Nollfem,sexton o trettio...piiip

Jag skulle fan kunna sadla om och jobba som "Fröken Ur"!
Dygnet runt tjänst, som gjort för en störd själ som av någon jävla anledning aldrig får sooooooooooova?!

Annars då? Jourusatte biiilen går bra!

Dagen som gått...

Blev en lyckad födelsedag trots grym trötthet och en lite läskig start på dagen. Sov som vanligt nuförtiden dåligt inatt och kände mig lite seg imorse när dte var dags att  kliva upp. Envis som jag är gag jag mig ändå ut på en promenad, tänkte att solens strålar skule göra gott. Kände mig lite lätt yr och halv illamående men traskade på och passa även på att at en sväng förbi affären för kompletering av grejer till födelsedagsfikat.
Väl inne på affären började jag kallsvettas som en jag vet inte vad, svetten lackade i pannan och trycket över bröstet blev mer intensivt än vanligt! Plötsligt blev allt svart och när jag öppnade upp ögonen låg jag på golvet... Jag hade svimmat!Runt omkring mig stog personal och kunder och såg ut som frågetecken. Jag förstår dom och eftersom jag själv var lika förvånad och inte riktigt med på vad som skett så lunde jag inte förklara mig heller. En i personalen som sett att jag trillat ihop kom med en sprite och en näve servetter till mig. Hon torkade mig i pannan, snacka om omtänksam och ledde mig fram till en stol! Där satt jag en bra stund tills jag kände mig någorlunda okej och traskade hemåt igen!
Hade tur att det var någon i närheten som kunde hjälpa mig annars vette sjutton hur jag hade betett mig. Fick mig verkligen en tankeställare att jag verklgen måste lyssna på min kropp och ta det lugn! Även fast jag  vill köra på som vanligt, liksom försöka förtränga att jag har min ångest i släptåg så får jag inte göra det! Tar jag det lugnt nu kommer jag troligtvis kunna göra det sen, men det om jag tar det lugnt nu!

Eftermiddagen bjöd på tårtkalas här hemma, bakade en prinsesstårta som faktiskt blev mycket god om jag får säga det själv;-) Blev dock inte så mycket folk som beräknat då förkylningar hälsat på dom flesta i vår omgivning så dom stannade hemma och kurerade sig för att inte smitta oss. En trevlig samling släkt och vänner tog sig hit och firade med mig och dagen blev så lyckad. Fick även en massa fina presenter! Saker som jag önskat mig utan att riktigt haft en tanke på att jag gjort det, uppmärksamma människor finns det tydligen gott om i min omgivning!:-)
Älsklingen min kom hem med två stooora paket, förvånad att han kunna hållt sig utan att försäga sig om vad han köpt. Fär länge sen var vi i en inredningsbutik där jag pekade ut en supersnygg väggklocka och ett "ljusträd" som jag verkligen ville ha, kunde inte bestämma mig för vilken av dom jag skulle köpa och blev för snål för att inhandla båda så slutade med att jag gick därifrån tomhänt!
Gissa om jag blev förvånad när han kom hem med dom båda idag! Ett supergulligt kort fick jag också, blödig som man är så rann ju tårarna;-) Love U honey!
Även ett par skitasnygga Pumaskor pryder numera mina fötter och snygga smycken hänger runt min hals! Böcker o Rööööööd vin(Johanna känner mig. Lr genom sig själv känner man andra kanske!;-) och massa fina prylar till köket. Ja riktigt bortskämd har jag blivit idag och jag tackar alla för en underbar födelsedag!

Imorgon kommer Christa med familj hit och firandet fortsätter. Jag har lovat att göra smörgåstårta. Flera år sen jag gjorde det sist så vi får se hur det går!:-) 
 I annat fall har ju dom flesta pizzerior hemkörning!!!

Nu tänker jag slänga mig i soffan en stund och sen krypa ner i sängen!
Puss o Godnatt

Födelsedag!

För 24 år sen idag kom en pytteliten flicka till världen. Hon var inte bara kort, hon var tunn som en sticka men det tog hon snart igen och såg inom ett par månader ut som en liten stoppad korv i sin randiga sparkdräkt!
Tiden sen hennes födelse har sprungit iväg, hon minns alltifrån barnkalas, dagmamma och hennes första dag på lekis . Dagen i  första, andra och tredje klass. Ja  nio år i skola på landet susade iväg och hon minns det som en rolig och händelserik tid. Första pojkvännen, första pussen och allt annat som hör tonåren till! Tonårsproblem  med sprudlande hormoner som inte gick att styra men mestadels fina minnen håller sig kvar!
Gymnasiet efter det, jobbig och händelserik tid på alla sätt och vis.
Flytt till egen lägenhet, då kände hon sig vuxen. Hon stog på egna ben och klarade sig själv, jobbade och var självförsörjande! En härlig känsla!
Åren fram tills då gick fort men åren efter det rusade iväg i en rasande fart!
Känns som igår då hon satt där och fasade inför sin tjugoårs dag. 20 år, det lät så gammalt och hon tyckte att hon inte åstadkommit något speciellt i livet!

