Regnet det bara öser ner...

Men idag gör det mig ingenting, ser fram emot en slödag inomhus faktiskt.

Vi har haft en supermysig helg tillsammans, så underbart skönt för J att ha varit ledig samt för mig som får ha honom hemma!
Filmkvällen i lördags var såklart mysig, kollade DaVinci Koden som visades på tv. Hade inte sett den tidigare faktiskt, ahde av nån konstig anledning fått för mig att den inte var bra. Ändrade helt åsikt efter bara ett par minuter in i filmen och kan nu varmt rekomendera denna superbra filmen! Nu har säkert dom flesta redan sett den, alla är inte lika sega som mig men ni andra tycker jag absolut ska kolla på den!

Igår åkte jag oh min mor till FyrisPark i Uppsala och provade på att sälja grejer på "Bakluckeloppis". Första gången dom hade loppis utomhus där och det funkade alldeles utmärkt.
Tyvärr hade vi lite otur med vädret, mulet och iskalla vindar på förmiddagen så då höll sig folk hellre hemma än sprang omkring på loppis.
Solen tittade fram en stund mitt på dagen och då dök det upp en del folk. Tyvärr hittade molnen snabbt tillbaka och kring halv två började det regna så var bara att packa ihop våra grejer och bege oss hemåt., en och en halv timme för tidigt.
Trots det dåliga vädret gick försäljningen rätt så bra, helt otroligt va me skit en del folk köper på sig. Sånt man tänkt kasta för länge sen men som fick en sista chans att bli sålda. Jaja, smaken är som baken och huvudsaken är att den som köper grejerna gillar dom!:-)
Tycker verkligen det är jättekul att stå på loppis, så kul att kolla på allt folk och sen får man ju rensat en hel del hemma också vilket aldrig är fel!
Just nu är det också ett perfekt tillfälle för mig att öva vara bland så mycket folk... Hade ju min mamma med mig så kunde när som helst lämna bordet vilket jag fick göra ett par gånger. Överlag gick det hela ändå rätt så bra så hoppas verkligen det fortsätter så!
Nu ser vi fram emot strålande sol nästa gång vi bokat bord så vi blir kvar hela dagen!:-)

Myskväll framför tv:n med god mat igår kväll för mig och min J! Han kollade hockeyn medan jag småslumrade i
soffhörnet  och senare på kvällen kollade vi film. Beställde även lite mer grejer till maskeraddräkten. Nu är det mindre än två veckor kvar och jag längtar så efter att få komma bort ett par dagar, ska bli underbart skönt och säkerligen jättetrevligt!:-)


Kommentarer
Postat av: Nina

Men titta vad fint det har blivit här då?! Fiiint fiiint!



Att bero på loppisar, jag har oxå vart o sålt lite och blir alltid så chockad över vad folk faktiskt köper, gammalt smink, gammalt nagellack och gamla trasor till kläder. Tur det finns såna människor oxå, annars skulle det ju kanppt finnas loppisar!



Puss & Kram Nina

2009-05-11 @ 13:36:49
URL: http://niiinis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0