En trött Alexandra idag!


Ja ni, det är inte lätt när det är tungti!
 Nu är jag så jäkla less på mig själv så jag inte vet var jag ska ta vägen! Less på min hjärna som lever sitt egna liv och motarbetar mig och less på att inte få den proffesionella hjälp som jag har rätt till. Orkar inte vänta längre, blir knäpp av det här!

Har även kommit in i en period med sömnproblem igen och idag är jag så trött så ögonen blöder, ser så jäkla sliten ut så jag vet inte var jag ska ta vägen.
Har legat och vridit och vänt på mig i sängen från det jag la mig tills jag gav upp och klev upp kring fem imorse.
Kollade film med hopp om att somna på soffan, ögonlocken började bli tunga så gick in till sängen igen och lyckades väl somna och sov i drygt två timmar.
Visserligen bättre än ingen sömn alls men inte mycket för att orka en hel dag, allra helst inte när det varit samma visai ett par dagar. Tillslut kommer tröttheten ifatt en, suck!

Tänkte bege mig ut i solen en sväng nu och sen förhoppningsvis sova lite middag.
Ikväll ska vi käka hemma hos Mike o Christa och kanske gå en sväng och kolla på majbrasan, ska bli jättetrevligt och mysigt!  Vill vara utvilad så jag är ett trevligt sällskap ikväll och förhoppningsvis har lite mer färg i mitt nu trötta, bleka slitna ansikte.

Usch va oggig jag är men kan inte rå för det!

Nu tar jag nya tag och gör det bästa jag kan för att få en trevlig Valborg.
Jag önskar er alla en underbar dag och hoppas ni får en skön, solig långhelg allihopa<3

Puss

Godkväll!

Jag har hela jävla tvättmaskinen full av kuddstoppning! Gaaaaahhhhhhhhh!!!
Jävla skitgrejer!

Nu tror jag vi har bestämt oss för att klä oss i Pirates of the Caribbean tema på kommande fest.
Har hittat en massa coola, snygga piratklänningar så det kommer nog bli toppen. Jag vill ju ha nåt festligt på mig och blev glatt överraskad när jag såg att det görs piratklänningar och inte bara en sliten t-shirt och ögonlapp;-) Nej här snackar vi festklänning med snygg pirathatt, haha. Ska bli så  jäkla kul när partydagen är här!
En hel Captain Jack Sparrow outfit har vi hittat till J också så kanske helt enkelt blir en helkväll med Johnny Deep!:-)
Ja nu har vi ju kommit en bit i planeringen iallafall och jag lääääntar så till den dagen vi åker iväg på vår tripp, ska bli sp jäkla skönt att komma bort ett tag!

Nu sjunka ner i soffan framför ett nytt avsnitt av favvoprogrammet Desperate Housewifes! Har fixat iordning en fräsch fruktsallad som jag ska smaska i mig, mumsigt!

Puss o trevlig kväll!


Jag exploderar snart!

Nu är jag så nervös och förbannad så jag inte vet var jag ska ta vägen, Försäkringskassan fortsätter skicka mail om att jag måste boka in ett gemensamt möte med min handläggare samt min läkare.
Eftersom min läkare inte går att få tag i för tillfället och hans sköterskor är helt omöjliga till att hjälpa till så kan jag inte göra mer än vänta just nu...
Tror ni FK fattar? Nepp... fortsätt tjata bara, det verkar dom ha tid med iaf trots deras ständiga förseningar gällande annat!
Ja, hjärtat slår volter i hundraåttio och illamåendet och kallsvettningar kryper sig på, fixar inte sånt här!

Nu ska jag iallafall bege mig hem till syster för en lunch och på eftermiddagen ska det sista på trallen fixas innan jag kan olja in den!
Sen kan nån sorts solstolar, bord och växter inhandlas! Tjoho, det tycker jag e kuuuul;-)


HJÄÄÄÄÄLP!

Hörrni, jag behöver er hjälp!

Häromdagen fick vi reda på att det är FILMTEMA på festen vi ska på om några veckor. Alltså ska man vara utklädd till något som hänger ihop med filmen man valt att representera.
Mina tankeknölar slår volter för att komma försöka komma på vilken film jag vill vara men inget bra dyker upp i skallen!
Ska bli så jäkla kul och jag vill liksom komma på det där perfekta så man känner sog nöjd och folk förhoppningsvis förstår vilken film man valt.

Så snälla, hjälp mig nu! Kom med tips på bra klassiska filmer som man kan klä sig riktigt snyggt till:-)



Söndag igen!

Tack snälla Isabell för hjälpen med min nya design! :-)
Tur att det finns folk som kan, en annan har ju tummen mitt i handen gällande datorer och liknande!

Annars då? Jo helgen har verkligen susat förbi i hög fart och vi har hunnit me en hel del!

Grillning hos Mike o Christa  i fredags kväll, kyckling o fläskfile med potatisgratäng och sallad och så Mikes ljuvliga tzatsiki till det gjorde oss mätta i magen! Trots det stoppade det oss inte att äta en bit prinsesstårta till kaffet efter maten, ibland har man inget stopp men gott var det:-)
Myspysig kväll med kära vännerna, tack tack!