Idag, 4 år senare har hon inte lika stor åldersnoja men såklart så finns den lite där i bakhuvet.  Dock känner hon att hon  iallafall åstadkommit en del i livet, alla hennes mål är såklart ännu inte uppnådda. Det finns så mycket livet har att erbjuda som hon ännu inte utforskat men ser fram emot att göra!  Bäst man tar det som det kommer, ingen idé att jäkta på då blir det bara pannakaka av allt ihop!
Hon lever med sin älskade pojkvän och har nu i ett års tid provat på sambolivet i kappsäck mellan deras två hem. Ser fram emot den dagen dom två skaffar sig sitt eget men även där får saker och ting ta den tid det tar!
Livet är inte lätt, den som säger det har inte varit med om mycket!
Man brukar säga att man lär sig av sina misstag, det stämmer och dom gör en också en erfarenhet rikare.
Att man blir klokare när man blir äldre, det vet jag inte? Kanske det kommande året, det året jag är 24 gör mig mer vis...det återstår att se.
Jag vill  passa på att  tacka alla mina nära och kära som i hela mitt liv stått vid min sida och visat det goda livet har att erbjuda! Ni är mitt allt och Jag Älskar Er och jag ser fram emot  många, många år tillsammans med er!

Idag äter vi tårta och firar min födelsedag!

Puss o Kram
Alexandra

Ännu en morgon...

efter en natt då jag inte gjort annat än vridigt och vänt på mig i sängen, ska det behöva vara helt jävla omöjligt att få sova?! Klockan hann bli mitt i natten efter en fika hos ett par kompisar och även en massa fixandes hemma innan vi kom i säng, jag var som nu skittrött men inte fan hjälper det! Störtomöjligt att slumra in och när det väl går är det bara för typ ynka tjugo minuter... Skitless är jag och så trött så ögonen blöder! Ett par såna här nätter klarar man men fan inte nästan en vecka i stöten!
Känner att mitt humör blir lidande för att jag är så slut i kroppen och tålamodet är inte att leka med. Reagerar på minsta lilla och spottar och fräser som en jag vet inte vad så fort jag finner ett tillfälle och ibland komme det även utan att det finns någon anledning. Känner mig tjock, blek och ful och skulle helst av allt låsa in mig i en garderob och inte komma ut förens jag är som folk igen!
Inte nog med detta så har jag även den förbannade jävla ångesten som blir flera gånger värre då jag inte får den dos av vila jag behöver för att orka! Den lilla energin jag har går snart åt och det finns inga krafter kvar till att orka kämpe emot något så krävande. För det är det, så jävla krävande att slåss emot tankar och beteenden man inte kan styra över. En ångest som tar över ens kropp och gör mig till någon jag inte vill vara. Jag som annars är en glad, social och positiv tjej har fastnat i träsket. Deprimerad och vet inte hur jag ska ta mig upp, får  ju hjälp men om det inte hjälper. Vad hjälper då och vad ska man göra?!

Gaaaaaaaaah va less jag är och kanske är det  inte så sjysst att dela med sig av sin negativitet här i bloggen. Fast jäkligt skönt att skriva av sig måste jag säga. Här är det ändå frivilligt att läsa och känns bättre för mig att skriva ner mina tankar än att få utbrott hemma och förstöra dagen för andra.

Tackar gudarna för att du finns i mitt liv älskade J, vet inte vad jag skulle göra utan dig och ditt stöd under min svåra resa betyder så obeskrivligt mycket! Att du finns här även under jobbiga tider bevisar att vår kärlek är stark!<3
Även mina underbara vänner som fortfarande ser mig sm den jag egentligen är och inte som den jag för tillfället tvingas vara. Hoppas  ni står ut för jag älskar er alla och ert stöd betyder också oerhört mycket!

Nu tänker jag koka en kopp thé och bädda ner mig i soffan med täcke och kudde framför en film. Hoppas jag slumrar in ett par timmar så humöret mitt blir bättre under dagen!

Trevlig tisdag alla, puss o kram

Ny vecka igen då!

Jaha, måndag igen då efter en helg som ju som alltid springer förbi!

Blev ett par dagar i Enköping för mig, onödigt att åka fram och tillbaka då jag hade ärenden inbokade både fredag och lördag. Jocke har ju som sagt jobbat så hade ju ingen att komma hem till heller så då kändes dte som en smart lösning!
Kändes konstigt att vara ifrån varandra även fast det bara var över två nätter och även fast det bara var ett par mil emellan oss. Man är van att man ses varje dag och saker som annars är självklara uteblir, tråkigt men man vet ju ändå var man har varandra och att man snart ses igen! Även fast jag haft en mysig helg på alla sätt och vis så var det underbart att få komma hem och slänga sig i armarna på min J igår, dock bara en kort stund då det var jobb som gällde för honom hela natten till idag.

Som sagt så har jag haft en supermysig helg med vänner och familj med allt ifrån mys i soffan, kortspel, god mat och shopping.
Fyndade faktiskt ett par Lee jeans för endast 300:-, som hittat och kommer snart återvända till den butiken i Barkarby Centrum då det bara blev en snabbis under tidspress denna gång!  Fanns en massa jeans till lägre priser än de redan nedsatta outletpriserna där så då gäller det att passa på:-) Det roliga med mig, lr kanske ska säga det konstiga är att när jag fyndar och shoppar på rea(händer så sällan att jag hittar nåt till nedsatt pris) blir så stolt så då köper jag mer saker bara för att " det är ju så billigt"! Haha, kanske att det lönar sig att bara köpa en grej till ordinarie pris! Haha

Lördags eftermiddagen/kvällen blev en sväng till Västerås för att kolla fotboll då blivande fotbollsproffset Elias;-) intog planen! Kul att se även fast det var svinkallt, match utomhus och tydligen spelar det ingen roll hur mycket man bylsar på sig. Tids nog börjar man frysa ändå!
Var skönt att komma in i värmen igen och C och jag intog en varsin soffa med supergoda varma mackor, kaffe och filmtittande, Hot Chick. Riktigt rolig film måste jag säga!

Storhandling (suck) på Ica igår innan jag begav mig hemåt i snöovädret! Jäklar va me snö det har kommit här hemma inatt. Känns lite sent för snön att komma nu...tycker personligen att våren kan få komma och hälsa på istället!

