Nattsurr...

Sitter här på söndagskvällen/ natten och lägger ut annonser på Tradera. Har ju som sagt så mycket kläder och grejer som bara ligger så då är ju Tradera perfekt!!! Nu kände jag dock att jag behövde ett brake, efter en sisodär tio annonser men många, många fler att lägga ut!

Har haft en skön, lugn helg. Välbehövlig vilodag idag, inte gjort många knop kan jag lova. Utvilad vilket betyder att man är pigg så här dags och varken kan eller vill  sova. Behöver inte heller skynda i säng med tanke på att jag har ledig dag imorgon också och kan ta sovmorgon, häääärligt!:-)

Matchen igår då... ja jag kan säga så mycket som att jag och min vän C hade tre dystra grabbar till sällskap efter matchen som ju inte gick särskilt bra! Tråkigt!!!
Tur att det dåliga humöret snabbt gick över, vi började spela poker och var sen inte hemma förens kring fyra inatt. Speltorsks-varning på oss där men kul som fasiken är det!

Tårtkalas hos vänner nu ikväll, dom firade bröllopsdag idag, Grattis igen älskade ni! Trevligt sällskap och dessutom tårta är ju aldrig fel! Prinsesstårta med HALLON, I love HALLON!!!

Så, en liten uppdatering men nu vill jag Tradera mera...

Hörs imorgon då en ny vecka börjar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0