Jag känner ...

Jag känner en inre stress om en grej jag verkligen inte kan styra över!
Känner att tiden inte räcker till, till allt man vill hinna med samtidigt som den går så otroligt fort utan att det sker nån större förbättring i mitt psyke! Jag har hela tiden sen min första sjukskrivningsdag sagt åt mig själv att jag måste låta det här ta sin tid för att tillslut bli bra. Läkaren säger att jag måste låta det ta sin tid pch absolut inte stressa upp mig...
Har fram tills nu klarat det ganska så bra faktiskt, insett att det bara är att låta dagarna gå ibland utan att jag gör ett jota. Tillåta mig själv att ha sådana dagar, utan att få ångest över att man inte åstadkommit någonting under dygnets 24 timmar och istället se det som en läkningspocess...
Men, nu sitter jag alltså här och har den där hemska känslan liksom hängandes över mig. Försöker verkligen intala mig själv att jag måste skynda på samtidigt som en annan del av mig bromsar och vet att det måste få ta den tid det tar och att jag absolut inte får skynda, det kommer ju bara försämra och absolut inte göra gott.

Gaaaaaahhh, hatar känslan över att inte ha kontroll! Vill bli kvitt den här skiten nu och varat tillbaka på mitt arbete mer välmående än någonsin! Jag saknar den sociala biten mitt arbete för med sig, jobbarkompisar, försäljare och kunder tar ju annars upp mycket av tiden och är man van att ha det så är det en otrolig omställning att bara vara hemma.
Eftersom det är som det är ger har jag ju mest hållit mig i hemmets lugna vrå, har inte klarat någonting annat och min familj och mina underbara vänner har också åtsidosatta, det gör ont i mig. Dom är också en så otroligt stor del av mitt annars så sociala liv!
 

Så vad är det jag vill egentligen??? Jo jag vill fördet första att tiden ska gå saktare, att man ska hinna med allt man vill samt att jag ska få den styrkan till att klara av allt jag vill klara av plus lite till!
Kan jag få det, snälla?!

Förhoppningsvis kanske alla dom här konstiga känslorna betyder att det är påväg åt rätt håll. Att jag vill så mycket och faktiskt fixar mer än jag gjort s

Ja men Hej!

Det har inte funkat att logga in på min Blogg, provade flera gånger igår men tillslut insåg jag att det bara var att ge upp!

Men, idag funkar det så en uppdatering om lördagens personalmiddag som slutade med ett jäkla partajande måste dokumenteras;-)
Trevlig förfest hemma hos oss med supergpd vindrink, färska jordgubbar och lime. Gulliga chefen hade med en hel kasse vårblommor som verkligen piggade upp mig, så omtänksamt gjort!
Självklart skenade klockan iväg och vi som skulle vara på plats först anlände aningens försent till restaurangen där dom flesta redan hunnit komma, hrm......att man aldrig lär sig;-)
Jättegod mat och gott att dricka. Fördrink i form av mousserande vin beställdes in och det skålades för vår älskade jobbarkompis som nått pensionsålder och därför inte ska jobba hos oss något mer... Jättetråkigt då hon är en riktig klippa, alltid på jobbet och aldrig några omöjligheter där inte. Kommer bli så tomt utan henne och lika bra ersättare kommer aldrig finnas!
En annan tjej ska också lämna oss för utlandsflytt så skålades även för henne och vi säger lycka till! Blir imponerad av folk som vågar göra saker här i livet och jag hoppas verkligen hon får det bra och känner att hon gjort rätt val!

Proppmätta och mera törstiga lämnade vi restaurangen, som faktiskt dom som så många andra släckte ner under en timme och istället fyllde lokalen med massa levande ljus. Inte mig emot då det är bland det bästa jag vet och gjorde det hela lite mer stämningsfullt än vad dom tråkiga taklampornas sken gör!
Några tackade för sig och begav sig hemåt, dom skulle ju upp och jobba många av dom så förstår att dom inte orkade.
Vi andra partypinglor hade inte en tanke på hemgång och begav oss vidare ut på äventyr, uppklädda och i high heels partajde vi långt in på småtimmarna:-)
Många goda skratt blev det under kvällen och vi hade så jävla roligt rent ut sagt! Så välbehövligt och denna kväll kommer jag leva på länge...
Klockan blev ju som sagt mycket och så även vårt vätskeintag så var riktigt skönt att landa i sängen sen!¨:-)

Igår däremot, usch fy helvete vilken dag...förmiddagen var vidrig och spenderades mestadels på knä i badrumme, hrm... Något bättre under eftermiddagen och framåt kvällen helt okej!
Fattar inte hur jag pallade förr, lät som jag är 142 år gammal nu... Nej men seriöst, man va ute fredag och lördag och var ändå i farten under söndagen. Detta typ varje helg, det även fast man skulle upp och jobba dessutom!
Nej fy fan, nu när det är så sällan så hör det tydligen till att man ska må pyton dagen efter och det är vidrigt, vidrigt, vidrigt...
Säger som jag brukar, "ska aldrig dricka så där mycket igen"! Som sagt, man säger det alltid men inte blir det så inte.
 I det här fallet lär man sig nog aldrig så jag tänker inte ens försöka bättra mig;-) Haha


Klädproblem!

Imorgon ska jag på personalmiddag med jobbet! Ska bli kul att träffa alla, evigheter sen jag träffade vissa av dom senast.
Känns lite nervöst också på nåt sätt, pirrig känsla i magen. Men, bara man kommer dit är jag säker på att det går över och vi får en trevlig kväll!

Nu till den ständiga frågan, va fan ska jag ha på mig?
Garderoben är proppad med kläder men tycker som vanligt att ingenting passar! Funderade på att bege mig ner till vår lilla stads klädaffärer men vet att man bara blir besviken då utbudet är lika med noll! Så tråkigt!

Blir nog till att prova dom trasorna jag har hemma om jag inte kan lura med mig älsklingen till Västerås nu under eftermiddagen;-)
Kan bli svårt då det inte är hans favoritsysselsättning! Lika bra att rota i garderoben redan nu!

Ikväll blir det tacos med Christa och Elias, riktig Svensson fredagsmiddag men så gott!


06.15

Ja inte blev det någon sömn inatt inte...
Vad ska man göra för att få sova? Kan liksom inte slappna av och komma till ro!
Vägrar knapra sömnpillerna igen, blev ju helt kokko av dom hela dagen efter. Fan ska man behöva välja mellan trött som en gris och kokko i bollen eller?!
Ringa läkarn igen kanske... yrslig och illamående är jag också. Kan iofs ha med tröttheten att göra men orolig blir man...

Ja, Godmorgon då!

Dagen som gått...

