Söndag igen!

Tack snälla Isabell för hjälpen med min nya design! :-)
Tur att det finns folk som kan, en annan har ju tummen mitt i handen gällande datorer och liknande!

Annars då? Jo helgen har verkligen susat förbi i hög fart och vi har hunnit me en hel del!

Grillning hos Mike o Christa  i fredags kväll, kyckling o fläskfile med potatisgratäng och sallad och så Mikes ljuvliga tzatsiki till det gjorde oss mätta i magen! Trots det stoppade det oss inte att äta en bit prinsesstårta till kaffet efter maten, ibland har man inget stopp men gott var det:-)
Myspysig kväll med kära vännerna, tack tack!

Igår övertalade jag J till att börja bygga trall på balkongen. Lyckades med min charm;-) Så nu har vi fin trätrall där ute så imorgon ska jag olja in den i en snygg mörk träolja.
Detta betyder ju också att jag måste handla nya trädgårdsmöbler samt växter så allt blir lika nytt och frächt nu till sommaren. Får ta mig iväg nu i veckan och shoppa lite sånt där.
Återkommer med bilder om jag blir nöjd med resultatet;-)

Åkte till morbror och lånade lite grejer till trallbygget och blev också ditbjudna på ett glas vin igår kväll.
Självklart nappade vi på det så framåt sju tiden gjorde vi oss iordning och knallade dit. Blev en lyckad kväll med massa snackande och gapflabb, även en del alkohol hann vi me och glada i hatten rumlade vi hemåt kring midnatt!

På förmiddagen idag mådde man som man förtjänat så då blev inte många knop gjorda. Nu däremot har energin kommit tillbaka och pannknacket släppt så nu är jag fit for fight igen:-)
Blir en sväng till M o C ikväll me och troligen lite kortspel!
Just nu väntar jag med spänning på att få resultatet från elias innebandycup som han spelat hela helgen. Vidare till final gick dom så håller tummarna för att grabbarna tar hem hela allt ihop nu när dom varit så duktiga! Heja, Heja!

Nu laga middag!
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0