Hej!

Nu ska iväg på middag hos mina föräldrar, ser fram emot att bli ompysslad och bortskämd med god mat!!!
Efter det hem till vänner och prata skit och mysa, härlich!!!


Annars är det jobb och fokus husbygge här hemma, inte mycket tid över till annat och det suger!!! Men brakommer detbli!!! Tidsnog...
Puss på er

Hej!

Nu ska iväg på middag hos mina föräldrar, ser fram emot att bli ompysslad och bortskämd med god mat!!!
Efter det hem till vänner och prata skit och mysa, härlich!!!


Annars är det jobb och fokus husbygge här hemma, inte mycket tid över till annat och det suger!!! Men brakommer detbli!!! Tidsnog...
Puss på er

Våran bebis är sjuk!

Ja våran vovve-bebis alltså, nån annan bebis finns det ju inte.
Vi har varit på besök hos veterinären idag, världens bästa veterinär till och med. Blev till att söva vovven för att göra rent och tömma hennes inflamerade analsäckar... fy faaaan va det luktade illa, med den stanken förstår man att hon måste ha haft ont! Pluttan!!!:-(

Jag gillar inte när man ska söva, varken människor eller djur, hua va otäckt det är att se någon somna in!
Jag var gråtfärdig idag så hur ska det inte bli den dagen man kanske tvingas se på när ens barn eller någon annan närstående sövs ner... vågar knappt tänka på det. Usch!
Nu är det pencilin som gäller och jag kan lova er att vi har en trött vovve här hemma ikväll. Hon har legat på samma plats sen vi kom innanför dörren, kikar upp ibland men lägger snart ner huvudet igen. Undrar hur jag ska lyckas få med henne på kvälls- rastningen?!;-)

Annars har jag jobbat idag, måndag=kaos på vårt jobb... telefonerna ringer HELA tiden och man gör inget annat än springer fram och tillbaka och får egentligen ingenting vettigt gjort.
Beröm har jag fått, det värmer i hjärtat det! Kul att få höra att man är omtyckt och att företaget är rädd om en, självförtroende kick!!! Det behövs...javisst!

Kollar tv nu samtidigt som jag pysslar med mina Tradera-annonser, värsta torsken har jag blivit på den sidan men är så kul att sälja ju. Rensning i garderoberna blir det och som vi sagt förut så gör det ro i själen!:-)

Fortsätta nu... Vi hörs!!!

Godkväll!

Vi är precis hemkomna från middag med J:s syskon, vi firade lillebrorsan som fyllt år.
Förrättoch varmrätt gjorde mig proppmätt och just nu känns det som magen står i fyra hörn, gott att dricka på d gör ju inte saken bättre precis...
Skönt att landa här i soffan framfr tv:n vill jag lova.

Dagen idag började tidigt, älsklingen min for iväg ut med båten tillsammans med brorsorna på fisketur och jag följde med min pppa och hämtade syster på sjukan i Uppsala.
Hon mår bättre nu min prinsessa, efter mycket om och men kom dom då fram till att det är urinvägarna som krånglar, lång historia men nu är det bara att hoppas på bättring och pusta ut för att det inte var något som inte gick att bota!!! Ibland hör gud bön, hörrni!!!
Vi tog oss sedan vägen över Sala hem... lite åt fel håll men mysigt att strosa omkring i små butiker och bara låta tiden gå. Lite underklädesshopping fick det bli för min del, det behövs alltid!:-)
Fick mig ett samtal från J som fått soppatorsk ute på sjön, haha... kanvara bra att kolla tanken innan man beger sig ut på vattnet kanske?!
Jaja, man lär sig av sina misstag och efter att få liftat in till land så löste det sig ju iaf!

Nu ska jag mysa in mig ordentligt i soffhörnet samt vänta på att veterinären ska ringa upp, doriz har något fel vid analöppningen(trevlig info) och verkar ha jätteont...hm, nu är man ju orolig för det också! Är det inte det ena så är det d andra!!!

Imorgon blir det till att kolla innebandymatch då världens bästa Elias  ska spela och på kvällen ska vi ha vänner hem på middag, looking forward to it!

Ha en underbar lördagskväll!!!


Tack!!!

Att en samtal kan få en att se ljusare på saker och ting, Tack älskade vänner för att ni finns!<3

Man ska inte tänka det värsta och jag ska verkligen försöka att inte göra det hädanefter!!!

Jaha...