Igår övertalade jag J till att börja bygga trall på balkongen. Lyckades med min charm;-) Så nu har vi fin trätrall där ute så imorgon ska jag olja in den i en snygg mörk träolja.
Detta betyder ju också att jag måste handla nya trädgårdsmöbler samt växter så allt blir lika nytt och frächt nu till sommaren. Får ta mig iväg nu i veckan och shoppa lite sånt där.
Återkommer med bilder om jag blir nöjd med resultatet;-)

Åkte till morbror och lånade lite grejer till trallbygget och blev också ditbjudna på ett glas vin igår kväll.
Självklart nappade vi på det så framåt sju tiden gjorde vi oss iordning och knallade dit. Blev en lyckad kväll med massa snackande och gapflabb, även en del alkohol hann vi me och glada i hatten rumlade vi hemåt kring midnatt!

På förmiddagen idag mådde man som man förtjänat så då blev inte många knop gjorda. Nu däremot har energin kommit tillbaka och pannknacket släppt så nu är jag fit for fight igen:-)
Blir en sväng till M o C ikväll me och troligen lite kortspel!
Just nu väntar jag med spänning på att få resultatet från elias innebandycup som han spelat hela helgen. Vidare till final gick dom så håller tummarna för att grabbarna tar hem hela allt ihop nu när dom varit så duktiga! Heja, Heja!

Nu laga middag!
PUSS

Kissnödig kanske?

Matte, sluta blogga jag ä kissnödig!


Snääääälla matte, sluta blogga och res dig ur soffan nu så går vi på promenad!!!

Ja, skulle denna lurvtuss kunna prata så skulle det just nu låta typ sådär...
Så här har hon stått och psykat mig med stirrande blick till och från i över en halvtimme;-)

Så är väl inget annat att göra än att ställa ifrån sig kaffekoppen och dra på sig gympabrallorn och träningskorna och bege sig ut i solen som redan strålar så vackert på himlen trots tidig morgon!
Känns motigt nu men som alltid blir det underbart bara man tar sig iväg!

Trevlig lördag på er alla!


Ljuvliga fredag!

Älskar det här vädret, känner mig mer motiverad till att motionera och faktiskt funderar jag starkt på att börja springa igen.
Börja sakta mensäkert och jobba upp konditionen för att tillslut kunna springa ett varv i spåret utan att behöva ringa ambulans för andnöd;-) Det är mitt mål nu och fram till sommarn ska jag va igång på riktigt igen!
Hoppas nu det vackra vädret håller i sig så jag inte tappar motivationen igen!

Åkte med J upp till golfbanan nu i förmiddags , han skulle slå några bollar vid ranchen medans jag passade på att promenera därifrån och hem med vovsingen som sällskap! Välbehövligt både för henne och mig, skillnaden är bara att hon däckade i skuggan på balkongen när vi kom hem tillskillnad från mig som gav mig på tvättberget av ren tvätt som nu ligger prydligt i garderoberna. Suck, denna tvätt alltså!

Nu en dusch och sen får vi se vad denna dag har att bjuda på, i vilket fall är vi lediga tillsammans och det är helt underbart!

Puss på er alla fina!

Ett klick, och några till..

Tröstshoppa är fanimig härligt! Ja, iallafall ända tills fakturorna kommer;-)
Igår klickade jag hem en klännig och idag hrm tre par skor hrm!

Men vet ni, jag är fanimig värd varenda grej just nu!

Imorgon går min älskade J på sin helgledighet, ska bli så underbart skönt att ha honom hemma! Den här veckan har känts otroligt lång och vi har inte hunnit ses så mycket som vi brukar eftersom han jobbat så mycket. Det är jobbigt, jobbigt att inte ha den man älskar i närheten när man som mest behöver det. Behöver närheten, en axel att gråta ut mot och en varm kram som ger mig ny energi!
Ingen förstår mig som han gör, kanske för att han sett allt och vet precis hur jag egentligen mår. Kan nog vara på både gott och ont men han stannar hos mig och för mig tyder det på äkta kärlek. Han får mig att orka se något ljust på framtiden och våga tro att det här kommer gå över, tidsnog!

Ja som sagt, gemensam helgledighet med början imorgon bitti och jag ska njuta av varje sekund! Tillsammans med min älskling, vår gosiga luddhjärna och riktigt goda vänner och familj! Det är bomull för själen det<3

Ja va säger man?

