Så har denna fredag sprungit iväg och strax slår klockan tolv och lördag!Har tagit det ganska så lugnt idag faktiskt, känt mig trött och sliten så vila kändes som det ända rätta att göra. En del pyssel här hemma blir det ju alltid samt en längre promenad med vovven. Bara för att jag är trött betyder inte det att hon är det;-)
J jobbar hela helgen med början inatt så jag är all alone med vår fyrbenta! Fick ett samtal från min käre far nu ikväll och det visade sig att även han satt ensam hemma då mor min är bortrest över helgen så vi slog våra kloka huvuden ihop och kollade film nu ikväll! Flightplan visades på tv:n så den fick det bli. Riktigt bra film måste jag säga!
Trevligt att umgs med älskade pappa också!:-)

Imorgon ska jag möta upp Johanna med son samt syskonbarn. Det anordnas något tivoli i vår stad nu i helgen vilket ju självklart uppskatta av dom små så dit ska vi bege oss.
Har försök få tag på föräldrarna till mitt lilla gudbarn nu ikväll utan något svar, tänkte att hon skulle få följa med sin gudmor och åka lite  karuseller och äta karameller. Får fortsätta ringa imorgon bitti och hoppas dom är hemma då! Länge sen jag gjorde någonting med lillskruttan så nu längtar jag riktigt mycket efter henne!

Nej nu min kära vänner känns ögonlocken tunga så ett godnattsamtal till min älskling och sen krypa ner i sköna sängen och få min skönhetssömn. Man måste vara pigg och alert när man ska på Tivoli:-)
Trevlig helg!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0