Medan jag satt här och skrev ringde mina föräldrar, tydligen får man inte följa med i sjuktaxin så syster får åka själv imorgon. Stackarn, helt ensam hela natten och så även under dagen alltså...
Helt jävla sjukt om ni frågar mig men så är visst reglerna!
Nu återstår bara att vänta och som sagt hålla tummarna jättehårt för att dom kommer fram till vad som är fel och även för att det inte ska vara något man inte kan göra någonting åt...

Älskade unge va jag älskar dig, bli frisk nu!!!<3

Update!

Läkarna vet fortfarande inte vad som är felet i systers mage. Hon blir kvar över natten... stackarn får inte ha någon där hos sig. Jag erbjöd mig att komma dit men det fick man inte.
Imorgon bitti kring åtta tar syster och jag sjuktaxi till gyn-akuten i Uppsala så jag ska vara vid lasarettet tidigt imorgon bitti. Lär inte bli särskilt mycket sömn inatt kan jag tänka, vare sig för syster eller någon annan i vår familj. Orolig är man ju så det står härliga till!!!

Håll tummarna för min älskade syster är ni gulliga!!!<3


Jaha ja...

... fredagar är vanligtvis lite av min favoritdag, helgen är på ingång och man har den där härliga känslan i kroppen.
Idag har däremot varit tvärtemot vad det brukar vara, en riktig jävla pissdag helt enkelt.

För första gåmgen på ganska så länge så har ångesten blossat upp igen, ju längre det går mellan gångerna desto svårare är den att hantera. Sjukt egentligen, att något så hemskt varit en så stor del av ens liv och liksom känts som en del av en... man lärde sig leva med den och när jag äntligen succesivt börjar bli av med den så komemr den tillbaka värre än förr. Jävla helvetes skit är vad det är!!!
Inte nog med det så är jag trött som en gris, det tar på krafterna den här skiten... tröttheten sätter sig på ansiktet, grå och trist och med påsar under ögonen. Vantrivs i mig själv när jag har sådana här dagar.

Fick även ett samtal för en stund sen, min syster är på akuten med fruktansvärda magsmärtor... hon väntar på provsvar och dom tror det är blindtarmen som spökar.
Orolig är bara förnamnet på vad man blir... hemska tankar dyker upp i skallen och tar mig tillbaka till när min älskade farmor blev sjuk... Hua, inte tänka så för det här kommer gå över men jag kan inte rå över mina tankar.

Vilket klagoinlägg det här blev då men ibland måste man...

Nu slänga mig i soffan framför idol!
Puss på er

!"#¤%&()(/&%¤#¤%&/()¤%&/() GAAAAAAAAAAHHHH!!!

En del saker gör mig så jävla förbannad så jag skulle kunna spricka, skrika rätt ut, slå någon hårt, slå sönder saker... ja listan kan göras lång och när jag blir så där förbannad är det snudd på att jag blir rädd för mig själv.
Ibland blir så jag så jävla less på saker och ting så jag vet inte var jag ska ta vägen!!!!???
GAAAAAAAAAAHHHHH!!!!!!!! Fuck,fuck, fuck va sur jag blir!!!!!!!!!!!


Tur att man har världens underbaraste pojkvän, en underbar familj, underbara riktiga vänner, att jag kan ta hand om mig själv och att jag vet att jag är älskad för den jag är, av dom som betyder något riktigt.

Så, nu känns det bättre!
POSITIVT TÄNKANDE ska jag införa varje gång jag blir så där jävla förbannad för det hjälper faktiskt en del!!! Det kan behövas ofta nu känner jag för många saker gör att jag är så jävla less på mycket här i livet just nu...

Godnatt!!!


Hallo!!!

I´am back in cyberspace efter en helgs frånvaro. Tiden räcker helt enkelt inte till jämt så bloggen fick bli bortprioriterad den här gången.
Dagarna har rullat på och jag har roat mig så gott det går utan min älskade J hemma, hans jobbhelg den här helgen och det s--er rejält vill jag lova.
Tur att man har vänner och familj runt omkring sig iallafall, hur skulle man annars klara sig?!

God mat, trevligt sällskap, tv-tittande, film-tittande, fika, klippning, städning, promenader och sova är vad jag ahr roat mig med och nu är det snart måndag igen.
Måndag och jobb, som vanligt helt enkelt. Jag har massor på jobbet att göra på jobbet den här veckan så att ha fått vila upp mig den  i helgen har känts som nödvändigt faktisktm jag behöver det för att orka!

Veckan som kommer... förutom jobb och dom dagliga rutinerna så är det fokus träning och bra mat som gäller.
Det har slarvats med maten och det är ett big NO NO om jag ska få ordning och trivas med mig själv... Storhandlat har jag gjort idag så lagas mat ska det göras, är alldeles för enkelt med hämt mat och det resulterar i ångest och dåligt samvete, man vet att man inte borde...

