Tja!

Konstigt, jag som inte haft tid att sitta vid datorn så mycket den senaste tiden har istället mobilbloggat. Trist när man loggar in nu och ser att inget av det har publicerats:-(

Jaja, nu är jag här iaf.
Tog ut en semesterdag idag. Vi drar till fjällen ikväll och jag kände att en extra ledig dag innan vi åker var precis vad jag behövde. Grejar lite här hemma och har börjat packa lite smått.
Ska strax ta en paus och hänga med en vän och kolla på golv till deras hem. Spännande!

Dagarna rullar på i rasande tempo annars, högsäsongen börjar smyga sig närmre och närmre på jobbet och det blir såklart mer och mer att göra. Skitkul!!! Men, det tar på mitt psyke som ju inte är det mest stabilaste som ni vet. Jag lä rmig för var dag som går vad jag klarar och inte klarar, men envis som jag är ås klarar jag mer än förv'ntat så hoppas verkligen att det fortsätter så:-)
Jag tar en dag i taget. Livrädd att klappa ihop och vissa dagar efetr jobbet blir jag verkligen påmind om hur jag hade det för ett år sen, när jag inte förstog vad som händer o sker i kroppen och man känner isg hjälplös som inte kan få bort den där ångestkänslan i kroppen.
Det är bara jag själv som kan se till att jag inte hamnar där igen och det betdyer att jag måste ta det lite easy både privat och i arbetet.
Därav denna semesterdag idag och sen ett par välbehövliga slappardgar i Sälen med J.S familj.
Sen tillbaka til mitt älskade arbete och kliva in i vårruschen ,med laddade batterier:-) Härligt!!!

Måste sätta lite fart nu, på med brallor kanju vara trevligt när man ska ut bland folk. Eller hur!:-)

Vi hörs från fjällen!
Se upp i backen... !!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0