Satans jävla ...

Satans jävla helvetes skit va den här dagen började illa!
Tvättmaskinen pajade imorse, den helt enkelt la av mitt i ett program. Till saken hör att den är typ två månader gammal så det är ju ingenting man räknar med precis! Ett felmeddelande visades på displayen,F2? jaha å va fan betyder F2? Tar fram instruktionsboken, som är på Finska, Tyska och Franska... den delen med engelska  verkar dom ha behållit i affären och eftersom det är ett utländskt märke jag köpt så trycks den inte i svenska! Jävla idioter! Går ut på butikens hemsida, där kan man ladda ner instruktionsbok på engelska. Sidan hänger sig flera hundra miljoner gånger... Det är i sådana här stunder man är glad att man håller sig lugn och verkligen kan hantera sina känslor, OR NOT!!!

Jaja, efter mycket om och men(Utan instruktionsbok och utan att ringa butikens kundservice då jag fick mer än nog av deras personal när vi var och hämtade maskinen. (Fick inte ens den vi hade beställt eftersom något pucko haade kört in i den med trucken, Självklart så var det den sista också och eftersom det var leveranstid på 3-4 veckorMINST så tog vi den här) Jag började plocka isär lite, tömma filter som inte behövdes tömmas, göra rent slangar som inte heööer behövdes göras rent osv...så funkar maskinen. Fråga mig inte hur???
Jag är vid det här laget så jävla förbannad och svettig så jag inte ens är glad att jag lyckades. Sparkar på maskinen och går ut ur badrummet.

Har nu suttit och lugnat ner mig i soffan, ska väcka Jocke nu och det kan ju vara trevligt att han får vakna upp till en glad flickvän lyckligt ovetandes om morgonens bravader!

Hörs senare...
Puss

Ännu mer förbannad blir jag när det nu visat sig att Franskan och Tyskan jag läste på gymnasiet inte verkar ha fastnat ett dugg i min ärta till hjärna. Vilken tur att man la ner sin själ i att plugga till proven för att få bra ti

Kommentarer
Postat av: Johanna

Andas gumman andas...

2008-11-21 @ 16:57:45
URL: http://fruviksell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0