Känns verkligen som man blir tagen på allvar när man ringer för att boka en läkartid pga. kraftiga biverkningar av ny medicin och får svaret att " Din läkare är på semester men jag bokar in dig här om tre veckor"! WTF?!
Tre veckor?!
Träffa en annan läkare på kliniken innan dess får jag inte eftersom dom tydligen vill ha sina patienter för sig själva!
Visst, jag förstår att man har mer koll om patienten i fråga endast gått och blivit behandlad hos en själv men vafan, det måste finnas undantag som kräver att man går tillväga på annat sätt! Det ända jag vill veta är om jag bara ska sänka dosen och se om det blir bättre eller om jag måste börja med en ny medicin!
Vill bara bli kvitt biverkningarna, något jag tycker låter självklart och som jag tycker vilken läkare som helst borde kunna avgöra!
Jag vet så mycket som att jag kan inte fortsätta må så här i tre veckor till och att jag heller inte bara kan sänka dosen hur som helst utan läkares ordination. Inget av detta hjälper mig just nu eftersom ingen verkar kunna ge mig ett svar på mina frågor och en lösning på mina problem!


Dessutom tjatar fucking jävla Försäkringskassan om att jag ska boka in ett gemensamt möte med min handledare hos dom samt min läkare för att diskutera framtiden.
Säkert jättebra men mindre bra är det att dom fortsätter tjata om att jag måste boka in mötet snarast, snarast, snarast. Helst igår!
Jag ska tydligen trolla med knäna och få hem läkaren tidigare från hans semester bara för att deras mötet är så jävla viktigt! Tycker det är konstigt varför jag ska behöva ringa, boka och fixa för att dom vill ses!
Stressad är bara förnamnet på hur jag känner mig just nu och tjatet från FK ger mig ångest, tankar och funderingar nöter sönder min hjärna och jag orkar fan inte med en grej till!
Känner mig stressad inför framtiden som just nu är ett stort frågetecken. Hur ska jag kunna planera den när jag vissa gånger inte klarar av dagen?!

Var sak måste få ha sin tid men hur ska man leva upp till det när man uppenbarligen enligt FK måste ligga tre steg före sig själv?



Hur man än vänder sig har man arslet bak och nu får det fanimig vara nog! Fy faaaan va less jag är på mig själv just nu!

Love this sunny weather:-)


Vädret lyser upp min för tillfället ganska gråa, trista tillvaro. Hatar att ha ont, vill bara bli av med smärtan och få må bra igen. Få ett slut på den här skiten!
Bli den gamla Alexandra, den jag var för ett år sen innan jag blev dålig. Tänk om jag aldrig hittar tillbaka dit:-(
Blir arg men samtidigt otroligt ledsen när jag tänker på hur mycket tid som läggs ner på att må dåligt, tid som kan läggas på glädje och må bra.

Usch, blir ju deprimerad av mig själv...

Nu längtar jag till ikväll när J kommer hem efter ännu mer arbete, han är otroligt duktig som orkar jobba så mycket som han gör! Att ikväll få krypa upp i hans famn får bli min morot för att orka dagen idag!

Puss på er alla!

Man ska lyssna på vad folk säger...

Söndagen började med att jag blev hämtad av min käre far för att åka hem till dom och fixa lite i trädgården samt endel inomhus inför kommande möte med mäklare. Ja dom ska sälja huset deras så lite måste ju fixas och donas med och jag verkligen älskar att hålla på att pyssla med sånt!
Trots min iver att få färdigt allt så stoppade mina parents mig då mitt försök att verka måtipp topp gemonskådats och jag berättade om mina krämpor jag haft på sistone och att jag egentligen mår rent ut sagt piss!
En uppläxing om att man minsann skall ringa läkarn när man mår dåligt blev följden på detta och mamma tvekade inte att lyfta luren och en tid på Husläkarakuten besälldes till klockan sexton.
Man blir aldrig för gammal för att klara sig helt själv tydligen;-)

Väl där fick jag en ordentlig undersökning från topp till tå samt lämna blodstatus.
Proverna visade ingenting onormalt och det ända läkarn hade att säga var att mina symtom jag har är biverkningar på min nya medicin:-( det suger kan man säga!
Nu måste jag boka ytterligare en tid för att se om jag behöver byta sort, IGEN. eftersom jag mått konstigt under så lång tid så är det nog ingen bra medicin just för mig, biverkningarna borde ha försvunnit vid det här laget!

Ja, dagens visdom: "Skjut inte upp saker och ting utan ta tag i domfrån första början!"
Ska aldrig mer låta folk behöva tjata iväg mig till läkaren utan lita på min instink att något är fel, våga tro på mina egna känslor helt enkelt!

Hur mycket ska man behöva stå ut med för att få må bra tillslut? Vet inte hur mycket mer jag pallar innan jag helt och hållet bryter ihop. Tanken på att behöva gå igenom ytterligar en nedtrappning för att sen få börja om på nytt med en ny medicin gör mig spyfärdig och ångesten klickar till som på beställning.
Orkar inte!


Hej igen!

Ja, som jag berättade tidigare så är det ju Tivoli och marknad i vår stad nu i helgen. Jag som hade sett fram emot att ta med mig mitt gudbarn och åka lite karuseller måste säga att jag blev något besviken, mestadels pga det kalla vädret!

