---

Jag är inne i en rensa-sälja-slänga period. Jag rensar garderober och lådor, ja i varje vrå är jag och bökar omkring. Nån dag inom närmsta tiden ska jag även bege mig ner i källaren(HJÄLP), där finns det grejer kan jag lova...
Om jag nu samlat på mig så här mycket grejer vid snart 25 års ålder, hur mycket grejer kommer jag då inte ha vid typ 70 års ålder??? HJÄLP, igen!!!
Grejer är egentlgien det värsta jag vet... ja iaf när dte blir för mycket. Jag gillar stilrent och när var sak får sin perfekta, rätta plats. Det betyder ju att mycket av det som inhandlas i det här hemmet tids nog hamnar i skåpet, jag tröttnar, köper nytt och byter ut. Det gäller inte bara grejer, samma sak gäller med kläder. Använder plagg, lägger undan, köper nytt, komme på att den där gamla trasan ju var fin så den plockas fram... ja så håller jag på och tillslut blir jag tokless på säckar med kläder och TOKRENSAR!!!

Så, det sysslar jag med nu. Skönt, man skingrar tankar och har någonting att göra plus att vi ju stog på loppis i sändags och ska även göra det nu i helgen igen och det visade sig ju att det mesta går att aäljsa så mycket får åka med dit innan det kanske hamnar i soporna. Vissa greje rman har är dte ju inget som helst fel på så är ju bra om nån annan kan bli glad över den o använda.

Bla...bla...bla.... fy fan vilket tråkigt inlägg. Vem fan bryr sig om vad jag har i min garderob eller inte.

Jag vill egentlign bara säga, "rensa bort all skit, man mår bra av ordning och reda omkring sig"!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0