Dagens roligaste:

Systers pojkvän överraskade med middag när hon kom hem från jobbet häromdagen.
Baconinlindad kycklingfile, vilken doftade gott i köket när hon klev in. Väl sittandes vid bordet, smaskandes på den goda maten rynkar pojkvännen på näsan och tycker basilikan i kycklingen smakar konstigt för att vara färsk.
Färsk basilika undrar syster,Vi hade väl ingen basilika hemma?
Ni kan tro dom fick sig ett gott skratt när det visar sig att den färska basilikan som pojkvännen hackat ner och lindat in i kycklingen var bladen från en pelargon som vackert prydde diskbänken:-)
Behöver jag säga att pojkvännen sällan vistas i köket bland grytorna?;-) Han undrade också hur man kunde va så dum som ställer en pelargon där dom brukar ha färska kryddor stå... Hm, undrar vem som är dum egentligen! Ha, Ha!


----------


Idag har varit en lång dag!
Uppe tidigt imorse för att vara sällskap till min syster som skulle köra våran pappa till Arlanda då han är iväg på konferens.
Efter det blev det en tripp runt i lite affärer och sen satte vi oss i bilen och begav oss till moster som bor far, far away för att hälsa på lille kusin som redan hunnit blir snart fyra månader. Gud va fort dom små barnen växer, man hinner inte med!
Supergullig är hon iaf den lille skruttan, hon flinade och jollrade mest hela tiden vi var där och vi turades om att gosa och sniffa bebis! Så mysigt!
Mycket trevligt att träffa moster med man också, många goda skratt fick vi oss och det är alltid lika välbehövligt!
 Timmarna gick som vanligt alldeles för fort och när klockan närmade sig läggdags för lillskruttan begav jag och syster oss hemåt... Ja det var iallafall vår tanke men eftersom vi ändå var inne i storstan och snurrade runt passade vi på med en snabbvisit hos vår kusin och hennes familj!
Klockan blev mycket och ännu mer innan vi kom hem!
Hem till en kissnödig vovve som liksom sin matte behövde en långpromenad. Nu behövde ju inte jag gå ut för att kissa men däremot röra på fläsket efter en dag mestadels sittandes i soffan med kaffekoppen i näven!
Skönt med frisk luft och efterr det blev det en dusch o film i sängen.
Nu försöker jag sova men det ser ni ju hur det går... räknar timmarna tills min älskling kommer hem från jobbet för att ha hela helgen ledig:-) Ser fram emot vår ledig atid tillsammans!


Det här med datorer...

Hatar hemsidor som inte funkar...
Försöker boka in mig och Jocke på en spökvandring i gamla stan, vann ju biljetter dit förut och det har likosm inte blivit av att vi bokat ännu. Eller rättare sagt så har tiden som vanligt inte räckt till, det ständiga problemet!
Ja i vilket fall så ska jag boka nu men sid-jäveln hänger sig hela tiden precis innan jag kommer in på rätt sida...
Är inte internet det är fel på, allt annat funkar förutom den sidan!
Har inte tålamod till sånt där! Tar reda på numret imorogn istället och ringer och bokar! Så det så!;-)

Våffelgräddandet idag blev uppskattat och det är faktiskt riktigt gott med en nygräddad våffla med grädde och slt. dock inte för många då det ju känns som det växer i magen på en efteråt!

Nu ska jag fixa kvällsmacka och en kopp thé  till mig och Elias om han vill ha!
Sen blir det til att slöa i soffan resten av kvällen!
Puss o Godnatt

Våffeldagen!

Det verkar som att önskningar kan slå in!
Idag skiner ju solen för fulla muggar så hoppas den bränner på ordentligt så snön försvinner för sista gången så våren kan komma till oss!

Annars då?
Jourusatteee, det knallar på;-)
Igår blev det bowling med J. Kul! Jag vann första serien... Det har aldrig hänt förr och kommer aldrig mer hända så gäller att skryta medans man kan! Hade spelturen på min sida med andra ord, men som sagt. Både första och sista gången det hände!
Middag hos systeryster och svåger igårkväll, trevligt! Dom renoverar hallen så nu minskade ju inte direkt mitt sug efter att ha ett hus att pyssla i!
Hem och slänga oss i soffan framför tv:n efter det! Skönt och mysigt!

Idag är det back to work för J och jag ska va sällskap till Elias då M o C jobbar båda två.
Är ju Våffeldagen idag och det kan man ju inte missa så blir till att grädda våfflor till J o E innan J börjar jobba!

Nu blir det en promenix med vovven i det vackra, soliga vädret!
Puss på er alla!


Bye Bye SNÖ!

Var riktigt seg när jag vaknade imorse. Ända tills jag såg att sooooolen skiner ute:-)
Om jag bara kunde begripa va snön skulle hit och göra igen, nej nu kan solen gassa på ordentligt så snön försvinner för gott och vi får vår i vårt land.
Det är dagens önskan från mig!

Idag har J och jag en ledig dag ihop, första gången på evigheter känns det som då han jobbar och står i jämt nuförtiden.
Vet inte vad vi ska hitta på men i vilket fall är det bara så mysigt att ha honom hemma!
Känner mig jättekonstig i kroppen, biverkningar av medicinen säger dom som vet så får väl lita på det och hoppas att kroppen snart vänjer sig. Själv tycker jag det låter konstigt att man ska behöva må sämre av något som sägs ska få en att må bra... Men men, får väl lita på deras ord och invänta bättre tider, sista ökningen av dosen nu och funkar inte det vet jag inte vad jag tar mig till. Pallar inte ett till byte så hoppas, hoppas, hoppas att jag hittat rätt nu!
Det är en till önskan jag har!

Hm, nu är det snöstorm utanför vårt fönster... så gick det med önskan om vår! Jävla skitväder!

Puss!

All kärlek till er!

Ett par bekanta till vår familj ska separera. Under olyckliga omständigheter då pappan träffat en ny, till råga på allt inte bara en gång utan flera gånger under lång tid har det kommit fram.
Hans två barn blir retade i skolan då det är en av klasskamraternas mamma som pappan dejtar! Han tar avstånd från sina egna barn som såklart saknar sin pappa samtidigt  som dom har kommit upp i en ålder då dom förstår att det han gör inte är rätt och skäms över hans beteende. Istället för att sköta det här snyggt så gör han sig osams med alla och vänder alla inklusive sina barn emot sig, lägger all skuld på mamman till barnen och menar själv att han inte gjort något fel. Hon får skylla sig själv så som hon varit i alla år!
Jag vet inte hur dom har haft det genom deras äktenskap, som det låter har det väl inte varit guld och gröna skogar men om det nu varit så dåligt. Varför valde han inte att gå ifrån varandra tidigare istället för att gör på det här sättet?
Jag vill inte låta som en moralkärring men jag tycker faktiskt att man som förälder Alltid ska sätta sina barn i första hand!Rätta mig om jag har fel!
Är man stolt över sig själv när ens barn ifrågasätter sin fars handlande, när ens barn mår dåligt av att gå till skolan pga ens beteende. Att barnet sköms över en!
 Jag har svårt att tro det och det gör så ont i mig att barnen ens ska behöva fundera över såna här saker.
Att komma till skolan efter en helg av tårar och saknad och få höra från klasskamraten att pappan minsann varit hos dom heeeela helgen och haft myskvällar med film och godis! Se sin klasskompis, sin kompis prata med andra barn om sin "nya pappa" som ger så mycket uppmärksamhet och som struntar i sina egna barn. Tisslandet och tasslandet bakom deras rygga, hånande blickar och elaka ord!
Barn kan vara så elaka mot varandra och jag undrar vad dom får det ifrån?
Man kan inte styra sina barn fullt ut men visst kan man lära dom rätt och fel!