För det första blev jag lurad av solen, när jag var ute och gick imorse så värmde solen på rejält och det var nästan så man kände sig aningens svettig väl hemma. Lättlurad som man är och i tron om att dagen skulle forstätta vara varm så klädde jag mig inte överdrivet varmt vilket man snart ångrade väl nere vid marknaden.
Det blåste ISBJÖRNAR, ja jag ljuger inte. Karusellerna var dessutom uppställda på en stor öppen parkering så där blåste det ännu värre, händerna var som isklumpar och gick knappt att böja på fingrarna när man skulle betala.

Ja och marknaden då, vilket skit måste jag säga! När man var liten har jag för mig att det fanns mängder av fina saker att köpa, ja till skillnad från nu iaf men kaske är det så att man blir mer kräsen med åren. En massa jäkla skrot står dom och försöker kränga bort till dom stackars barnen vars veckopeng bränner i fickan och som köper första bästa skitsak bara för köpandets skull. Lr? Rätta mig om jag har fel men visst är det så?!
Det ända stånden som kan vara någo tlockande är det goda tunnbrödet och viss del av marknadsgodiset men det klarar man sig ju även utan;-) Nej jag är nog en sån som hellre handlar det jag ska ha i en affär faktiskt!

Som sagt så var det ju även tivoli och där även karuseller, något tunnt utbud men lite lagom så där. Hade säkert varit mysigt att stå där i solen och mysa men nu stormade det ju som sagt isbjörnar och köandet till karusellerna blev till en riktig pina. Sen kan jag väl inte riktigt påstå att det ser särskilt inbjudande ut att hoppa upp i en karusell som sköts av en gammal skunk till karusellskötare som har fulltupp med att titta åt anant håll än på det han egentligen borde koncentrera sig på! Hua!
Min lillskrutta ville inte åka karuseller idag, förstår henne när vädret var som det var. Hon ville däremot köpa lotter och äta sockervadd:-) Självklart gjorde vi det, "Vinst varje gång" var ju ett säkert kort då man inte vill se tårar på sötnosen som annars kanske inte skulle vinna något!
Vi tittade på när lille William åkte karusell och leendet på hans läppar glömmer man inte, det värmer i hjärtat när man ser barn som verkligen trivs och har så roligt!

Ja frusna om tår och fingrar begav vi oss hemåt tidigare än väntat. Jag med en lillskrutta på armen som var trött i benen och med fullt av intorkad sockervadd på kläderna. Hon var stolt som tuppen över sin goseanka som blev hennes vinst i ett lotteri.
Vi vinkade av en stelfrusen Johanna som trots vinterjackan och sina varma kläder gick med bestämda steg till bilen för att värma upp sina stelfrusna skinkor med hjälp av rumpvärmen;-)
Även hennes gulliga mamma och syskonbarn var med oss under dagen vilket var mycket trevligt!

En god kopp kaffe med lillskruttans mamma fick det bli för att få tillbaka i värmen i kroppen innan jag begav mig hemåt igen! Hem till min darling som jag bara hann äta middag med innan han försvann iväg till jobebt för ännu en natts arbete.
Själv sitter jag ihopkrupen i soffan efter en kall promenad med hunden, känns inte som om jag gjort något annat än frusit idag så nu tänker jag stanna inne i värmen resten av kvällen!

Hoppas ni alla haft en trevlig lördag!
Puss o Kram




Lördag igen!

Älskade gudbarnet blev överlycklig när jag ringde och självklart vill hon följa med på Tivoli!:-)
Göra mig iordning det sista nu och sen åka ner och möta upp Johanna o Co.

Har tagit en promenad med vovven nu på morgonen och det är redan underbart väder ute, kommer nog bli riktigt varmt idag. I love it:-)

Ha nu en fantastisk lördag allihopa!
Puss Puss


Så har denna fredag sprungit iväg och strax slår klockan tolv och lördag!



Har tagit det ganska så lugnt idag faktiskt, känt mig trött och sliten så vila kändes som det ända rätta att göra. En del pyssel här hemma blir det ju alltid samt en längre promenad med vovven. Bara för att jag är trött betyder inte det att hon är det;-)
J jobbar hela helgen med början inatt så jag är all alone med vår fyrbenta! Fick ett samtal från min käre far nu ikväll och det visade sig att även han satt ensam hemma då mor min är bortrest över helgen så vi slog våra kloka huvuden ihop och kollade film nu ikväll! Flightplan visades på tv:n så den fick det bli. Riktigt bra film måste jag säga!
Trevligt att umgs med älskade pappa också!:-)

Imorgon ska jag möta upp Johanna med son samt syskonbarn. Det anordnas något tivoli i vår stad nu i helgen vilket ju självklart uppskatta av dom små så dit ska vi bege oss.
Har försök få tag på föräldrarna till mitt lilla gudbarn nu ikväll utan något svar, tänkte att hon skulle få följa med sin gudmor och åka lite  karuseller och äta karameller. Får fortsätta ringa imorgon bitti och hoppas dom är hemma då! Länge sen jag gjorde någonting med lillskruttan så nu längtar jag riktigt mycket efter henne!

Nej nu min kära vänner känns ögonlocken tunga så ett godnattsamtal till min älskling och sen krypa ner i sköna sängen och få min skönhetssömn. Man måste vara pigg och alert när man ska på Tivoli:-)
Trevlig helg!


