Det här med Tradera...

Alltså jag säljer ganska mycket grejer på Tradera, började lite smått och har nu blivit helt fast. Hrm, köpeer väl en hel del också men det hör inte hit!;-)
Till en början la jag bara ut "billiga" grejer, kände att jag vill ebli lite varm i kläderna innan jag la ut grejer som jag visste skulle sluta i höga försäljningsbelopp.
Det har funkar skitbra allting, lätt att lägga ut annonser och jag har haft turen med mig och lyckats få bra köpare som är snabba med inbetalning efter auktion och som inte krånglat ens minsta lilla.
Tills NU!
Fick ny mobil för ett par veckor sedan och la då ut min gamla, som iofs också är relativt ny i bra skick utan skråmor och annat.
Budgivningen rullade igång och det kom bud på en gång, glad blev jag som ju ville bli av med den. Efter ett par dagar fick jag ett mail från en av budgivarna, den personen påstår att han aldrig lagt något bud på telefonen. Hm, okej?
Jag, något irriterad för att nån förstör mitt traderande som ju gått så bra har inget annat val än att ändra i annonsen och skriva som det är i annonsen. Att senaste budet inte gäller osv. skitkrångligt och oseriöst jag vet, jag skulle aldrig buda på något som krånglade sådär!
Det går ett par dagar och den här personen börjar buda igen. Que?
Mailar mig också om att han NOG är intresserad, eller egentligen hans bror.
Irriterad var jag redan och det blir inte bättre av det här, man kan ju säga att han liksom erkänt att det var han som budade första gången och sen ångrade sig, något jag redan listat ut men som nu blev bekräftat att det var så det va.
Jag skickade ett mail att den här gången kommer jag inte acceptera att han hoppar av utan vinner han auktionen så är mobilen hans.Har redan varit för dum snäll och tagit bort hans bud, även fast man inte ska det. Lagt bud gäller ju!

Det slutade iallafall medatt den här personen vann auktionen, Jag skickade ut vinnarmail som vanligt där jag bifogar mina kontouppgifter, belopp samt att jag önskar insättning på mitt konto inom fem dagar. (vilket också stog med i annonsen)
Detta var den 24: e juni och fortfarande har jag inte fått betalt för vinsten. Jag är skitförbannad både över att det finns krångelmänniskor men också för att personen i fråga skickat mig ett mail och frågat om vi "kan göra ett bättre pris" samt skickat sms och ringt. "Jag ör intresserad av mobilen, kan vi göra et bättre pris?"
Va faaaaaaan, seriöst?! Lägg ner!!!
Vadå intresserad av mobilen, du har redan vunnit den så betala din vinst. Sen skiter jag i om du är iontresserad av den eller inte!
Nu på morgonen skickade jag ett sista mail att om pengarna inte betalas in idag så lägger jag ut mobilen i ny annons.
På ett sätt hoppas jag att det inte komme r nån inbetalning, eftersom det redan krånglar så jäkligt nu så kommer det säkerligen upptäckas fel som inte finns när paketet väl är framme hos köparen. Känner det på mig och det gör mig ännu mer förbannad!

Så typiskt, min fina Tradera idyll är förstörd och det första gången jag la ut något av värde. Tråkigt att det alltid finns oflk som ska förstöra och krångla vad det än gäller!:-(

Kommentarer
Postat av: Jennie

Mäh så kan man ju inte hålla på! hoppas du ger honom negativt omdöme även om han köper telefonen!

2009-07-02 @ 11:09:32
URL: http://frejzan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0