What!!!

Kan det vara så att våren är påväg?

Snön smälter ju iaf bort med en rasande fart nu*peppar, peppar*, iofs inte en sekund för tidigt.
Va ut och gick en sväng med hunden nu ikväll o det var helt underbart skönt ute. Underbart att slippa bylsa på sig en massa kläder. En jacka o ett par gympadojjor räcker liksom, lovely!
Hoppas verkligen det fortsätter så här nu så vi kan få snö på riktigt! Vi behöver ínga bakslag i form av snö nu, det har vi fått nog av tycker jag och det är många som håller med mig vet jag:-)


Här hemma har jag en fjortonårig prikigkorv över natten då hans föräldrar jobbar. Trevligt med sällskap och allra helst av en goding som denna skrutt! 
J jobbar, idag och imorgon men sen har vi ledig onsdag tillsammans. Längtar!

Nu ska jag nanna kudden. Påskvecka betyder massor att göra på jobbet så måste vara utvilad och laddad med energi till tusen imorgon!


Natti natti!<3



Gääääääsp!!!

Ja dag har jagkänt mig rikgit slut i hela kroppen och knoppen. Kan det vara timmen som helt plötsligt försvann som gjorde att jag blev lite stressad imorse och tvingade upp mig själv ur sängen för att inte sova bort hela dagen!

Hade en myskväll med en toppenpingla igår kväll då våra gubbar var på pokerkväll. Långa och många samtal och allt mellan himmel och jord behöve rman ibland, allra helst att prata utan männens öron i närheten kan ju vara trevligt. Man kan vara så där riktigt kvinnlig och bara bubbla ur sig en massa tjejsnack:-) Sånt som det andra könet bara ruskar på huvudet åt men som vi tycker är sååå kul att diskutera;-)

Var inte hemma förens kring två inatt tror jag klockan var och sen tog det flera timmar innan jag kunde somna... det och att jag gick upp tidigt kan ju vara förklaringen till gäsparna som kommit idag.
Vi har varit ut och hälsat på min syster och svåger. Ätit god tacopaj och klappat på bebismagen:-) Veckorna går fort nu och ma ser hur magen växer för varje gång vi träffas, det är så kul att följa systers graviditet och längtan efetr att få hålla mitt syskonbarn blir bara större och större. Moster Alexandra liksom:-) Underbart!!!

Nu har jag slagit ner arslet i soffan och tänker sitta här resten av kvällen! Har för mig att det visas nån Johan Falk film ikväll, har sett den men har ingenting emot stt se den igen. Frank Wagner, helllllooooo;-)

Hoppas ni alla haft en trevlig helg.
Nu går vi snart in i påskveckan som betyder mycket att göra för mig på jobbet men  jag ser fram emot en härlig arbetsvecka!!!

Ha det bra!!!

Tjoho!

Nu e d fredagsmyyyyys...
Men det är inte som i reklamen. Här är det vi som är hos mina föräldrar och våldsgästar!:-)

Vi har världens bästa Elias hos oss över natten.
Tanken var att dra iväg och kolla hockey i globen men eftersom E har vattkoppor så kändes det elakt om man råkar smitta någon.
Alltså är det hockey hemma hos föräldrar som gäller nu ikväll. Först blev det kinamat så nu är maggen full och jag är nöjd!

Är ledig heeeeela helgen och det kunde inte ha kommit mer lämpligt då jag känner mig lite grå och sliten.
En helg vila komemr göra susen och jag ska njuta av varje sekund!

Önskar er en mycket trevlig helg!!! <3


Njut av livet, det går inte i repris!

Har precis läst runt lite bland mina favoritbloggar och fick mig en rejäl tankeställare.

En femtonårig liten flicka förlorade igår kampen mot leukemi.
Ibland är livet  grymt och orättvist! En liten oskyldig flicka,Varför ska hon behöva lämna jordelivet vid så ung ålder. Stackars föräldrar, familjen. Man kan nog inte sätta sig in i hur det är att leva efter att ha mist sitt barn, så onaturligt. Så fruktansvärt!
Man önskar man kunde göra något för att hjälpa föräldrarna i deras sorgarbete, i denna onaturliga sorg. Det är inte så här livet ska vara!
Stackars människor!

