Glad Påsk!!!

Jaha, påskhelgen är här igen.
Skärtorsdagen började med spöregn och tom.åska här i vår stad. Det var skönt att vara inomhus och jag är inte avundsjuk på kunder som kom in i butiken alldeles genömvåta av ovädret.
Framåt eftermiddagen vände det helt och solen tittade fram. helt underbart och man märker på människorna att dom blir så mycket gladare!

Eftermiddagen sprang iväg och det fanns att göra på jobbet, har arbetat i ett högt tempo hela dagen och kunde med gott samvete stämpla ut när kvällen kom.
Hem och byta om fort och sen hem till goda vänner där hockey och kinamat stog på menyn för kvällen. Trevligt skärtorsdagsmys med andra ord!

I det här hemmet blir det inte mycket till påskfirande tyvärr. Vi jobbar båda två och kommer inte ha mycket tid över till annat denna helg. Dock hinner vi med middag hos mina föräldrar imorgon efetr att jag slutat jobba och innan J går på sitt pass. Man får pussla med tiderna men det är det värt för att hinna med det man vill göra.
Vet att det kommer bjudas på smarrig mat hos mamam och pappa och jag längtar redan! Att vi sen har kort arbetsdag med tanke på att det är röd dag imorgon gör ju att vi desto tidigare kan slå oss ner vid middagsbordet och njuta!:-)

Jag ska strax nanna kudden och hoppas på söta drömmar. Har vaknat flera gånger dom senaste nätterna pga. riktigt otäcka mardrömmar. Ni vet, såna som sitter kvar nästan hela dagen och gör att man har den där obehagskänslan i kroppen...hau! Blir en kopp thé nu så hoppas jagatt jag somnar gott sen!

Natti natti o ha enunderbar påskhelg allihopa!!!


Kommentarer
Postat av: Nina

Skön påsk till dig med ♥:t!!!



Massa kramar!

2010-04-02 @ 20:27:59
URL: http://niiinis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0