så kan jag inte vara den goa och glada sambo, familjemedlem och vän som jag vill vara och det måste bli slut på det.
Det nya året innebär alltså ett nytt levnads- och tankesätt , på många sätt och vis. Jag har funderat länge men nu är jag mer redo än jag någonsin varit.
År 2010, du är efterlängtad och välkommen!:-)


Godmorgon!

Inatt har jag sovit som en prinsessa, utvilad imorse för en gångs skull!:-)
Dock så har man fortfarande domdär svarta ringarna under ögonen och hela jag ser ut som en risbuske... måste evrkligen beställa tid för klippning, och sen en färgning hemam efter det!

Sista jobbardagen innan 4 hela dagar av ledighet! Naminamnam:-)
Ikväll ska vi hem till kompisar och mysa framför uppesittar bingi, nyårsbingo. LITE varning där kanske men kul är det, ännu mer om man vinner, såklart!!!

Nä, hårfönen kallar! Dags att få ordning på risbusken, hua!

Mäh...

Vilken miss av mig... är ju repriser av Hollywood programmet.

TRÅKIGT!!!

Blir till att zappa runt lite o sen en tidig sänggång!!!


Tja!

Hemma efter en heldag av slit på arbetet, ska bli sååå skönt med fyra dagars ledighet så ni anar inte.
Bara imorgon kvar först... men tur iaf att det är så kul på jobbet så timamrna fullkomligt springer iväg!:-) Jag ska egentligen inte klaga...har ju bara varit igång ett par månader medans vissa har jobbat sen semestern i somras.

Älsklingen min har semester heeela veckan, den lyckosten. Detta betyder att middagen stog framdukad när jag klev innanför dörren, vardgaslyx om nåt!
Är solo nu ikväll då J är iväg på grabbkväll...
Har pysslat lite här hemma, tagit mig en lång dusch och sitter nu nedsjunken i soffan och letar recept till nyårsmenyn på torsdag. Finns så mycket gott så vet inte vad jag ska besluta mig för!:-)

Fortsätta ska jag iaf så jag blir färdig nångång. Sen ska inköpslista handlas så fixar sambon mat- och dryck shoppingen imorgon medans jag knegar! Skönt att slippa trängas i dom butikerna samtidigt som alla andra, är inte ett dugg avundsjuk på honom!;-)

Klockan nio är det svenska hollywood fruar, det får jag inte missa! Så länge jag kan zappa bort den där förb--nade Ankan så är ju programmet riktigt underhållande! (Ja, jag tål henne INTE)

Hörs sen, trevlig kväll!!! 

Godmorgon!

Svooooch...sa det och så var julen 2009 förbi. Var tog den vägen?
Vi har iallfall haft fyra underbart mysiga dagar tillsammans med släkt och vänner. Umgått smed varandra, skrattat, ätit gott och enbart haft det ljuvligt... en helt perfekt jul helt enkelt! Jag hade bävat för att behöva åka fram och tillbaka, hit och dit men inte ens det var jobbigt utan gick helt smärtfritt förbi! Underbart helt enkelt!


 Prinsessan Doriz, julfin dagen till ära! :-)

Jag hade ju jobbat en hel del före jul, eller skitmycket om jag ska vara ärlig. Så kul men som jag befarade kom det ett bakslag nu efter helgen...så jävla dum och jag får skylla mig själv, jag vet men jobbigt var det ändå att behöva erkänna för sig själv att jag än en gång behövde stanna upp, så värdelös som jag känenr mig just trodde jag att jag aldrig mer skulle behöva känna mig.
 Blev hemma söndag och måndag med ångest och tårar, dåligt med sömn så känner mig något matt idag. Ska bege mig iväg till jobbet snart och hoppas på att dagen rullar på, finns mycket att ordna med till nyår och stressen som bli när man inte är där ocgh kan ta ttag i det är väl även det en bidragande orsak till hur jag mår... jag tar från och med nu en dag i taget och hoppas på det bästa!

