Dom hade iallafall otur med vädret!

Nu har bygget dragit igång på riktigt hemma hos Jocke. Igår skottades det singel för fulla muggar för att fylla hålet till grunden. Han var rätt så slut när han kom hem igår kväll, eller snarare tokslut. Inte såg han väl fram emot att fortsätt amed samma syssla idag och det lockade inte mer då han möttes av ösregn imorse när han skule åka iväg. Tydligen går det inte att göra så mycket i det här vädret så fick precis ett samtal och han var påväg hem igen. Stressande med tanke på att dom jobbar under tidsplan, snart kommer byggfirma och då förväntas ju grunden vara på plats så dom kan smälla upp resten.
Tyvärr kan man ju inte styra över vädret men förhoppingsvis tröttnar väl även vädergudarna på regnet snart och ger oss solen tillbaka, det önskar jag både för byggets och min egen skull!

Men, måste erkänna att jag ändå är glad över att dagens arbete inte höll på lika länge som planerat. Lite ego kanske men ser fram emot att hinna spendera iallafall lite tid med J, kommer inte bli mycket av den varan den närmsta tiden med tanke på bygget och att han faktiskt även jobbar på sin andra jobb. Iofs närmar vi oss hans semester men antagligen kommer mestadels av  tiden även där spenderas med hammaren i högsta hugg.
Jag har många, långa, ensamma dagar framför mig så kommer ta varje tillfälle som ges till att bara njuta av att ha min J hos mig.
Kan inte beskriva hur mycket jag längtar till den dagen huset är färdigt! Inte bara för min egen del utan också för Jockes, ser att han redan nu är trött och blir orolig och bekymrad över hur han ska orka med allt!

Grubbla, längta och fälla en tår. Inte ska väl det vara livets melodi? Skärpning, Alexandra...Se till att göra det bästa av alla situationer!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0