Dagens TIPS!

Har du en löptik, glöm för i helvete inte att stänga dörren in till vardagsrummet under natten! GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHH!!!
Nej men tvätta sofföverdrag är ju sååååå jävla kul!


Den här kanske?




ASOS Waistcoat Dress


Tror, men bara tror att det är den här blåsan tillsammans med ett par läckra pums som får föja me på party om en månad!:-)

En fullspäckad onsdag...

Nu passerar klockan snart midnatt och inte förens nu har jag landat hemma i soffan efter en fullspäckad men på alla sätt och vis mysig dag!

Uppe med tuppen var jag imorse för att hinna göra mig iordning och sen åka med min vän Johanna och sonen William på 1½ås kontroll av hans små fossingar. Allt såg så bra ut, han är perfekt den lille gossen! Så charmig dessutom och avslutade kontrollen med att ta läkaren i hand. Väluppfostrad gosse det där, jag smälter direkt när han tittar på en med sina tindrande ögon!;-)

Vi tog oss en sväng på stan i Uppsala för att kolla in deras utbud på kläder. En del shopping för Johanna blev det medans jag inte hittade någonting alls! Vad händer?;-)
Vi avslutade med en mysig lunch innan vi begav oss hemåt. Passade på att stanna till på Ica Maxi för lite matshopping och sedan serverades en kopp kaffe hemma hos Johanna.

Väl hemma nu i eftermiddag var det städning som stog högst på prioriteringslistan, såg ut som ett jäkla bombnedslag kan jag lova. Dammigt, grusigt och disk och tvätt till förbannelse. Var kommer all tvätt ifrån kan man undra? Tror helt seriöst att grannen lämnar in sin smutstvätt han me!
Nu är det iallafall rent och fint igen och det luktar fräscht! Ett par maskiner tvätt har jag tvättat och hängt på tork så känns som läget är under kontroll igen. Är bland det värsta jag vet när man kommer efter med hushållssysslorna och hemmet ser ut som ett slagfält. Har jättesvårt att koppla av när jag åker hemifrån då och vet att det finns en massa att göra.
Många tycker nog jag är konstig som inte kan låta bli att tänka på det men det är sån jag är, ordning och reda är mitt motto och det är så jag vill ha det! Hur folk har det själva är upp till dom, det bryr jag mig inte om men hemma hos oss vill jag ha ordning iaf!
Jaja, nog om det nu!

Nu ikväll spelade Djurgården fotbollsmatch mot Gävle så den matchen visades för Jocke och Mike på deras tv medan Christa lagade mat till oss alla. En runda kortspel efter det innan vi åkte hem till vovsingen.

Som sagt, en för mig fullspäckad dag. Är ju van vid att lunka på i min egna takt nuförtiden utan tider att passa så även fast det för vissa kan ses som en normal dag så tar det på krafterna på mig och nu är jag riktigt trött!
Trött men fulltankad av lite nya krafter som jag kan tacka mina underbara vänner för! Tack för att ni finns och för att ni förgyller mina dagar när jag som mest behöver det! Ni är Guld!

Ska dumglo lite på tvn nu i famnen på min älskling och sen krypa ner i vår sköna säng och få min skönhetssömn!

Natti Natti och sov så gott!
/Alexandra


Vardag igen!

Ja så har Påskhelgen passerat i en rasande fart. Trevligt sällskap och god mat har förgyllt våra dagar samt att vi njutaigt av att J varit ledig och vi får spendera tid tillsammans!

Påskdagen, alltså i söndags var det barndop i Tillinge Kyrka för lille Towa. Mysig och alldeles lagom tid spenderades i kyrkan för att sedan förflytta oss till Towas farföräldrar för smörgåstårta och tårta. Mumsigt och väldigt trevligt att träffa alla. Massvis av fina presenter fick den lilla prinsessan som dagen till ära var klädd i sötaste lilla klänningen man kan tänka sig och med ett stort leende på läpparna från det vi kom till det vi gick! En sådant snällt litet barn vill vi också ha den dagen det är dags! Sånt kan man väl önska?;-)

Söndagskvällen landade vi hemma i Mike och Christas soffa! God mat serverades och sen drack vi kaffe ocoh pratade skit ända fam till midnatt. Christa o jag klistrade framför datorn för shopping till vår kommande resa. Nu blev det dock ingenting köpt denna kväll men hittade endel som nog kommer att beställas iaf!
Nu är det snart bara en månad kvar tills vi åker, ska bli så jäkla kul och underbart skönt att komma hemifrån även om det inte är särskilt långt bort egentligen. Återstår bara att lösa hundvaktsfrågan men det ska nog ordna sig, är en bit på väg iaf!

Imorrn blir det till att ringa doktorn, innan J blir riktigt arg för att jag vägrar ringa och boka tid;-) Har fortfarande en fruktansväd värk i hals och öron samt en huvudvärk från helvetet. Näsblod har jag haft till och från sen igår natt så någonting är ju inte som det ska kan man säga. Blir ju som vanligt så jävla ororlig så jag inte vet var jag ska ta vägen men så fort  läkarbesöket är över så ska det väl förhoppningsvis gå över!

