Godkväll!!

Dagen har bara rusat iväg idag. Var ju uppe i ottan då jag oroade ihjäl mig inför mitt möte på FK och inte kunde somna om.
Sen hände även det som alltd händer...Som vanligt när  jag är nervös och orolig så tar jag ut det på helt fel personer... Idetta fall var det min älskade som blev drabbad, han fick sig en rejäl avhyvling innan vi skulle sticka iväg på mötet. Helt utan anledning så klart!
Hatar mig själv när jag gör så där...Jocke vet ju att det egentligen inte är honom jag är arg på . Stackarn får stå ut med mycket. Det är ju honom jag har närmast likväl som han har mig så det blir ju tyvärr lätt så att man lastar över allt, både positiva och negativa saker på varandra.Det blir väl lätt så när man bor ihoppch delar så mycket annat.  
Huvudsaken är väl att man vet var man har varandra och förklarar sig och ber om ursäkt efteråt  så att personen verkligen vet att den inte gjort något fel egentligen. Men nu har jag verkligen lovat mig själv att jag ska reda ut problemen själv och aldrig mer skyffla över dom på Jocke. Ett beslut som både vi nog båda mår allra bäst av! (Eller hur Johanna?;-))


Nåväl,  väl hemma efter mötet( Som faktiskt gick mycket bra, skönt att ha det gjort.) har vi haft en riktig myseftermiddag och bara umgåtts med varandra, Varit på långpromenad och kollat film och ätit god(Faktiskt nyttig) mat.Skönt med ledig tid tillsammans!

Nu står slappande i soffan på schemat.
Ha en trevlig kväll vänner!
Puss

Kommentarer
Postat av: Johanna

Jo fast det är ju lättare sagt än gjort, gav precis min man en riktig utskällning för att vår son inte somnar som han ska...

2008-11-17 @ 21:07:27
URL: http://fruviksell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0