Helg!

Lördag hela veckan, lördag hela veckan, lördag hela veckan lång! det är min dröm,ledig lördag dessutom!!!

Idag har varit en dag full med måsten, städning och tvätt stog på schemat under förmiddagen och efter det en sväng ner på vårt centrum för letande av ettårspresent till lillkussen som fyller år nästa fredag. Så mycket fint finns det till dom små liven så jag kunde tyvärr inte bestämma mig för vad jag ville inhandla. Dessutom har jag lovat morfar in att handla ifrån honom också vilket betyder två olika paket vilket leder till ännu mer beslutsångest;-)
Jag får helt enkelt bege mig ner efter jobbet nån eftermiddag i veckan och tills dess kan jag ju klura ut vad jag vill köpa!!!

Älsklingen min är toktrött och har sovit i stort sett hela dagen... ingen big deal tänker ni men jag blir orolig. Han äter medicin sen långt tillbaka då flera av hans organ slogs ut efter en bakterie i Turkiet. När värdena börjar sjunka och blir sämra så påverkas sömnen, elelr ja man blir toktröttoch kan sova hur länge som helst.
Det här oroar mig något otroligt och efter en sån här dag är det bog dags för nya prover!
Men, försök få iväg en envis karl till läkarn???!!!

Nu har jag iaf fått upp honom ur sängen och hämtmat står på menyn för kvällen, sen en sväng till ica för ihandling av något gott till myskväll framför tv:n.
Beställa kläder ska jag göra också, det är jag vääärd!;-)

Trevlig kväll allihopa!

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0