Måndag igen då!

Så har en ny vecka rullat igång!
Tidig uppgång imorse, kunde som vanligt inte sova så ingen idé att ligga kvar i sängen då inte.

Fixat och donat här hemma på förmiddagen, hur mycket man än gör om och fixar och trixar med så finns det alltid mer att göra av någon konstig anledning. Elelr är det kanske så att man skaffar sig mer att göra pga. alla mina idéer som ploppar upp i skallen kanske?!;-)
Det är något jag saknar nu när jag inte jobbar för tillfället, att plocka och skylta med varor. Göra fint och slylta upp så varorna försvinner iväg fort, locka kunderna till inköp! Där får jag verkligen utlopp för alla mina idéer och när jag väl sätter igång så finns det inget som stoppar mig. Det är många gånger folk har kliat sig i huvudet och undrat hur den där skyltningen ska sluta... Men, efter mycket jobb, svett och slit så blir den just så perfekt som jag planerat! Å jobarkompisarna, dom kliar sig inte i huvudet längre utan blir lika glatt förvånade varje gång!
Det saknar jag nu och längtar efter... när det nu blir så att jag ger mig på det igen, det återstår att se!

Har varit iväg och tränat med underbara C nu på eftermiddagen! Så sköööönt, är så glad att vi beslutade att skaffa kortet nu och sätta igång istället för att vänta till hösten som vi först hade tänkt. Blir lätt att man skjuter fram det just för att det är så jobbigt i början men nu i efterhand ångrar jag att jag inte gett mig på det tidigare, går faktiskt mycket lättare än vad jag trodde det skulle göra och bara det ger en mer vilja och energi!:-)

Nu ska vi bege oss iväg och städa ur båten! Inte en lugn stund här för tillfälelt men det är bara bra för mig att koppla bort tankarna och koncentrera mig på annat!

Puss på er! 

Kommentarer
Postat av: Emilia

Var med och rösta på mig för månadens blogg.

(http://ssarapettersson.blogspot.com/2009/06/manadens-blogg-tavling-juni.html)

Skriv ett blogginlägg och rösta på mig:)

2009-06-16 @ 19:46:41
URL: http://emiliaviksell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0