Idag blir en slödag hemma tror jag! J:s bror är här på besök så dom har dragit ut på en tur med fyrhjulingen i skogen. Fattar inte hur han orkar då han ju jobbat hela natten!
Själv ligger jag fortfarande i sängen, surfar lite och har kollat en film. Sovit skitdåligt inatt och har ångesttryck över bröstet vilket inte gör mig direkt piggare. Vila lite nu så går det förhoppningsvis över! Är så påfrestande det här och det gör mig så ledsen att det aldrig blir nån ordentlig bättring trots månader av kämpande...
Nej som sagt, vila en stund nu och hämta krafter för dagen!

Puss o Kram

Fredag hela vecka, fredag hela veckan, fredag hela veckan lång!!!

Måndag, Fredag, Måndag, Fredag, Måndag ja och så Fredag. Så tycker jag veckorna ser ut, nuförtiden! Var tiden däremellan tar vägen har jag ingen aning om!
Jobbhelg för min Darling och ikväll går han på sitt pass. Skittråkigt, ja det är det men bara att bita ihop, sysselsätta sig och hoppas tiden går fort så det blir måndag och han är ledig igen! Brukar vilja att helgerna ska gå så sakta som möjligt men när man går hemma som jag just nu så spelar det liksom ingen roll vad det är för dag. Allra helst som nu då jag känner mig lite mer deppig än vanligt, vet inte varför men det kan vara biverkningar på den ökade dosen av min medicin. Kan komma dippar innan det går uppåt igen så hoppas verkligen det är nånting sånt så det inom snar framtid kommer kännas mycket mycket bättre. Längtar så otroligt mycket tills den dagen då jag kan känna att jag kontroll över mina känslor och att jag ligger på en jämn nivå. Till den dagen då alla Jä*la ångest och alla jobbiga tankar flugit allvärldens väg och jag får känna mig normal igen! Längtar, längtar, längtar för nu känns det så jä*vla jobbigt!
Ja i vilket fall så är det jobbigt att veta att man kommer vara själv hemma större delen av helgen när man mår som jag gör så därför liksom längtar jag till måndagen då vi får en ledig dag tillsammans!

Men, ska försöka sysselsätta mig så gott det går. Viktigt att man inte fastnar i soffan och bara grubblar. Det blir ingenting bättre av utan däremot göra sånt man tycker är kul och som fördriver ens tid.
Vad kvällen har att erbjuda är ännu inte bestämt men imorgon blir det till att kolla fotboll på eftermiddagen. Kul! Hoppas bara vi har tur med vädret så vi slipper frysa ihjäl;-)

Skulle även ha varit iväg på spa-kväll imorgon men det blev inställt då tre av fem personer ligger sjuka. Får bli en annan kväll istället och tills dess får jag längta efter ett bubbelbad och en härlig stund i bastun med en kall öl! Ljuvligt!!!

Nu ska jag sätt fart så jag för en gångs skull får någoning gjort här på förmiddagen!
Men först lite frukost och dagens första promenad!

Trevlig helg alla!
Puss Puss


Riktig vänskap och sånt...

Haft en härlig eftermiddag med en underbar tjejkompis! Såna stunder är guld värda, tid för en massa tjejsnack och bara spy galla över saker och ting som irriterar en!  För visst är det så, rätta mig om jag har fel?!
Även fast man lever i ett förhållande och delar allt med sin partner så är det vissa saker som bara en tjejkompis förstår sig på hur man menar, orkar lyssna och kan komma med tips och råd om?!
Nu är jag dock så lyckligt lottad med en pojkvän som är helt underbar och orkar lyssna på mitt snack och gärna pratar med då han liksom mig lider av mundiareé men ibland tycker jag han måste få vila öronen och vissa saker kanske det känns som att det krävs en kvinnas tänkande för att dela med sig av! Antar att det är likadant för killarna, är nog en hel del saker som tas upp vid deras träffar också! Kanske tom en hel del som man själv inte skulle vilja höra om;-)

Sen finns det ju vissa saker som man inte delar med sig av eller anförtror till vem som helst. Jag har få vänner som jag känner att jag kan berätta allt för! Så mycket har jag varit med om genom åren som gått (låter som jag är hundratio år fyllda)  att det bara finns vissa människor man verkligen kan lita på och att det tar ett tag innan man lär sig att ursklija sådana fina människor! Vissa lyssnar gärna för att kunna sprida vidare skvaller och använda ens ord emot en, vända och vrida på saker som är sagda så att man tillslut nästan tvekar på vad man egentligen sagt. Såna falska människor har jag tyvärr stött på alldeles för många av, personer som utnyttjar och får en att må dåligt. Personer man tror är ens vän tills den dagen man inser att ens vänskap bara är en stor lögn. Fy fan för såna människor!Det ända positiva är att folk tillslut inser vad den där personen går för och då kan det bli ensamt att vara just den personen! Synden straffar sig själv, lr hur är det man brukar säga?!

Ja vad vill jag ha sagt med det här egentligen? Halkade iväg nu känner jag...

Jo, att jag är så tacksam för dom RIKTIGA vännerna jag har! Dom jag verkligen kan LITA på och som lyssnar för att dom vill höra, som berättar för att dom vet att jag lyssnar och som finns där i vått och torrt! Man hjälper varandra i med och motgångar och man älskar varandra för den man är.
Man skulle kunna vara bitter för dom tabbarna man stött på under åren men jag väljer istället att vara tacksam. Tacksam för att jag insåg att jag är värd riktiga vänner och att umgås med personer som får mig att må bra och för att jag insåg att jag har det hundra gånger bättre utan såna personer! Hur ska man kunna må bra som människa om man hela tiden har någon som trycker ner en och som utnyttjar en på alla sätt och vis. Någon som bara finns där när det passar den själv... Nej fy, sånt klarar jag mig utan!
Med det här vill jag ge en STOR KRAM till mina underbara vänner med familjer, tack för att ni finns och för att ni visar att det finns folk man kan lita på! Ni vet vilka ni är och Jag älskar er!





