Godförmiddag!!!

Herregud vilken natt jag haft!!!
Måste ha åkt på nån sorts matförgiftning eller liknande för har spenderat mestadels av tiden inne på toaletten, kräkas är fanimig bland det värsta jag vet så har tyckt lagom synd om mig själv inatt!
Blek som ett lakan imorse så jag är såklart hemma idag, man vet ju inte om sånt här smittar heller så dumt att chansa.
Men, mår bättre nu iaf. Magen är form igen och det ända som känns lite skumt är axlarna... måste ha spänt mig eller nåt för värker satan ända upp i nacken. Kan ju bero på den obefintliga sömnen som varit kanske!

Nog me gnäll nu! Finns dom som har det värre hörrni...
Nu till något annat!

Jag har fått eget ansvar över presentavdelnignen på mitt jobb, TJIHOOOOOO!!! En dröm gick i uppfyllelse och nu kan jag göra det jag vill utan att trampa någon på tårna.
Har velat hit och dit med vad jag egentligen vill göra med mitt liv just nu... har stått i ett vägskäl och inte vetat åt vilket håll  jag borde gå. Den här överraskningen fick mig iaf att känna mig lite säkrare och återfå kontrollen för nu! Nu kör vi på så här ett tag och vad framtiden sen  har att erbjuda återstår att se, jag är iaf nöjd för tillfället!:-)
Beröm och uppskattning är någonting man mår riktiogt bra av och självförtroendet som juinte varit det bästa efter sjukskrivningen börjar sakta komma tillbaka nu!:-)

En kopp thé ska jag ta mig nu samt slå en pling till min darling som bygger på huset, hoppas han komemr hem snart för jag saknar honom!!!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Va kul gumman, det passar dig som handen i handsken. Då kan du ju kanske anställa mig??? ;) Puss

2009-11-02 @ 19:14:14
URL: http://fruviksell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0