Slödag

Ett tag sen jag hade en riktig slödag så imorse när jag vaknade stängde jag av telefonen för att få somna om och inte bli väckt förens jag själv kände för att gå upp! Riktigt skönt och välbehövligt, lättare att styra över sina känslor och hantera problemen om man är utvilad!
Var iskallt i huset när jag klev upp så satte eld i öppna spisen och strax därefter var värmen tillbaka, härligt och riktigt mysigt att krypa upp i soffhörnet med en kopp te och bara mysa!

Har lagat lite mat nu ikväll och vinkat av Älsklingen då det är dag sför honom att jobba igen. Min kväll lär bli lugn och strax ska jag bege mig ut i kylan med vovsingen för en promenix. Ska bli skönt men drar mig lite för att ge mig ut i kylan;-)

Imorrn ska jag snosa nyfödd bebis, ska bli sååå mysigt! Är min moster som sedan födseln varit fosterbarn hos mormor och morfar som nu har fött sin lilla dotter. Ingen i familjen har haft kontakt med henne på många, många år av olika orsaker. Men nu har hon tagit upp kontakten med mig och jag träffar henne gärna. Tycker alla människor förtjänar en andra  chans och umgås med henne gör jag gärna så länge hon bevisar att hon förändrats och står för sina handlingar!
Jag och min käre morfar är det som ska åka, inte varje dag man träffar honom heller nuförtiden så ser fram emot en mysig söndag.

Näe få någonting gjort nu kanske så jag kan fortsätta mitt slappande framför tvn heeeeela kvällen!

Ha en trevlig lördagskväll!
Puss o Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0