Ja nu tillbaka till eftermiddagens aktiviteter...
Som jag nämt tidigare hade vi ju sett fram emot att kolla in vår sortimentet av Thomas Sabos smycken som skulle finnas i en av stadens smyckesaffärer denna vecka. Kan lova att expediten möttes av två besvikna ansiktsuttryck när hon meddelade att grejerna tyvärr inte kommit ännu! Besvikna för ett ögonblick men det gick snabbt över när vi klev fram till montern fylld av dom vackra ting som redan fanns i butiken! I ´am in love i dom där smyckena alltså! Jäklar va mycket snyggt det finns och i så många olika utföranden.
Efter mycket om och men kom vi fram till en underbar snygg kombination som C valde att utöka sin smyckesgarderob med!
Själv kunde jag hålla mig ifrån inköp men  hoppas Jocke fattar piken då broschyrer följde med hem nu alldeles lagom till min födelsedag i nästa vecka!;-) Hrmmmm...
--------
Till kvällsmat brassade vi pannkakor som vi åt när J kom från jobbet! En fika på det innan vi begav oss hemåt som två mycket trötta själar!

Dags att krypa till kojs nu kanske då vi ska upp me tuppen imorgon och vara taxi till J:s syster som skall ut och resa. Blir en tripp tur och retur till Skavsta för oss där systern den lyckosten får hoppa av och ta flyget till Holland. Vissa har det bra;-)


Puss o Godnatt


Godnatt!

Imorrn gäller det att lämna plånboken hemma på hatthyllan!
Ska nämligen hänga me min vän Christa  till en av vår hålas smyckesbutiker. Är med som smakråd men jag vet hur det brukar sluta! Vi har väntat till den här veckan då C fick veta att nya smycken skulle komma in nu i dagarna... 
Vågar knappt tänka på hur mycket fint som kommer ligga på disken och vilja följa med mig hem, sist vi var där var det svårt att slita sig och ett nytt sortiment kan ju inte göra det lättare precis?!:-)

Efter det blir det pannkaks kalas för hela slanten! J jobbar några timmar på dagen så jag och C fixar pannkaka till henne och hennes familj och till mig och J! Smaskigt med nygräddad pannkaka med sylt och grädde! Riktig kaloribomb men ibland får man unna sig!
Äta bör man, annars..



Det här är mitt senaste shoppingfynd eller ska jag kanske kalla dom resultatet av bag´n box och internetshopping;-) Snygg kilklacksko från Josefssons! Längtar till våren så dessa år pryda mina fötter!

NU SOVA!!!

Ny vecka,nya tag!

Så har även denna helg sprungit iväg och det är måndag igen!

Vi har haft en supermysig helg tillsammans och firade Alla Hjärtans Dag med Mike, Christa o Elias.
Supergod mat(om jag får säga det själv;-)  Kräft toast till förrätt, lövbiff rullader med fetaost creme, hasselbacks potatis och pestosås  o en sallad med rostade pinjenötter till varmrätt och till efterrätt en smarrig vit chokladmousse med färska jordgubbar. Mätta och belåtna hade vi en trevlig kväll med massa babbel, kortspel och ännu mer babbel. Christa och jag kom även fram till att rött vin är guds gåva till kvinnan så självklart fick boxen joina oss under kvällen!;-)
Sammanfattningsvis en lyckad kväll med underbara pojkvännen och goda vänner, kan väl inte bli bättre än så och kvällar som denna är som bomull för hjärtat!

Vi har även hunnit med födelsedagsfiranden och en del pyssel hemma i lägenheten. Nu är vi tillbaka hemma hos Jocke då han kommer jobba här ett par veckor framöver! Om jag förstått saker och ting rätt så kommer  även en del förberedelser inför utbyggnaden att göras under dom här veckorna, kul att dom kommer igång med det så det börjar hända grejer här hemma. Jag kommer göra allt jag kan för att hjälpa till så mycket som möjligt. Ju fortare huset blir färdigt desto fortare kan det säljas och då kan J och jag äntligen skaffa vårt första gemensamma boende ihop. Drömmar blir sakta men säkert  till verklighet och ingen blir lyckligare än jag när det sker!<3


Nu dricka en kopp te samt hämta inrednings inspiration från Simon o Thomas på tv, alltid kommer man på någonting nytt man vill prova på hemma!

Puss o Kram

Kalas igen...

Underbara Fredag!
Älskar fredagar dom veckorna när J ska vara ledig hela helgen. Skönt att vara hemma båda två och hitta på saker tillsammans.
Har precis kommit hem från en fika med mitt Gudbarn Tindra och hennes mamma. Vi åt sen lunch i form av macka på ett av cafeérna vår stad har att erbjuda. Ja inte Tindra då, där var det chokladkakor och gammaldags cocosbollar som gällde(kakmonster) Mysig stund tillsammans med en massa babbel om allt mellan himmel och jord! Så kul att träffa lillskruttan då hon kommer springandes med ett stort leende i hennes fin ansikte och slänger sig i armarna på en, det gör mig varm i hjärtat!<3 Tråkigt att man av någon anledning ses så sällan, jag och Tindras mamma har jättebra kontakt och står varandra väldigt nära. Pratar regelbundet i telefon och skickar sms men vad är det som gör att man är så dålig på att hälsa på varandra?! Man säger att tiden inte räcker till men jag tror helt enkelt  att man  måste lära sig att omprioritera lite och ägna tid för ens nära och kära, tid för dom man älskar!

