Lite pic´s från vår resa till Sälen-2010

Bjussar på några bilder från vår underbara sälenresa tillsammans med delar ur J:s familj. Fyra dagar avkoppling i trevligt sällskap, lite skidåkning och party:-) Härligt!!!

 

Jag själv i egen hög person "Alexandra, byxsspräckarn, bambi på hala skidor måste ramla annars är det inte riktig skidåkning");-)
Spräckte brallorna i första åket så fick låna ett par av snälla svägerskan.



En del av the gang! Påväg till lunch och en öl vid backen.



Viiiin, såklart! Å kaffe me Kahlua, namnaminamnam.


Relax-time efetr skidåkning, väntar på att bastun ska bli varm och middagen färdiglagad!. Underbart!!!






Snygga Svägerskan flirtar i lurvigt pannband vi fick då vi köpte Minttu shot!!! Har ni provat den nya med lakrits smak? Uuuuunderbart god!!!


Med mitt lurviga pannband på Afterski med stort A!!! Niiice,Efter en eftermiddag i backen o jäklar så kul vi hade!:-)

Tack för underbara dagar!!! <3

Det var det flr den här gången. Kanske blir det mer bilde r när jag hittat den förbannad kebeln till mobilen som ALLTID har en tendens att försvinna. Grrrr!!!




Godnatt!

Resekaffe På statoil i borlänge! I love mack-kaffe och Tack vare den här koppen orkar jag nog hålla mig vaken hela vägen. Natti natti gott folk:)

Tja!

Konstigt, jag som inte haft tid att sitta vid datorn så mycket den senaste tiden har istället mobilbloggat. Trist när man loggar in nu och ser att inget av det har publicerats:-(

Jaja, nu är jag här iaf.
Tog ut en semesterdag idag. Vi drar till fjällen ikväll och jag kände att en extra ledig dag innan vi åker var precis vad jag behövde. Grejar lite här hemma och har börjat packa lite smått.
Ska strax ta en paus och hänga med en vän och kolla på golv till deras hem. Spännande!

Dagarna rullar på i rasande tempo annars, högsäsongen börjar smyga sig närmre och närmre på jobbet och det blir såklart mer och mer att göra. Skitkul!!! Men, det tar på mitt psyke som ju inte är det mest stabilaste som ni vet. Jag lä rmig för var dag som går vad jag klarar och inte klarar, men envis som jag är ås klarar jag mer än förv'ntat så hoppas verkligen att det fortsätter så:-)
Jag tar en dag i taget. Livrädd att klappa ihop och vissa dagar efetr jobbet blir jag verkligen påmind om hur jag hade det för ett år sen, när jag inte förstog vad som händer o sker i kroppen och man känner isg hjälplös som inte kan få bort den där ångestkänslan i kroppen.
Det är bara jag själv som kan se till att jag inte hamnar där igen och det betdyer att jag måste ta det lite easy både privat och i arbetet.
Därav denna semesterdag idag och sen ett par välbehövliga slappardgar i Sälen med J.S familj.
Sen tillbaka til mitt älskade arbete och kliva in i vårruschen ,med laddade batterier:-) Härligt!!!

Måste sätta lite fart nu, på med brallor kanju vara trevligt när man ska ut bland folk. Eller hur!:-)

Vi hörs från fjällen!
Se upp i backen... !!!


Godmorgon!

Morgonkaffe på shell, nu är jag påväg vill huset för fortsatt röjning på tomten. Har man ledig dag så har man:-S (Får se om mobilbloggen funkar)

Godmorgon måndag.

Konstigt att man kan vara trött när man varit ledig hela helgen?!
Imorse vaknade jag långt innan klockan skulle ringa och efetr att legat och vridit och vänt på mig så klev jag upp och begav mig ut på promenad. Fantastiskt skönt är det att rensa skallen med frisk luft innan man beger sig iväg till jobbet. Blir ju en sväng varje morgon efetrsom vovven behöver ut men längden på promenaderna varierar ju beroende på hur man ligger till tidsmässigt... tidsoptiminst som jag blivit på senaste så varierar det med andra ord från gång till gång;-) Då får det bli en långis på kvällen istället, skönt det också men på ett annat sätt, då vill man hellre kura ihop sig i soffan och samla krafter inför morgondagen!

På tal om tid så ser jag att tiden rinner iväg,ska  vara på jobbet om tjugofem minuter så borde sätta fart nu.

Ha en bra dag!

Helgen!

Dåligt med uppdatering på sistone, har med andra or dhaft fullt upp ändå.

Vår lediga helg har varit fullspäckad men ändå underbart skönt att vara ledig från jobbet faktiskt.
Lördagseftermiddagen tillbringade vi i Bro, femtioårskalas med smörgåstårta och trevligt sällskap och kvällen fortsatte sen hemma hos goda vänner där det blev tacos o tv-tittande.



Idag har vi varit och jobbat vid huset, röjning på tomten för att få bort allt virke och dyl. som ligger. Grabbarna körde flera stora lass till tippen medans jag röjde och eldade i tunnan för att få bort allt smått som ligger och skräpar.


Känns som vi kommit igång igen nu och man ser att det händer något. Det behövs efter vattenläcka och annat krångel som varit med bygget.

Nu fortsätter jag, provade mobilbloggning nu så vi får se om det här inlägget kommer fram som det ska:-)


Vardag igen!

