Helg igen då!

Precis som ni kloka bloggisar har sagt så har det ju gått jättebra för mig på jobbet. Just nu känns all den nervositeten som varit helt onödigmen som alltid är det lätt att vara efterklok.
Helt sjukt hur fort man kommer in i arbetet igen, visserligen har jag bara varot där ett par dagar och då inte särsklit många timmar men jag har ändå lyckats hinna med en hel del och sätta mig in i nya rutiner och system.
Är underbart skönt att komma ut i arbetslivet, bland folk igen och för att inte tala om hur skönt det är att komma in i rutiner. Ha tider att passa och känna att man har gjort någon nytta när det är dags att gå och lägga sig på kvällen!

Just nu känns allting så jäkla bra, *peppar, peppar*. Man ska inte ropa hej förens man är över bäcken och liksom ta ut segern i förskott men jag har gett mig fan på att jag ska klara det här helt igenom och komma tillbaka inom den planerade tidsplanen. :-) I am on the road again, jag kommer fixa det galant!

Om allt flyter på somd et ska så blir det Formex mässa för mig på torsdag. Wihooooo!:-) I love it!
En del nya höst varor behövs köpas in så då kommer ju mässan lägligt. Är ju också ett alldeles ypperligt bra tillfälle för mig att hämta inspiration ochfå lite nya idéer. Måste ju erkänna att man känner sig lite som nybörjare när jag står där på jobbet och ska till och göra en skyltning, är ju som sagt ett och ett halvt år sen sist så är ju inte direkt konstigt att det är som det är. Hoppas, hoppas det blir av!:-)

Älsklingen min började jobba nu ikväll, första passet efter semestern. Vi käkade mysmiddag innan han stack iväg och jag begav mig hem till föräldrarna som hade besök. Där bjöds det på gott mousserande och smarrigt tilltugg så jag är
-mätt som en jag vet inte vad-.  Tog mig en välbehövd cykeltur hem i regnet, trots regnet så är det så skönt när man är så där mätt i magen.

Nu ska jag alldeles strax krypa till kojs, men först rasta vovven innan vi båda somnar för natten.

Sov så gott allihop aich ha en  underbar helg! <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0