Man ska ta vara på varje sekund av livets dagar, varför hakar man upp sig på småsaker och gnäller över saker man vill ha stället för att vara stolt och nöjd över det man faktiskt har.
Jag är frisk, jag har en underbar pojkvän, en underbar familj och fantastiska vänner. Jag har massa fint att leva för och från och med idag ska jag ta vara på varje stund livet har ge!
Jag ska påminna mina nära och kära att dom är guld värda för mig, dom berikar mitt liv med så mycket och jag älskar dom av hela mitt hjärta!



R.I.P lilla Lia! <3 

Mars 19, 2010

"oj, vad tiden går fort!" Ska jag inte skriva, det vet ju alla att den gör ju!;-)

Har ju varit lite svajig i humöret och psyket i veckan men det börjar väl gå tillbaka åt rätt håll nu. Klart man kan tappa fotfästet när mycket tråkigt och jobbigt händer, man är ju inte mer än människa!
Men blir stolt över mig själv att jag hittar balasen igen! Hade det varit för ett o ett halvt år sen hade jag aldrig klarat av så mycket på en och samma gång så det är en bra bit på väg!!!

Är fortfarande lite sliten i kroppen och blev ännu tröttare efter jobb, matlagning, tvätt och plock i hemmet. Ni vet, måsten!!! Det som, livet är fullt av!;-)
Hade bestämt mig för att gå på bio ikväll, är så sugen på "Snabba Cash" och har skjutit upp det i flera veckor... så även ikväll då jag ställde in i sista stund. Är ju dumt att betala för att sova när jag kan göra det gratis i vår soffa hemma;-) Klokt val av mig och vi kom fram till att det går fler tåg när man än man har lust!

Klockan ringer sju imorgon, tidig uppgång då jobbet kallar!
Ser faktiskt fram emot jobbhelg då vi är ett så skönt gäng som jobbar tillsammans då. det är ju verkligen a och o och jag tackar gudarna för dom sköna brudar o grabbar jag har i min närhet dom här dagarna!

Nu ropar diiiivanen, ska lägga mig tillrätta o slöglo lite på tv samt njuta av dom underbara vita tulpanerna som pryder vårt vardagsrumsbord. Sen ett samtal till darlingen min som arbetar, jag vill såklart säga godnatt innan jag somnar!;-)

TREVLIG HELG!!!

...

Jag är helt jävla slut efter dom senaste dagarnas kaos!
Känns tufft att jobba imorgon och fyra dagar framåt men vad gör man?!

Bara tt bita ihop och ta en dag i taget!

Det är allt annat än lätt just nu och det tar på psyket villjag lova!
Blir ledsen över minsta lilla och tårarna bränner bakom ögonlocken, det är på något konstgt sätt så jag bearbetar saker och ting.. rensar hjärnan med hjälp av tårar.

Nej, usch och fy!!!
Nu får det vända tillbaka till den bra sidanigen, tack!

Jaha ja!

Dom senaste dagarna har varit allt annat än lugna och harmoniska.

Helgen började iofs med myskväll i fredags, shoppingtur på lördagen och efter det födelsedagskalas med massa gott! Smarrig mat hos vännerna efter det och en film på det.
Hade sett fram emeot sovmorgon på söndagen men icke sa nicke.

Klockan 07.17 blev vi väckta av telefonen, en upprörd granne ringde utifrån jockes hus. Hon hade upptäckt att det rann en massa vatten på hennes tomt...hade trott att det ju självklart var solen som smält snön under dagen men efter att ha vakna av att det forsade ännu mer på söndagsmorgonen så följde hon spåren som gick till källaren på j:s hus...
En trappa på utsidan tar en ner in i källarrummet, den trappan var täckt av vatten och så även rummet innanför dörren. Ca 1,5 meter djupt... gamla delen på huset står på plintar och därunder var det väl ungefär 15 centimeter djupt med vatten. Under den nybyggda delen har vattnet troligtvis gjort en gång( svårt att se för all snö), visar sig när snön smält bort men jag lovar att vi ber till gud för att grunden har klarat sig!
Annars får jag ett nervsammanbrott, jag lovar!
Det var vattenklockan som typ skruvat av sig själv och sprängts iväg... varför och hur vet man inte mer än att det var vatten ta mig fan överallt!
Tack gode gud för goda grannar och vänner som hjälpt till med att pumpa bort vatten och allt annat som gjorts!!! Det hjälpte oss att se lite ljusare på saker och ting just då! <3