Påskhelgen är förbi och vi har vardag igen. Ledig igår så det gör ju att den här jobbveckan blir kort, bara fyra dagar och sen ledig helg. Det ska bli underbart skönt, känner mig lite sliten faktiskt. Det var slitsamma påskdagar på jobbet ochdet kommer efter, känner mig matti kroppen och har sovit dåligt dom senaste nätterna så det är ju också en bidragande orsak till att känna sig orkeslös.

Men, men... det är bara att ta tag i dagen och göra sitt bästa. Jag har pallar med nyhemkomna varor som står och väntar på mig. Underbart fina artiklar som längtar efter att få plockas upp;-) Det är en sporre iaf, jag vet att det kommer göra ett lyft på avdelningen nu till våren och sånt blir jag glad av!:-)

Dags att platta håret nu, blir snart upphämtad av en kär kollega. Det är lyx det!
Ikväll blir jag hämtad av darlingen min, vi ska bege oss till Tärnsjö där  morfar min bor. Ska ha en trevlig kväll och kommer inte hem förens sent ikväll.

Önskar er alla en trevlig tisdag!:-)
Puss o Kram

Tradera!

Går ett tag mellan varven men nu har jag kommit in i ett tradera-race igen.
Tyvärr lägger jag inte ut annonser just nu, säger tyvärr för borde verkligen fortsätta rensa ur garderoberna med tanke på att det i stort sett hela tiden fylls på med nya plagg:-9 Det är en hobby jag har, haha!

Har precis vunnit, varför säger man vunnit när man ju betalar för grejerna?! Men det låter ju bra iaf!
Jag har alltså precis vunnit en svart diskmedelspump. Helt ny, 39kronor. Som hittad! Är ju nästan en vinst!:-)
Har även bud ligger på lite andra grjer. Bla. en Jeanskjol, en Esprit som är ett av mina favvomärken. Är ingen märkesnörd men Esprit har schysta grejer till ainte alltför hutlösa priser!

Nu väntar jag på paket som troligtvis ramlar in i veckan! Det är kul det!:-)

Fin svart pump för diskmedel *shabby chic*

Mitt senaste fynd!:-)
Bild lånad från Tradera!

Påsken!

Den här påsken har bara sagt swosch!!!
Redan påsddagen idag och inte har det blivit mycket till firande i det här huset efetrsom att vi jobbar båda två.
Vi har iaf hunnit med påskmiddag hos mina föräldrar i fredagskväll, god mat och trevligt sällskap hanns med efetr att jag gått av mitt pass och innan Jocke klev på sitt. Det gäller att pussla med tiderna för att hinna göra det man vill hinna med:-)

Imorse vaknade jag innan väckarklockan, det hör inte till vanligheterna i dethär huset men jag klev snällt upp. Tog chansen att hinna med lite måsten i hemmet, duscha och göra mig iordning och nu väntar jag på kaffepannan. En kopp kaffe får det bli innan det är dags att bege sig till arbetet för Påskens sista arbetspass, imorgon är jag ledig och ska njuta av det rejält!

Har varit hektiska dagar på jobbet men så kul när det rör på sig. Folk är överlag lite gladare sådana här dagar och det uppskattas av oss i personalen och ger en lite mer energi att orka med resten!;-)

NU doftar det kaffe här och jag är så sugen påd et ås jag avrundar här och ska faktiskt sätta mig på balkongen och dricka upp! Härligt, hoppas nu att våren är påväg på riktigt!!!

Puss på er


Glad Påsk!!!

Jaha, påskhelgen är här igen.
Skärtorsdagen började med spöregn och tom.åska här i vår stad. Det var skönt att vara inomhus och jag är inte avundsjuk på kunder som kom in i butiken alldeles genömvåta av ovädret.
Framåt eftermiddagen vände det helt och solen tittade fram. helt underbart och man märker på människorna att dom blir så mycket gladare!

Eftermiddagen sprang iväg och det fanns att göra på jobbet, har arbetat i ett högt tempo hela dagen och kunde med gott samvete stämpla ut när kvällen kom.
Hem och byta om fort och sen hem till goda vänner där hockey och kinamat stog på menyn för kvällen. Trevligt skärtorsdagsmys med andra ord!

I det här hemmet blir det inte mycket till påskfirande tyvärr. Vi jobbar båda två och kommer inte ha mycket tid över till annat denna helg. Dock hinner vi med middag hos mina föräldrar imorgon efetr att jag slutat jobba och innan J går på sitt pass. Man får pussla med tiderna men det är det värt för att hinna med det man vill göra.
Vet att det kommer bjudas på smarrig mat hos mamam och pappa och jag längtar redan! Att vi sen har kort arbetsdag med tanke på att det är röd dag imorgon gör ju att vi desto tidigare kan slå oss ner vid middagsbordet och njuta!:-)

Jag ska strax nanna kudden och hoppas på söta drömmar. Har vaknat flera gånger dom senaste nätterna pga. riktigt otäcka mardrömmar. Ni vet, såna som sitter kvar nästan hela dagen och gör att man har den där obehagskänslan i kroppen...hau! Blir en kopp thé nu så hoppas jagatt jag somnar gott sen!

Natti natti o ha enunderbar påskhelg allihopa!!!


RSS 2.0