Morgon igen då!

Ja jaken på en schysst klänning fortsätter, har faktiskt hittat en helt okej. Något dyr, vill inte lägga alldeles för mycket på en klänning som kommer användas bara ett par gånger för att sedan bli hängandes i garderoben. Nu hade jag väl nästan helt bestämt mig för den ändå men råkade kolla upp vad frakten skulle gå på, ÖVER en hundring skulle dom ha. Visserligen ska den fraktas från London så man förstår att det drar iväg men ändå... Nja, blir en till funderare men får va min "sista utväg" ifall inget annat snyggt dyker upp. Eller så går jag på Christas teori:
"Beställer mer grejer därifrån så det lönar sig med den dyra frakten"! Haha:-)

Igårkväl kollades det hockey här hemma, jag brukar vara iaf lite intresserad men icke igår  så somnade i soffhörnet. Så skönt, man sover aldrig så gott som i soffan;-)
Vaknade dock omkring nio, pigg och glad och förstog att jag inte skulle kunna sova särskilt mycket under natten. Mycket riktigt så var jag påtok för utvilad. Gjorde iofs ingenting eftersom J  höll sig uppe även han för att kunna sova lite längre nu på förmiddagen då det är jobbdax för honom ikväll!
Blev en hel del tv-tittandes under natten, bla. repriser av American Idol, herregud va vissa människor gör bort sig. Att dom inte skäms? Har dom ingen som kan stoppa dom från att söka? Eller gör dom kanske som pojkvännerna till en av tjejerna som sökte, ja ni läste rätt pojkvännerna. Ett tvillingpar som var tillsammans med samma tjej!?
Gräns på den va?!
Ja i vilket fall så hade dom peppat henne till att söka även fast hon sjöng som en kratta, allt för att se henne göra bort sig. Hm...är det kärlek det?;-)

Nu ska jag fixa iordning lite frukost och sen ta en promenix med vovven i det tyvärr gråa, trista vädret. Var är soooolen?

Trevlig onsdag!

Kommentarer
Postat av: Jennie

Jag tyckte att ellos hade ganska mycket snygga klänningar! brukar inte handla där annars men blev glatt överraskad över hela deras kollektion i år faktiskt.

2009-04-08 @ 08:40:26
URL: http://frejzan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0