Gaaaaaaaaaaaaaah!!!

Bankomatjäveln har tagit mitt visakort. Satte i det som vanligt och slurp så försvann det och gick inte att få ut, ingenting hände på skärmen trots att jag tryckte på alla knappar som fanns att trycka på. Inte ens "slå din kod" meddelandet kom upp på skärmen.
Jävla skit! Va bara att ringa och spärra!
Kunde dock inte låta bli att skratta mitt i allt elände då en farbror bakom mig säger högt och tydligt: "Va fan, tog maskinjäveln ditt kort? Den där fan kan man ju inte lita på, jag åker nån annanstans!" ;-)

Har varit och spelat Bil Bingo nu ikväll!
Ja ni läste rätt, Alexandra har varit på pensionärs träff!;-)
Faktiskt så är det jättekul, spännande och rogivande tycker jag faktiskt. Faktiskt så var det en väldig blandning av åldrar på dom som spelade så att det är en pensionär sysselsättning är bara en myt! Så det så!;-)
Ingen vinst blev det tyvärr men en släkting till oss som var med kammade hem desto mer! Grattis, Grattis!:-)

Har faktiskt varit på en långpromenad sen jag kom hem och har precis slagit nig ner i soffan. Jätteskönt ute nu så jag hade ingen som helst lust att gå in. Men, nu sitter jag här ändå och faktiskt så börjar ögonlocken kännas tunga. Ska hålla mig uppe en sstund till så jag får träffa min älskling en stund då han planerar att komma hem en sväng kring midnatt och få i sig något att äta innan han åker ut och jobbar igen.

Puss och godnatt säger jag till er alla, sov så gott!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0