Söndag igen!

Satt länge i soffan och njöt av min söndagsfrukost idag på förmiddagen. Så skönt att inte ha nån tid att passa och bara göra som man vill.
Blev en femkilometers runda i elljusspåret med Christa efter det, skönt att gå av sig och skönt med en pratstund. Är så mycket trevligare med sällskap under promenaderna, tiden går så mycket fortare också så blir så lätt att gå!

Nu ska jag mysa i soffan men din älskling som vilar efter golfrundan dom var på imorse, hurtbullarna åker hemifrån klcokan FEM en söndagmorgon. Där kan man snacka om att vara golfintresserade;-)

Jobb för J ikväll men innan dess ska vi äta lasagnen som blev över här i veckan. Riktigt god var den så den måste ätas upp innan den hamnar i sopporna. Jag är inte mycket för rester annars, vet inte varför men vill helst ha nylagad mat. Konstigt men tycker inte alls det smakar lika gott när man värmer upp det men ibland får det gå ändå!

Själv tänkter jag gå senare gå en sväng hem till min moster som jag inte träffat på evigheter, hon tycker vi är så dåliga på att hälsa på och blir så glad när vi gör det! Ikväll kommer jag ju själv, får se om dom släpper in mig när jag inte har J med mig då han kommit att bli familjens favorit!;-)

Puss på er och hoppas ni har lika ljuvligt väder som oss och att solen skiner på er!


Kommentarer
Postat av: Emelie

haha.. ja du.. marcus är en rolig typ... haha.. jäklar vad kul vi har haft de under våra år gumman.. vi måste verkligen ta å ses snart..!!! tur att jag har massor av tid i sommar!"!! :D:D

2009-05-17 @ 17:52:19
URL: http://emionaventyr.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Ja herregud va roligt vi haft gumman!:-)

Ser fram emot härliga sommarkvällar i sommar!



Puss

2009-05-17 @ 18:18:25
URL: http://nennesblogg.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0