Utvilad och lycklig!

Ja det är jag!
Man blir verkligen så glad när man vaknar och solen skiner in genom persiennen:-)
Vi ska strax gå ut med hunden i det vackra vädret men först blir det en gemensam frukost, inte varje dag det inte!

Igår kväll hade vi ett par vänner här på middag. Det lagades lasagne med färska lasagneplattor, sallad och hemgjort vitlöksbröd. Kladdkaka och grädde till efterätt tillsammans med en god kopp kaffe. Riktigt gott om jag får säga det själv. Mysig kväll i goda vänners sällskap, sådana tillfällen kan man inte få nog av! Kollade IDOL också, tycker rätt person åkte ut!  Men sanningen att säga så vet jag inte vem jag tycker ska vinna heller, ingen av dom tävlande har något speciellt som jag fastnat för. Tycker dom är så opersonliga och tråkiga, inga blivande artister helt enkelt. Inte för att jag kanske är rätt person att döma då jag själv är helt tondöv men tycker att tidigare års tävlanden har varit mycket bättre.Oavsett om dom har vunnit eller inte så minns man dom, något som jag har svårt att tro att jag kommer göra med årets tävlanden! Det är min åsikt det!!!

Ikväll ska vi hem till Anders och Johanna på middag, är säker på att det som vanligt kommer bli en mycket trevlig kväll! Ser fram emot att klockan slår sex så vi får entra deras hem:-)

Jag vet att Johannas underbart goda hembakade Prinsesstårta står på menyn ikväll så är det väl lika bra att sätta fart så vi kommer iväg på vår promenad snart, går vi tillräckligt långt kanske man till och med kan unna sig TVÅ bitar ikväll;-)

Ha en bra lördag, det ska jag ha!
 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Det blidde ju ingen tårta :( jag hann ju inte men nästa gång så...

2008-11-22 @ 20:39:23
URL: http://fruviksell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0