Jaha, snart nytt år och nya tag! Jag brukar sällan lägga nyårslöften men iår har jag ett. Bla. handlar det om att sluta låta mig utnyttjas, det där låter fel men jag menar att jag kanske inte ska vara så dum snäll hela tiden och låta mig själv stå ut med vad som helst.
Läste en bok för ett tag sen "Varför mår vi så dåligt när vi har det så bra?". Många kloka rader stog det i den boken och bla. den att man ska sätta sig själv främst! Viktigt men det kommer bli svårt!
Svårt när man i många år stått ut med det mesta och tagit så mycket skit av folk som man kanske egentligen borde sålla bort...jag menar, varför gå med på att någon behandlar en som skit bara för att den är missnöjd med sig själv. Så har jag haft det dagligen ett bra tag, mestadels inom arbetet och det tar verkligen på krafterna,. Dags att sätta stopp!!!
Rörigt blev det i mina rader nu, jag menar bara att förändringar i mig själv kommer ske och det är fanimig på tiden! Tur jag har min älskling vid min sida, som han ahr tjatat om att jag ska tänka mer på mig själv... nu har det äntligen gått in i den här tröga hjärnan!;-)

Nej som sagt,jobbet väntar så en kopp kaffe och yoghurt med solroskärnor och blåbär ska jag hinna slänga i mig innan klockan är alldeles för mycket!

Have a NICE DAY!



 


Ett par rader...

... vill jag slänga in.
Efter dagar med tokstress på jobbet, julklappshandling(man är ju sååå bra på att vara ute i god tid, not!)julpynta hemmet och alla andra måsten så har det inte funnits mycket tid över till annat... därav har bloggen varit vilande alldeles för länge.
Jag märker att jag saknar skrivandet, trots att det mestadels är svammel man skriver ner så är det ändå skönt för själen att få ur sig lite av varje!:-)

Ja jobebt då, juuuuuuulrusch!!! Så jäkla kul o över förväntan går det att jobba!!!
Mycket kunder, massor att göra och övertid...men det ar det värt och sist men inte minst så är det så jäkla nice att tjäna pengar igen! Härligt!!!
Jobbar tidig morgon imorgon bitti men sen på eftermiddagen tar jag lite julledigt, julafton o juldagen är fri och jag ska njuta av god mat och trevligt sällskap!
Blir hämtad av J efter jobbet, har lite ärenden att fixa och sen beger vi oss till svärmor där middag och uppesittarbingo står på menyn. Sover där och äter julfrukost tillsammans på julaftonsmorgon och vid lunch beger vi oss till resten av J:s släkt. Där spenderar vi dagen och framåt kvällningen åker vi över till mina föräldrar där syster med sambo, morfar och min svågers familj är. Jag ser så mycket fram emot att träffa dom alla och är mycket nöjd över våra planer inför kommande julhelg!

JUldagen är helt fri från planering och jag tror bestämt det blir en "gå i morgonrocken länge dag"!!! LÄngtar efetr det faktiskt!
Sen om jag får önska så vill jag åka över till ett par av våra kompisar med julklapapr och mysa lite... får så dåligt samveta när tiden inte räcker till o det går långt mellan träffarna, vill så mycket men vad ska man göra när man inte kan styra över tiden och få allt att gå ihop sig?! Hoppas dom alla vet att dom finns i mitt hjärta, för det gör ni!!!<3

Jag önskar mig tid i julkapp!!!

Nu ska jag nanna kudden...

Nattinatti!!!




Hej alla!!!

Jag lever...dålig uppdatering här bara.
Tiden och orken går åt på jobbet just nu och räcker inte till så mycket mer än så. Det är skitmycket att göra på jobbet, har häcken full och jag älskar det!! Har sakta men säkert börjat återfå gnistan jag äen gång hade, behöver jag ens s'äga hur sköööönt det är?!:-)

Snart jul och två dagarns ledighet... looking forvard to it.
Snö har vi fått och dagarna blir ljusare., det piggar upp en sliten kropp och själ.
Hade några vänner från jobbet hemma på glöggmys igår kväll, massa mums tröck vi i oss(betona tröck) och proppmätta fortsatte vi kvällen med timamr av skitsnack och gapskratt. Ni vet, en sån kväll som är som bomull för hjärtat!!!
Har lite bilder men hinner inte ladda upp nu...tyvärr.

Ska vara instämplad snart så måste kila iväg hemifrån...

Ta hand om er!!!

Godkväll!!!