Sängen ropar nu... måste sova! Imorgon är min älskling ledig och hemma när jag komemr från jobbet, längtar!!!

Godmorgon fredag!

Igår var en hektisk dag, först jobb inlusive personalmöte vilket resluterade i långpass... (elelr ja. låmgpass för en sjukskriven iaf)Tiden räckte inte till så jag fick boka om klipptiden jag hade, typsikt. Men, väljer att se det positiva så jag hade mer tid på mig på jobbet så nu är dom första tomtarna uppe!:-) Tidigt, men så vill kunderna ha det!:-)
Träningspass på gymet sen igår kväll, nice! Pokerspel efter det, nice det me! Sen kväll men det gör inget,jag känner mig faktiskt lite piggare nuförtiden, är jag kanske påväg mot mitt rätta jag igen?! Hoppas!:-)

Jobb idag också men blir en kortdag så här innan helg med tanke på all inarbetad tid. Min gulliga frisör hade en tid idag så jag är nöjd över att få sätta mig i frisörstolen direkt efter jobbet. Dom här topparna behöver verkligen få sig en omgång med saxen...

Nu tänkte jag slänga i mig lite frukost innan det är dags att vandra iväg...

Snart ät det heeeeeelg!!!

Ännu en jobbdag väntar!

Men lite tid har jag över så här på morgonkvisten. Ska strax sticka iväg och fortsätta plocka fram tomtar och adventsbelysning. Japp, ni läste rätt... nu är det dags igen. Tidigt, men enligt reglerna ska det vara så!

Personalmöte har vi idag också, kan bli ett spännande möte. Lite osäkert på vadf som kommer sägas så ska bli intressant att se. Jag håller en del tummar om jag säger så, men mer om det senare...

Klockan var visst mer än jag trodde, måste kila!

Ha en bra dag!


Måndag igen då!

Sovmorgon idag också, gäller att unna sig medan man kan!

Planen idag var att åka till huset men eftersom älsklingen min har en konstig smärta i magen/neranför bröstet så behöver han vila. Envisa karl som vägrar åka till doktorn, jag blir så jäkla orolig så jag håller på att krypa ur skinnet! Nu vilar han iallfall för innebandyträningen ska han självklart gå på i eftermiddag... envis som sagt!

Blir huset ikväll efter att jag har tränat så planerna ändrades om om och istället har jag röjt undan sommaren på balkongen, bättre sent än aldrig har jag slängt gamla blommor och torkat rent och snyggt.
Tomt blev det ju såklart så i veckan ska ljung och annan höstfägring inhandlas så det blir lite höst-mysigt även där ute.

Tror bestämt det lutar åt en eftermiddagsvila nu... fortfarande trött så varför inte?!;-)

Nattsurr...

Sitter här på söndagskvällen/ natten och lägger ut annonser på Tradera. Har ju som sagt så mycket kläder och grejer som bara ligger så då är ju Tradera perfekt!!! Nu kände jag dock att jag behövde ett brake, efter en sisodär tio annonser men många, många fler att lägga ut!

Har haft en skön, lugn helg. Välbehövlig vilodag idag, inte gjort många knop kan jag lova. Utvilad vilket betyder att man är pigg så här dags och varken kan eller vill  sova. Behöver inte heller skynda i säng med tanke på att jag har ledig dag imorgon också och kan ta sovmorgon, häääärligt!:-)

Matchen igår då... ja jag kan säga så mycket som att jag och min vän C hade tre dystra grabbar till sällskap efter matchen som ju inte gick särskilt bra! Tråkigt!!!
Tur att det dåliga humöret snabbt gick över, vi började spela poker och var sen inte hemma förens kring fyra inatt. Speltorsks-varning på oss där men kul som fasiken är det!

Tårtkalas hos vänner nu ikväll, dom firade bröllopsdag idag, Grattis igen älskade ni! Trevligt sällskap och dessutom tårta är ju aldrig fel! Prinsesstårta med HALLON, I love HALLON!!!

Så, en liten uppdatering men nu vill jag Tradera mera...

Hörs imorgon då en ny vecka börjar!

FREEEEEEEEEEEEEEEDAAAAAAAAAAAAAAAG!!!

I love it! Speciellt efter en hektisk vecka som denna.
Trött som en gnu är jag men nu ska vi bege oss iväg på födelsedagsmiddag, ska bli så trevligt!