Nu en promenad hem till vänner för en kopp kaffe!
Trevlig kväll alla!



 

Påskharen hälsade på mig igår:-)

Fick en påskpresent av mor och far igår, inget påskägg utan ett paket!:-)



Handvårds Kit från MaryKay:-) JIIIIIIIIPPI!

Har tidigare  provat mammas kit och det är helt underbart. Händerna blir som silke, jag som annars har jätte torra  händer, smörjer och smörjer men utan vidare bra resultat fastnade direkt för den här.
Nu är den verkligen i dyraste laget så jag är faktiskt för snål för att köpa den.
Förstår ni hur GLAD jag blev när jag helt oväntat fick hela kitet igår! TACK! TACK! TACK!

Mamma säljer deras produkter, hon har precis börjat. Jag har faktiskt köpt och testat deras foundation, den är superbra. Håller sig hela dagen samt att den är dryg. Min systers  flaska räckte i 5månader. Det är ju kanon om det gör det för mig också,den jag använt förut fick jag köpa ny efter typ 1-1½ månad.
249 lr 269 har jag för mig den kostade... klart värd varenda krona!

Påskharen?

Hade en så trevlig kväll igår tillsammans med vänner och min mor som är själv över påsken då far min golfar i värmen!
Lagade färsbiffar med hemgjord kantarellsås och potatisgratäng och sallad, supergott!
Kaffe och massa babbel och senare blev det kortspel:-)

Jaha, Påskafton idag då och ännu har ingen påskhare synts till med någon stor fin påskpresent;-)
Premiärgrillning hos systeryster och Adde ikväll, grillad rostbiff i honungsmarinad står på vår meny. Hoppas det blir smarrigt!
Har lovat att fixa efterrätt men just nu står det still i hjärnan så vettesjutton va vi ska hitta på för smarrigt. Sugen på bär är jag iallafall, ingenting för sött vill jag ha. Andra får rätta sig efter vad jag vill;-)

Kanske inte låter så men vi gör faktiskt annat än äter också;-) Njuter av varandras sällskap, är SÅ skönt att Jocke är ledig så vi får spendera tid med varandra och våra vänner och familj! Så sällan man lyckas få ihop allihopa då det alltid är någon som är uppbokad på annat.

Ser fram emot en trevlig kväll men först en härlig vårdag med soooool!:-)

Glad Påsk!

Önskar er alla en riktigt härlig påskhelg, hoppas det fina vårvädret kommer på besök och att solen skiner på er!

Här blir det inget riktigt påskbord och lika glad är jag för det, känns ju som igår man satt och åt julbord;-)
En sillbit eller två kanske slinker ner men resten får va!
Däremot har vi bjudit hem vänner på middag imorgon kväll och på påskafton blir det grillning hemma hos syster och svåger!

Påskdagen ska vi iväg på barndop tidigt på förmiddagen, ska bli mysigt samtidigt som jag tycker det är ganska jobbigt att gå i kyrkan. Så fint men otroligt många känslor och tankar som dyker upp.
Men, får försöka förtränga dom och istället ägna allt till den underbart fina lilla flickan, Towa som ska få vatten på huvudet!

Önskar er en engång en Glad Påsk, ät mycket ägg och ännu mer godis:-)
Puss o Kram

Morgon igen då!

Ja jaken på en schysst klänning fortsätter, har faktiskt hittat en helt okej. Något dyr, vill inte lägga alldeles för mycket på en klänning som kommer användas bara ett par gånger för att sedan bli hängandes i garderoben. Nu hade jag väl nästan helt bestämt mig för den ändå men råkade kolla upp vad frakten skulle gå på, ÖVER en hundring skulle dom ha. Visserligen ska den fraktas från London så man förstår att det drar iväg men ändå... Nja, blir en till funderare men får va min "sista utväg" ifall inget annat snyggt dyker upp. Eller så går jag på Christas teori:
"Beställer mer grejer därifrån så det lönar sig med den dyra frakten"! Haha:-)

Igårkväl kollades det hockey här hemma, jag brukar vara iaf lite intresserad men icke igår  så somnade i soffhörnet. Så skönt, man sover aldrig så gott som i soffan;-)
Vaknade dock omkring nio, pigg och glad och förstog att jag inte skulle kunna sova särskilt mycket under natten. Mycket riktigt så var jag påtok för utvilad. Gjorde iofs ingenting eftersom J  höll sig uppe även han för att kunna sova lite längre nu på förmiddagen då det är jobbdax för honom ikväll!
Blev en hel del tv-tittandes under natten, bla. repriser av American Idol, herregud va vissa människor gör bort sig. Att dom inte skäms? Har dom ingen som kan stoppa dom från att söka? Eller gör dom kanske som pojkvännerna till en av tjejerna som sökte, ja ni läste rätt pojkvännerna. Ett tvillingpar som var tillsammans med samma tjej!?
Gräns på den va?!
Ja i vilket fall så hade dom peppat henne till att söka även fast hon sjöng som en kratta, allt för att se henne göra bort sig. Hm...är det kärlek det?;-)

Nu ska jag fixa iordning lite frukost och sen ta en promenix med vovven i det tyvärr gråa, trista vädret. Var är soooolen?