Frågorna är många och mina tankar kretsar kring dom stackars barnen och även deras mamma som försöker fixa för att allt ska bli så bra som möjligt. Ensam kämpar hon på utan någon som helst hjälp från pappan som bara håller sig borta. Jag brukar i vanliga fall sällan ta någons parti angående sånt här, separationer är något som berör familjen och man kan sällan veta så mycket så man har rätt till att välja någons sida. Rätt till en åsikt har man alltid men rätten att lägga sig i har man inte. Efter det jag har hört förstår jag inte hur hon och barnen orkar kämpa, och då har jag ändå inte hört och sett allt!
Jag önskar så att pappan vaknar upp ur sin vad det nu är han hamnat i och förstår att han måste tänka om. Ordna för sina barn bästa innan han ordnar med sitt eget. Han som alltid varit en bra pappa måste sluta fly från sin familj och sätta sina barn behov i första hand. Det som redan har hänt kommer han aldrig kunna förändra än mindre kommer barnen nog aldrig glömma, däremot har han en chans att visa motsattsen. Ta chansen att ändra sig och vara den bra pappa han alltid varit!
Jag hoppas så att han vaknar upp och inser att han handlat fel och börjar sköta det här snyggt, för sina barns skull innan dom behöver lida mer!
 
En skilsmässa är inget konstigt, visst är det en enorm förändring som sker men ingen behöver må så dåligt om man sköter det snyggt. Sker förändringarna sucessivt vänjer sig barnen och lär sig leva i och trivas i den nya tillvaron.
Stor Eloge till dom föräldrar som sätter sina barns behov främst i en separation istället för att bara tänka på sig själv. Det är oftast inte barnen som väljer att förändringen ska ske utan det är något dom är tvungna att gå igenom, alltså ska dom inte behöva lida!

All lycka till familjen, hoppas solen kommer lysa över er inom en snar framtid och så resten av livet! Love!


Söndag

Så har söndagen och helgen lidit mot sitt slut och här sitter jag mitt i natten och ugglar! Har varit igång hela dagen, uppe med tuppen imorse för att packa bilen full och bege oss iväg på Loppis. Jag och min underbara mamma har alltså hela dagen umgåtts bland en massa folk och sett på när folk fyndat för fulla muggar. En del av dom även vid vårt bord så va hade turen att slippa packa in fullt så mycket packning i bilen vid hemfärd. Allt gick alltså enligt planerna och resulterade i lite klirr i kassan, aldrig fel då dom ju har en tendens att rulla;-)
Lyckades hålla mig ifrån att handla någonting faktiskt, vågade faktiskt inte ens gå ett varv i lokalen om jag ska vara ärlig. Alldeles för stor risk att jag skulle köpa på mig en massa onödigt och det var ju faktiskt inte tanken med denna dag!
Hade alldeles för fullt upp med att prata med folk som stannade till vid vårt bord samt kolla på folk, ja för herregud va me olika sorters människor, utseenden,klädstilar och personligheter  det  finns. På ett och samma ställe, fachinerande faktiskt och kunde man livnära sig på det skulle jag lätt kunna sysselsätta mig med att göra det hela dagarna:-)

Stoltöver att jag hela dagen stått emot att shoppa något och var stolt över mig själv så kunde jag inte tacka nej till en IKEA tripp påvägen hem! Haha, lättövertalad när det gäller just den affären och alltid hittar man något som passar en! Vi passade även på att besöka inredningsbutiken "Chilli". Fasiken va me snyggt det fanns där då, hade aldrig varit där förut men kommer absolut återkomma dit och shoppa loss. Riktigt snygga grejer till mycket bra priser dessutom!
Blev middag med underbara mamma, pappa o syster innan jag begav mig hemåt till vovven som var ensam efter att J åkt till jobbet. En långpromenad i snön som ju gittat hit igen, va den nu va tvungen att göra det för?! Sen fixa lite med det gamla vanliga, tvätt och annat plock innan jag slängde mig på soffan framför "In Her Shoes", sett den förr men den är ju bra så vad gjorde väl det?!

Nu ska jag nanna kudden!
Puss och Kram o sov så gott

Dollhouse!

För första gången på ett bra tag så har fröken Sjöberg varit ute och svängt sina lurviga;-)
Precis hemkommen från stadens Joar Blå där min älskade kusin hade releaseparty med sitt band Dollhouse, dom har släppt sin tredje skiva så det måste firas! Länge sen dom hade spelning i hemstaden då dom är mycket ute på turne nuförtiden, såklart man vill passa på att se dom uppträda.
Vi var där redan till halv nio då välkomstdrink och tacobufée serverades samt mingel med bandmedlemmarna och framåt tio var det dags att inta dansgolvet och rocka loss;-)

Mycket trevlig kväll med släkt och vänner, så sällan man ses allihopa så såna här tillfällen är guld värda, Tyvärr fick det bli en tidig kväll då jag ju ska upp med tuppen och bege mig iväg på loppis imorgon.
Kommer nog sova gott efter en kväll med bra musik och gott att dricka!:-)

Puss Puss

Let´s Dance

Spänningen stiger! Snart får vi veta vilka som går vidare till Finalen i Let´s Dance!
Riktigt bra är dom ju allihopa men jag hoppas på Laila och Magnus i finalen!:-)
Enorm utveckling hos Magnus som lärt sig svänga på sitt muskelberg till kropp:-)
Laila, ja hon är ju så jäkla cool, utsrålning till tusen och man verkligen ser hur kul hon tycker det är!

Nu håller jag tummarna:-)

------------------------------------

TJOHO!!!
Laila och Tobias gick vidare!:-)

Och nu då? Vilka blir det andra paret?

-------------------------------------

TJOHO IGEN!!!
Magnus och Annika!:-)

Nu bara måste jag se finalen nästa vecka, kommer nog bli riktigt spännande och kan även tänka mig att det blir otroligt jämt! Nu ska jag bara blicka tillbaka och se vem jag kommer lägga min röst på!


Fredag igen då!