Helgen är uppbokad med diverse trevligheter(är det ett ord???), i goda vänenrs sällskap ska vi vara och vi har även J:s bror bor hos oss över helgen.
Vila och stressa ner ska jag också göra, samla nya krafter med tanke på att det snart är måndag igen och arbetet väntar...

Men, nu njuter vi av ledigheten tillsammans! HELG!TJOHO!!!:-)


Rutiner är bra, men...

Jag har skaffat mig sovrutiner den här veckan. Bra tänker ni men så är icke fallet kan jag lova. Här snackar vi eftermiddagslur á la spädbarn, typ två till tre timmar efter jobbet. Skitskönt, ända tills man framåt nattkröken fortfarande ligger och vänder och vrider på sig för att man inte kan somna in flr natten och får lite smått panik eftersom man ska upp tidigt nästa morgon.
Trött när klockan ringer är bara förnamnet, jag ser ut som ett grått monster, typ!;-)

Tanken idag var att vänja mig av med eftermiddagsluren... det gick not so good kan man säga. Två timmar blev det och nu är jag pigg som en lärka igen. Har sprungiot runt med dammsugaren samt lagat köttfärsbiffar, ja båda två samtidigt då. Blir lite stressigt så här när maten ska vara färdig innan J ska till jobebt och eftersom jag jobbade över lunchen så var jag hungrig som en varg.
Mätta och belåtna är vi nu och jag har precis tagit mig en dusch. Jag ska iväg till vänner ikväll och lära mig spela poker, ja på riktigt med marker och så. Det är bra att jag får lite försprång så jag kanske har chans att vinna över J nästa gång vi ses allihopa och ska spela!

Nu föna håret och sen bege oss iväg... jag för att roa mig och J för att tjäna pemgar. Orättvist va?!

Förresten. jag förstår att småbarn blir griniga när dom tvingas lära sig av med nåt sovpass här och där. Det är fanimig skönt att sova middag!;-)

Bloggtorka...

... har jag haft i ett par dagar.
Dagarna rullar på som vanligt med diverse måsten och annat.

Idag stog jobb på schemat igen, ingen lång dag men det räckte till. Helt slut när jag kom hem så tog mig en powernnap. Eller ja, det skulle vara det men blev en två timmars tupplur!!! Behöver jag ens säga att det var skönt?!

Nu är det sport på tv för J, fotboll elelr hockey? MInns inte...
Vi åker till vänenr och kollar, nice!!

Hörs sen!!!

Tomt och tyst...

...För första gången denna helg sitter jag helt ensam hemma, det är tomt och tyst och det skrämmer mig.
Jag har vanligtvis inte något problem med att vara själv men omstämdigheter som är just nu får mig att känna en oro och gör mig ledsen. Jag vill ha mina nära och kära nära mig, veta var dom håller hus och liksom ha kontroll... Ha någon nära som får mig att jkäånna mig trygg, någon att luta mig mot nu när allt är jobbigt.

Helgen har rullat på i dess vanliga rusande fart och jag har haft turen att slippa vara själv så mycket... sovit själv hemma har jag gjort men det är också det ända jag varit ensam. Ha någon nära behöver jag men mycket folk klarar jag inte av just nu, kände av det flera gånger under dagen då vi var iväg på loppis. Paniken kommer krypandes närmre och närme ju mer folk som kom och tillslut ville jag bara därifrån... man känner sig så fruktansvärt hjälplös, så ensam när det händer. Man vet inte hur man ska ta sig ur det och det finns heller ingenting något annan kan göra.

När min älskade J åkte iväg till jobbet och våra vänner som varit här på middag åkte hem så blev det så läskigt tyst och jag fick tid att tänka. Gillar det inte, har lyckats koppla bort alla tankar så gott det går men nu fanns liksom ingenting som stoppade dom.
Jag vet mycket väl att dte är så dumt att ignorera och koppla bort det jobbiga, det blir bara sämre sen men för stunden är det så otroligt skönt att vara fri från dom . Vill inget hellre än att käsnlan ska vara för evigt... skulle göra vad som helst för att få den att göra det!

Tårar,funderingar och stora frågetecken är vad jag rundar av denna annars så trevliga helg med... jag gillar det inte men kan för tillfället inte göra någonting åt det.
Jag vet vad jag borde göra och innan allt blir mycket värre måste jag ta tag i allt, igen. Det tar emot men jag MÅSTE, MÅste bli mig själv igen hur jobbigt det än kommer bli.

