Heeeej igen!:-)

Över ett dygns sen jag var inloggad på datorn sist, det var väääldigt länge sen det hände sist. Kanske man är lite databeroende ändå! Eller iaf så börjar bloggberoendet jrypa närmre och närmre inpå:-)

Har varit bortrest sen i fredags förmiddag, Inte långt bort men till storstaden, det räcker det. Längre ifrån vill jag inte vara från min älskling!;-)  Har varit och hälsat på min moster och hennes familj och bara tagit det lugnt och haft det mysigt. Likväl som jag sitter hemma när J jobbar så kan man ju passa på att hälsa på och även slippa vara ensam när man inte är på topp. Att få spendera nästan ett dygn med underbart goa kusinen är fel det kan jag lova. Enalldeles fantastiskt liten underbar unge, Sju månader har hon hunnit bli redan och tiden går alldeles för fort. Så tråkigt att dom bor en bit bort, man ses inte alls så ofta som man vill och på det sättet så missar man så otroligt mycket. Man hänger inte med i hennes utveckling på samma sätt som när man har någon nära så när man väl ses har det hunnit hänt massor!
Fick till min stora lycka vara med om hennes första krypsteg igår!:-) Lillskruttan så duktig! Glädjetårar!

Njutit av det underbara vädret har vi också gjort, gud så ljuvligt det är ute nu. Man vill inte gå in och jag försöker hålla mig utomhus så mycket som möjligt och bara njuta! Lillprinsessan under parasoll i skuggan och en svettig Alexandra i solen, tänk vad man kan njuta av olika!;-)
Imorgon tänker jag ligga mitt i solen och inte röra mig ur fläcken, dags att pressa så det blir lite färg på den här blekfeta kroppen.
Men först imorgon förmiddag blir det besök på en sportaffär här i stan tillsammans med C och deras buse! Hört rykas om att det är extraöppet med REA och det kan man inte missa!
Jag mitt stora klantarsle tapetserade ju i mina spritt nya träningsbyxor häromkvällen, Jävla pucko! (Ni tänkte detm, jag sa det) så kanske man kan ha turen att hitta ett par likadana men denna gång till nedsatt pris. Kan man ha sån tur? Jag osm typ aldrig lyckas hitta nåt på reor,är värdelös på det faktiskt!

Bla, bla, bla, bla, blaaaaa va jag svamlar!!!
Dags att tänka på refrängen och bege sig mot sängen kanske, sova och hämta nya krafter till imorgon vore ju inte helt fel!

Puss och sov så gott!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0