 
Det senaste halvåret har husbygget krånglat om och om igen och det här var verkligen droppen(ordagrant menat) som fick bägaren att rinna över.
Visst att allt kommer löst sig tillslut men varje gång något går fel så hamnar man steget efter.
Nog för att det inte är mitt hus men det är ändå min och J:s framtid det handlar om och dagen det ska säljas och vi ska hitta oss ett nytt gemensamt boende känns far far away!:-(

JAG VET, att huset kommer vara i topp den dagen det ska säljas, det ligger en riktigt bra planering bakom bygget men just nu är det jävligt tufft när det hela tiden kommer motgång på motgång. Jag försöker vara stark och vara så hjälpsam jag bara kan men ibland rinner det över.
Som sagt så har dagarna sen i söndags varit tuffa och fyllda av massa inte allt för roliga måsten i form av samtal till försäkringsbolag och dyl. Nervositeten över att grunden är skadad är obeskrivlig! Visst, det går att fixa ny men faaan vilken tid det skulle ta!
Nu tycker jag verkligen att snöhelvetet kan smälta bort så vi får ordning på den här skiten! Man bli ju knäpp av att inte veta!

Så, jag har faktiskt varit ledig måndag och tisdag, kände att det var det ända rätta när saker och ting är som det är. Tack gode gud för förstående arbetskamrater och chef som låter mig vara hemma!!!
Har haft fullt upp och just nu har vi även sovit i huset natten som var och jag även in natt då J jobbar. Håller lite koll på vattnet samt värmepannan som ju var täckt i vatten men som nu *peppar,peppar* funkar igen. Hoppas den håller tills den nya hunnit installeras iaf!
En storstädning har jag hunnit med också, eftersom det här är en byggarbetsplats såg det förjävligt ut men nu går det iaf att hitta fram till sängen samt laga mat i ett rent kök och kissa på ren toalett;-) Då klarar man sig ju!!!


Ja, ett par rader blev det iaf. En sammanfattning av mitt för tillfället kaotiska liv!

Imorgon är en ny dag!

Underbart!!!<3

Nu till något alldeles, alldeles underbart!
JAG SKA BLI MOSTER!!! <3
Har vetat det ett bra tag men är inget som skulle komma ut förens pyret växt till sig lite i magen!
Nu är min älskade syster snart inne i vecka 15 och allt ser jättebra ut, pyret växer som det ska och veckorna går enormt fort!
Nog för att jag längtar till sommaren men har även stor anledning att vilja att den är över så det är dags att hålla en rykande, färsk bebis i min famn.
MOSTER!!! Det är stort, väldigt stort och jag ska göra allt för att bli den bästa mostern man kan vara. <3
Min lilla syster ska bli MAMMA, Det är väldigt stort men jag vet med säkerhet att hon kommer göra allting alldeles perfekt för lilla pyret! <3

ÅÅÅÅÅÅÅÅh vad jag längtar! <3

Imorgon, fredag och efter det ledig helg. Underbart!

Har haft en hektisk men bra vecka. tydligen går hemsk förkylning att bota med en jävla massa jobb. Bävar dock för att den gömmer sg för att snart ploppa upp igen som ett "ha ha, där fick du för att du  inte tog det lugnt första gången jag hälsade på!!!