Trevlig onsdag!

Godmorgon...Gäääääsp!

Ännu en härlig morgon då soln skiner in genom fönstret, hur ljuvligt är ïnte det på en skala?
Underbart om ni frågar mig! (förutom att jag blir påmind om att fönsterns MÅSTE tvättas, suck:-()
Man behöver det här ljusa nu efter en lång, mörk, kall vinter. Få sig lite dagsljus samt en ta emot solens underbara strålar, det mår man gott av!

Upptäcker dock nu lagom till när det börjar bli varmar ute att jag behöver shoppa lite nytt och fräscht att klä mig i!
Ny vårjacka vet ni ju sen förut att jag vill ha, en kort snygg skinnjacka skulle inte sitta fel kan jag lova.
Satt en stund igårkväll och klickade hem ett par nya toppar, dock så finns det så otroligt mycket fint så måste lugna mig lite och verkligen bestämma mig för vilka jag egentligen vill ha och kommer att använda!
Jeans är inte länge sen alls jag köpte, ett par veckor bara så där får jag väl lugna mig lite;-)
Som alltid, tycker jag iallafall så tröttnar jag lätt på dom underkläder jag har och kan absolut aldrig få nog av att shoppa loss på det. Så jävla tråkigt att prova Bh:ar dock men klart värt det i slutändan om man hittar någon riktigt snygg och med bra passform!
Alltså lite nytt, ljust och fräscht är vad jag vill ha och nu tänker införskaffa mig under den närmsta tiden!

Har ett problem ocks, värsta I-lands problemet!;-)
Är så att vi ska åka med våra vänner på en weekendresa till Helsingfors i slutet av maj. Där ska vi bla. på fest en av kvällarna och har bestämt mig för att klä mig i klänning!
Är väldigt sällan jag klär mig i det faktiskt men när jag väl gör det så trivs jag faktiskt riktigt bra i det. Nu pratar vi inte nån prålig, rysch pysch, paljettig sak utan någon snygg, fräsch festblåsa! Sällan man hittar någon som känns så där riktigt perfekt faktiskt!
Nu då till problemet jag har!
Var f-n hittar jag då denna "lilla svarta"?
Har kollat nätet typ hundrafemtiomiljoner gånger.... finns en hel del men ingen som känns självklar.
Har iofs hittat en, på en hemsida från en butik i London. Nu va klänningen ganska dyr, blir lite snål efetrsom det är ett plagg maninte kommer använda särskilt ofta. Sen tillkommer ju även frakt, har inte ens vågat kolla vad den går på! Antar det kommer att kosta skjortan!

Ja som sagt, i-lands problem har jag denna tisdagsmorgon så har någon ett tips på bra partyklännings affärer eller hemsidor så hojta gärna till! Alla tips mottages gärna;-)

Trött och sliten!


Värken i mina öron håller i sig! Tji fick jag som trodde det skulle gå över under helgen!
Detta gör att min annars typ obefintliga sömn inte blir bättre utan snarare tvärtom.
Sover skitdåligt!
Känner mig sliten!
Ångesten hälsar på!
Jag blir deppig!
Aaaaa, snacka om ond cirkel det blir...
Känner mig tjatig men borde inte göra det, kan ju faktiskt inte rå för det.

Ja, imorgon försöker jag återigen att boka en läkartid, funkar inte det åker jag till akuten!
Så det så!

Lördag kväll och jag slöar i soffan, underbart!

Så har ännu en underbar vårdag passerat, riktigt varmt har det varit och jag njuter av varje sekund! Ballerinaskorna åkte på idag och vårjackan togs fram ur garderoben. Lovely:-)
Måste dock köpa en ny vårjacka då den jag har faktiskt blivit aningens förstor från förra året, grinar varken över kommande shopping eller kroppsförändringen. Snarare tvärtom;-)

Kalasfirande hos en släkting i storstan på eftermiddagen, mycket trevligt och massa smarrigt till fika såklart!
J jobbar ju ikväll också och jag sitter skönt i soffhörnet hemma hos M o C som även dom jobbar så jag är sällskap till lille Elias så han slipper vara själv.
Robinson på tv nu, första programmet jag ser den här säsongen faktiskt. Har ju därför inte hunnit få så stor uppfattning om deltagarna ännu men kul att kolla ändå!

Nu fortsätta glo på dumburken, börjar en film snart på fyran "Vid din sida". Osäker på om jag sett den men det lär ju visa sig snart!