Kvällen bjuder som vanligt nuförtiden på födelsedagsfirande... Blir till att åka dit för en bit mat och en fika och efter det får vi se vad vi hittar på!

Nu ska jag iaf ta och väcka J som fortfarande sover efter att ha jobbat natten som var. Nu får det vara nog med sönhetssömn för hans del ;-)

Önskar er alla en trevlig fredagskväll!!!

Vill ha!

Hittade en kul sida på nätet, alltifrån smycken till smink, parfymer och kroppsvård. http://www.shopping4net.se/ heter sidan o jag hittade en del godbitar som jag funderar på att klicka hem!



Skönhet - För henne - Smycken - Halsband - NORD Necklace - Long White


Enkla men ack så snygga halsband, endast 269:- styck. Som hittat:-)
Kan bara inte bestämma mig för vilken färg jag vill ha? Dom är ju rätt så lika...

Skönhet - För henne - Smycken - Halsband - NORD Necklace - Long Black


Parfym Eau-de-parfum DKNY - Eau de parfum (Edp) Spray Donna Karan

DKNY- parfym från Donna Karen. Länge sen jag hade den men den luktar ju så gott! Älskar parfym men det får inte vara för stark doft, en fräsch doft ska det vara!  Blir lätt att man använder samma istället för att variera sig så kanske man ska slå till på den här?!

Kikade in en sväng hos http://www.smartgirl.se/  och där hittade jag faktiskt två bikinisar jag skulle kunna tänka mig, lika bra att slå till när man för en gångs skull hittar nåt som faller en i smaken. Verkligen hatar att köpa bikini...Men vilken vill jag ha? Båda två kommer från Esprit.

Klik på billedet for at forstørre det. Vælg den farve og størrelse du ønsker her til højre.Klik på billedet for at forstørre det. Vælg den farve og størrelse du ønsker her til højre.

Fick bli en sväng in på http://www.brandos.se/ också, favvosidan;-)

Jag älskar Puma skor, fråga mig inte varför men har alltid gillat dom! Dom här promenix skorna kan få flytta hem till mig!

Puma: Etoile Wn's Men skulle ju inte grina om dom här Adidas skorna ville bo hos mig heller!Adidas: Akipo CF

Sneakers från Merrell är ju hur coola som helst!  Merrell: Pirouette



Näe shit nu får jag ge mig för ett tag, skulle kunna hålla på hur länge som helst när det finns så mycket snyggt! Kunde inte hålla mig från att klicka hem lite fräscha ögonskuggor, det kan man verkligen inte få för mycket av;-)
Shopping queen, thats meeee:-)

Ett riktigt skit inlägg!!!

En härlig promenad med hunden förstördes tackvare en kärringjävel som inte har annat för sig än att lägga sig i andras liv!
Hunden sätter sig för att bajsa!(icke så trevlig upplysning men viktig i denna historia)
Ut på en balkong kommer en gammeltacka utspringandes (grått tovigt hår som spretar åt alla håll och med värsta arga blicken) ropar hon: "Ta upp bajset, ta upp bajset sa jag"

Jag lite frågande: "Får hon bajsa färdigt först"?

Kärring: "Ta upp bajset saaa jaaaa, ungjävel!!!"

Jag: "Men hon har ju för fan inte skitigt färdigt!!! !(Börjar bli jävligt irriterad!)

Kärring: Otrevlig behöver du inte vara! Ta bara upp bajset!!!"

Jag: " Ska du prata om att vara otrevlig?!"(Jag kokar men försöker behärska mig)

Kärring: "Taaa uuuppp bajset!!!"

Jag: "Tycker du jag ska ha påsen sitta fast i arslet på hunden eller??? Nu ska jag ta upp det, NU när hon är FÄRDIG!!!"

Kärring: "Otrevliga ungdomar!!!" Går in o smäller igen balkongdörren!

Alltså man ska ha respekt för dom äldre men va faan är det som säger att dom ska få bete sig hur dom vill? Jag tar alltid upp bajset under våra promenader. Vet att många inte gör det och det är jätte äckligt!
 Ska hon klaga så gör det till dom det berör och vänta förihelvete tills hunden skitigt färdigt!
Stackars kärring som har så tråkigt och inte har annat än att stå i fönstret oh glo för att sen få skälla på folk!
Å förresten, kalla mig ungjävel. Jag är för faan 24 år!!!
ÅÅÅÅÅHHHH vilken Bitterfitta!!!

Skäggiga damen!

Drömde inatt att jag när jag kollade mig i spegeln hade LÅNGA,TJOCKA HÅRSTRÅN fläckvis över hela ansiket! Försökte noppa bort dom men det växte bara ut nya, ÄNNU TJOCKARE! Fort växte dom dessutom!
Mardröms varning där va?!;-)

Jobb för J inatt och så även under natten imorgon! Jag ska va barnvakt hemma hos våra vänner som råkar jobba båda två så Elias behöver en vuxens sällskap. Självklart ställer man upp för vänner som gör så mycket för en själv!
Plus att Elias råkar vara en av världens coolaste 12 snart 13 åringar. Cool lugn, supergullig och med riktig härlig humor. När man som minst anar det kommer den en skön kommentar och han är liksom så omedveten om hur rolig han är!
Tant Alexandra like that a lot!:-)

Snart Alla Hjärtans Dag också!
Blir lite överdrivet såna där dagar tycker jag. Ett datum i almanackan skapar köptvång världen över för att handlarna ska håva in miljarders kronor ... Eftersom jag jobbar i butik vet jag vilken stress och hysteri denna dag skapar. Gubbar som kommer inspringandes med andan i halsen, fem minuter innan stängning för att dom inte vågar komma hem utan rosor till gumman sin. Hur kul kan det vara att lämna över den buketten med rosor när man kommer hem?

