Gråter!!!

känner mig totalt värdelös just nu! Vill vara på jobbet och göra det jag ska men istället ligger jag i soffan helt slut efter satans magvärk o blödningar likt niagarafallet! (Känsliga läsare skulle kanske slutat läst där ja)
Tokiblödit sen i lördags natt nu ju och yrslig som faaaan är jag...kanske hör ihop!
Ska till doktorn nu iaf... skönt även fast jag hatar det!!!

Ja, idag tycker jag faktiskt riktigt jävla synd om mig själv!!!Aj!!!

Känsliga läsare kan sluta läsa här!!!

Vaknade inatt av kraftiga smärtor i magen... kunde inte somna om och den molande värken har kommit stötvis sedan dess och gör det fortfarande.
Det läskiga är att jag började störtblöda... tänkte först att det var mensen som kom på besök men enligt kalendern så ska det inte vara dags ännu...
Jag har ju iofs haft väldigt oregelbunden mens dom senaste gångerna men det här känns som om det vore någonting annat.
Jag har inte varit gravid så missfall är det föhoppningsvis inte!!! Har faktiskt satt i rutin att göra grav-test då och då... låter sjukt men eftersom jag avr tvungen att sluta med mina p-pille ochhelt enkelt inte fått tummen ur att fixa annat skydd så vill vi vara på den säkra sidan.

Jag minns att jag hade så här för drygt två år sedan... fick åka in till gyn-akuten då jag hade haft kraftiga böädningar i nästan två dygn. Undersökningen visade ingenting farligt och man trodde då att p-pillerna var orsaken till problemet.

Men, vad är orsaken denna gång då kan man undra!

Jag tänker att jag ger det tills ikväll innan jag ringer och rådgör med 1177(som jag förövrigt inte har mycket till övers för).
Tänkte vila lite nu efter att ha varit ute på en lång o uppfriskande promenad och efter att ha fixat matlådor inför veckans arbete.

Ikväll ska vi iväg på kalas samt laga hemgjord pizza så jag hoppas jag känner mig bättre då!!!

Uppdatering senare...

Godmorgon!

Tänk vad en natts sömn kan göra, vaknade utvilad för en gångs skull och kommer nog ha ork hela dagen känns det som!
Jag må vara knäpp men jag blev faktiskt glad över att se snön ligga vit på backen imorse när jag vaknade!:-) Det blir genast en sån mysstämning och nu känns tomtarna jag plockat fram på jobbet inte alls för tidigt upplockade, vi har ju snö för sjutton!:-)

Måste kila nu, en jobbdag väntar innan fredagsmys med tacos och trevligt umgänge väntar. Jag längtar!!!
Idag är det även dags för mäklarn att fota vårt första flyttstyling-objekt! Spännande och vi håller tummarna för att det blir bra och att det rullar in fler utmaningar framöver!!!Puss

Well...

Känner mig lite tom!!!

Förvirrad och tom!!!

Men, det vänder snart ska ni se!

Har iallafall haft en toppendag på jobbet! Har massor att göra och idag har jag tom. gjort min första flyttstyling. Vi har fått ett uppdrag genom en av stadens flyttfirmor, att styla en villa inför försäljning. Så jäkla kul och det gav mig verkligen blodad tand! Jag vill mera...
Nu ska här funderas... planeras..

Men, tills jag vet vad jag vill bli när jag blir stor så trivs jag där jag arbetar nu. Trivs jättebra gör jag ju faktiskt! Har tagit mig dit jag vill... ansvarig över min älsakade avdelning!
Nöjer mig så för nu så får vi se vad framtiden har att erbjuda!!! :-)

En dusch blir det nu iallafall, kommit hem efter ensvettig powerwalk så den kommer väldigt lämpligt!:-)

RSS 2.0