Har en del planer för helgen. Bla. firande av världens bästa tretton, snart fjortonåring Elias. Kalas och fina presenter ska han få, såklart:-) Skulel kunna göra vad som helst för den ungen, underbar är han och verkligen en av "tant" Alexandra och "farbror" Joakims favoriter! <3 Hopaps nu han blir glad över presenten vi köpt:-)

En del shopping har jag hunnit med i veckan men ska ta tag i det mer nu i helgen när jag ärl edig, behöver byxor!!! Verkligen!
Har jobbat sönder mina favvojeans, dum i huvet som har använt dom i jobbet. DFyra Espirit byxor me lätt att vara efterklok och ingen idé att gräma sig över det. Köpa nya bara helt enkelt!:-)
Sugen på lite ljusa toppar och tunikor också.

Annars rullar allt på som vanligt, jag mår bra och trivs!


NU e d fredagsmyyyyyyyyyyyys...

i min ensamhet den här fredagen.
Jag är inte så pigg, gick hem tidigare från jobbet idag. Sprängande huvudvärk o ch en molande värk i hela kroppen, snor i hela hjärnan o lite feber.
Ja, ingen bra dag med andra ord! Sov i flera timmar i sträck från det jag kom hem tills det var dags för middag innan mannen i huset skulle iväg och jobba.
Nu känner jag mig något piggare men fortfarande mör i kroppen.
Ska jobbar imorgon och söndag, jag SKA det!!!

Nu ska jag krypa upp på divaaaaaanen igen under ett fluffigt duntäcke! Slötitta på lets dance som jag egentligen inte alls är intresserad av men det är ju nada intressant på tvn... solsidan halvtio ser jag fram emot:-)
En skål med Carte D´or glass väntar, det bedövar ju halsen så skyller ifrån mig på det;-)

Tjingeling och trevlig helg!!!

Nu e d fredagsmyyyyyyyyyyyys...

i min ensamhet den här fredagen.
Jag är inte så pigg, gick hem tidigare från jobbet idag. Sprängande huvudvärk o ch en molande värk i hela kroppen, snor i hela hjärnan o lite feber.
Ja, ingen bra dag med andra ord! Sov i flera timmar i sträck från det jag kom hem tills det var dags för middag innan mannen i huset skulle iväg och jobba.
Nu känner jag mig något piggare men fortfarande mör i kroppen.
Ska jobbar imorgon och söndag, jag SKA det!!!

Nu ska jag krypa upp på divaaaaaanen igen under ett fluffigt duntäcke! Slötitta på lets dance som jag egentligen inte alls är intresserad av men det är ju nada intressant på tvn... solsidan halvtio ser jag fram emot:-)
En skål med Carte D´or glass väntar, det bedövar ju halsen så skyller ifrån mig på det;-)

Tjingeling och trevlig helg!!!

Halloj!

Halva veckan har redan gått och jag hinner inte med allt jag borde göra.
Haft ledig dag idag,skönt att först få sova ut och sen att få pyssla lite hemma. Sånt man inte hinner med annars om kvällarna fter jobbet.
Bokade en klipptid i sista minuten igår så idag fick hon sätta saxen i dom kluvna topparna. Skönt att kunna kamma igenom utan att fastna i trasslet... Att man alltid ska ävnta så länge mellan frisör besöken?! 
Är ju så underbart skönt när man väl sitter där och blir ompysslad! 

Förresten, hade en alldeles underbar helg med födelsedagsfirande och massa mys runt omkring det.
Blev alldeles för bortskämd med fina presenter!!!
Spa-vistelser, parfym, smycken... ja massa fint. Och så en present som fick tårarna att spruta av glädje!!!
En resa till GREKLAND!!! :-) Tjoho!!! Kan inte beskriva hur glad jag är...
Ska bli så underbart skönt att komma iväg, den hade inte kunnat komma mer välbehövligt kan jag lova och jag ska njuta av varje sekund jag befinner mig i solen och värmen.
Vecka 26 drar vi iväg, jocke och jag, mamma o pappa och min syster och svåger.
Räknar dagarna!!! :-)



Ett vackert collage gjort av mina medresenärer!:-)


Tack alla underbara vänenr och familj som gjorde min dag till något speciellt, ni är bäst!!! <3

Nej,. nu tillbaka till verkligheten. Ska upp tidigt imorgon så borde verkligen sätta fart med tvätten som ska hängas och disken som ska plockas in i skåpe innan det är dags att kryoa till kojs!

Ha det bra!


RSS 2.0