Själv uppskattar jag nog en present mer om den kommer helt oväntat vilket datum som helst under året! Som J sa till mig förra året på Alla Hjärtans Dag, "Varje dag tillsammans med dig är som Alla Hjärtans Dag så jag behöver inte ett datum i almanackan föra att visa vad du betyder!" Han är mitt allt och han är klok som en...bok?tok? Va säger man?<3
Här hemma blir det till att laga tre rätters tillsammans med goda vänner. Det är ju trots allt första Alla Hjärtans Dag jag och J inte jobbar på utan är lediga tillsammans så lite extra mys får det bli<3

Puss Puss


Vardagslyx!

Precis sköljt ur en hårfärg och sitter nu med efterbehandlingen i håret och en uppfräschande ansiktsmask från Nivea i ansiktet!
Haft en riktig "rå om mig själv"  stund nu på eftermiddagen. Byggt på naglarna och lackat dom med ett skitbra nagellack från Depend. Nu ska jag ta en lååång dusch och skrubba med bodypeeling och skrubbhandske.
Är skönt att ta ett par timmar till att bara göra saker för sig själv, känns lite lyxigt så här en grå trist tisdags eftermiddag!




Sköööönt...

...Är en faktiskt utvilad Alexandra här idag, sovit som en stock flera timmar i sträck. Välbehövligt och så underbart skönt:-)
Inte blir man tröttare av att sooooolen strålar utanför fönstret heller, lovely! Blir en promenix om en stund för en dos av det vackra vädret!

Har mailat om ett pelarbord till salu på Blocket, va skitbilligt så antagligen är det redan sålt men chansade iaf. Det kliar i fingrarna på mig så jag måste ha ett projekt att pyssla med. Bordet är precis ett sånt som jag vill ha och med svart färg på så blir det kanon in till vardagsrummet!
Hittat en del bord i typ samma stil men som redan är färdigmålade när jag surfade runt häromdagen. Hamnade på nån utländsk sida (kommer inte ihåg namnet...) där borden kostade mellan 5-9000 plus frakt! Hmmm, tror inte det va!!! Svindyrt, finns väl miljontals andra saker än ett litet soffbord att lägga pengarna på! Näe då målar jag hellre själv på ett gammalt bord och får det precis som jag vill ha! Kostnad för det, kanske 300;-! :-)

Dags att lyfta på arslet och få någonting gjort härhemma!
Trevlig måndag alla! <3


Ändrade planer...

Dagen blev inte som planerat, haft en skitnatt utan sömn och då funkar inte kroppen. Fick lov att skjuta fram badhus besöket och istället sova en stund nu på dagen. Ta en rejäl långpromenad för att skingra tankarna och hämta nya krafter!
Fick så jäkla dåligt samvete för att jag ställde in träffen med käraste gudbarnet men  tror hon blev glad när jag istället föreslog en heldag full av skojigheter och bus som kompensation. Kul att göra henne glad samt att det lättade det dåliga samvetet lite!


Hoppas denna natt bjuder på mer sömn så jag är pigg och alert imorgon när J är ledig!
Ikväll är det soffan som gäller framför film, The Break-Up med Vince Vaughn och  Jennifer Aniston. Sett den förut men den är ganska bra har jag för mig. Alldeles lagom film en söndagkväll i soffan iaf;-)

Trevlig kväll alla!
Puss

Grattis Max 2 år!<3

Godkväll!

Idag har det ju som sagt firats 2års kalas hela dagen lång! Var uppe med tuppen och tog tåget för att hjälpa till med förberedelserna inför att alla gästerna skulle komma samt umgicks med kusin, hennes sambo och så lille 2åringen som redan blivit så stor!
Klockan gick och barn och vuxna började ramla in med famnen fulla av paket. Herregud va med grejer han fick!Långtradaren med släp fyllt av truckar som vi köpt blev en hit, fick en stor kram och nästan en puss som tack. Svårflörtad liten gosse det där;-)
En 5månaders liten pojke hamnade i mitt knä en bra stund, inte ovanligt då jag älskar att gosa med  dom små. Vilken liten goding det var. Jättemyckt hår på huvudet som spretade åt alla håll och världens leende på läpparna. Så gosig och söt, tog emot att lämna ifrån mig honom men hans föräldrar var kinkiga och ville gärna ha med honom hem igen!;-)

Efter många, många timmar gav jag upp kalasandet och begav mig hemåt för en middag med J innan han stack iväg till jobbet för ännu en natts arbete.
Jag, trött fast ändå rastlös bestämde mig för att promenera till Ica och handla lite och fick även för mig att baka en sats bullar för att fylla frysen med inför kommande födelsedagsfirande här hemma! Skönt att vara ute i tid för en gångs skull samt ha något att pyssla med.
Blev inget Melodifestivals tittande för mig alltså men det kommer ju fler program!

Köpte en hårfärg nu ikväll när jag var och handlade men kom i sista sekunden på att jag väntar till imorgon med att lägga i den. Blir nämligen en tripp till badhuset med mtt älskade gudbarn imorgon förmiddag och jag är osäker på om nyfärgat hår och klor går så bra ihop!;-)

Nu en dusch och sen blir det sängen!
Sov gott och hoppas ni haft en underbar lördag!

