Idol

Så åkte Johan ut ur Idol denna fredag. Var väl egentligen väntat. Även fast han blivit bättre och bättre så tycker jag dom andra tävlanden har kommit längre i utvecklingen och verkligen kommer att kunna gå långt inom sång och musik. Känns som Johan behöver mer övning och ett tag till på sig innan han är fulländad artist! För bra det är han!
Det är min åsikt, inte för att jag är nån "Anders Bagge" men en åsikt måste man väl få ha?!;-)

Idag har vi även hunnit med en storrensning i, bakom och under sopskåpet då det invaderats av äckliga råttor. Det är tamigfan det äckligaste jag vet!!! Hörde något krafsa häromkvällen och idag fick vi ju svar på vad det var vi hörde. Fyy Faaan säger jag bara! Usch...
Så jag har sanerat med starka medel och gummihandskar och Jocke fick nöjet att ladda råttfällor. Här räcker det inte med en, tre skulle vi ha. Något jag inte säger nej till för bort ska dom, ut ur mitt hus!!! Eller inte mitt hus, Ut ur Jockes hus!!!
Era äckliga ,onödiga o ludna snusk!


Hm, hoppas ingen råtta läser det här och anfaller mig inatt!!!

En manikyr och påbyggnad av mina naglar har jag gjort ikväll samtidigt som jag njutit av ett glas vin i min ensamhet! Betala traderafynd nu och sen är det nog läggdags för fröken fräken. Upp tidigt imorgon och ha date med mamsen o papsen, är verkligen inte varje dag man träffar dom nuförtiden så det ska bli trevligt! Trr jag ska lura med dom till Ikea faktiskt;-)

Jag önskar en trevlig helg och en god natts sömn!
Puss Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0