Ja men Hej!

Det har inte funkat att logga in på min Blogg, provade flera gånger igår men tillslut insåg jag att det bara var att ge upp!

Men, idag funkar det så en uppdatering om lördagens personalmiddag som slutade med ett jäkla partajande måste dokumenteras;-)
Trevlig förfest hemma hos oss med supergpd vindrink, färska jordgubbar och lime. Gulliga chefen hade med en hel kasse vårblommor som verkligen piggade upp mig, så omtänksamt gjort!
Självklart skenade klockan iväg och vi som skulle vara på plats först anlände aningens försent till restaurangen där dom flesta redan hunnit komma, hrm......att man aldrig lär sig;-)
Jättegod mat och gott att dricka. Fördrink i form av mousserande vin beställdes in och det skålades för vår älskade jobbarkompis som nått pensionsålder och därför inte ska jobba hos oss något mer... Jättetråkigt då hon är en riktig klippa, alltid på jobbet och aldrig några omöjligheter där inte. Kommer bli så tomt utan henne och lika bra ersättare kommer aldrig finnas!
En annan tjej ska också lämna oss för utlandsflytt så skålades även för henne och vi säger lycka till! Blir imponerad av folk som vågar göra saker här i livet och jag hoppas verkligen hon får det bra och känner att hon gjort rätt val!

Proppmätta och mera törstiga lämnade vi restaurangen, som faktiskt dom som så många andra släckte ner under en timme och istället fyllde lokalen med massa levande ljus. Inte mig emot då det är bland det bästa jag vet och gjorde det hela lite mer stämningsfullt än vad dom tråkiga taklampornas sken gör!
Några tackade för sig och begav sig hemåt, dom skulle ju upp och jobba många av dom så förstår att dom inte orkade.
Vi andra partypinglor hade inte en tanke på hemgång och begav oss vidare ut på äventyr, uppklädda och i high heels partajde vi långt in på småtimmarna:-)
Många goda skratt blev det under kvällen och vi hade så jävla roligt rent ut sagt! Så välbehövligt och denna kväll kommer jag leva på länge...
Klockan blev ju som sagt mycket och så även vårt vätskeintag så var riktigt skönt att landa i sängen sen!¨:-)

Igår däremot, usch fy helvete vilken dag...förmiddagen var vidrig och spenderades mestadels på knä i badrumme, hrm... Något bättre under eftermiddagen och framåt kvällen helt okej!
Fattar inte hur jag pallade förr, lät som jag är 142 år gammal nu... Nej men seriöst, man va ute fredag och lördag och var ändå i farten under söndagen. Detta typ varje helg, det även fast man skulle upp och jobba dessutom!
Nej fy fan, nu när det är så sällan så hör det tydligen till att man ska må pyton dagen efter och det är vidrigt, vidrigt, vidrigt...
Säger som jag brukar, "ska aldrig dricka så där mycket igen"! Som sagt, man säger det alltid men inte blir det så inte.
 I det här fallet lär man sig nog aldrig så jag tänker inte ens försöka bättra mig;-) Haha


Kommentarer
Postat av: Johanna Viksell

Ja jag håller med, hur fasiken pallade vi??? Kram

2009-03-30 @ 08:19:42
URL: http://fruviksell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0