Jaha, fredag igen då. Tråkfredag om ni frågar mig då denna helg är jobbarhelg för J vilket innebär att vi både lördag och söndag hinner umgås endast ett par timmar om eftermiddagarna när han vaknar för att sedan åka och jobba igen. Suck!:-(
Jaja, egentligen ingen idé att lägga energi på det. Har svårt att tänka mig att det skulle få honom ledig liksom, att jag sitter här och är bitter får väl inte hans chef att ringa och ge honom helgen ledigt med betalt! Hur bra nu än det skulle vara!:-)

Söndag ska jag ju som sagt stå på loppis och förhoppningsvis sälja en massa grejer! Har rensat i varenda skåp här hemma och även tagit mig ner i läskiga källaren och plockat ihop en del. Ikväll blir det till att rota igenom skåp och lådor hemma hos J, kanske det finns en massa grejer där hemma också som bara står och tar plats till ingen nytta?
Har dock insett att jag få begränsa mig lite, för det första kan man ju inte komma med värsta flyttlasset då vi bara har bokat ett bord. Det skulle se ut det, trava grejer på varann och sprida ut sig så folk runtomkring blir galna för att man skymmer deras grejer. Haha, blir nästan lite sugen;-)
Ja och för det andra så blir jag nästan lite säljgalen, skulle kunna plocka med mig nästan vad som helst bara för att det blir så tomt och luftigt i skåpen och kanske lite för att ha en anledning till att få köpa nytt! Stoppade mig själv då jag insåg att det inte är ett dugg fel på vissa grejer som passar utmärkt här hemma. Varför göra sig av med dom liksom? Skärpning!

Ja, fredagsmys ikväll då. Ensam framför Let´s Dance tror jag det får bli. Inget annat på tv vad jag vet ännu iaf...
Spännande nu också att se vilka som blir kvar, är ju inte många deltagare kvar nu! Svårt att bestämma mig för vem jag tycker ska vinna faktiskt! Alla tre paren är så grymma!
Nu tycker jag ju enormt bra om Laila Bagge,  tycker hon är så jävla bra! En cool, snygg tjej med skinn på näsan men som även är känslig när det kommer till vissa delar...
Nu diggar jag ju även Magnus Samielsson också måste jag säga, ser ju ut som en stor nallebjörn! Gud va glad han skulle bli om han visste att han som världens muskelberg blev jämför med en nallebjörn;-) Jäklar va han har fått kämpa för lära sig vicka på sin enort stela kropp, men skam den som ger sig och vi kan ju själva se resultatet! Härligt jobbat Magnus!:-)
Morgan är ju bara så jäkla rolig, snacka om att bjuda på sig själv i alla lägen! Även han har ju gjort enorma framsteg i dansvärlden...

Nu tänker jag faktiskt krypa ner i sängen en stund till för förhoppningsvis mer sömn. Ögonlocken känns tunga så det ska nog inte vara några problem att slumra in i ett par timmar...
PUSS


Försäljaren i mig har vaknat till liv!

Jävlar i min lilla låda va jag fick eld i baken nu i kväll, har fått en massa grejer gjort dom två senaste timmarna. Typ lägga ut grejer på tradera samt plocka fram grejer jag ej använder för att sälja på loppis på söndag. Har tänkt göra det jättelänge men får liksom aldrig tummen ur... Känns så skönt när man äntligen tar tg i det och när man ser hur det minskar i skåp och lådor. Imorgon beger jag mig ner i källarförrådet och ser vad som står där och skräpar och som kan tänkas komma till använding i någon annans hem!
Fick mi en funderare ikväll:
När man har fullt av grejer, fortfarande i kartong och med prislappar kvar, skåp fulla av inredningsgrejer samt oanvända prismärkta kläder hängandes i garderoben. Är man shopping missbrukare då?;-)

Näe men seriöst, har så jäkla mycket fina grejer som liksom aldrig kommer till användning.Grejer och kläder som jag köpt för att dom är så jäkla snygga men som jag av någon anledning inte gjort mer med än att stoppa in i nåt skåp. Då är det ju bättre att sälja av, tjäna sig en hacka och köpa nytt användbart istället! Eller hur?!:-)

Nu ska jag bara godkänna annonserna och sen slänga mig på soffan hos min darling som redan ligger där och halvsover, trött efter flera dagars arbete!
Blir eventuellt bowling imorgon förmiddag så hoppas natten bjuder på mer sömn än den brukar!
Nattinatti och sov så gott!


Guten morgen!

Där åkte den knaggliga högstadie tyskan fram, inte dåligt så här på morgonkvisten;-)

Idag är jag uppe med tuppen! När J kom hem imorse så packade vi in oss i bilen och for hem till lägenheten igen. Darlinegn min åkte sedan vidare till nästa jobb och blir borta till framåt eftermiddagen.
Jag har lite tvätt att ta itu med samt en del papper att sortera in i pärmar. Sånt där tråkigt som man "Ska göra sen" och som tillslut blir värsta högen med diverse papper och som man tillslut inte vet vad man har där i..

Om ett par timmar ska jag göra mig redo för en promenix hem till raringen Christa för en kopp kaffe och skitsnack! Är underbart väder ute så ska bli skönt samt mycket trevligt att få sig en pratstund:-)

Undrar om jag ska mig en powernap innan jag tar itu med pappershögen. Kom i säng sent inatt plus att jag sovit lite halv kasst, gör ju oftast det som ni vet men det blir ännu värre när jag vet att jag ska upp tidigt. Ligger och vänder och vrider mig och liksom bara väntar på att väckarklockan ska ringa...
Ja, jag tror bestämt jag gör det,  Måste va pigg när man ska bort och träffa folk;-)

Trevlig onsdag alla, hoppas solen skiner lika ljuvligt hos er som hos mig!
Nu är våren påväg:-)

Kvällens sysselsättning...

 

Klockan nio är det återigen dags för Desperate Housewifes, spännande att se vad som händer ikväll;-)
Koka mig en kopp te tills dess ska jag göra och krypa ner i soffan med täcke och kudde...

Pissdag!



Huvet värker som om det i vilken sekund som helst kommer sprängas i luften, vilket iofs vore jävligt skönt då även den jävla ångesten skulle sprängas med! Ingen blir gladare än jag!

Arg. ledsen och besviken på dom som tycker det är dags att rycka upp sig och komma och jobba. Fattar man inte bättre än så tycker jag man kan knipa igen sin foderlucka!

Blek är man också, helt genomskinlig. MÅSTE BÖRJA SOLA IGEN!!!

Allt i klädväg ser ut som hejkomohjälpmig när jag klär på mig det! Fy faaan...

Måste ta mig till affären och köpa till lite grejer så jag kan fixa naglarna... Ser för fan inte klok ut om händerna, Torra är dom också. Måste smörja in, MEN var i H-lvete lhar jag lagt den braiga handkrämen?

Solen skiner idag, det är skönt. Tog mig ut på en promenad och lyckades halka på en typ obefintlig isfläck... Blev alltså bara pannkaka av den planerade myspromenaden och svanskotan är bara att skrota!

Jobb för Jocke ikväll igen... Så jävla tråkigt! Varför vinner man aldrig dom där miljonerna så man slipper slita och ha tid till att umgås och bara göra det man vill?

Men gud ett så positivt inlägg... Men, svårt att skriva positivt när man känner sig negativ rätt igenom och bara allmänt less på sig själv och sin kropp! Vill bara dra täcket över huvet och sova tills jag är på bra humör igen! Men, soooova kan jag ju inte heller så inte ens det funkar!
Gaaaaah, återkommer när jag är på bättre humör!