Känns som jag sjunker längre och längre ner i ett stort svart hål...har varit där förut och vägen tillbaka är så jävla jobbig!!! Vet inte hur jag ska orka?!
FAAAAAAAANNNN VA JAG HATAR DET HÄR!!!


Det här med mat...

...
Jag älskar att laga mat, provar gärna nya recept och har mer än gärna folk hemma på middag. Ju fler desto bättre!
Problemet med mig är bara att jag när jag väl har tid inte har någon som helst lust till att sopendera flera timmar i köket. Är jag däremot under tidspress så krånglar jag gärna till det med någonting extra gott och komplicerat.

Som idag till exempel... ledig och egentlgien ingenting jätte viktigt som behövs göras. Kom hem för nån timme sen och har egentlgien haft flera timamr på mig att förbereda middag, men jag har verkligen ingen lust alls!!!
Däremot har jag lagt fram kött som jag ska tiollaga imrogon när jag komemr hem från loppisen, tyckte jocke förtjänar en smarrig köttmiddag när han är så duktig och jobbar hela helgen...

Men, vad är mitt problem?
Jag menar, varför gör jag inte såt när jag har hur mycket tid somhelst. Är jag en kass tidsoptimist helt enkelt?!

Kontenta, idag står kebabpizza på menyn för J och avocadosallad för mig. Varför, när jag har huuuur mycket tid som helst???;-)

Så där ja...

... jag överlevde natten i min ensamhet och nu har vi en ny dag framför oss.

Imorgon är det ju som sagt loppisdags igen, har en del grejer som ska prismärkas samt att jag tänkte ta en sväng ner till förrådet och ragga grejer till försäljning. BÄVAR för det, ser ut som ett bombnedslag därnere... bombnedslag är inte min melodi men tid till att röja har helt enkelt inte funnits. Tråkig ångest man lär få när man befinner sig  där nere, huuuua!!!;-)
Resten av dagen ska sen ägnas åt ett träningspass och sen öven städning...
Bara en massa måsten idag så gäller att sätta fart och komma igång, även fast ögonlocken är otroligt tunga dagen till ära.

Nu måste jag iaf kila iväg, tant Alexandra ska heja på Elias när han har innebandymatch!!!:-)

Puss på er!

Dags igen då!!!

Usch. jobbhelg... det smakar illa, prova säg det så får ni se!!!
Nu är det ju inte jag som jobbar i helgen men lika tråkigt är det när sambon drar iväg och blir borta hela kvällen och natten.

Tur man har vänner som tar hand om en, filmkväll står på schemat ikväll. Vad det blir återstår att se men vad det än blir så vet jag att kvällen blir mysig. Jag är ju omringad av dom som betyder så mycket så vad skulle det annars kunna bli?!

Ha en toppenkväll vänner!!! PUSS

Fastnade vid varsin dator...

... gjorde vi jag o J och helt plötsligt är klockan jäääättemycket.

Dags att krypa ner i sängen nu men tänkte bara tala om att det nu är -4 grader kallt ute... Burr, nu närmar sig vintern med stormsteg hörrni..

Godnatt!!!

Idag har "musklerna" fått jobba,

ja dom få, små man har vill säga!
Ställde väckarklockan på ringning och klev upp tidigt(tidigt för att vara ledig iaf), blev upphämtad av en vän och vi begav oss till gymet. Satan i gatan va skönt det är med ett träningspass sådär på morgonen. Ja, i varje fall efteråt. När klockan ringer kan jag inte påstå att jag är särskilt sugen på att ge mig iväg... Men, det är både bra och nyttigt att man tar sig i kragen ibland!!!

Hem efter träningen, en snabb frulle och sen begav vi oss iväg till huset. Kavlade upp ärmarna och konkade gipsskivor, otympligt skit det där... Men tillslut fick vi dom till rätta stället och det var dags för att skruva fast dom. Tro det eller ej min käre sambo överlämnade skruvdragaren till mig så idag har "karlgörat" blivit utfört av en kvinna, en kvinna som abslout inte har tummen mitt i handen och som med sin envishet klarar det mesta!!!
Jag är en tjurskallig jävel men det behöver inte alltid vara negativt!;-)

Jäklar va skönt det är med kroppsarbete och jag kan lova att vi är nöjda över vad vi hunnit med idag. Vi åstadkom en hel del och det är mer än toppen med tanke på att husbygget ligger efetr i planeringen. Nu håller vi tummar och tår för att det fortsätter i det här tempot...!!!

Nu ska jag krypa ner i bingen, behöver jag ens säga att det ska bli så sköööönt??!

Hej på er!!!

RSS 2.0