Heeeeelg!!!

Helg smakar gott, även fast man har lediga dagar mitt i veckan så är det något speciellt med just helgledighet!
Vi är lediga båda två den här helgen,härligt tyvärr finns det inte riktigt tid till att njuta av den helt ut. Hus ska byggas och jag har min städmani som styr det mesta! Faktiskt så måste jag lugna ner mig lite med just det där, städningen... är nog aningens skadad som far meddammsugaren och moppen på det viset jag gör. Tänk va mycket tid jag skulle ha över till annat om jag lät bli nån gång då och då.
Men sen är det ju faktiskt så att man mår bättre i själen om man har rent och fint runtomkring sig, iaf fungerar jag så. Risken finns alltså att jag fortsätter fara runt osm jag gör nu, men med en ro i kroppen!

Bygget rullar på, i varje fall dom dagarna J är ledig. Idag har han sin käre bror med sig så jag kände att jag med gott samvete kunde stanna hemma. Dagens sysslor var även på tok för tunga för mig så skulle nog bara känna mig i vägen, dessutom behövde jag en vilodag för att hämta tillbaka lite förlorade krafter.
Men även fast man vet allt det här så får jag dåligt samvete för att jag inte är där och fixar... Hm, undra tro om man kan klona sig?!
dagens sysslor drar dessutom ut på tiden, vi hade planerat att jag skulle ha middagen färdig när grabbarna kommer hem men nu lutar det åt hämtmat till huset för dom så dom kan fortsätta jobba tills det är färdigt.
Så, vad jag stoppar i mig nu ikväll återstår att se. Är så jäkla tråkigt att laga mat till sig själv...

Nu, fortsätta prismärka grejer. Ska stå på Loppis imrogon så önska mig lycka till, vore skönt att bli av me lite skit!
Har visat sig att jag har en hel del i gömmorna...hua!!!

Puss på er o ha en bra lördagskväll!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0