Julemys!

Juldagarna som gått har varit underbart mysiga. Vi åkte till min syster redan dagen inna julafton, fixade och donade den sista maten och diverse bakverk innan vi spelade spel och umgick och hade det mysigt!
Drack glögg och åt pepparkakor och lagade middag tillsammans!

Vaknade tidigt på julaftonsmorgon och såg att det snöade utanför fönstret, underbart att se och julstämningen blev fulländad!
Grötfrukost stod på menyn innan vi gick långpromenad och plockade granris och annat till bordsdekorationern. Dukade, Fixade och donade och förberedde innan släkten anlände och huset var fyllt av förväntansfulla barn och trevligt sällskap. Åt ljuvlig mat med god dricka till. Fikade, åt lite till och lite till... Det hör ju julen till att frossa i alla godsaker som bjuds:-)
Julklappsöppningen tog ett bra tag då vi var många som firade tillsammans. Är så roligt att se barnen förväntansfulla blickar och glädjen av att få deras efterlängtade klappar!
Julfirandt pågick långt in på natten och vi har haft en så mysig julafton, den bästa på länge och jag är så glad att jag har så fin Pojkvän,  föräldrar, syskon, svåger och resterande familj, släkt och vänner som finns mitt liv!
Önskar man kunde ha plats att samla ALLA något år och fira jul tillsammans...
Men, vi delar upp det och idag åker vi vidare till nästa ställe på juldagsmiddag!

Önskar er alla en fortsatt trevlig JUL! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0