Ta det lugnt, my ass!

Har aldrig varit särskilt bra på att ta det lugnt, inte heller denna helg utan har varit igång i hundraåttio som vanligt! Pust! När ska jag bli vuxen nog att lyssna på min kropp när den behöver vila?!

Älsklingen har jobbat och jag har farit runt till släktingar vi inte hann med att träffa under julhelgen, städat, rensat, handlat och varit barnvakt.
Fredagskvällen var jag hos min systers svärföräldrar på supersmarrig middag i deras nya hus. En gammal skola på 300 kvadrat som dom nu håller på att rusta. Så jäkla läckert, finns verkligen potential till att blir urläckert och det bara kliar i mina fingrar och idéerna sprudlar! Vill också, längtar så till den dagen vi köper vårt egna hus tillsammans så man kan pyssla och dona på riktigt precis som man vill!

Haft min älskade Tindra med mig överallt nästan hela helgen så hennes föräldrar får jobba i lugn och ro i deras också nya hus som håller på att få en makeover, kommer också bli så jäkla snyggt! Är ju lättare för dom att jobba utan en pladderkvarn till femåring som behöver sysselsättas och jag tar mer än gärna hand om henne då! Urgullig är hon och så lätt att ha med sig då hon liksom bara hänger me överallt utan gnäll och tjafs. Varit så mysigt att haft henne med mig!

Igårkväll lagades det mat till dom duktiga husägarna och min mor som var ensam hemma när pappsen va ute på galej. Gratäng med marinerad ytterfilé, sallad och egengjorda röror till, riktig "svenssonmat" men ack så gott!

Tog med Tindra till isrinken idag så hon fick visa hur duktig hon va med sina nya julklappsskridskor på fötterna, urgullig va hon när hon stapplade fram på isen;-) Balansen sitter där den ska så nu är det bara en tidsfråga innan hon vågar slappna av åka fullt ut! Det är ju jättesvårt att åka skridskor, tycker jag iallafall så tyker hon är jätteduktig som kan åka så bra redan som femåring! Måste brås på gudmor sin;-)

Jocke har jobbar hela helgen och så även kommande natt så ikväll blir en lugn hemmakväll framför tvn o brasan. PAcka lite så vi kan åka in till lägenheten imrogn för att sen va där i hela två veckor. Sitter och kollar tyger och annat för en kommande makeover i sovrummet o kanske köket...har sp mycket idéer så vet inte riktigt var jag ska börja men pysslas ska det iallafall göras!

Nu mysa en snabbis med älsklingen inna han åker iväg till arbetet! Suck, vill ha kbar han hemma...

Trevlig kväll alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0