Det här med rubrik alltså?

Tror bestämt vår present till tonåringen blev uppskattad! Brallorna åkte på, på en gång och det är väl ett gott tecken!
Är så kul att ge bort presenter till någon som uppskattar det och blir så glad!
Vi gjorde oss lite roliga och köpte ett kit med två pistoler med hölster till som vi gav honom först... hade planerat att bara ge honom det, se hans min och sen dra ut på tiden innan vi gav det riktiga paketet! Han fick sig ett gott skratt då han öppnade paketet men jag fick så dåligt samvete och kunde inte hålla mig längre så den riktiga presenten åkte snabbt fram!:-)
Tror bestämt att dom som uppskattade leksakerna mest var dom två männen på kalaset... Tänk att män har så sitt barnasinne så nära;-) Haha

Kollade WIPEOUT på kalaset också! Fy fan va roligt det va! Konstigt att det kan va så roligt att se andra människor drutta på ändan och slå sig? Men det ser ju så kul ut och dom har ju faktist själva valt att vara med i programmet! Älskar alla sköna kommentarer från Hans Wiklund och Felix Härngren också, klockrena kommentatorer!
Kommer absolut fortsätta kolla det här programmet, Kul och lätt humor:-)

Grattis Elias 13År!!!

Igårkväll fick jag ett sms från Johanna:
"Ska snart dricka min första longdrink. Har markterass precis vid poolen!":-)

Suck, va avundsjuk jag blev! Vill också befinna mig utomlands och sitta på terassen med en drink i handen. Sola och bli brun så man känner sig så där naturligt fräsch. Drömmer mig bort... Hoppas vi kommer iväg senare i år! Hoppas!!!

Tacobuffé på en av vår stads pizzerior igår, jättegott! Efter det Melodifestivals tittande hemma hos Christa o Mike. Tycker dom flesta bidragen var riktigt bra i år faktiskt. Vissa låtar var det första gången jag hörde då jag inte kollat alla deltävlingar som gått.
Har ingen klar favorit så vem som helst fick vinna, nja kanske inte riktigt vem som helst faktiskt men dom jag inte gillade allra mest fick heller inte så många röster så det var ändå ingen risk att dom skulle ta hem priset! 

Kortspel efter det ända tills efter midnatt så hem och stupa i säng på det! Trevlig kväll i goda vänners sällskap, tackar tackar!:-)


Ikväll blir det tårtkalas för Elias som tar steget in i tonårslivet! Goare unge får man leta länge efter att hitta och han betyder så oerhört mycket för både Jocke och mig! Han har ett så härligt sätt och är en kille med humor. När man minst anar det så kommer det en klockren kommentar, så där oväntat och det är sånt man gillar! Hoppas hans födelsedag blir toppen då charmtrollet är värd det allra, allra bästa!!!
Ska bli spännande att se om han gillar vår present, ett par Evisubraller. Svårt med storlekarna så hoppas dom passar, i annat fall får vi väl byta men alltid roligare om dom går att använda på en gång!

Slänga på mig lite kläder nu och ta en promenix i det underbara vårvädret vi har här idag. Solen skiner och jag hör faktiskt fåglarna kvittra, hoppas våren är på väg på riktigt nu! Ingen mer snö nu tack!!!
Efter promenaden blir det muffins bakande till födelsedagsbarnet. Morotsmuffins vill han ha och det ska han självklart få!

Hoppas solen skiner hos er också och att ni får en toppendag!!!

God förmiddag!!!

Äntligen är Fredagen den 13:e över, jag är så skrockfull så går liksom som på helspänn och bara väntar på att någonting ska ske dom där dagarna. Kunde liksom pusta ut efter klockan tolv;-)
Men så är Lördagen här med ett nytt datum och jag ska strax bege mig mot Västerås för lite eventuell shopping. Vill förnya lite i vardagsrummet så vi får se vad affärerna har att erbjuda. Kanske att något faller fröken i smaken, kanske gör det inte!
Christa kommer och hämtar upp mig, sonen deras blir ju tonåring imorgon så tror att dom sista presenterna kommer inhandlas!
En eftermiddag med shopping och tjejsnack, låter helt underbart om ni frågar mig;-)
Älsklingen ligger fortfarande och sover och jag måste erkänna att det ser väldigt skönt ut. Jag har sovit skitdåligt inatt så kanske är därför sängen ser extra inbjudande ut. Eller är det såklart det underbara sällskapet som lockar!:-)

Trevlig lördag på er allihopa, värm upp stämbanden inför finalen i melodifestivalen ikväll!!!
Puss Puss


Frukostfrallor

Frallorna imorse blev jättegoda! Blir svårt att bjuda er på dom men tänkte skriva ner receptet så kan den som vill baka själv. Pefekt för kommamde helgfrukostar:-)

Frallor

50gram margarin
50gram jäst
5dl mjölk
1rågad tsk salt
1rågad tsk socker
10-12dl mjöl

1ägg till pensling

Smält margarinet och häll i mjölken, rör om och låt sjuda tills vätskan uppnått 37grader.
Smula ner jästen i en degbunke och häll över vätskan. Rör ner socker och salt och sedan mjölet. En deciliter i taget för att slippa klumpar, rör noga. Spar nån deciliter mjöl till utbakningen.
När du arbetat ihop till en deg, den ska fortfarande vara aningens klibbig så låter du jäsa under bakduk i 30 minuter.
Efter jäsningen, arbeta ihop degen och dela upp den i 12 lika stora bitar. Önskas mindre frallor så dela självklart i fler delar, jag tyckte mina blev lagom stora! Rulla ihop till bollar och lägg på bakpappersklädd plåt.
Låt jäsa ytterligare 45 minuter.
Pensla med uppvispat ägg och grädda i 225-250 graders värme i 8-10 minuter.
Innan gräddningen strödde jag även över nymalet havssalt, supergott!

Smaklig frukost!;-)


BagarBerta är i farten

Har kommit in i nån sorts hemmafruperiod känns det som! Städar och fixar mer än vanligt, om det nu är möjlligt;-) Bakade bullar till världens bästa blivande tonåring gjorde jag häromdagen och ikväll blir det morotsmuffins me philadelfiaglasyr då dom också stog på önskelistan.
Inatt har vi haft en av våra vänner sovit här så snart blir det en sen frukost/lunch/brunch, ja i vilket fall blir det nybakade frallor till. Nytt recept så får se hur det smakar.
Själv tycker jag personligen att allt jag bakar och all mat jag lagar nuförtiden inte smakar ett jota. Dom senaste dagarna har jag heller inte haft nån hungerkänsla... Konstigt men så är det, allr liksom växer i munnen på mig!

Jaja, Doftar gott i köket av frallorna iaf så en sån och en kopp kaffe ska säkert kunna slinka ner!
Strax dags att ta ut brödet ur ugnen så bäst att kila...

Ha en toppendag allihop!
Puss Puss

Fucking jävla modemhelvete!

