Monday

Fick tillslut ett varmt hus igår kväll utan att skruva upp elementen;-) Min älskling skrattade bara åt mig när jag ringde honom och gormade om den f-bannade brasan...i-land problem tyckte väl kanske han som samtidigt skulle koncentrera sig på jobbet vilket till och med jag kan tycka är viktigare!

Uppe tidigt imorse efter att ha sovit sammalagt 2 timmar kanske...Packade ihop det nödvändigaste och begav oss till Enköping igen när Jocke kom från jobbet. Han åkte sedan vidare till nästa jobb och jag gjorde mig iordning och gick till Johanna. Försökte sova en sväng innan men tydligen är inte hjärnan lika trött som resten av min kropp så var bara att ge sig iväg...
Pratat en massa goja med raraste Johanna hela dagen samt lekt med godingen William! Plutten har lärt sig nya saker till varje gång man hälsar på, han är så duktig och har idag pekat ut var mage, näsa och öron sitter! Viktigt att man petar sig i näsan och öronen för att visa riktigt ordentligt:-) Sötnos!
Johanna, om du läser det här så betyder ditt stöd så oerhört mycket för mig! Tack, tack, tack!! Önskar det fanns ett sätt att återgälda allt på!

Lagat lte mat här hemma nu ikväll och sen har timmarna sprungit iväg med diverse hushållssysslor, usch va långtråkigt det är med alla måsten ibland...
Myser med en jättetrött älskling i soffan, han har varit vaken och jobbat i över ett dygn så tycker bestämt det är dags för honom att sova. Men först en gemensan promenad med hunden så jag slipper gå ut alldeles själv i mörkret senare. Det vågar jag inte!;-)

Imorrn ska vi på Parlamentetinspelning, TJOHOOOO:-) Ska bli superkul och riktigt, riktigt skönt att för ett par timmar få koppla bort alla tankar och bara hänga med i komedins värld! Är ett 10års jubileumprogram som ska spelas in så programmet kommer va laddat med extra många komiker och dessutom längre inspelning. Dvs. ännu mera skratt än vanligt!
Se fram emot imorgon och hoppas min trötta kropp får sova inatt...hoppas, hoppas, hoppas!


Puss på er alla!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag läser och blir alldeles varm i hjärtat...du återgäldar det så bra genom att lyssna på mitt gnäll. Puss och kram

2008-12-15 @ 21:52:25
Postat av: Alexandra

Gnäll? Nej stumpan, det är mitt eko!;-)

2008-12-15 @ 22:13:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0