Torsdag

Ullis, du hade rätt och Emelie hade fel;-) Att räkna får tog mig inte till John Blund så blev inte mycket sömn inatt inte! Därför har hjärnan inte riktigt hängt med idag., ursäkta Johanna o Emilia om jag varit segare än vanligt!

Har iallafall haft en mycket trevlig dag i Enköping. Ätit lunch, fikat och även haft turen att bli bjuden på middag hos Johanna o co. Bra att dom tar hand om mig och göder mig när Jocke jobbar! Att laga mat till enbart sig själv är väl bland det tråkigaste som finns så då är det annars lätt att hoppa över middagen när Jocke ska iväg tidigt! Inte bra men så är det...

Nu ska jag kolla mitt inspelade Hells Kitchen från ikväll, han är ju bara för bra alltså! Där kan man snacka om att våga stå för vad man tycker och tänker:-) Kanske lite väl ärlig ibland tillochmed!

Imorrn går min älsklingpå tre dagars ledighet, TJOHOOO:-) I like it a lot!

Tack för idag, soffhörnet väntar!
Puss Puss


Idag har förresten en efterlängtad och omskriven bloggbebis kommit till världen! Välkommen till världen Milo och stort grattis till Nina o co:-)
För er som inte läser Ninas blogg, gör det! Toppenblogg som verkligen förgyller ens dag med intressant och rolig läsning!  http://niiinis.blogg.se/

Kommentarer
Postat av: Tezzie

Tack så mycket! Ha en trevlig helg

2008-12-05 @ 14:43:37
URL: http://tezzies.blogg.se/
Postat av: Nina

Vad söt du är... tack lilla gumman!!



KRAMAR

2008-12-12 @ 17:09:10
URL: http://niiinis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0