Jag kan inte begripa hur vissa människor lyckats få en anställing! Tuggummituggande, spydiga, kaxiga, otrevliga brudar tillexempel, hur i helvete kan man ställa en sån person vid disken i sin butik. Då är man inte mån om sina kunder inte!

Vårt modem har krånglat, i ett par veckor har det glappat. Ibland har det inte funkat alls att koppla upp sig på nätet och vissa gånger har det lagt av typ precis när man ska skicka iväg ett färdigskrivet mail lr typ ett blogginlägg. Jävligt irriterande om ni frågar mig! Jag menar, betalar för det gör man ju liksom!
Efter flertalet samtal till företagets kundservice och chattande på deras kundservice på nätet(som också den har avbrutits mitt i) där jag blivit otrevligt bemött flertalet gånger så fick jag igår nog och tog mig till deras butik istället!
I flera veckor, när jag beskrivit problemet att det glappar och att usbgrejset(den silverfärgade piggen) som man sticker in i datorn blivit mer och mer lös så har dom förklarat att det beror på driftstörningar! Ääääääh, jag är inget datasnille men till och med jag förstog att modemet behövdes bytas ut och att det inte hade med nå jävla störningar att göra att det glappade. 
Mycket riktigt så gick "piggen" av igår och arg som ett bi begav jag mig som sagt till butiken!
Å där stog hon, den otrevliga tuggummituggande bruden. Hon som inte unde hälsa, blängde på mig och började vår konversation med: "Ville du nåt ällller???"
Redan där hade jag fått nog och inte blev det bättre av att hon tyckte at man samtidigt experar sin kund pratar i sin mobil och avslutar samtalet med " Ähhh, du kan ja ringa upp dig seeeen, jag har en kund här som jag mååååste hjäääälpa nuuu!"
Gaaaaaah, blir fan gaaaaaaalen på såna där människor! Å till det där företaget batelar man en massa pengar! För tjänster som inte ens fungerar!

Efter mycket om och men fick jag lämna in mitt modem, skicka in den på service och snällt betala 600 spänn(som hon så fint uttryckte det, jag har lärt mig att det heter kronor när man tilltalar en kunde men...) och vänta i X antal veckor på att få tillbaka den!
När jag ifrågasatte hur dom på kundservice kunde skylla på driftstörningar istället för att ha rekomenderat mig till att skicka in på service direkt, jag menar visst hade det blivit billigare att laga innan den pajat helt och dessutom hade jag sluppit X antal samtal och krångel så fick jag till svar att: "Men du, nu är det ju så här och det finns ju iiiinte mycket annat att göra än att pröjsa!"
Jag ruskade på huvuet och va jävla irriterad! Inte nog med att hon redan va otrevlig så blev det ju inte bättre av att hennes dator vid disken hängde sig så hon fick skriva om min order. Hade inte gjort mig någonting att vänta om hon hade skött det snyggt, nu blev hon irriterad på datorn och tog ut sin irritation på mig och tyckte att jag ju faktiskt kunde ha ring och skadeanmält till kundservice så hade hon sluppit fylla i alla sidor på min order!
WTF, WTF, WTF...Har ju inte gjort annat än att ringa den där jävla kundservicen i flera veckors tid! Kan jag rå för att dom inte fyllt i allt dom ska? NÄÄÄÄÄÄEEEE!!!

"Här haru ilämningskvittot, vi skickar ett sms när din grej är färdig. Bara att komma in me inlämningskvittot å 600spänn när du får messet!" säger brudjäveln, slänger åt mig en bunt papper och vänder ryggen till!
Jag taggade till som fan, jävligt irriterad säger jag att jag fortfarande kommer behöva betala en månadsavgift plus en kostnad på 600 för ett modem som är på service och som dessutom kundservice låtit dra åt på tiden till den pajat helt istället för att råda mig till att skicka in på en gång och få det fixat! Det minsta jag kräver är att få ett  låne modem till mitt eget är tillbaka eller att dom krediterar nästa faktura!

Pust, stånk, stön och himlande me ögonen vänder hon sig tillbaka och säger" Mäh, du kanske kundeha sagt det tidigare! Nu måååååste jag gå tillbaka och ändra det!"

Ja sooo what??? Service, hört talas om det? ågra klick med musen och det var fixat, inte särskilt mycket begärt tycker jag?

Jag blir fan galen på såna där människor allts, snacka om fel människa på fel plats! Jobba i butik är ju verkligen ett serviceyrke! Hur fan kan den där människan ha fått sitt jobb, legat me chefen kanske? Näe, skulle inte tro det! Den där bitterfittan har väl inte fått nåt sen artonhundrakallt och låter sin bitterhet gå ut över alla andra.
Fy fan att behöva jobba me en sån där människa, jag skulle skämmas ögonen ur mig om jag hörde min kollega behandla våra kunder så där. Det är ju butikens rykte som står på spel...

Jaja, idag har jag lugnat ner mig och tillslut fick jag ju ett lånemodem så vi kan surfa ordentligt igen!
NU glömmer vi det här och går vidare;-)


Idag fick ...

Idag fick jag försenad födelsedagspresent av syster och svåger!
Sminkrådgivning på Make Up Store plus produkter till ett värde av 500:-! TJOHOOOO!!!<3

Har länge tänkt göra det själv men har varit för snål för att unna mig och inte heller tagit mig tiden. Sjukt egentligen med tanke på att man utan att tveka köper på sig en massa smink ibland utan att det ens behövs men en riktig rådgivning unnar man sig inte, dumsnål skulle man kunna kalla mig!
Men nu blir det iallafall en heldag med syster och ompyssling på det!:-) Längtar!
Kul att få proffstips och verkligen kolla ut vad som egentligen passar mig! Hoppas jag hittar en superduper bra foundation. Den jag har nu är helt okej men jag tycker det är svårt att hitta nån som känns perfekt. Det är faktiskt någonting som är tråkigt att lägga pengar på då det oftast sticker iväg men det kan klart vara värt det om man skulle hitta nån som är riktigt bra!
Läste att dom precis för ett tag sen kommit ut med deras nya vårkollektion så ska bli spännande att se vad dom har för nya fräscha färger att erbjuda!!!
Längtar, Längtar, Längtar!!!


Dagens visdom!

Duscha aldrig samtidigt som tvättmaskinen är igång, det blir stundtals jävligt varmt!!! Fortfarande ömmar skallen efter att jag sköljde håret!

Dagen idag blen inte som planerat.
Jag hade köpt med mig mat för att laga mysmiddag till mig och Jocke men planerna gick i kras när det blev strömavbrott i hela kvarteret där han bor. Gubbar från elbolaget skickades ut men efter X antal timmar i arbete hade dom fortfarande
inte löst problemet!
Det var inget annat att göra än att packa ihop våra grejer,hunden,mat ja allt som behövs och bege oss till lägeneheten. Eftersom vi väntat ut tiden med hopp om att elen skulle komma tillbaka så var vi under tidsbrist och bestämde oss för en snabb middag på MacDonalds, väl där gick planerna en engång i kras då kön till driven va hundrameter lång och vi vet att servicen och hastigheten på detta ställe i vår stad är lika med noll.
Vår planerade mysmiddag slutade med jordgubbskräm, mjölk och rostade mackor vid köksbordet. Inte särskilt flådigt men J kom i tid till jobbet iallafall och jag slipper sitta i ett kallt mörkt hus hea kvällen.

