100207

Så var det redan söndagkväll då! En hektisk helg fullbokad med jobb och födelsedagsfirande tär på en redan trött kropp. Det ska bli skönt att krypa upp i soffhörnet om en stund men först ska jag avslute projekten jag gett mig på nu ikväll.
Fick nå städryck (behövs alltid), dammsugit o skurat. Doftar underbart av ajax nu... rent o snyggt. Har även satt upp nya gardiner i köksfönstret, ljust och fräscht o alltid lika kul me någonting nytt. Klurar på om jag ska köpa till ett par längder och slänga upp också, ska ge det ett par dagar och se hur jag trivs som det är nu.
Har hängt ut våra täcken på vädring och ska sen bädda i rena sängkläder, ska bli hur ljuvligt som helst och krypå ner under täcket ikväll!

Skull egentligen ha varit ledig imorgon men har bytt lite med mig själv och är istället ledig tisdag... hade lite som jag vill bli färdig med under morgondagen så kändes lika bra att fixa det så jag kan slappna av på min lediga dag.

Nu blir det till att fortsätta så det blir lugnt här hemma nån gång... göra kväll snart, en kopp thé framför tv:n får det bli!

Tjing!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0