2008-11-29

Hamnade i Strängnäs centrum idag med hopp om att hitta dom sista julklapparna.Fann dom ej men däremot en tröja till mig själv och en lunch på ett alldeles nyöppnat cafe, jättetrevlig dag med min mor och far! Strängnäs är en väldigt mysig liten stad måste jag säga, inspirerande julskyltning prydde dess alla skyltfönster i centrumet och jag hittade en supermysig inrednigsnutik med mycket smått och gott! Fanns så mycket jag ville ha så kunde inte välja vilket resulterade i att jag gick ut tomhänt. Man kan ju inte köpa allt man vill ha inte, i varje fall inte när man är ett shoppingfreak som mig!!!

Väl hemma i hemstaden blev mor o jag bortbjudna på middag hos deras vänner, far min skulle på grabbfest så han kunde tyvärr inte hänga med oss.Men är säker på att han fick trevligt på sitt håll han med!
Min kväll har alltså bestått av trevligt sällskap, tacos tills det sprutade ur öronen, gott rödvin och tillslut en smarrig bit födelsedagstårta!
Värdparet hade två av deras barnbarn hemma på besök då deras föräldrar va ute och svängde sina lurviga! Två pratglada små pojkar på 3½ o 7 år, riktiga charmtroll!
Den minsta pratade konstant hela kvällen och började under middagen prata om grisar! Han visste hur dom såg ut, hur dom bodde, vad dom åt och att man tillslut åt upp grisen. "Man kan äta grisens fötter, det är äckligt sa han och rynkade på näsan"! Å sen kan man äta "grismutta" fortsätter han...
Tror ni vi skrattade???
Tårarna rann på mig, en pojke på  3 år som pratar om nånting som han inte har en aning om vad det är. Största frågan vi ställde oss va var han lärt sig det ordet? Haha, inte varje dag man hör det direkt!
Han gjorde min dag iaf, helt ovetandes om varför!:-)

Nu har jag varit hemma i ett par timmar, blev en tidig hemgång vilket var skönt! Spenderat ett par timmar i soffan framför sprakande brasa och film. Nu har jag krypit ner under täcket och ska strax slumra in, ögonlocken väger bly så det kommer nog gå fort!

Hoppas ni haft en bra lördag och att ni får en godnatts sömn!

PussPuss

 HAHAHAHA!!!


Kommentarer
Postat av: Ullis

Läser lite mellan raderna o måste fråga en sak.. Tycker du inte att vår hemstad bjuder på en inspirerande shopping och julpyntning?! ;) haha.. Hoppas du hittar de sista klapparna snart, vem vet, kanske helt oväntat blir nere på paus ;)

2008-11-30 @ 15:48:41
URL: http://ulricas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0