Dagen som gått...

Dagens roligaste:

Systers pojkvän överraskade med middag när hon kom hem från jobbet häromdagen.
Baconinlindad kycklingfile, vilken doftade gott i köket när hon klev in. Väl sittandes vid bordet, smaskandes på den goda maten rynkar pojkvännen på näsan och tycker basilikan i kycklingen smakar konstigt för att vara färsk.
Färsk basilika undrar syster,Vi hade väl ingen basilika hemma?
Ni kan tro dom fick sig ett gott skratt när det visar sig att den färska basilikan som pojkvännen hackat ner och lindat in i kycklingen var bladen från en pelargon som vackert prydde diskbänken:-)
Behöver jag säga att pojkvännen sällan vistas i köket bland grytorna?;-) Han undrade också hur man kunde va så dum som ställer en pelargon där dom brukar ha färska kryddor stå... Hm, undrar vem som är dum egentligen! Ha, Ha!


----------


Idag har varit en lång dag!
Uppe tidigt imorse för att vara sällskap till min syster som skulle köra våran pappa till Arlanda då han är iväg på konferens.
Efter det blev det en tripp runt i lite affärer och sen satte vi oss i bilen och begav oss till moster som bor far, far away för att hälsa på lille kusin som redan hunnit blir snart fyra månader. Gud va fort dom små barnen växer, man hinner inte med!
Supergullig är hon iaf den lille skruttan, hon flinade och jollrade mest hela tiden vi var där och vi turades om att gosa och sniffa bebis! Så mysigt!
Mycket trevligt att träffa moster med man också, många goda skratt fick vi oss och det är alltid lika välbehövligt!
 Timmarna gick som vanligt alldeles för fort och när klockan närmade sig läggdags för lillskruttan begav jag och syster oss hemåt... Ja det var iallafall vår tanke men eftersom vi ändå var inne i storstan och snurrade runt passade vi på med en snabbvisit hos vår kusin och hennes familj!
Klockan blev mycket och ännu mer innan vi kom hem!
Hem till en kissnödig vovve som liksom sin matte behövde en långpromenad. Nu behövde ju inte jag gå ut för att kissa men däremot röra på fläsket efter en dag mestadels sittandes i soffan med kaffekoppen i näven!
Skönt med frisk luft och efterr det blev det en dusch o film i sängen.
Nu försöker jag sova men det ser ni ju hur det går... räknar timmarna tills min älskling kommer hem från jobbet för att ha hela helgen ledig:-) Ser fram emot vår ledig atid tillsammans!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0