Nattsvammel...

Godkväll!

Fasiken va kvavt det varit idag, har känt mig alldeles klibbig så fort jag rört på mig så två långa duschar har det blivit. Grabbarna har fått endel gjort me grunden till utbygganden idag så imorgontror jag dom beräknar att bli klara... sen finns det ju en hel del annat att pyssla med på tomten också så helgen är väl i stort sett redan uppbokad, iallafall dagtid.

Nu sitter jag i soffan och dumglor på tv:n, har altandörren på vidgavel och så även sovrumsfönstret så det blåser korsdrag genom huset. Underbart skönt!:-)  Tyvärr finns det inte ett skit att kolla på, på tv:n så väntar på att klockan ska bli elva då 2 ½men börjar. Gud va jag älskar det programmet, Jake(ungen) är ju bara så störtskön! Haha

2 1/2 män

Efter det är det nästa favvo komediserie, "How I met ypur mother". Också en härlig, rolig serie som jag brukar fastna vid så här framåt nattkröken.

How I met your mother

Sen jag träffade Jocke har jag faktiskt blivit en riktig nattuggla. Är nog mycket för att han jobbar natt och därför är uppe länge även dom kvällar han är ledig. Jag älskar att sitta uppe länge, gärna långt in på nätterna. Bara uggla i soffan, slöglo lite på tv och gärna pyssla lite i hemmet. Har en tendens att få mycket gjort just på nätterna och det ger ju lite extra ledig tid dagen efter, perfekt så här på sommaren så man har tid över till att sola och njuta. Ja, om vädret tillåter vill säga.

 Imorgon tar jag med mig Elias o hänger på kussen Therese med sonen Max till Parken Zoo i Eskilstuna, hoppas jag kan sova inatt så jag är utvilad imorgon. På kvällen ska vi gratulera Mike på hans födelsedag, i efterskott. Har hittat på en jättebra present, tycker vi iallafall. Hoppas nu han också tycker det!;-) Mer om det imorgon...

Koka mig en kopp thé nu och sen krypa upp i soffhörnet igen!

Sov gott allihop, dröm sött!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0