Söndag igen då!

Guten Morgen!

Vaknade utan att solen sken in genom persiennen och klädde snabbt på mig och begav mig ut på promenad. Lika bra att passa på när det är fint väder och det ser ut som om jag gjorde alldeles rätt för nu är solen borta!
Har blivit en hel del fikabröd och godsaker i helgen, i går käkade vi ju som sagt smörgåstårta. Supergott men idag känner jag mig lite uppblåst, magen är väl inte riktigt van vid såna mängder av sötsaker och könns som smörgåstårtan la sig som ett täcke över sockret i magen.
Skönt att gå av sig lite och få ny energi i kroppen, en dusch på det här så ska man väl bli människa igen!

Haft en supermysig helg och har fått så fina presenter av alla som varit här. Underbart smyckesset fick jag av C med familj igår. Så fint och precis min stil! Du kan du gumman;-)

Idag är det röjning på tomten hemma hos Jocke som står på agendan, han var uppe med tuppen och är redan i full gång där hemma. Själv blir jag kvar här i ett par timmar då det även idag blir födelsedagsfirande för kusin som fyller år! Ett jäkla kalasande blir det men man vill ju självklart uppvakta. Efter det ska väl även jag vara duktig och hjälpa till att röja, om jag inte vilket jag faktiskt tror skall serva med middag åt dom hårt arbetande männen. Återstår att se!
Slängde ihop en prinsesstårta till födelsedagsbarnet imorse. Han fyller 21 och såg helt förskräckt ut när han hans mamma blivit sjuk och han insåg att han blev tvungen att fixa fika och bestämma tid själv. Klart man hjälper till och när man såg hur tacksam han blev kändes det som alldeles rätt beslut!


Nu en duscj och sen en kopp kaffe i soffan, skööönt!
Trevlig söndag allihopa!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0