Nu kollar jag film på Tv4Plus, "Där mitt hjärta finns". Helt okej film,perfekt för en söndagskväll i soffhörnet. Nyduschad och fräsch i ansiktet efter en ansiktsmask sitter jag ihopkurad i morgonrock och under mysigaste filten! Ska nu i pausen koka mig en kopp te och skära ihop lite fruktsallad utav den frukt som finns hemma.

Sen krypa till kojs och vänta på att J kommer hem och äntligen har ledig dag!

Puss


Filmmaraton!!!

Fredagskvällen bjöd på filmmaraton hemma hos Mike, Christa och Elias:-)
"Rallybrudar " och "Låt den rätte komma in".


SF Bio: Låt den rätte komma in

Oskar är 12 år och mobbad. Hans sadistiska klasskamrater Conny, Martin och Andreas passerar alla gränser i pennalismen.

Oskar fantiserar om hämnd, om att ge igen. Om att vara stark, om att våga. Då står plötsligt en flicka i klätterställningen. En flicka i hans egen ålder som han aldrig sett förut. Hon heter Eli och är en motsägelsefull uppenbarelse - hennes kloka blick, hennes märkliga doft, att hon är så tunt klädd, så vanvårdad och mager och ändå så vacker. Men det är inte okomplicerat, Eli är inte som andra - hon kan inte vistas i solljus, hon äter inte mat och för att komma in i ett rum behöver hon bli inbjuden. Hon måste dricka människors blod för att leva. Hon är vampyr.

LÅT DEN RÄTTE KOMMA IN är en både våldsam och mycket romantisk historia som utspelar sig i Stockholmsförorten Blackeberg år 1982.

SF Bio: Rallybrudar (barnvagnsbio)
En film där leran sprutar och bilarna flyger. Veterinärassistenten Ulla har tagit sitt jobb enbart för att få chansen att få köra snabbt på värmlandsvägarna. Storbondens dotter Birgitta drömmer om Paris men blir istället Ullas kartläsare.


Två helt olika filmer men klart sevärda båda två! För att vara svenskproducerad var vampyrfilmen över mina förväntningar måste jag säga. Har dock lite svårt för just den sortens filmer, känns så overkligt på nåt sätt!
Rallybrudar bjöd ju däremot på en hel del dålig humor så där fick man sig ju en hel del goda skratt:-)

Mycket mysig kväll/natt, kom inte hem förens efter fyra imorse. Tiden går fort när man har roligt och det var skönt att vara i goda vänners sällskap! Tack vänner för superkväll!!!

Jocke jobbar helgen och vovsingen är utlånad...tomt, ensamt och långtråkigt här hemma men jag sysselsätter mig så gott det går. Tiden går så sakta och allt känns så meningslöst när man vill så mycket somman inte klarar av...Jag längtar  till den dagen jag kan börja leva mitt liv som vanligt igen, utan äckel ångesten som stoppar mig att göra saker som för så många andra är helt självklara att utföra! 
Hela mitt liv kommer ju se annorlunda ut den dagen och på ett sätt känns framtiden en aning skrämmande, SÅ länge sen jag levde ett "normalt" liv, tänk om jag glömt bort vem jag egentligen är!!! Ja, det är ine konstigt att man blir knäpp när tankar likt dom hör snurrar i skallen. Dags att tänka på annat men blir lätt att man halkar tillbaka in i dom där tankebanorna...

Imorgon hinner J och jag träffas hela eftermiddagen innan han ska jobba igen. Tänker laga någon god middag till honom tills när han vaknar och kramas, kramas, kramas;-)

Nu är mina ögonlock tunga så hoppas jag fortfarande är trött när jag väl kryper ner i sängen!
Säger Godnatt till er alla och hoppas ni har en underbart helg!


Jag och min morgonrock!

Jaha ja, torsdag eftermiddag och jag sitetr fortfarande i morgonrock. Det är en av många dåliga vanor man skaffar sig som sjukskriven, man liksom skjuter upp saker och ting. "Jag gör det snart, eller senare!!!" Skulle hoppa in i duschen redan imorse men efter frukosten fastnande jag framför datorn och sen har tvätt och dammsugning tagit stor del av tiden.
Jag är ju uppe iallafall. Skillnaden vore väl om jag sov bort hela dagarna, nu känns det som det kvittar att jag går i min underbart mjuka och skäna morgonrock. Huvudsaken är väl att jag är vaken och igång ändå:-)


Har en engång blivit tillfrågad att hänga med på kryssning om ett par veckor. Rockkryssning:-) Blev tillfrågad redan för ett par veckor sen men sa att jag skule tänka på det... platsen finns fortfarande kvar så häromdagen hörde dom av sig igen. Skulle verkligen vara skitkul! Toklänge sen jag va på kryssning och när det dessutom är tema ROCK så kan det ju inte bli annat än ett jäkla drag!!!
Men...
The fucking ångestskit håller mig tillbaka och jag fixar det inte. Hur mycket jag än vill så är jag inte redo för något sånt , inte ännu. Dessutom är det ett gäng tjejer som åker, några av dom känner jag inte så bra så dom vet ju inte vad jag går igenom heller, kan bli jobbigt både för mig själv och för dom om jag skulle få nån av mina attacker och dom inte har koll på läget. Är inte heller någonting man vill berätta innan heller, känns inte som något man berättar för att ge ett bra första intryck!
Så, party på vattnet bland en massa massa folk får vänta ett tag. Tråkigt men sant men det känns som ett bra beslut då jag tycker det känns dumt att chansa. Är dock någonting jag kommer ta igen med råge den dagen jag fixar det!

NU DUSCHA!!!


Grattis älskade Pappa!

Idag fyller Världens Bästa Pappa 55 år! HIPP HIPP HURRA!!!
IKväll är vi hembjudna till mamma och pappa på middag och kalasfirande, har för mig att det pratats om nån sorts italiensk bufeé att smaska på och det låter ju väldigt gott i mina öron! En golfbag och träningsskor har inhandlats till födelsedagsbarnet så hoppas han blir nöjd!

Här hemma har jag en så länge en slappardag, ja eller egentligen inte. Det vardagliga sysslorna måste ju tas om hand om. Tvättvikning, diskning och dammsugning. Suck, undrar hur mycket tid som egentligen läggs ner på sånt?! Det är ju så otacksamt, man gör rent och fint och tömmer tvättkorgen på smutstvätt och efter ett par dagar är det dags för samma procedur igen... enformigt och så jävla tråkigt!

