En underbar fredag!

Vilken underbar dag vi hade igår!
Som jag berättat tidigare så begav vi ju oss till Parken Zoo i Eskilstuna. Började vår vandring genom den fina parken på förmiddagen, solens strålar värmde oss och vi riktigt njöt av det vackra vädret och alla fina djur runt omkring oss!Familjen Turtles!

 

Söta små bebis getter! (En rolig grej hände här, framför oss gick en familj där pappan ropar till barnen "Kom nu ungar så ska vi kolla på getingarna!!!" Hrm, EN get, FLERA getingar. Haha, svårt att hålla sig för skratt där kan jag lova!Trots alla fina, gulliga och ståtliga djur som fanns i parken så finns inget som kan mätas med den här urgulliga kängrun!;-) Mitt favvodjur!


 
Krokodil på spaning efter föda o en skitcool limefärgad ödla!

Efter många timmar bland mängder av djur blev det en tur på Parkens lilla nöjesfält. Lille Max fick åka karusell, djungeltåget o tant Alexandra fick följa med som sällskap på det skumpande tåget. Vad gör man inte för sitt älskade kusinbarn liksom?! (Man känner sig fan som värsta stora. feta jätten på dom där små barnkarusellerna, hua!)

Som alltid på nöjesfält fastnar man och spenderar alldeles för mycket pengar på diverse lotter och chokladhjul. Skitkul och spännande ju men fasiken va tråkigt det är att förlora!:-(

Nu hade ju vissa av oss turen med sig iallafall, eller skicklighet var det faktiskt det handlade mest om i det här fallet!:-)Man spelar ju för att vinna!:-)

Efter att ha promenerat i så många timmar i strålande sol var vi ganska så möra i kroppen allihopa. Vad kan då vara bättre än ett svalkande bad?!Ett bad i dom iiiiiiiskalla poolerna fick det bli, ja inte för mig. Det räckte med att doppa sig väldigt, väldigt snabbt för att sen inta bänken i solen och istället se på när dom andra njöt i bassängen!

Det var vår Parken Zoo dag det! En riktig mysdag med kussen Therese,hennes lillprins och Elias, en alldeles underbar och rolig dag hade vi och jag gör mer än gärna om det snart igen!:-)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0