Trevlig kväll alla!
Puss

Natti Natti

Inte fan ringde kärringjäveln upp som hon sa hon skulle göra. Ursäkta ordvalet men blir så jävla förbannad, vaddå inte ta patienterna på allvar? Tror hon jag vill ha en tid för att fördriva tiden lr... Gaaaahhh
Väntade till klockan var över ett och ringde då upp igen, telefontid men upptaget och helt plötsligt bryts samtalet eftersom telefontiden var över... Jag kokar av ilska alltså!!!

Jaja, inte mycket annat att göra än vänta till måndag och förhoppningsvis få tag på en tid då. I värsta fall finns ju för den som älskar att vänta, vänta, vänta akuten men väntar in i det sista för att bege mig dit faktiskt! I vår håla är större delen av personalen där så otroligt nonchalanta, man ber nästan om ursäkt för att man finns till så hoppas jag slipper besöka dom. Nu ikväll har det värkt som fan i högerörat, det som annars värkt minst. Blir inte klok på det här alltså!
Är tur det finns så duktiga, kunniga doktorer som det lätt går att få tag på! NOT!

-----------

Nu ikväll har jag iaf haft mycket trevligt hemma hos min rara Johanna, Anders och charmtrollet William. Var ett par veckor sen vi sågs eftersom dom varit på solsemester så det var verkligen på tiden att vi träffades och snackade av oss. Brunbrända och fina var dom såklart och lillprinsen lika underbart mysig som alltid, sprallig och givmild med både kramar och puss;-) Så gullig när han efter vällingdrickandet somnade ihopkurad i soffhörnet i sin lilla pyjamas. Så liten, oskyldig och så otroligt fin.  Han har en speciell plats i mitt hjärta den gossen!
Likaså har hans föräldrar så självklart har vi haft en trevlig kväll!

Nu tänkte jag ringa ett samtal till min älskling, Han jobbar i helgen så dröjer antalet timmar innan han får komma hem och krypa ner i sängen. Jag däremot ska strax gå och lägga mig så jag säger Godnatt till er alla!
Puss Puss

Jaha ja...


Den där sköterskan ligger inte bättre till hos mig nu kan jag lova!
Förmiddag är det INNAN klockan TOLV...
Blir så j-vla förbannad!

Det är fredag, solen skiner och nu är våren är inte alls långt bort!

Ja för nu kan det ju bara inte komma mer snö?!
Näe för då blir fröken Sjöberg arg och det vill nog vädergudarna inte vara med om;, ingen annan heller för den delen! ;-)

Är så underbart när den första riktigt värmandevårsolen gassar på, två dagar i rad har det blivit en kopp kaffe på trappsteget ut på balkongen. Så jäkla skönt och solen värmer verkligen!!! Ååååååhhh nu får man lite hopp om att det faktiskt snart är sommar, men först en förhoppningsvis underbar vår i vårt land.
Ska om nån vecka fia iordning lite på balkongen här hemma i lägenheten, vill lägga in sån där snygg, mörk trall och köpa ny möbelgrupp, nån snygg kruka och lite lyktor så blir det nog mysigt även fast den tyvärr ju inte är så stor.
Tur man har pojkvän, vänner o familj med hus och tomt så man kan grilla och sånt någonstan när den tiden kommer...
Oj, oj, oj va jag längtar till sommarn nu känner jag...man ska inte börja tänka så där;-)

Har ringt och försökt boka en tid för mina idiotöron o puckohals. I vissa stunder gör det jävla ont så jag kräks så någonting måste ju vara fel!
Men, lika bra som jag tycker om mina öron just nu lika bra tycker jag om sköterskan som svarade i telefonen.
VARFÖR? är det alltid otrevliga, bittra kärringjävlar som sitter i växeln när man ringer nånstans. Alltid ska jag väl inte säga, ibland kan man faktiskt ha turen att hamna hos en trevlig. Va förvånad man blir då! Guldstjärna till dom!
Jaja, denna var i allafall mycket otrevlig och grinig och skulle ringa upp under förmiddagen efter att ha pratat me doktorn.
Det systemet fattar jag inte heller, prata med doktorn? GE MIG EN TID FÖR I HELVETE!
Oj.oj. oj ...lugna ner sig lite kanske!
Hrm...
*suck*

Så, trevlig fredag på er allihopa! Hoppas solen lyser på dig denna underbara vårdag!

Solen skiner, himlen är blå!

Vilket underbart vårväder vi har i vår stad idag, så mysigt och idag har det blivit tillochmed två riktiga långpromenader!

Har skitont i mina öron, haft smärta där en längre tid men som det värker nu har det inte gjort förut. Stramar och värker och nu inatt började det även värka ner i halsen. Ibland känns det som om hela örat dras ihop som med ett snöre och så blir jag yr och mår illa... Det är faktiskt lite synd om mig. Måste nog kollas upp men VILL INTE gå till doktorn, känns som jag ändå  springer där titt som tätt som nån jäkla hypokondriker. Fan, jag som typ aldrig va sjuk förut och ytterst sällan behövt söka upp läkare efter att ha väntat in i det sista. Nu kommer allt på en gång:-(

Jaja... hoppas det går över!
Nu ska jag slänga ihop nån middag med kyckling...
Puss Puss

RSS 2.0