J är iväg och jobbar en sväng men är hemma igen om ett par timmar, sen får han vara ledig! Det betyder att vi har en hel dag tillsammans imorgon så funderar på vad vi ska kunna hitta på för roligt då?! Vad som än hittas på ska det i vilket fall bli mysigt att spendera tid tillsammans då det är dags att gå på helgpasset för honom på fredagkväll igen! Så jäkla tråkigt:-(
Nu kanske han inte behöver det eftersom J och M ska tippa på V65(tror jag det var, kanske V75?) till ikväll och planerar att ta hem Jackpoten på 11 miljoner! Då tror jag bestämt vi sitter på ett plan påväg till varmare breddgrader på fredagkväll och dom får klara sig utan honom på jobbet ett par månader framöver;-)

Drömma kan man altid men nu får jag väl komma tillbaka till verkligheten och ta tag i tvätthögen som tråkigt nog ligger kvar där jag lämnade den...

Shopping

Har länge suktat efter att åka en sväng till Ikea, inte för att jag behövde något speciellt utan mest för att kika. Självklart tackade jag så klart ja när syster min ringde imorse och frågade om jag kunde hänga med henne då hon behövde smakråd på nya gardiner på just Ikea.
Blev en lång visit då två inredningsintresserade girls befann sig bland allt roligt som finns att kika på. Blev även, såklart en del shopping så nu på eftermiddagen har jag hängt upp nya gardiner i köksfönstret samt bordstabletter och lite annat smått och gott.

Har alltid tyckt det är så krångligt när jag vill ha nytt i fönsterna då jag ej äger någon symaskin och sällan hittar något bland det färdigsydda. Ända tills den dagen då någon presenterade mig för såna där "limband" som man stryker fast fållen med! Supersmidigt och numera kan jag få gardiner i dom tyger jag vill utan att krångla med att be folk om hjälp att sy eller åka land och rike runt för att låna symaskin!!

Nu har jag slängt ihop en egenkomponerad gratäng med potatis, köttfärs, lök, massa vitlök, paprika och morötter samt lite riven ost o en skvätt tacosås. Luktar riktigt gott ifrån ugnen och snart borde det va färdigt! Duka fram nu så vi hinner ät a innan J ska åka och jobba och jag ska bege mig hem till Christa på en kopp kaffe och tjejsnack!!!


Bokmalen här...

Kan man inte sova får man istället sysselsätta sig med annat. Känns dock som om utbudet av aktiviteter är rätt så begränsat klockan tre på natten så jag har spenderat dom två senaste timmarna med at sträckläsa ut min bok som jag började med igår!
Den var bra men tyvärr inte lika bra som hennes tidigare böcker tycker jag. Den började med lika mycket komedi och humor som förut men det oväntade slutet gjorde mig lite förvirrad. Kändes som att boken helt bytte handling på nåt sätt... Spänning och drama kom med in i bilden och det gjode det hela lite förvirrande, kändes inte riktigt som hennes grej att skriva sånt. Ja,  Svårt att förklara men över lag var det en helt okej bok iaf!

tror faktiskt jag ska glo på en film i sängen nu. Förhoppningsvis visar det sig att filmen är kass och jag slumrar in istället! Håler tummarna för det iallafall, vill vara pigg och alert imorgon och det kan bli tufft att uppnå det med sömnbrist i kroppen!

Bladspenat, Paprika & Sockerärter 750g

Förresten, måste rekomendera er till att köpa den här Nyheten från Findus. Skitgoda blandning av paprika, sockerärtor, röd lök, ost, soloskärnor, spenat, basilika och vitlök.  Idag hade vi knappt med tid för att hinna laga middag så då fick det bli något så enkelt som pasta och stekt falukorv. Ingen höjdare kan jag tycka men med denna supegpda blandning stekta grönsaker blev det super gott! Smidigt och enkelt, ni måste prova!!!:-)


Jävla datorer!

Suck, har setat i flera timmar med laptopen i soffan och lagt ut grejer till försäljning på Tradera! Hade gått fort om inte överföringen med bilder krånglat som det gjort! Blir galen när saker och ting inte funkar som dom ska, mitt tålamod är ju inte känt för att vara det bästa och jag blir så jävla förbannad när datorn inte gör som jag vill!!! GAAAAHHHH

Jaja, efter mycket om och men ligger annonserna MED bilder där dom ska och förhoppningsvis kommer det väl vara värt krånglet när grejerna blir sålda. Om dom blir det vill säga!!!
Hålla tummarna för det kan man ju alltid, behöver verkligen rensa ur skåp och lådor då det är fullt av en massa grejer som inte används och bara tar en massa plats. Funderar på att stå en dag på loppis och sälja grejer faktisk. Förena nytta med nöje liksom:-)

Ny Bok!!!

Har slappat på soffan och börjat läsa den här:
I en annan del av Bromma

Martina Haag´s senaste bok, "I en annan del av Bromma"!
Har läst alla hennes tidigare utgivnAa böcker och än så länge verkar den här vara lika bra som dom jag tidigare läst. Mycket humor, skönt att läsa och bara koppla bort allt annat för en stund! Är verkligen en periodare när det gäller läsning, nu har jag inte läst någon bok sen i typ september-oktober men när jag väl öppnar upp en ny god bok så kan jag nästan sträckläsa den. Ska bättra mig och ge mig på högen med olästa böcker, finns en hel del jag är sugen på att läsa faktiskt!


Söndag igen då!

Guten Morgen!

Vaknade utan att solen sken in genom persiennen och klädde snabbt på mig och begav mig ut på promenad. Lika bra att passa på när det är fint väder och det ser ut som om jag gjorde alldeles rätt för nu är solen borta!
Har blivit en hel del fikabröd och godsaker i helgen, i går käkade vi ju som sagt smörgåstårta. Supergott men idag känner jag mig lite uppblåst, magen är väl inte riktigt van vid såna mängder av sötsaker och könns som smörgåstårtan la sig som ett täcke över sockret i magen.
Skönt att gå av sig lite och få ny energi i kroppen, en dusch på det här så ska man väl bli människa igen!

Haft en supermysig helg och har fått så fina presenter av alla som varit här. Underbart smyckesset fick jag av C med familj igår. Så fint och precis min stil! Du kan du gumman;-)

Idag är det röjning på tomten hemma hos Jocke som står på agendan, han var uppe med tuppen och är redan i full gång där hemma. Själv blir jag kvar här i ett par timmar då det även idag blir födelsedagsfirande för kusin som fyller år! Ett jäkla kalasande blir det men man vill ju självklart uppvakta. Efter det ska väl även jag vara duktig och hjälpa till att röja, om jag inte vilket jag faktiskt tror skall serva med middag åt dom hårt arbetande männen. Återstår att se!
Slängde ihop en prinsesstårta till födelsedagsbarnet imorse. Han fyller 21 och såg helt förskräckt ut när han hans mamma blivit sjuk och han insåg att han blev tvungen att fixa fika och bestämma tid själv. Klart man hjälper till och när man såg hur tacksam han blev kändes det som alldeles rätt beslut!


Nu en duscj och sen en kopp kaffe i soffan, skööönt!
Trevlig söndag allihopa!


RSS 2.0