Det är freeeeedag, naminam smakar det i även fast det den här veckan är jobbhelg som står på schemat.
Jag har ju som ni kanske kommer ihåg börjat jobba heltid den här veckan. Än så länge *peppar peppar* går det väldigt bra, över förväntan faktiskt! Trots det måste jag ju öva på att hejda mig själv, tar ju på mig liiite för mycket ibland. Detta för att jag tycker det är så otroligt roligt att vara igång!!! Men, det sätter ju sina spår, trött blir man...hade nästan glömt bort hur jobbigt det faktiskt är att få ihop sambo, familj, vänner, hemmet och dessutom jobb.
Man vet ju som sagt att man lever... kanske det känns bättre om nån vecka när man liksom är "inne" i allt igen...

Nu har jag precis ätit min fredagsmiddag och ska bänka mig framfört tv:n och idol. J jobbar men vi har hans bror bor hos oss över helgen så jag har sällskap iallafall.

Imrogn är det ju jobbdax igen så blir en tidig kväll för mig!

Puss på er och trevlig helg!!!

Halloj!

Bättring vad gäller uppdatering på bloggen var det ja...kul att vårat internet kraschade i torsdags. NOT!!!
Känner mih handiksppad utan internet, är nog smått beroende får jag lov att erkänna!

Personalfest igår!!! Klackarna i taket på julbordet, vi hade skitkul rent ut sagt! Ett jäkla röj långt in på nattkröken!:-)
Man får en energikick av såna kvällar, välbehövligt!!!

Imorgon går jag upp på heltid...neeeeervöst men känna ändå helt okej. Har inte riktigt kunnat slappna efetr jobbet på sistone, känenr stress över att jag inte hinner med allt jag borde. Så mer tid betyder att jag hinenr mer och förhoppningsvid blir kvitt stressen om kvällar och nätter. Håll tummarna är ni gulliga!
Julschemat mitt är helt underbart, ledig julafton samt juldagenm och fyra dagarns ledighet över nyår, me like a lot!:-) Att sen min darling är ledig både över jul och nyår gör ju saken ännu mer fantastisk, längar nu känner jag och det är ju inte alls långt kvar.
Julkappar inhandlar jag pö om pö och har faktiskt bara ett par kvar att inhandla... vägrar trängas i butiker dagarna innan jul så målet är att fixa det sista på onsdga när jag ärledig... eller var det kanske torsdag?!

Nu blire en kopp kaffe hos vänenr innan det är dags för middag med älsklingen min

Puss på er och ha en lovely söndagskväll


Är man knäpp...

... så är man!
Ja jag kan inte tycka annat om mig själv när jag sätter igång med bullbak en torsdagskväll som denna.
Är egentligen trött som en gnu, ögonen står i kors men jag har i flera dagars tid lovat mina arbetskamrater att ta med mig nybakade lussebullar och nu för en stund sen kom det dåliga samvetet ikapp mig.
Klart man inte kan göra dom besvikna ännu en morgon!;-)

Problemet just nu är bara att jag måste ha glömt saffranet i kassan i affären, kan inte hitta det någonstans här hemma så det blev till att skippa saffran i degen och istället göra vanliga kanelbullar.
Då uppstår ännu ett problem, kanelen är slut!!!
Det blir vaniljbullar istället!!!
Känns kanske som om det inte är meningen att det skulle bli något bullbak idag heller, men men 
Haha, vi får se hur det här slutat helt enketl!:-)

Nu kallar tvätten som vill hängas och sen ska degen bakas ut... Gääääsp, sen ska jag sova efter en alldeles för lång arbetsdag!!!

Puss och hej

Hej er!

Dålig uppdatering här...
Är lite mycket på alla sätt och vis, för att sammanfatta allt så kan man säga att jag vet att jag lever! NU börjar saker och ting iaf lösa sig och förhoppningsvis (håller tummar och tår) bli som vanligt, det är otroligt skönt!!!

Har hunnit med lite adventsmys här hemma iaf... nu väntar jag tills jag får ställa fram mina underbart söta gråa tygtomtar. Sen är det färdig pyntat!!;-) Man blir lite mätt på det när man jobbar med det hela dagarna...

Bjussar på lite adventsbilder från vårt hem!











Å här, ett sanningens ord!



Puss på er!!!

















RSS 2.0