Fredag!!!

Fredag= Helg=Födelsedagsfiranden tills du aldrig mer vill se en tårta, typ;-)

Jobbhelg för J denna helg, tråkigt tycker jag!
Ikväll blir det en tripp till myggornas paradis, Tärnsjö för smörgåstårta hos morfar som fyller år! Ska bli trevigt och som tur är sover ju myggen så här års!

Imorgon upp tidigt som f-n. Ta tåget till Sundbyberg och där hjälpa kusin med deras son Max:s 2års kalas. Släkten skulle egentligen inte vara där förens klockan 16 men snäll som man är (läs dum) erbjuder man sig att hjälpa till hela dagen när vänner och deras barn kommer och kalasar, antar att det även kommer krylla av barn från hans dagis men det blir säkert mysigt!(läs kaos) Haha! Näe men sanningen att säga så är det ju mysigt med barn, men kanske inte ett tjugotal på samma plats samtidigt. Har ju en tendens att sluta just i kaos!;-)
Hem imorgon kväll någon gång, antar det blir sent för att sen slöa i soffan! Söndag helt fri så återstår att se vad som hittas på då!

--------------------

Läkarbesök imorse eftersom jag återigen hamnat i en svacka vilket är konstigt då jag äter min medicin som jag ska. Blev en ökad dos och en del andra hjälpmedel som ska få mig att komma tillbaka och förhoppningsvis få må bra igen!Ser fram emot det och efterr dagens besök känns min tillvaro lite lättare och hoppet om att återigen få må bra börjar komma tillbaka! Har en underbar läkare, guldstjärna till honom! Känns som han verkligen förstår och inte som andra tycker att jag ska "rycka upp mig".
Som han sa idag: "vore det så lätt som att bara rycka upp sig skulle jag väl inte sjukskriva dig och definitivt inte skriva ut medicin!" Klok man det där och han har ju så rätt!
Så sammanfattning, sjukskriven i tre månader till. Om jag däremot känner om några veckor att medicinen börjar fungera och gör gott så bestämmer jag själv  när jag är redo att börja jobba igen! Fick dock strikta förhållningsorder om att inte börja jobba nu! Hellre vänta lite längre istället för att gå för tidigt och sen hamna här igen!


Nu ska jag njuta av mina nyinköpta vita ulpaner som pryder vårt vardagsrumsbord och ta en kop kaffe!

Trevlig Helg alla!!!

Presentshopping!

Its fucking snowing outside!:-( Tokmycket dessutom!
Helt seriöst, nu får vädergudarna ta och bestämma sig! Ska vi ha snö lr ska vi det inte? Det här jäk*a hattandet mellan snö-slask-is-blask-varm-kallt- gör mig crazy!
Kan omöjligt somna om och hade bestämt mig för en promenix men tappade HELT lusten när jag såg ut genom köksfönstret! Näe då sätter jag mig hellre här än frivilligt bege mig ut o snöovädret!

Jaha ja, torsdag idag då! Vad göra?
Vi måste bege oss iväg och inhandla presenter. Känns som ALLA fyller år den här månaden.
69 års kalas på fredagkväll, middag hos Morfar. Vad köpa undrar jag? Alltid lika svårt till nån som har allt och köper det han kan tänkas behöva själv!
2års kalas på lördag, kusinbarnet har redan blivit två år. Okej, var tar tiden vägen? Dock inte lika svårt med present till honom. Funderar på tågbana, typ BRIO. Vet att IKEA har en variant av det också, kanske den funkar. Kläder går väl alltid åt det med då barn har en tendens att "växa så det knakar"!  Nånting av det får det bli!
Min svåger fyllde 24år igår, fira honom en annan dag när han har tid! Pikétröjor är hans favoriter men hur kul är det att alltid köpa det? Måste väl kunna hitta på något annat till honom nån gång, ska försöka med det iaf! Dom har ju precis flyttat till hus så någonting til hushållet kanske vore lämpligt, finns ju massa rum att fylla;-)

Ja sen fyller mosters man i nästa vecka, till honom blir det "bara" en blomma. Kusin fyller 17 veckan efter, en tjej så där blir det ju inga problem. Något fint smycke, smink lr dyligt!
J:s syster blir 23, vilket datum har jag för tillfället glömt...dålig jag är! Hon har precis flyttat in i schysstaste lyan inne i storstan så hon har nog massor av saker hon önskar sig!
Sen blir det en veckas uppehåll i kalasandet tror jag bestämt innan det är dags för min käre Far att bli 55 år! Till honom är presenterna som gott som färdiginhandlade. En golfbag ska han bla. få av oss och lite annat smått och gott! 55 är ju faktiskt lite halvjämt;-)
Kusin fyller efter det och sen är det dags för farbrors födelsedag innan det faktiskt dröjer till April (om jag inte för tillfället glömt nån) innan det är dags igen!

Pust, va me kalasande det är så här i början av året! Vi är ju stor släkt både på min och J:s sida så det är ju sånt man får räkna med!

Nämen jag glömde ju bort, jg fyller ju faktiskt år snart jag me! Den 27:e...
Vad önskar jag mig?;-) Kanske får bli en önskelista här snart, kul!

Puss på er!


Idag,

tackar vi gudarna för Clear eyes! Vilken uppfinning alltså, underbart när man liksom jag idag är SKITTRÖTT men verkligen måste bege mig iväg och se pigg och fräsch ut!
Tufft att ta sig ur sängen när J precis kommer hem och kryper till kojs efter en hel natts arbete. Jag vill också sooooova!!!

Australia




SF:s egna beskrivning av filmen:

Det storslagna australiensiska landskapet utgör bakgrunden till denna historia om brittiska aristokraten Lady Sarah Ashley som kommer till Australien i slutet av 30-talet för att leta efter sin man som åkt dit för att sälja deras ranch. När hon kommer fram finner hon maken död och att hennes enda tillgång är en boskapsranch lika stor som Belgien.

För att rädda sin egendom måste hon tillsammans med en råbarkad boskapsfösare driva boskapen genom det oändliga, karga landskapet. Det blir en svindlande resa och tillsammans upplever de en kärleksaffär, hur andra världskriget drabbar Australien i och medJapanernas bombningar av Darwin och ställs inför val som kommeratt förändra deras liv.

I rollerna: Hugh Jackman, Nicole Kidman, m.fl.

--------

Efter en underbar dag i sooolen och efter massa fixande och städande i lägenheten så unnade jag mig tid för en Bio nu ikväll! Jag är skitdålig på att ta mig iväg på det annars, tycker det är bra mycket skönare att krypa upp i soffhörnet och mysa framför en bra film på tv.
Men nu tog jag mig ju som sagt dit och det var det klart värt! Vilken superbra film! Spännande och gripande handling (kom både skratt och tårar) och helt underbara skådespelare! Nicole Kidman gör sin roll så bra, det gör dom i ofs allihopa! Filmen var 2.45 timmar lång men så bra så man ville inte den skulle sluta!
Klart sevärd och jag kan varmt rekomendera er att ta er till närmsta biograf och se den!

Nu ska jag strax krypa ner i sängen då jag ska upp 06.30 imorrn och följa med min mor till doktorn i storstan! Senare blir det en gemensam lunch med mor o far innan vi beger oss hem igen!
Oj, oj, oj 06.30! Var inte igår jag var tvungen att gå upp så tidigt så hoppas verkligen natten bjuder på god sömn så jag är utvilad imorgon!

God Natt!!!


Idag skiner sooooolen,

då blir jag så pigg o glad!!!:-)
Helt underbart väder ute idag ju, precis varit på morgonpromenad och det var ljuvligt!

Annars då? Jo det är bra, haft en underbar helg med J som varit ledig från allt vad jobb heter. Fredagen bjöds på middag med Friends och så även lördag och söndagkväll! God mat, trevligt sällskap och massa skratt så tårarna rinner:-). Ja, en toppenhelg helt enkelt! <3
Åkte även en sväng och hälsade på svärfar med sambo i söndags förmiddag. Även där fick man sig en hel del goda skratt, han är inte klok på en fläck! Skitrolig rent ut sagt. Förstår utav vem J fått sitt ifrån, haha:-)

Kollade Innebandy igår kväll också, KUL!

-----------

I lördags när vi skulle bort besökte vi hålans godisbutik. Tydligen hade dom byggt ut lokalen och även tagit in ett sortiment med en del presentartiklar och gjort en typ "Buttericks" avdelning. Busungen flög i J som köpte skämtkarameller med Tvålsmak! Dom såg jättegoda ut, en röd sugkaramell inslagen i genomskinligt papper. Dom tre karamellerna hamnade förstås i godispåsen som även inhandlades. Hälldes upp i en skål hemma hos vänenrna och
sen var det bara att med spänning invänta vem som skulle ta den första:-)

Nu är ju J kanske aningens otålig så efter ett par timmar kan han inte vänta längre utan tar upp en av karamellern ur skålen och kastar den till Christa. "Här, smaka den här. Den är skitgo"!
Hon gör ju självklart som hon blir tillsagd, suger på karamellen ett tag med tycker sen den smakar lite konstigt. "Den har typ lite diskmedelssmak säger hon och spottar ut den! Detta resulterar i ett gott skratt:-)

Nu till det allra roligaste!
Mike o Christas son kommer strax efter hem från en kompis. Dyker ner i godisskålen då sockerbehovet finns där för det mesta! Även denna gång kan ju J inte vänta utan gör samma sak igen! E frågar ju innan han stoppar karamellen i munnen varför Christas karamell ligger på bordet om den nu är så god? Hon finner sig dock snabbt (är ju liksom kvinna), "Jamen jag råkade ju tappa den på mattan ju, blev ju massa hundhår på den"!
Nu till det allra, allra roligaste!
E suger på karamellen länge, länge utan att röra en min. Vi fyra sitter som frågetecken i soffan tills vi inte kan hålla oss längre... Ska du äta den???
E som ett frågetecken han med, JA??? Vadårå???
Nu kommer skrattet in i bilden igen!!!
Vi: "Det är ju en tvålkaramell!!!
E:  Va??Jahaa, vadå? Den smakar ju inge konstigt ju!!!
Christa som sitter bredvid E känner tvåldoften ur hans mun men E känner ingen som helst smak utan fortsätter suga på karamellen! :-)
SNACKA OM SOCKERTORSK han måste vara! Det roliga är att Mike sagt innan att E säkerligen skulle kunna äta en. Det är ju liksom socker som han sa!
Vi fick be honom spotta ur karamellen, är ju kanske inte meningen att man ska ta hela!!!:-) :-)

-----------

 Bara gjort vad vi velat hela helgen och struntat i alla måsten. Man behöver såna dagar ibland för att ladda batterierna och hämta ny energi!
Idag ser dock hemmet ut som ett bombnedslag så dags att dyka ner i tvättkorgen och fram med dammsugaren!

Trevlig måndag allesammans!
Puss

Tror jag ska försöka hinna till Apoteket o hälsa på Johanna som jobbar första dagen efter sin mammaledighet idag. Shit va tiden går fort gumman! Ledig nån dag snart hoppas ja så vi kan leka:-) Miss u all!

RSS 2.0